#babysayang

Find posts and stories of the hashtag.
  profile image

Tahun depan dapat apa gaisss?😍 (Angka last selepas korang like adalah jawapannya) Tag rakan2 korang 👇👇 . . Follow @jomtekanlike untuk ayat2 power & teka teki viral😍🔥Cepat follow, confirm tak menyesal⚠️ @jomtekanlike @jomtekanlike @jomtekanlike @jomtekanlike #jomtekanlike #ayat #ayatjiwang #lawakhambar #budakbangang #naksentap #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #pickuplines #lawakhangit #lawaktahapdewa #meletop #kitabaikramaisayang #babysayang #postharini #ayatjiwang #lawak #viral #trending #twitter #ayattwitter #jiwakacau #budaksekolah #terbaik #ayatsweet . DM sekarang kalau nak buat REVIEW/PROMOTE MURAH dgn admin. Harga serendah Rm10 ja 😍📥

  profile image

RR Royalty Bride wearing Rizman Ruzaini Bridal Couture #emiramirah #mirafilzah #artismalaysia

  profile image   profile image   profile image

Umarr is so cute.. 😘😘😘 . #mirafilzah #artismalaysia #emiramirah

  profile image

Nampaknya selepas kahwin suami Puan Amirah punya senyum dah sampai ke mata ya gaiz! Alololo till jannah lah #EmirAmirah 💕. Min iz waiting for The Wans Jr eh oppsss #nopressure 😜👶

  profile image   profile image

Cinta dunia akhirat 💞 . #mirafilzah #artismalaysia

  profile image

Ainaa scrub 🦋 . . 6bulan ke atas penggunaan 😱😱😱 . . . -Menyingkirkan sel kulit mati -Mengelakkan pori tersumbat -Menanggalkan whitehead dan blackhead -Dapat mencerahkan kulit -Memberi kelembapan pada kulit wajah -Memudahkan penyerapan produk skincare pada wajah . . . Rm39/100ML . #ainaaserum#melaka#johor#ainaakcantik#ainaacosmetic#babypian#beauty#ainaapalatte#ainaacleanser#ainaablusher#ainaalipmatte#ainaapalatte#sabakbernam#nakcantik#tipscantik#wanita#nsateammelin#babysayang#airaafighter#shahalam#ainaabeautyjohor#ainaabeautykedah#politekniksabakbernam#msu#uitmshahalam#ainaajourney#ainaafeedback#nsateamazi

  profile image

Outfit idea untuk anak kita nanti 🤭😍✨ . . FOLLOW recommend pages👇 🏷 @jomtekanlike 🏷 @budak.bangang Tag rakan2 anda 👇👇 P/s: Jom beli buku HatiKeHati by Iddin Ramli dgn admin. Boleh ws 0179541346/tekan link kat bio ya☺️📚 . #postharini #jomtekanlike #budakbangang #tiktok #tiktokindia #tiktokindonesia #tiktokhot #tiktokindo #tiktokdance #tiktokchallenge #tiktokviral #tiktokvideo #tiktokmalaysia #tiktokcringe #viral #viralvideos #viralpost #viralmalaysia #9gag #trending #lawakhambar #malaysia #babysayang #kitabaikramaisayang #y15zr #125zr #pubg #pubgmobile .

  profile image

Mini love❤ for you😊 baby 🎉 #followme #babysayang #Instagram #filter #partying

  profile image

Apa salah single?☹️ ⛓ ✔️ib;me/explore ⛓ ✔️like/comment/tag/follow ⛓ ✔️apps;videostar ⛓ ✔️follow @nralyavid.__ for more video🧚🏻 ⛓ ✔️support 0.03k ⛓ ✔️simple edit ⛓ ✔️tk suka tkpyah tengok ⛓ #sweet #brokenheart #video #sosweet😍 #single #babysayang #videosweet #hidupjanda #ayatsendiri #lagujiwangofficial💕 #jiwangofficial #ayatjiwang #jiwangvideo #videosedih #videostar #sendu #tamat

  profile image

s’post🧚🏻 ⛓ ✔️ib;me/explore ⛓ ✔️like/comment/tag/follow ⛓ ✔️apps;videostar ⛓ ✔️follow @nralyavid.__ for more video🧚🏻 ⛓ ✔️support 0.03k ⛓ ✔️simple edit ⛓ ✔️tk suka tkpyah tengok ⛓ #single #brokenheart #babysayang #sweet #sosweet😍 #video #ayatsendiri #djremix #hidupjanda #ayatjiwang #lagujiwangofficial💕 #jiwangvideo #videostar #sendu #tamat

  profile image   profile image   profile image

Tengok apa tu? Ni lah saya. Masa ni main batu seremban ngan anak murid. Korang rasa lepas main ni senang ke nak bangu? . Berat hampir 100kg masa ni. Siksanya nak bangun wey. But happy main punya pasal ngan anak2 murid. . Murid pun risau tengok cikgu main. Hhahaa. . Siapa macam saya. Gem.... tapi tak nak ngaku. . Like Share Comment ⠀ ⠀ Jangan lupa turn ON notifications supaya tidak terlepas tips penting⠀ ⠀ Coach Anna ➡ 019 4752065 #FitThruOnline #teamcoachyatie⠀ #💯online⠀ ⠀ Click link for info https://linktr.ee/shuzanna.shoib#kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #kuruscantik #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #nakkuruscepat #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan

  profile image

. . . . . . . . . . . Turun berat itu mudah bila ada ilmu yg betul dan Coach yg bantu 🦸🏻‍♀️⠀ ⠀ 📲 Coach Hanani + 6017 4646291 (whatsApp only)⠀ Follow @hanani.hassan⠀ #teamkurusdarirumah#teamhanani⠀ #💯online⠀ ⠀ #kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #fitnessmeal #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #Kuruskanbadan

  profile image

CABARAN BILA GEMUK😩 . . Kurus sihat sebelum 2021 . . PENDAFTARAN PROGRAM FIT THRU ONLINE NOVEMBER 2020 telah dibuka🤩 . . Apa yang anda akan dapat👇🏻 . . ▶️Personal Coach - Wahida ghani ▶️Kurus dari rumah 💯online ▶️Meal plan setiap hari ▶️Teknik zigzag & resepi sihat ▶️Whatsapp group support ▶️Daily topic coaching ▶️Daily nutrition ▶️Home workout video ▶️Geng2 yang sentiasa positif . Turn ON notification . . follow ig ➡️ wahida_abdghani . . utk lebih info, tips dan pemakanan best!! kurus secara sihat dan klik link di bio ig @wahida_abdghani untuk mendaftar . . wahida ghani📲 01112238720 Alhamdulillah saya berjaya turun 26kg . http://coachwahida.wasap.my #💯online #kurusonlinecoaching #kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #kuruscantik #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #nakkuruscepat #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan #perempuantanpadosa

  profile image

RESEPI MEE KARI SIHAT . . Tgh2 diet terasa nak mkn mee kari🤤. Kita ajas menu sihat..Jom layanzzz mee kari sihat😋 . . Kurus sihat sebelum 2021 . . PENDAFTARAN PROGRAM FIT THRU ONLINE NOVEMBER 2020 telah dibuka🤩 . . Apa yang anda akan dapat👇🏻 . . ▶️Personal Coach - Wahida ghani ▶️Kurus dari rumah 💯online ▶️Meal plan setiap hari ▶️Teknik zigzag & resepi sihat ▶️Whatsapp group support ▶️Daily topic coaching ▶️Daily nutrition ▶️Home workout video ▶️Geng2 yang sentiasa positif . Turn ON notification . . follow ig ➡️ wahida_abdghani . . utk lebih info, tips dan pemakanan best!! kurus secara sihat dan klik link di bio ig @wahida_abdghani untuk mendaftar . . wahida ghani📲 01112238720 Alhamdulillah saya berjaya turun 26kg . http://coachwahida.wasap.my #💯online #kurusonlinecoaching #kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #kuruscantik #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #nakkuruscepat #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan #perempuantanpadosa

  profile image

REASON VS. RESULT 💪🏻 . . Dengan alasan impian tidak akan menjadi kenyataan, tawakal dan usaha InnSyaAllah pasti ada jalannya. . . PENDAFTARAN PROGRAM FIT THRU ONLINE NOVEMBER 2020 telah dibuka🤩 . . Apa yang anda akan dapat👇🏻 . . ▶️Personal Coach - Wahida ghani ▶️Kurus dari rumah 💯online ▶️Meal plan setiap hari ▶️Teknik zigzag & resepi sihat ▶️Whatsapp group support ▶️Daily topic coaching ▶️Daily nutrition ▶️Home workout video ▶️Geng2 yang sentiasa positif . Turn ON notification . . follow ig ➡️ wahida_abdghani . . utk lebih info, tips dan pemakanan best!! kurus secara sihat dan klik link di bio ig @wahida_abdghani untuk mendaftar . . wahida ghani📲 01112238720 Alhamdulillah saya berjaya turun 26kg . http://coachwahida.wasap.my #💯online #kurusonlinecoaching #kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #kuruscantik #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #nakkuruscepat #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan #bidadarikirimantuhan

