#budakbangang

Find posts and stories of the hashtag.
  profile image

Favourite cartoon ever ๐Ÿฅบโœจ . . FOLLOW recommend pages๐Ÿ‘‡ ๐Ÿท @jomtekanlike ๐Ÿท @budak.bangang Tag rakan2 anda ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ P/s: Jom beli buku HatiKeHati by Iddin Ramli dgn admin. Boleh ws 0179541346/tekan link kat bio yaโ˜บ๏ธ๐Ÿ“š . #postharini #jomtekanlike #budakbangang #tiktok #tiktokindia #tiktokindonesia #tiktokhot #tiktokindo #tiktokdance #tiktokchallenge #tiktokviral #tiktokvideo #tiktokmalaysia #tiktokcringe #viral #viralvideos #viralpost #viralmalaysia #9gag #trending #lawakhambar #malaysia #babysayang #kitabaikramaisayang #y15zr #125zr #pubg #pubgmobile .

  profile image

Great shot ๐Ÿ˜๐Ÿ“ธ โœจ ๐ŸŽฅ: @zarulphv . . FOLLOW recommend pages๐Ÿ‘‡ ๐Ÿท @jomtekanlike ๐Ÿท @budak.bangang Tag rakan2 anda ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ P/s: Jom beli buku HatiKeHati by Iddin Ramli dgn admin. Boleh ws 0179541346/tekan link kat bio yaโ˜บ๏ธ๐Ÿ“š . #postharini #jomtekanlike #budakbangang #tiktok #tiktokindia #tiktokindonesia #tiktokhot #tiktokindo #tiktokdance #tiktokchallenge #tiktokviral #tiktokvideo #tiktokmalaysia #tiktokcringe #viral #viralvideos #viralpost #viralmalaysia #9gag #trending #lawakhambar #malaysia #babysayang #kitabaikramaisayang #y15zr #125zr #pubg #pubgmobile .

  profile image

Betul ke? ๐Ÿ˜‰โœจ . . FOLLOW recommend pages๐Ÿ‘‡ ๐Ÿท @jomtekanlike ๐Ÿท @budak.bangang Tag rakan2 anda ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ P/s: Jom beli buku HatiKeHati by Iddin Ramli dgn admin. Boleh ws 0179541346/tekan link kat bio yaโ˜บ๏ธ๐Ÿ“š . #postharini #jomtekanlike #budakbangang #tiktok #tiktokindia #tiktokindonesia #tiktokhot #tiktokindo #tiktokdance #tiktokchallenge #tiktokviral #tiktokvideo #tiktokmalaysia #tiktokcringe #viral #viralvideos #viralpost #viralmalaysia #9gag #trending #lawakhambar #malaysia #babysayang #kitabaikramaisayang #y15zr #125zr #pubg #pubgmobile .

  profile image

Tekan like kalau betul ๐Ÿ˜‚๐Ÿƒ . Likeโค๏ธ Comments๐Ÿ“ Save๐Ÿ“ฅ Share๐Ÿ™ ( Post di igstory & mention @jomtekanlike ) . ๐Ÿท Tag rakan anda๐Ÿ‘‡ . #jomtekanlike #ayat #ayatjiwang #lawakhambar #budakbangang #naksentap #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #pickuplines #lawakhangit #lawaktahapdewa #meletop #kitabaikramaisayang #babysayang #postharini #ayatjiwang #lawak #viral #trending #twitter #ayattwitter #jiwakacau #budaksekolah #terbaik #ayatsweet .

  profile image

Siapa bilang? ๐Ÿฅต๐Ÿ˜โœจ ๐ŸŽฅ: @ainzainal00 . . FOLLOW recommend pages๐Ÿ‘‡ ๐Ÿท @jomtekanlike ๐Ÿท @budak.bangang Tag rakan2 anda ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ P/s: Jom beli buku HatiKeHati by Iddin Ramli dgn admin. Boleh ws 0179541346/tekan link kat bio yaโ˜บ๏ธ๐Ÿ“š . #postharini #jomtekanlike #budakbangang #tiktok #tiktokindia #tiktokindonesia #tiktokhot #tiktokindo #tiktokdance #tiktokchallenge #tiktokviral #tiktokvideo #tiktokmalaysia #tiktokcringe #viral #viralvideos #viralpost #viralmalaysia #9gag #trending #lawakhambar #malaysia #babysayang #kitabaikramaisayang #y15zr #125zr #pubg #pubgmobile .

  profile image

Amazing video ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ”ฅ . . FOLLOW recommend pages๐Ÿ‘‡ ๐Ÿท @jomtekanlike ๐Ÿท @budak.bangang Tag rakan2 anda ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ P/s: Jom beli buku HatiKeHati by Iddin Ramli dgn admin. Boleh ws 0179541346/tekan link kat bio yaโ˜บ๏ธ๐Ÿ“š . #postharini #jomtekanlike #budakbangang #tiktok #tiktokindia #tiktokindonesia #tiktokhot #tiktokindo #tiktokdance #tiktokchallenge #tiktokviral #tiktokvideo #tiktokmalaysia #tiktokcringe #viral #viralvideos #viralpost #viralmalaysia #9gag #trending #lawakhambar #malaysia #babysayang #kitabaikramaisayang #y15zr #125zr #pubg #pubgmobile .