  profile image

SAYA NAK BANTU PESERTA INTAKE NOVEMBER 2020 KURUS SIHAT SEBELUM 2021 . . PENDAFTARAN PROGRAM FIT THRU ONLINE NOVEMBER 2020 telah dibuka🤩 . . Apa yang anda akan dapat👇🏻 . . ▶️Personal Coach - Wahida ghani ▶️Kurus dari rumah 💯online ▶️Meal plan setiap hari ▶️Teknik zigzag & resepi sihat ▶️Whatsapp group support ▶️Daily topic coaching ▶️Daily nutrition ▶️Home workout video ▶️Geng2 yang sentiasa positif . Turn ON notification . . follow ig ➡️ wahida_abdghani . . utk lebih info, tips dan pemakanan best!! kurus secara sihat dan klik link di bio ig @wahida_abdghani untuk mendaftar . . wahida ghani📲 01112238720 Alhamdulillah saya berjaya turun 26kg . http://coachwahida.wasap.my #💯online #kurusonlinecoaching #kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #kuruscantik #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #nakkuruscepat #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan

  profile image

Online Breakfast Club (OBC). . . Hari ni punya topik memang ternanti². Sesiapa yang free nak join zoom Online Breakfast Club. Jangan segan silu dm/pm sis. Akan sis hulurkan link dengan penuh kasih sayang. Ewahhh. . . Eh... Tak perlu risau. Tiada caj bayaran dikenakan. Cuma perlu berpakaian sopan kalau on video. 🤭🤭🤭 Terbuka kepada umum. 🙃 . . #kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #kuruscantik #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #nakkuruscepat #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan #kainlonggar #eatcleanchallenge #bajuraya #ctdk #halal

  profile image

Perfect combo ever 🥰💗 Everything is complete #CaryaCosmetics . COMBO BABY SAYANG : RM264 ➡️ RM182 #CaryaCosmetics . ❤ 1 COCOA CLASSIC ❤ 1 EYEBROW QUEEN ❤ 1 BROW ME KIT . #TeamNS #TeamFL #Cosmetics#makeup #makeuptravelkit #babysayang#comboset #caryacosmetics #jomberCarya #browmekit #lukiskening #eyebrowqueen#tutorialmakeup #instadaily #instamood

  profile image

SKIP SARAPAN BUATKAN BERAT ANDA TURUN PERLAHAN..😔 .⠀ Kunci kejayaan DIET yg SIHAT, Bermula dari seawal pagi & akan memberi kesan pada seluruh sistem badan & metabolisme..😘 . Kenapa konsep skip makan ni tak bagus dalam proses turun berat? Nak tahu tak? .⠀ Badan kita ni dia cerdik..Bila kita dah kerap skip makan contohnya sarapan pagi, setiap pagi tu lah metabolisme badan akan berada ditahap yang rendah..Sebabnya? Nak simpan tenaga (lemak) dari digunakan badan..Macam beruang kutub berhibernasi masa musim sejuk..⠀ .⠀ So, apa tak bagusnya untuk diet? Bila metabolisme rendah, maksudnya kadar pembakaran kalori pun rendah..Anda bayangkan anda makan banyak, badan anda ada banyak tenaga, tapi sedikit je yang metabolisme bakar untuk anda buat kerja, baki tenaga akan disimpan dalam bentuk lemak..😔 .⠀ Lemak sedia ada dah banyak, tambah lagi lemak hasil dari metabolisme tak optimum, maka bertambah-tambah comel la anda nanti..😁 . . Coach Gie 0199778705 https://Hubungiwhatsapcoachgie.wasap.my/ . . #teamckrosliza #meletop #elwo #astromalaysia #ketukketukramadhan #azizanosman #mfmirafilzah #leeyanaraya2019 #jubahraya2019 #jubahsouqraya #moodrepublikraya #bellaammaralovers #fashionvalet #fashionvaletpreloved #prelovedbranded #neelofa #babyshower #babysayang #cariakudisyurga #jodohjodohannisa #teamckhaslina #psprimavalet #psariani #pia #covid19 #tolongakudoktorcinta #pkp #stayathome #wannorfazirawanmubin

  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

Semalam punya cerita. Sis on duty untuk rating pinggan² ahli jemaah. 😅 Menu semalam Suhoon Goreng Udang. Disebabkan udang sis sesat tak tau pi mana. Sis tukar sumber protein ke telur. Jangan pulak stress bila tak ada udang. Banyak lagi sumber protein lain yang ada. . . Alhamdulillah ramai yang dapat follow MP semalam. Best kan bila celik mata je dah siap menu apa nak masak hari ni. Dan yang paling best. Makan ramai² menu yang sama walaupon bukan dibawah satu bumbung rumah. Cuma sebumbung di alam maya. Lagi tambah seronok bila makan sambil ditaburi bintang² rating dari coach bertugas. Ingat dalam mahajalawak je ke ada bintang. Dalam online coaching group pon hado. 😍😍😍⭐⭐⭐ . . Ilmu dapat. Bintang dapat. Buat apa nak stress² diet kalau boleh seronok berjemaah. Hehe. . . Fit Thru Online Coaching Intake Bulan NOVEMBER. 🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA 🚫 SLOT TERHAD ✅ Whatsapp group Mentoring & Coaching ✅ Meal plan beserta resepi sihat 25 hari ✅ Combo workout step-by-step dari rumah ✅ Groceries checklist Follow & klik whatsapp link kat bio ig ambe untuk pendaftaran @linda_zahman @linda_zahman @linda_zahman . . #kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #kuruscantik #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #nakkuruscepat #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan #kainlonggar #eatcleanchallenge #bajuraya #ctdk #halal

  profile image

Rise & shine ❤🤍 . . CHECKLIST TABIAT ORANG BERJAYA! . . Jom sama-sama kita praktiskan 💪🏻🔥 . . . . . Turun berat itu mudah bila ada ilmu yg betul dan Coach yg bantu 🦸🏻‍♀️⠀ ⠀ 📲 Coach Hanani + 6017 4646291 (whatsApp only)⠀ Follow @hanani.hassan⠀ #teamkurusdarirumah#teamhanani⠀ #💯online⠀ ⠀ #kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #fitnessmeal #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #Kuruskanbadan

  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

Nur Widya Qalesya wif Mama😍😍😍 9m✌🏾✌🏾 #baby2020 #babysayang #babygurl❤️ #anakbijakangoh

  profile image

HATI-HATI DENGAN DUA AKTIVITI INI . Makan tido makan tido. Mencabar sungguh kalau work from home time PKP ni kan? Bahaya tau. Silap2 habis pkp perut buncit. . Uih takut. Saling ingat mengingati. Kita ada solutuon. Nak ngan tak nak buat je sebenarnya. Betul tak? . Turn ON notification supaya tidak terlepas tips2 penting . SHARE & TAG kawan2 yg sedang berdiet . 🔥🔥🔥PENDAFTARAN KURUS ONLINE COACHING BULAN NOVEMBER 2020 DAH DIBUKA! SIAPA SERIUS NAK KITA BANTU DIA TURUN 3 KE 5 KG SEBULAN? 🔥🔥🔥 . Turun berat itu mudah dengan ilmu. Lets start our amazing journey together! 🤝🤝 . Klik link di bio IG saya utk mendaftar . @shuzanna.shoib @shuzanna.shoib @shuzanna.shoib . Coach Anna ➡ 019 4752065 #kurusonlinecoaching #teamcoachyatie #💯online . . #kurusdarirumah #jomkurus #mealplan #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #Kuruskanbadan #azamkurus #tipskurus #menueatclean #kurusbadan #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #eatclean #dietstartmonday #kurus

  profile image

SAYA TAK GEMUK TAPI RANGKA BADAN SAYA BESAR . Heheh inilah saya. Perjalanan hidup makin berusia kita nak kan badan lebih sihat untuk agama keluarga dan diri sendiri. . Hidup dulu dengan anak sorang berat hampir 100kg. Takut sangat tengok diri sendiri. Unur baru 20an tapi badan bergerak seperti robot. Takut sangat. . Kali ni aku kena berani. Bukan untuk orang lain tapi untuk diri sendiri dan anak-anak. Nak cantik nak slim nak sihat. . Alhamdulillah berusaha nak dapatkan berat impian bukan sekejap. But consistent. Alhamdulillah syukur Allah bagi peluang merasai badan kurus sihat tak seperti awal dulu. . KURUS ONLINE COACHING EDISI PKP Klik link di bio IG saya untuk mendaftar . Jangan lupa follow dan turn ON nogication supaya tidak terlepas tips2 penting . @shuzanna.shoib @shuzanna.shoib @shuzanna.shoib . Para peserta akan dibekalkan dgn kit peserta dan mendapat semua yang tertera dibawah 🤗🤗🤗🤗: ☑️ 3 Buah Ebook Fitness Guide ☑️ Gantian makanan utk sahur dan berbuka ☑️ Groceries List ☑️ Pelan pemakanan bulan ramadhan ☑️ Resepi berbuka puasa yang sihat dan sedap ☑️ Personal coach ☑️ Group Support ☑️ Video Telegram Senaman dirumah ☑️ 17 Topik coaching ☑️ Tips dan Info diet sihat . Coach Anna ➡ 019 4752065 #kurusonlinecoaching #teamcoachyatie #💯online . . #kurusdarirumah #jomkurus #mealplan #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #Kuruskanbadan #azamkurus #tipskurus #menueatclean #kurusbadan #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #eatclean #dietstartmonday #kurus

  profile image

💥 Gempak Oktober 💥 ( Promo sehingga 31 OKTOBER 2020 sahaja ) . Terma-Terma & Syarat : . Code : P881 / P882 / P883 / P884 / P885 🌟 Hanya 5 Kod Di Atas ada Promosi Buy 3 @ RM99 . ➡️ HARGA (Tak Termasuk Pos) Buy 3 @ RM 99 Buy 1 RM 35 . Untuk pembelian dan sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp 📲 011 3233 4485 ✌😘 . #khainana #syukriyahya #alifsyukriterlajaklaris #alifaziz #alifsatar #sitisaleha #sitisarah #sitinordiana #sitinurhaliza #sitibadriah #intannajuwa #tv3malaysia #sitiaafiyah #wanyhasrita #nelydiasenrose #dramasangat #fattahamin #fashasandha #artismalaysia #kitabaikramaisayang #ebitlew #schaalyahya #sinarfm #babysayang #hotfm #naqiuboboy #syurgaku #perempuantanpadosa #ryanaralyn

  profile image

Repost from @jentikhati . . . Allah tidak akan menghadirkan seseorang tanpa sebab. Sama ada kita perlu mengubah hidup dia, atau dia yang akan mengubah hidup kita. . . . . . . . . . . . . . . #jomtekanlike #ayat #ayatjiwang #lawakhambar #budakbangang #naksentap #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #pickuplines #lawakhangit #lawaktahapdewa #meletop #kitabaikramaisayang #babysayang #postharini #ayatjiwang #lawak #viral #trending #twitter #ayattwitter #jiwakacau #budaksekolah #terbaik #ayatsweet .

  profile image

4 PERKARA YANG SELALU KITA BUAT TIME DIET . Siapa macam ni? Baik ngaku. Sehari diet dah timbang dah esok. . Pagi sampai tengahari dah ok dah diet. Tapi start pukul 4 craving macam-macam. Hahaha masa ni lah nak makan kek lah coklat lah. Hahaha . Lepas makan menyesal tak sudah. Menangis tepi bucu katil. Akhirnya.... . Esok start balik lah. Itulah kitaran hidup kita. So! Siapa tak nak kitaran hidup ni tak berlaku. . Saya boleh bagi cadangan. Program Kurus Online Edisi PKP kini di buka. Jangan lepakan peluang ni. . *KURUS ONLINE COACHING EDISI RAMADHAN* Klik link di bio IG saya untuk mendaftar . Jangan lupa follow dan turn ON nogication supaya tidak terlepas tips2 penting . @shuzanna.shoib @shuzanna.shoib @shuzanna.shoib . Para peserta akan dibekalkan dgn kit peserta dan mendapat semua yang tertera dibawah 🤗🤗🤗🤗: ☑️ 3 Buah Ebook Fitness Guide ☑️ Gantian makanan utk sahur dan berbuka ☑️ Groceries List ☑️ Pelan pemakanan bulan ramadhan ☑️ Resepi berbuka puasa yang sihat dan sedap ☑️ Personal coach ☑️ Group Support ☑️ Video Telegram Senaman dirumah ☑️ 17 Topik coaching ☑️ Tips dan Info diet sihat . Coach Anna ➡ 019 4752065 #kurusonlinecoaching #teamcoachyatie #💯online . . #kurusdarirumah #jomkurus #mealplan #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #Kuruskanbadan #azamkurus #tipskurus #menueatclean #kurusbadan #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #eatclean #dietstartmonday #kurus

  profile image

ADUHHH! DAH DINNER TAPI MASIH LAPAR! TOLONGGG! ACANER NAK BUAT NII?⠀ .⠀ Kalau makan, tentu akan tambahkan kalori yg boleh menyebabkan susah nak trn berat⠀ .⠀ Orite! .⠀ Ada 3 cara nak hilangkan lapar tanpa menaikkan berat badan⠀ .⠀ 1️⃣ minum air kosong: 500ml-1 liter .⠀ ☑️ air akan sebabkan perut expand dan bg signal pd otak utk bgtau yg perut dah kenyang⠀ .⠀ 2️⃣Makan buah satu penumbuk dan minum air kosong⠀ ☑️Buah ada serat yg buatkan perut kenyang. Ambillah apple sebiji, kunyah perlahan2 sambil minum air kosong⠀ .⠀ Sebiji apple kecil cuma 80 kalori. makan sekali dgn kulit. Kulit apple tu nak dihancurkan dlm perut dan akan gunakan tenaga⠀ .⠀ Jadi, dia akan bakar balik sebahagian kalori yg korang makan tu dan kalori ni baik sbb ada serat, antioxidants, vitamins & minerals⠀ .⠀ 3️⃣Makan kurma 3 biji⠀ ☑️kurma ada glukosa yg juga bg signal pd otak utk hilangkan rasa lapar⠀ . ⠀ Glukosa dlm buah kurma sgt sihat sbb ia adalah makanan rendah G.I (Glycaemic Index) yg tak melonjakkan paras gula dlm darah⠀ .⠀ Selain tu, kurma juga ada serat yg mengenyangkan dan potassium yg bantu protein dlm pengekalan dan pemulihan jisim otot⠀ .⠀ Ambil 3 biji je ye..so lebih kurang 75kcal. Nak lagi baik, minum sekali dgn air kosong 500ml⠀ .⠀ Amal salah satu drp tips ni... Inn sha Allah korang akan hilang rasa lapar😊⠀ .⠀ Semoga Manfaat dan selamat beramal❤️⠀ .⠀ .⠀ Turn ON notification⠀ Follow ;⠀ IG ➡️ wahida_abdghani.⠀ FB ➡️ Wahida Ghani⠀ ⠀ utk lebih info, tips dan pemakanan best!! kurus secara sihat dan klik link di bio ig @wahida_abdghani.⠀ .⠀ .⠀ Losing weight with knowledge is more effective and powerful 💥. Let’s get result with @wahida_ghani💃🏻⠀ ⠀ ⠀ #kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #kuruscantik #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #nakkuruscepat #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan

  profile image

Respect 🥺🙏 . . FOLLOW recommend pages👇 🏷 @jomtekanlike 🏷 @budak.bangang Tag rakan2 anda 👇👇 P/s: Jom beli buku HatiKeHati by Iddin Ramli dgn admin. Boleh ws 0179541346/tekan link kat bio ya☺️📚 . #postharini #jomtekanlike #budakbangang #tiktok #tiktokindia #tiktokindonesia #tiktokhot #tiktokindo #tiktokdance #tiktokchallenge #tiktokviral #tiktokvideo #tiktokmalaysia #tiktokcringe #viral #viralvideos #viralpost #viralmalaysia #9gag #trending #lawakhambar #malaysia #babysayang #kitabaikramaisayang #y15zr #125zr #pubg #pubgmobile .

  profile image

Allah tidak akan menghadirkan seseorang tanpa sebab. Sama ada kita perlu mengubah hidup dia, atau dia yang akan mengubah hidup kita. . . . . #review (❣️ALHAMDULILLAH SUAMI PUJI PAYUDARA & PUNGGUNG DAH MACAM ANAK DARA❣️)🙈🙊🙈 . Nasib bak jumpa @femini.breastbutt!! Terus hilang masalah payudara/punggung KENDUR, KECIK, JATUH, KURANG MENARIK, TIDAK SAMA SAIZ. Tak perlu ubah ciptaan tuhan dengan pembedahan plastik atau injection. Sapu je krim viral Femini insyallah akan nampak kesan positif.❤️ Yang penting selamat dan berdaftar dengan kkm. . @femini.breastbutt @femini.breastbutt @femini.breastbutt . Follow @femini.breastbutt skrng dan dapatkan harga promotion yg terlajak murah..#jomtekanlike #ayat #ayatjiwang #lawakhambar #budakbangang #naksentap #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #pickuplines #lawakhangit #lawaktahapdewa #meletop #kitabaikramaisayang #babysayang #postharini #ayatjiwang #lawak #viral #trending #twitter #ayattwitter #jiwakacau #budaksekolah #terbaik #ayatsweet .

  profile image

GM DREAM VISIT Gentle Monster Dream Visit ✓Perghh Tgk Tepi dia ada Besi Silver, Nampak Eksklusif Gila . ✓ Dream Visit sangat sesuai muka lebar tau. ✓Lens Flat/Rata mmg nmpk Eksklusif. RARE dan STYLO! . ✓Sesuai untuk lelaki dan Wanita. Lens dgn UV400 untuk masalah silau ✓Siapa2 yg muka lebar tu mmg ngam sangat pkai design ni, Boleh tutup pipi pau ✓Memang Nampak Eksklusif klau pakai pergi Holiday! ✓Product Package : Case, Hard Box, Cleaning Cloth, Paper Beg Untuk Order 1) Screenshot gambar spek @ bagitahu jenama spek 2) Tekan link di bio atau Whatapps ke https://0199107524.wasap.my #akasiatv3 #samarindatv3 #megadramaa #dramavaganza #kualititerbaik #peminatrayban #gegarvaganza #meletop #bergayamasaraya #rayaootd #masaootdmestiadaspek #takrayakalauxdespek #sangatekslusif  #babysayang #peminatcerminmata #lawakhambar #bazarpaknil #instamalaysia

  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

MENGANCAM DESIGN DESIGN TSHIRT NAMA NI😍😍 . Uishh lawa lawa kan🙈🙈 Boleh la custom nama awak kan😁😁 . P/s: korang nk custom tshirt printing,roger je kami ok,sehelai pun boleh tempah😍😍 . Whatsapp : 0112-0723374 . . #kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #tshirtalanwalker #alanwalker #tshirtcustom #tshirtmurah #hoodiescustom #tshirtnama #tshirtidot #pubgtshirt #kanda #dinda #pujaanhatikanda #babysayang #tshirtsesamestreet

  profile image

LUNALIPS COLOURED TREATMENT : 4 colour codes 💋Beach 💋Business 💋Brunch 💋Besties . Yang mana satu pilihan hati anda 🥰 . PROMO khas 2 Lunalips hanya RM75 💄✨ . Jangan lepaskan peluang, hanya 5 HARI sahaja ‼️klik link di Bio untuk order 🥰 . @luna.skinz.kualalumpur ✨ . @luna.skinz.kuala lumpur ✨ #MiraFilzah #lovemira #TogetherWeStrong #InLoveWithMira #mirafilzahfans #jomundimira #emiramirah #arahmanasyurga #lunaskinzmalaysia #lunamfmalaysia #surerichteam #surerichteamfeedback #lunaskinz #vitaminc #lunalips #babysayang #lunaskinzkl #lunaskinzwangsamaju #lunaskinzsetapak #lunaskinzmelawati #lunaskinzkeramat #lunaskinzhq #lunaskinzkelantan #lunaskinzterengganu #lunaskinzsarawak #lunaskinzselangor #lunaskinzpenang #lunaskinzputrajaya #miraclegacy #bidadarikirimantuhan

  profile image

Alhamdulillah permintaan Lunalips tinggi 🤩 jadi kita buat PROMO lagi khas Lunalips ‼️✨ 5 HARI sahaja tau 🥰 . Dapatkan mana2 dua Lunalips pilihan hati anda dengan hanya RM73 sahaja 🤩 . Jangan lepaskan peluang, hanya 5 HARI sahaja ‼️klik link di Bio untuk order 🥰 . @luna.skinz.kualalumpur ✨ . @luna.skinz.kuala lumpur ✨ . #MiraFilzah #lovemira #TogetherWeStrong #InLoveWithMira #mirafilzahfans #emiramirah #arahmanasyurga #lunaskinzmalaysia #lunamfmalaysia #surerichteam #surerichteamfeedback #lunaskinz #vitaminc #lunabridal #lunalips #babysayang #lunaskinzkl #lunaskinzwangsamaju #lunaskinzsetapak #lunaskinzmelawati #lunaskinzkeramat #lunaskinzhq #lunaskinzkelantan #lunaskinzterengganu #lunaskinzsarawak #lunaskinzselangor #lunaskinzpenang #lunaskinzputrajaya #miraclegacy #bidadarikirimantuhan

  profile image

Hello Lunas 🥰 cantiknya our beloved ladyboss ni @puterizarith pakai Lunalips code : Brunch 💄Lunalips ni bukan sahaja warnanya cantik, ia juga merawat bibir tau💋 . Antara kelebihan Luna Lips Coloured Treatment: 💄merawat bibir merekah 💄merawat bibir kering 💄memudarkan lingkaran gelap pada bibir 💄melembabkan kulit bibir 💄memerahkan bibir 💄mempunyai tambahan SPF . @luna.skinz.kualalumpur ✨ . #MiraFilzah #lovemira #TogetherWeStrong #InLoveWithMira #mirafilzahfans #jomundimira #emiramirah #arahmanasyurga #lunaskinzmalaysia #lunamfmalaysia #surerichteam #lunagens #lunaskinz #vitaminc #lunalips #babysayang #lunaskinzkl #lunaskinzwangsamaju #lunaskinzsetapak #lunaskinzmelawati #lunaskinzkeramat #lunaskinzhq #lunaskinzkelantan #lunaskinzterengganu #lunaskinzsarawak #lunaskinzselangor #lunaskinzpenang #lunaskinzputrajaya #miraclegacy #bidadarikirimantuhan

  profile image

Amazing video 😭🔥 . . FOLLOW recommend pages👇 🏷 @jomtekanlike 🏷 @budak.bangang Tag rakan2 anda 👇👇 P/s: Jom beli buku HatiKeHati by Iddin Ramli dgn admin. Boleh ws 0179541346/tekan link kat bio ya☺️📚 . #postharini #jomtekanlike #budakbangang #tiktok #tiktokindia #tiktokindonesia #tiktokhot #tiktokindo #tiktokdance #tiktokchallenge #tiktokviral #tiktokvideo #tiktokmalaysia #tiktokcringe #viral #viralvideos #viralpost #viralmalaysia #9gag #trending #lawakhambar #malaysia #babysayang #kitabaikramaisayang #y15zr #125zr #pubg #pubgmobile .

  profile image

*Change Your MINDSET Change Your Life* - Bukan diet tapi tukar gaya hidup. Diet hanya sementara Gaya hidup akan jadi habit dan kekal selamanya . - kita ambil masa lama nak gemuk sama jugak nak kurus perlukan masa. Jgn mudah putus asa dgn penurunan yg sedikit . - kejayaan turun berat badan bergantung pada 80% pemakanan sihat dan seimbang dan hanya 20% senaman. jangan sibuk bersenam kalau pemakanan masih ke laut. . - Kira kalori dan nutrisi setiap makanan yg masuk dalam mulut. kurangkan makanan berminyak, bergula dan garam tinggi . -FOKUS pada penurunan *lemak* bukan berat semata-mata. . - Ambil 100% tanggungjawab terhadap diri sendiri. jgn salahkan orang salahkan keadaan. kita yg bertanggung jawab pada badan kita. kalau kita boleh gemukkan badan kita boleh kuruskan badan jugak. *We have to do it by ourself* . - sentiasa participate dan berhubung dgn Coach dan kawan2 dalam group. Serius people will get serious result. . - beza orang yg berjaya dgn gagal hanya orang berjaya tidak putus asa . Nak turun berat badan dengan ILMU dengan PEMAKANAN yg betul? Mudahnya kurus bila ada COACH, ILMU YG BETUL& TEAM SUPPORT. . Program ni sgt sesuai untuk org yang berazam nk turunkan berat 5kg,10kg,30kg. . Coach Deela📱: https://dietonlinecoachnoradila.wasap.my/ https://dietonlinecoachnoradila.wasap.my/ https://dietonlinecoachnoradila.wasap.my/ . ➡️Follow IG @deela.dil ➡️Follow IG @deela.dil ➡️Follow IG @deela.dil . #kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #kuruscantik #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam#ctdk#neelofa#kampungpeople2 #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife#kuruscepat #babysayang #nakkuruscepat #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan#astrogempak

  profile image

BABY PINK BABY BLUE . Mana pilihan untuk anak anda.. dhh tentu kita akan pilih apa yangg depa minat.. Dan dh tentu kita akan pilih PINK untuk si cantik dan BIRU untuk si HANDSOME.. . Dari kecil lagi ibu bapa perlu mengajar anak-anak dari aspek pendidikan agama.. dari kecik kita di ajar untuk menyebut bismillahirahmanirrahim.. betoii takk..? . So dengan cara menghadiahkan bantal zikirpillow nii, mereka bolehh bawak ke mna-mna sahaja.. dlm kereta, masuk bilik tidur, duduk depan TV tu hah.. tenang hati kita sebagai Ibu Bapa kan.. ☺️ . #eliteacademy769 #covid19 #babypianhq #zikirpillowviral #zikirpillowbabypian #babypianzikirpillow #zikirpillowpetalingjaya #babypianpetalingjaya #zikirpillowkedah #babypiankedah #zikirpillowsungaipetani #babypiansungaipetani #zikirpillowlangkawi #babypianlangkawi #babypianhululangat #babysayang #zikir #pillow

  profile image

Biaqlah ap yg oqang nk ckp tntang hg yg aq tau aq nyaman bila dngn hg😊💗#babysayang#🐼💓

  profile image

2KG DALAM MASA SEMINGGU! . Bila team semangat saya happy dwngan penurunan berat badan yang sihat. Macam mana dia buat? . Jaga pemakanan. Jaga masa makan. Dengar cakap coach. Lepas dapat ilmu terus amal. Jangan lupa cukupkan air. . Nak lagi? . Like Share Comment ⠀ ⠀ Jangan lupa turn ON notifications supaya tidak terlepas tips penting⠀ ⠀ Coach Anna ➡ 019 4752065 #FitThruOnline #teamcoachyatie⠀ #💯online⠀ ⠀ Click link for info https://linktr.ee/shuzanna.shoib#kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #kuruscantik #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #nakkuruscepat #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan

  profile image   profile image

BAJU KIDS CUSTOM DAH SAMPAI KE SEREMBAN❤❤ . Tq sis tempah tshirt alan walker utk anak anak😍😍 . Nak custom baju utk anak anak boleh je roger kami ,ok👍😉😉 . . Whatsapp : 0112-0723374 . . #kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #hoodiesalanwalker #tshirtalanwalker #alanwalker #tshirtcustom #tshirtmurah #hoodiescustom #tshirtnama #tshirtidot #pubgtshirt #kanda #dinda #pujaanhatikanda #babysayang #tshirtsesamestreet

  profile image

Great shot 😍📸 ✨ 🎥: @zarulphv . . FOLLOW recommend pages👇 🏷 @jomtekanlike 🏷 @budak.bangang Tag rakan2 anda 👇👇 P/s: Jom beli buku HatiKeHati by Iddin Ramli dgn admin. Boleh ws 0179541346/tekan link kat bio ya☺️📚 . #postharini #jomtekanlike #budakbangang #tiktok #tiktokindia #tiktokindonesia #tiktokhot #tiktokindo #tiktokdance #tiktokchallenge #tiktokviral #tiktokvideo #tiktokmalaysia #tiktokcringe #viral #viralvideos #viralpost #viralmalaysia #9gag #trending #lawakhambar #malaysia #babysayang #kitabaikramaisayang #y15zr #125zr #pubg #pubgmobile .

  profile image   profile image

Suhoon Goreng Udang Meal plan peserta Fit Thru Online utk hari ni🤩 . . Kurus sihat sebelum 2021 . . PENDAFTARAN PROGRAM FIT THRU ONLINE NOVEMBER 2020 telah dibuka🤩 . . Apa yang anda akan dapat👇🏻 . . ▶️Personal Coach - Wahida ghani ▶️Kurus dari rumah 💯online ▶️Meal plan setiap hari ▶️Teknik zigzag & resepi sihat ▶️Whatsapp group support ▶️Daily topic coaching ▶️Daily nutrition ▶️Home workout video ▶️Geng2 yang sentiasa positif . Turn ON notification . . follow ig ➡️ wahida_abdghani . . utk lebih info, tips dan pemakanan best!! kurus secara sihat dan klik link di bio ig @wahida_abdghani untuk mendaftar . . wahida ghani📲 01112238720 Alhamdulillah saya berjaya turun 26kg . http://coachwahida.wasap.my #💯online #kurusonlinecoaching #kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #kuruscantik #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #nakkuruscepat #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan

  profile image

Eeee sukanya diaa🤩gegirlss mmg macam nii kan kalau jumpa fav lipstick,dia akan pakai lipstick tulaa smp habiss🤣kalau patah pon sanggup sambung balik lipstick tu😆tp so far eiya dok pakai #lunalips ni,tak penah laa patah,even dh berbulan bulan pakai,tp still nampak mcm baru tau😘 . All code readystock🤍jom join cod/postage harini . . #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzkl #lunaskinzselangor #lunaskinzshahalam #lunaskinzbangi #lunaskinzkelantan #lunaskinzterengganu #lunaskinzjohor #lunaskinzpahang #lunaskinzmelaka #lunaskinzperak #lunaskinzpenang #lunaskinzpenangisland #lunaskinzkedah #lunaskinzalorsetar #mirafilzah #meletop #dramasangat #surerichteam #challengeaccepted #tiktokchallenge #neelofa #lunaMFasia #blackpinkcomeback #agentwantedmalaysia #stayhomestaysafe #babysayang #kitabaikramaisayang

  profile image

The truth is, it is fine to bath your baby every day if they enjoy it, but young babies do not need a bath every day. They just need their face, neck, hands and nappy area to be kept clean.⁠ ⁠ Source : pregnancybirthbaby.org.au⁠ ⁠ #mamamiadiapers #babydiapers #popokbayi #popok #malaysia #bayilucu #baby #parentingtips #parentingmalaysia #parenthood #parenthoodmalaysia #parentingmalaysia #mummyblogger #malaysianblogger #tadikamalaysia #montessorimalaysia #earlylearning #comel #babysayang #sekolahrendah #myth #babymyth #bath #babybath

  profile image

BOSAN KE TU? . Nak keluar dari rumah pun takut sekarang ni. Bosan nak buat apa ye? Kita check data oramg nak kurus ramai ni. Korang bila lagi nak join sama? . Belum dapat hidayah nak kurus lagi coach! Ok takpe coach tunggu awak esok. . Like Share Comment ⠀ ⠀ Jangan lupa turn ON notifications supaya tidak terlepas tips penting⠀ ⠀ Coach Anna ➡ 019 4752065 #FitThruOnline #teamcoachyatie⠀ #💯online⠀ ⠀ Click link for info https://linktr.ee/shuzanna.shoib#kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #kuruscantik #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #nakkuruscepat #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan

  profile image

Move in silence, only speak when it's time to say "checkmate". Morning kamurang ❤️ #happylife #happylove #positivevibes #babykari #babysayang #sayangabg #sailormoon

  profile image

KALORI TELUR YG PERLU ANDA TAHU.⠀ .⠀ Nak makan telur banyak boleh ke? Boleh makan putih telur sebab hanya 17kalori.⠀ .⠀ Korang suka telur masak macam mana?⠀ .⠀ ⠀ Turun berat itu mudah bila ada ilmu yg betul dan Coach yg bantu.⠀ .⠀ Saya tak cari orang yang gemuk tapi saya cari orang yang serius nak turun berat badan dan orang yang betul2 nak jaga kesihatan seisi keluarga.⠀ .⠀ 🔊Online Coaching Intake Bulan NOVEMBER 2020 kini dibuka!⠀ .⠀ MUDAH NYA KURUS DENGAN ILMU DAN GUIDE DARI COACH⠀ .⠀ Nutrition Sarapan & Dinner⠀ 🍽 Meal plan makan 5x sehari⠀ 🍱 Resepi dan Video masakan sihat⠀ 📖 Ebook Fitness Journal & Meal Plan Guide⠀ 📲 24/7 Group Coaching⠀ 👥 Personal Coach⠀ 🏋🏼‍♀️ Video Senaman di rumah⠀ 🛒 Groceries List⠀ 🎁 Hadiah menarik utk biggest loser .⠀ ⠀ .⠀ klik link kat bio @__coachnor .⠀ ⠀ 🧕🏻: @__coachnor 📲+601112209349 ❤️personal wellness coach🏋️‍♀️ #fitnessmeal #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #Kuruskanbadan #azamkurus #kaufollowkaukurus #ctdk #paidreviewmalaysia #icanseeyourvoicemalaysia #tips #tipskurus #tipsdiet #makanmakan #mirafilzah #majalahnona #majalah3 #majalahrasa #kurussihat #kurussebelumkahwin #pkpbselangor

  profile image

KALORI TELUR YG PERLU ANDA TAHU.⠀ .⠀ Nak makan telur banyak boleh ke? Boleh makan putih telur sebab hanya 17kalori.⠀ .⠀ Korang suka telur masak macam mana?⠀ .⠀ ⠀ Turun berat itu mudah bila ada ilmu yg betul dan Coach yg bantu.⠀ .⠀ Saya tak cari orang yang gemuk tapi saya cari orang yang serius nak turun berat badan dan orang yang betul2 nak jaga kesihatan seisi keluarga.⠀ .⠀ 🔊Online Coaching Intake Bulan NOVEMBER 2020 kini dibuka!⠀ .⠀ MUDAH NYA KURUS DENGAN ILMU DAN GUIDE DARI COACH⠀ .⠀ Nutrition Sarapan & Dinner⠀ 🍽 Meal plan makan 5x sehari⠀ 🍱 Resepi dan Video masakan sihat⠀ 📖 Ebook Fitness Journal & Meal Plan Guide⠀ 📲 24/7 Group Coaching⠀ 👥 Personal Coach⠀ 🏋🏼‍♀️ Video Senaman di rumah⠀ 🛒 Groceries List⠀ 🎁 Hadiah menarik utk biggest loser .⠀ ⠀ .⠀ klik link kat bio @coachnor___ .⠀ ⠀ 🧕🏻: @coachnor___ 📲+601112209349 ❤️personal wellness coach🏋️‍♀️ #fitnessmeal #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #Kuruskanbadan #azamkurus #kaufollowkaukurus #ctdk #paidreviewmalaysia #icanseeyourvoicemalaysia #tips #tipskurus #tipsdiet #makanmakan #mirafilzah #majalahnona #majalah3 #majalahrasa #kurussihat #kurussebelumkahwin #pkpbselangor

  profile image

UKUR BAJU DI BADAN SENDIRI UKUR BAJU MENGIKUTI BERAT BADAN. . Jomm!! Like, komen dan share kpd kawan2. . DAH BOLEH BERIMPIAN NAK SAIZ BAJU YG MANA...? Bermakna korang perlu turun berat mengikut saiz. . Sy serius nak bantu org yg sedang usaha nak turun berat, pendaftaran NOVEMBER telah dibuka sekarang! . 📲 Klik link to bio IG @anie_eiza Jika nak cara betul BERKESAN untuk turunkan berat badan Dan jadi lebih sihat Dan fit . FOLLOW DAN TURN ON NOTIFICATIONS @anie_eiza UNTUK TIPS & FAKTA DIET SETIAP HARI! . Coach Nieza : 018 9150020 PROJEK BODY SHAPE SLIM FIT 2020 KINI TELAH DIBUKA!! . #teamannalegend #kitamestimenang #viralmalaysia #paidreview #ootd #resepikampung #bukancintaaku #kauyangterindah #babysayang #khaibaharsmule #sitinordiana #ctdk #akasia #tv3malaysia #adamchempaka #lestary #ajariplayboyitu #utusancintabuatadam #bidadarikirimantuhan

  profile image

Dalam suatu proses pasti ada up and down but its okay, once awak berada di situasi ini hampir berputus asa, take your time and remember back WHY you are doing what you are doing right now 😊. Nani doakan moga proses dan journey awak di permudahkan termasuklah awak yang ingin turun berat ❤🤍. You got this! . . . . . . . Turun berat itu mudah bila ada ilmu yg betul dan Coach yg bantu 🦸🏻‍♀️⠀ ⠀ 📲 Coach Hanani + 6017 4646291 (whatsApp only)⠀ Follow @hanani.hassan⠀ #teamkurusdarirumah#teamhanani⠀ #💯online⠀ ⠀ #kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #fitnessmeal #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #Kuruskanbadan

  profile image

Gadis kampung je ✌️😁 . #mirafilzah #artismalaysia

  profile image

JIRAN SEBELAH HERAN KENAPA KIUT SANGAT . Ada rahsia nak share ni. Musim PKPB ni senang je. Online pun boleh kurus kiut miut. Salam rumah je. . Follow ig @shuzanna.shoib Follow ig @shuzanna.shoib Follow ig @shuzanna.shoib . Meal plan sihat, tips diet harian, teknik kecilkan pipi pau, teknik kempis perut Klik link di bio @shuzanna.shoib . PENDAFTARAN DIBUKA 10 slot sahaja!! Free Ebook Resepi Sihat First come First serve . Coach Anna 🥰 . #kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #kuruscantik #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #nakkuruscepat #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan

  profile image

Kesian member sebelah. Jomlah kita ubah guys. Demi Agama. . Follow ig @shuzanna.shoib Follow ig @shuzanna.shoib Follow ig @shuzanna.shoib . Meal plan sihat, tips diet harian, teknik kecilkan pipi pau, teknik kempis perut Klik link di bio @shuzanna.shoib . PENDAFTARAN DIBUKA 10 slot sahaja!! Free Ebook Resepi Sihat First come First serve . Coach Anna 🥰 . #kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #kuruscantik #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #nakkuruscepat #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan

  profile image   profile image

LINDUNGI MEREKA YA ALLAH DARI COVID 19 . Ya Allah kau jauhilah mereka dari penyakit Covid-19. Hari ni mereka perlu di swab. Semoga mereka tabah dan kuat dengan dugaan ini. . Cikgu nak jumpa kamu semua selepas seminggu. Save at home. . Cikgu dulu dan cikgu sekarang. Mujuq tak hitam macam dulu. . Swipe left kalau tak caya. . Follow ig @shuzanna.shoib Follow ig @shuzanna.shoib Follow ig @shuzanna.shoib . Meal plan sihat, tips diet harian, teknik kecilkan pipi pau, teknik kempis perut Klik link di bio @shuzanna.shoib . PENDAFTARAN DIBUKA 10 slot sahaja!! Free Ebook Resepi Sihat First come First serve . Coach Anna 🥰 . #kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #kuruscantik #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #nakkuruscepat #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan

  profile image

💕 BLOUSE CIK BUTANG VOL 3.0💕 ========================== KEISTIMEWAAN CIK BUTANG VOL 3.0 ========================== . *READY STOCK* 🌹Mesra Menyusu (zip) 🌹Mesra Wudhu (butang) 🌹Material Premium Comocrepe 🌹Design Eksklusif (butang balut) 🌹Cutting A Cut Pilihan Size XS to 4XL 🌹Cutting standart 🌹12 warna menarik + tertarik 🌹Boleh mix untuk promo 3pcs Rm100 Free Postage . . 🌸HARGA🌸 1 pc RM 39 2 pc RM 70 3 pc RM 100 . 📌Boleh submit order di bizapp . . #babysayang #bajukurungmoden #kurungmodenmurah #blouse_nnasbonda #ctdk #bazzarpaknil #muslimahsuit #mirafilzah #jubahmodenmurah #halahhalahhalahhhhh #persediaanawalraya2019 #bajuraya2019 #cantikdimatacantikdihati #bajukurungpahang #kebayamoden #bajusedondon #bondanina #bajuseragamcikgu #bajuseragam #jannanick #emmamaembong #blousemodenmurah #blousemurah #zizanrazak #blousebatik #bajukurungmurah #nnasbonda #bajumurah #bajusedondonibudananak

  profile image

💕 BLOUSE CIK BUTANG VOL 3.0💕 ========================== KEISTIMEWAAN CIK BUTANG VOL 3.0 ========================== . *READY STOCK* 🌹Mesra Menyusu (zip) 🌹Mesra Wudhu (butang) 🌹Material Premium Comocrepe 🌹Design Eksklusif (butang balut) 🌹Cutting A Cut Pilihan Size XS to 4XL 🌹Cutting standart 🌹12 warna menarik + tertarik 🌹Boleh mix untuk promo 3pcs Rm100 Free Postage . . 🌸HARGA🌸 1 pc RM 39 2 pc RM 70 3 pc RM 100 . 📌Boleh submit order di bizapp . . #babysayang #bajukurungmoden #kurungmodenmurah #blouse_nnasbonda #ctdk #bazzarpaknil #muslimahsuit #mirafilzah #jubahmodenmurah #halahhalahhalahhhhh #persediaanawalraya2019 #bajuraya2019 #cantikdimatacantikdihati #bajukurungpahang #kebayamoden #bajusedondon #bondanina #bajuseragamcikgu #bajuseragam #jannanick #emmamaembong #blousemodenmurah #blousemurah #zizanrazak #blousebatik #bajukurungmurah #nnasbonda #bajumurah #bajusedondonibudananak

  profile image

💕 BLOUSE CIK BUTANG VOL 3.0💕 ========================== KEISTIMEWAAN CIK BUTANG VOL 3.0 ========================== . *READY STOCK* 🌹Mesra Menyusu (zip) 🌹Mesra Wudhu (butang) 🌹Material Premium Comocrepe 🌹Design Eksklusif (butang balut) 🌹Cutting A Cut Pilihan Size XS to 4XL 🌹Cutting standart 🌹12 warna menarik + tertarik 🌹Boleh mix untuk promo 3pcs Rm100 Free Postage . . 🌸HARGA🌸 1 pc RM 39 2 pc RM 70 3 pc RM 100 . 📌Boleh submit order di bizapp . . #babysayang #bajukurungmoden #kurungmodenmurah #blouse_nnasbonda #ctdk #bazzarpaknil #muslimahsuit #mirafilzah #jubahmodenmurah #halahhalahhalahhhhh #persediaanawalraya2019 #bajuraya2019 #cantikdimatacantikdihati #bajukurungpahang #kebayamoden #bajusedondon #bondanina #bajuseragamcikgu #bajuseragam #jannanick #emmamaembong #blousemodenmurah #blousemurah #zizanrazak #blousebatik #bajukurungmurah #nnasbonda #bajumurah #bajusedondonibudananak

  profile image

💕 BLOUSE CIK BUTANG VOL 3.0💕 ========================== KEISTIMEWAAN CIK BUTANG VOL 3.0 ========================== . *READY STOCK* 🌹Mesra Menyusu (zip) 🌹Mesra Wudhu (butang) 🌹Material Premium Comocrepe 🌹Design Eksklusif (butang balut) 🌹Cutting A Cut Pilihan Size XS to 4XL 🌹Cutting standart 🌹12 warna menarik + tertarik 🌹Boleh mix untuk promo 3pcs Rm100 Free Postage . . 🌸HARGA🌸 1 pc RM 39 2 pc RM 70 3 pc RM 100 . 📌Boleh submit order di bizapp . . #babysayang #bajukurungmoden #kurungmodenmurah #blouse_nnasbonda #ctdk #bazzarpaknil #muslimahsuit #mirafilzah #jubahmodenmurah #halahhalahhalahhhhh #persediaanawalraya2019 #bajuraya2019 #cantikdimatacantikdihati #bajukurungpahang #kebayamoden #bajusedondon #bondanina #bajuseragamcikgu #bajuseragam #jannanick #emmamaembong #blousemodenmurah #blousemurah #zizanrazak #blousebatik #bajukurungmurah #nnasbonda #bajumurah #bajusedondonibudananak

  profile image

💕 BLOUSE CIK BUTANG VOL 3.0💕 ========================== KEISTIMEWAAN CIK BUTANG VOL 3.0 ========================== . *READY STOCK* 🌹Mesra Menyusu (zip) 🌹Mesra Wudhu (butang) 🌹Material Premium Comocrepe 🌹Design Eksklusif (butang balut) 🌹Cutting A Cut Pilihan Size XS to 4XL 🌹Cutting standart 🌹12 warna menarik + tertarik 🌹Boleh mix untuk promo 3pcs Rm100 Free Postage . . 🌸HARGA🌸 1 pc RM 39 2 pc RM 70 3 pc RM 100 . 📌Boleh submit order di bizapp . . #babysayang #bajukurungmoden #kurungmodenmurah #blouse_nnasbonda #ctdk #bazzarpaknil #muslimahsuit #mirafilzah #jubahmodenmurah #halahhalahhalahhhhh #persediaanawalraya2019 #bajuraya2019 #cantikdimatacantikdihati #bajukurungpahang #kebayamoden #bajusedondon #bondanina #bajuseragamcikgu #bajuseragam #jannanick #emmamaembong #blousemodenmurah #blousemurah #zizanrazak #blousebatik #bajukurungmurah #nnasbonda #bajumurah #bajusedondonibudananak

  profile image

💕 BLOUSE CIK BUTANG VOL 3.0💕 ========================== KEISTIMEWAAN CIK BUTANG VOL 3.0 ========================== . *READY STOCK* 🌹Mesra Menyusu (zip) 🌹Mesra Wudhu (butang) 🌹Material Premium Comocrepe 🌹Design Eksklusif (butang balut) 🌹Cutting A Cut Pilihan Size XS to 4XL 🌹Cutting standart 🌹12 warna menarik + tertarik 🌹Boleh mix untuk promo 3pcs Rm100 Free Postage . . 🌸HARGA🌸 1 pc RM 39 2 pc RM 70 3 pc RM 100 . 📌Boleh submit order di bizapp . . #babysayang #bajukurungmoden #kurungmodenmurah #blouse_nnasbonda #ctdk #bazzarpaknil #muslimahsuit #mirafilzah #jubahmodenmurah #halahhalahhalahhhhh #persediaanawalraya2019 #bajuraya2019 #cantikdimatacantikdihati #bajukurungpahang #kebayamoden #bajusedondon #bondanina #bajuseragamcikgu #bajuseragam #jannanick #emmamaembong #blousemodenmurah #blousemurah #zizanrazak #blousebatik #bajukurungmurah #nnasbonda #bajumurah #bajusedondonibudananak

  profile image

💕 BLOUSE CIK BUTANG VOL 3.0💕 ========================== KEISTIMEWAAN CIK BUTANG VOL 3.0 ========================== . *READY STOCK* 🌹Mesra Menyusu (zip) 🌹Mesra Wudhu (butang) 🌹Material Premium Comocrepe 🌹Design Eksklusif (butang balut) 🌹Cutting A Cut Pilihan Size XS to 4XL 🌹Cutting standart 🌹12 warna menarik + tertarik 🌹Boleh mix untuk promo 3pcs Rm100 Free Postage . . 🌸HARGA🌸 1 pc RM 39 2 pc RM 70 3 pc RM 100 . 📌Boleh submit order di bizapp . . #babysayang #bajukurungmoden #kurungmodenmurah #blouse_nnasbonda #ctdk #bazzarpaknil #muslimahsuit #mirafilzah #jubahmodenmurah #halahhalahhalahhhhh #persediaanawalraya2019 #bajuraya2019 #cantikdimatacantikdihati #bajukurungpahang #kebayamoden #bajusedondon #bondanina #bajuseragamcikgu #bajuseragam #jannanick #emmamaembong #blousemodenmurah #blousemurah #zizanrazak #blousebatik #bajukurungmurah #nnasbonda #bajumurah #bajusedondonibudananak

  profile image

💕 BLOUSE CIK BUTANG VOL 3.0💕 ========================== KEISTIMEWAAN CIK BUTANG VOL 3.0 ========================== . *READY STOCK* 🌹Mesra Menyusu (zip) 🌹Mesra Wudhu (butang) 🌹Material Premium Comocrepe 🌹Design Eksklusif (butang balut) 🌹Cutting A Cut Pilihan Size XS to 4XL 🌹Cutting standart 🌹12 warna menarik + tertarik 🌹Boleh mix untuk promo 3pcs Rm100 Free Postage . . 🌸HARGA🌸 1 pc RM 39 2 pc RM 70 3 pc RM 100 . 📌Boleh submit order di bizapp . . #babysayang #bajukurungmoden #kurungmodenmurah #blouse_nnasbonda #ctdk #bazzarpaknil #muslimahsuit #mirafilzah #jubahmodenmurah #halahhalahhalahhhhh #persediaanawalraya2019 #bajuraya2019 #cantikdimatacantikdihati #bajukurungpahang #kebayamoden #bajusedondon #bondanina #bajuseragamcikgu #bajuseragam #jannanick #emmamaembong #blousemodenmurah #blousemurah #zizanrazak #blousebatik #bajukurungmurah #nnasbonda #bajumurah #bajusedondonibudananak

  profile image

💕 BLOUSE CIK BUTANG VOL 3.0💕 ========================== KEISTIMEWAAN CIK BUTANG VOL 3.0 ========================== . *READY STOCK* 🌹Mesra Menyusu (zip) 🌹Mesra Wudhu (butang) 🌹Material Premium Comocrepe 🌹Design Eksklusif (butang balut) 🌹Cutting A Cut Pilihan Size XS to 4XL 🌹Cutting standart 🌹12 warna menarik + tertarik 🌹Boleh mix untuk promo 3pcs Rm100 Free Postage . . 🌸HARGA🌸 1 pc RM 39 2 pc RM 70 3 pc RM 100 . 📌Boleh submit order di bizapp . . #babysayang #bajukurungmoden #kurungmodenmurah #blouse_nnasbonda #ctdk #bazzarpaknil #muslimahsuit #mirafilzah #jubahmodenmurah #halahhalahhalahhhhh #persediaanawalraya2019 #bajuraya2019 #cantikdimatacantikdihati #bajukurungpahang #kebayamoden #bajusedondon #bondanina #bajuseragamcikgu #bajuseragam #jannanick #emmamaembong #blousemodenmurah #blousemurah #zizanrazak #blousebatik #bajukurungmurah #nnasbonda #bajumurah #bajusedondonibudananak

  profile image

💕 BLOUSE CIK BUTANG VOL 3.0💕 ========================== KEISTIMEWAAN CIK BUTANG VOL 3.0 ========================== . *READY STOCK* 🌹Mesra Menyusu (zip) 🌹Mesra Wudhu (butang) 🌹Material Premium Comocrepe 🌹Design Eksklusif (butang balut) 🌹Cutting A Cut Pilihan Size XS to 4XL 🌹Cutting standart 🌹12 warna menarik + tertarik 🌹Boleh mix untuk promo 3pcs Rm100 Free Postage . . 🌸HARGA🌸 1 pc RM 39 2 pc RM 70 3 pc RM 100 . 📌Boleh submit order di bizapp . . #babysayang #bajukurungmoden #kurungmodenmurah #blouse_nnasbonda #ctdk #bazzarpaknil #muslimahsuit #mirafilzah #jubahmodenmurah #halahhalahhalahhhhh #persediaanawalraya2019 #bajuraya2019 #cantikdimatacantikdihati #bajukurungpahang #kebayamoden #bajusedondon #bondanina #bajuseragamcikgu #bajuseragam #jannanick #emmamaembong #blousemodenmurah #blousemurah #zizanrazak #blousebatik #bajukurungmurah #nnasbonda #bajumurah #bajusedondonibudananak

  profile image

Assalamualaikum dan selamat petang💕 . *BLOUSE MISS DIOR* by Tunik.my 💥 . 🦋Material premium comocrepe 🦋Nursing Friendly (Zip) 🦋Wudhu Friendly (butang cekak) 🦋Size XS to 4XL 🦋6 Warna menarik 🦋Cutting A Cut 🦋 2 poket comel dihadapan 🦋 Mempunyai belahan tepi kiri dan kanan baju . 📌 5 new colour pre order : 20 Oktober 2020 (Selasa) baru pos out 🍉 Brown 🍉 Green Tea 🍉 Light Pink 🍉 Sky Blue 🍉 Mustard . . HARGA 1 PCS RM 39 2 PCS RM 70 3 PCS RM 100 📌 *FREE POSTAGE UNTUK PEMBELIAN 3 HELAI KE ATAS SEMENANJUNG MALAYSIA* . . #babysayang #bajukurungmoden #kurungmodenmurah #blouse_nnasbonda #ctdk #bazzarpaknil #muslimahsuit #mirafilzah #jubahmodenmurah #halahhalahhalahhhhh #persediaanawalraya2019 #bajuraya2019 #cantikdimatacantikdihati #bajukurungpahang #kebayamoden #bajusedondon #bondanina #bajuseragamcikgu #bajuseragam #jannanick #emmamaembong #blousemodenmurah #blousemurah #zizanrazak #blousebatik #bajukurungmurah #nnasbonda #bajumurah #bajusedondonibudananak

  profile image

Assalamualaikum dan selamat petang💕 . *BLOUSE MISS DIOR* by Tunik.my 💥 . 🦋Material premium comocrepe 🦋Nursing Friendly (Zip) 🦋Wudhu Friendly (butang cekak) 🦋Size XS to 4XL 🦋6 Warna menarik 🦋Cutting A Cut 🦋 2 poket comel dihadapan 🦋 Mempunyai belahan tepi kiri dan kanan baju . 📌 5 new colour pre order : 20 Oktober 2020 (Selasa) baru pos out 🍉 Brown 🍉 Green Tea 🍉 Light Pink 🍉 Sky Blue 🍉 Mustard . . HARGA 1 PCS RM 39 2 PCS RM 70 3 PCS RM 100 📌 *FREE POSTAGE UNTUK PEMBELIAN 3 HELAI KE ATAS SEMENANJUNG MALAYSIA* . . #babysayang #bajukurungmoden #kurungmodenmurah #blouse_nnasbonda #ctdk #bazzarpaknil #muslimahsuit #mirafilzah #jubahmodenmurah #halahhalahhalahhhhh #persediaanawalraya2019 #bajuraya2019 #cantikdimatacantikdihati #bajukurungpahang #kebayamoden #bajusedondon #bondanina #bajuseragamcikgu #bajuseragam #jannanick #emmamaembong #blousemodenmurah #blousemurah #zizanrazak #blousebatik #bajukurungmurah #nnasbonda #bajumurah #bajusedondonibudananak

  profile image

Assalamualaikum dan selamat petang💕 . *BLOUSE MISS DIOR* by Tunik.my 💥 . 🦋Material premium comocrepe 🦋Nursing Friendly (Zip) 🦋Wudhu Friendly (butang cekak) 🦋Size XS to 4XL 🦋6 Warna menarik 🦋Cutting A Cut 🦋 2 poket comel dihadapan 🦋 Mempunyai belahan tepi kiri dan kanan baju . 📌 5 new colour pre order : 20 Oktober 2020 (Selasa) baru pos out 🍉 Brown 🍉 Green Tea 🍉 Light Pink 🍉 Sky Blue 🍉 Mustard . . HARGA 1 PCS RM 39 2 PCS RM 70 3 PCS RM 100 📌 *FREE POSTAGE UNTUK PEMBELIAN 3 HELAI KE ATAS SEMENANJUNG MALAYSIA* . . #babysayang #bajukurungmoden #kurungmodenmurah #blouse_nnasbonda #ctdk #bazzarpaknil #muslimahsuit #mirafilzah #jubahmodenmurah #halahhalahhalahhhhh #persediaanawalraya2019 #bajuraya2019 #cantikdimatacantikdihati #bajukurungpahang #kebayamoden #bajusedondon #bondanina #bajuseragamcikgu #bajuseragam #jannanick #emmamaembong #blousemodenmurah #blousemurah #zizanrazak #blousebatik #bajukurungmurah #nnasbonda #bajumurah #bajusedondonibudananak

  profile image

Assalamualaikum dan selamat petang💕 . *BLOUSE MISS DIOR* by Tunik.my 💥 . 🦋Material premium comocrepe 🦋Nursing Friendly (Zip) 🦋Wudhu Friendly (butang cekak) 🦋Size XS to 4XL 🦋6 Warna menarik 🦋Cutting A Cut 🦋 2 poket comel dihadapan 🦋 Mempunyai belahan tepi kiri dan kanan baju . 📌 5 new colour pre order : 20 Oktober 2020 (Selasa) baru pos out 🍉 Brown 🍉 Green Tea 🍉 Light Pink 🍉 Sky Blue 🍉 Mustard . . HARGA 1 PCS RM 39 2 PCS RM 70 3 PCS RM 100 📌 *FREE POSTAGE UNTUK PEMBELIAN 3 HELAI KE ATAS SEMENANJUNG MALAYSIA* . . #babysayang #bajukurungmoden #kurungmodenmurah #blouse_nnasbonda #ctdk #bazzarpaknil #muslimahsuit #mirafilzah #jubahmodenmurah #halahhalahhalahhhhh #persediaanawalraya2019 #bajuraya2019 #cantikdimatacantikdihati #bajukurungpahang #kebayamoden #bajusedondon #bondanina #bajuseragamcikgu #bajuseragam #jannanick #emmamaembong #blousemodenmurah #blousemurah #zizanrazak #blousebatik #bajukurungmurah #nnasbonda #bajumurah #bajusedondonibudananak

  profile image

Assalamualaikum dan selamat petang💕 . *BLOUSE MISS DIOR* by Tunik.my 💥 . 🦋Material premium comocrepe 🦋Nursing Friendly (Zip) 🦋Wudhu Friendly (butang cekak) 🦋Size XS to 4XL 🦋6 Warna menarik 🦋Cutting A Cut 🦋 2 poket comel dihadapan 🦋 Mempunyai belahan tepi kiri dan kanan baju . 📌 5 new colour pre order : 20 Oktober 2020 (Selasa) baru pos out 🍉 Brown 🍉 Green Tea 🍉 Light Pink 🍉 Sky Blue 🍉 Mustard . . HARGA 1 PCS RM 39 2 PCS RM 70 3 PCS RM 100 📌 *FREE POSTAGE UNTUK PEMBELIAN 3 HELAI KE ATAS SEMENANJUNG MALAYSIA* . . #babysayang #bajukurungmoden #kurungmodenmurah #blouse_nnasbonda #ctdk #bazzarpaknil #muslimahsuit #mirafilzah #jubahmodenmurah #halahhalahhalahhhhh #persediaanawalraya2019 #bajuraya2019 #cantikdimatacantikdihati #bajukurungpahang #kebayamoden #bajusedondon #bondanina #bajuseragamcikgu #bajuseragam #jannanick #emmamaembong #blousemodenmurah #blousemurah #zizanrazak #blousebatik #bajukurungmurah #nnasbonda #bajumurah #bajusedondonibudananak

  profile image

TERBARU 2020‼️Flip Optic Flex 5 in 1, Siap Dapat Pouch Beg, Senang nak bawak 5 Lens Terus😍 . Bingkai Dia Adjustable tau, Boleh tarik ke belakang untuk panjangkan atau nak pendekkan😱 . Sesuai Untuk Aktiviti Outdoors/Sport, Kalau nak jogging atau basikal dah tak risau spek jatuh, Ada magnet kat hujung bingkai . Bingkai Fleksible so sesuai dgn semua bentuk muka, Boleh lentur2 tau, Tahan Lasak✅ . MUKA BOLATTT? TEMBAM?Design petak yang buatkan muka bulat jadi runcing, Selfie tak nampak Bambam lagi tau✅ . Untuk Order 1) Screenshot gambar spek @ bagitahu jenama spek 2) Tekan link di bio atau Whatapps ke https://0199107524.wasap.my #akasiatv3 #samarindatv3 #megadramaa #dramavaganza #kualititerbaik #peminatrayban #gegarvaganza #meletop #bergayamasaraya #rayaootd #masaootdmestiadaspek #takrayakalauxdespek #sangatekslusif  #babysayang #peminatcerminmata #lawakhambar #bazarpaknil #instamalaysia

[[cardItem.caption.text | bodyshort ]]

[[ cardItem.taken_at | humanizendate]] days ago
[[ cardItem.comment_count | humanizenumber ]]
[[ cardItem.like_count | humanizenumber]]
Load More