  profile image

Tengok sampai habis ๐Ÿ˜ณ๐Ÿƒ . Likeโค๏ธ Comments๐Ÿ“ Save๐Ÿ“ฅ Share๐Ÿ™ ( Post di igstory & mention @jomtekanlike ) . ๐Ÿท Tag rakan anda๐Ÿ‘‡ . #jomtekanlike #ayat #ayatjiwang #lawakhambar #budakbangang #naksentap #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #pickuplines #lawakhangit #lawaktahapdewa #meletop #kitabaikramaisayang #babysayang #postharini #ayatjiwang #lawak #viral #trending #twitter #ayattwitter #jiwakacau #budaksekolah #terbaik #ayatsweet .

  profile image

The best cartoon ever ๐Ÿฅบ๐Ÿ˜ญ #budakbangang Tag rakan2 korang๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Hai nak putih cerah dalam masa 7 hari Follow @crystalcwhite_liena

  profile image

Confuse coach auto die๐Ÿ˜… #budakbangang . . Tag rakan2 korang๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . FOLLOW ig partner admin : ๐Ÿท @videopalingwin ๐Ÿท @postharini ๐Ÿท @jomtekanlike DM for PAID REVIEW / PROMOTE sekarang. Harga Review termurah di INSTAGRAM serendah RM10 ๐Ÿ˜๐Ÿ“ฅ

  profile image

Memang panas anjink dapat membe kaki prank Follow ๐Ÿ‘‰๐Ÿป @lawak.awam @lawak.awam ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป ๐Ÿท๏ธ Tag membe kaki prank โ†ช๏ธ Share je post ni ๐Ÿ“ฉ DM for credit / removal FOLLOW โ€ข LIKE โ€ข COMMENT โฌ‡๏ธ Partner IG โฌ‡๏ธ @tokwanawak @lawak.ahtu @lawakextra.comm #lawakviral #viralvideo #lawakmalay #tiktokmalaysia #lawakmalaysia #funny #kiniviral #budakbangang #himpunanbahanlawak #videolawak #lawaktwiter #lawakkeder #lawakmalaysia #mudahterhibur #lawaktahapdewa #lawak #lawakbatak #lawakhambarย #lawakbodohย #lawakhangit #sembangstudentย #lawaklucuย #lawakbodoh

  profile image

Best doh๐Ÿ˜ญ dak2 jaman now mane kenal benda alah ni๐Ÿ˜Œ #budakbangang . . Tag rakan2 korang๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . FOLLOW ig partner admin : ๐Ÿท @jomtekanlike ๐Ÿท @postharini ๐Ÿท @videopalingwin DM for PAID REVIEW / PROMOTE sekarang. Harga Review termurah di INSTAGRAM serendah RM10 ๐Ÿ˜๐Ÿ“ฅ

  profile image

Try guys ๐Ÿ˜โœจ . . FOLLOW recommend pages๐Ÿ‘‡ ๐Ÿท @jomtekanlike ๐Ÿท @budak.bangang Tag rakan2 anda ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ P/s: Jom beli buku HatiKeHati by Iddin Ramli dgn admin. Boleh ws 0179541346/tekan link kat bio yaโ˜บ๏ธ๐Ÿ“š . #postharini #jomtekanlike #budakbangang #tiktok #tiktokindia #tiktokindonesia #tiktokhot #tiktokindo #tiktokdance #tiktokchallenge #tiktokviral #tiktokvideo #tiktokmalaysia #tiktokcringe #viral #viralvideos #viralpost #viralmalaysia #9gag #trending #lawakhambar #malaysia #babysayang #kitabaikramaisayang #y15zr #125zr #pubg #pubgmobile .

  profile image

Padu ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ #budakbangang Tag rakan2 korang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Sampai bila nak ternak jerawat dan parut? rawat dengan @alva.profix skrng.

  profile image

Kalau min, masak je sekali kulit dia ๐ŸŽฅ @memezar Follow ๐Ÿ‘‰๐Ÿป @lawak.awam @lawak.awam ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป ๐Ÿท๏ธ Tag rakan korang โ†ช๏ธ Share je post ni ๐Ÿ“ฉ DM for credit / removal FOLLOW โ€ข LIKE โ€ข COMMENT โฌ‡๏ธ Partner IG โฌ‡๏ธ @tokwanawak @lawak.ahtu @lawakextra.comm #lawakviral #viralvideo #lawakmalay #tiktokmalaysia #lawakmalaysia #funny #kiniviral #budakbangang #himpunanbahanlawak #videolawak #lawaktwiter #lawakkeder #lawakmalaysia #mudahterhibur #lawaktahapdewa #lawak #lawakbatak #lawakhambarย #lawakbodohย #lawakhangit #sembangstudentย #lawaklucuย #lawakbodoh

  profile image

Skill or luck? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜โœจ . . FOLLOW recommend pages๐Ÿ‘‡ ๐Ÿท @jomtekanlike ๐Ÿท @budak.bangang Tag rakan2 anda ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ P/s: Jom beli buku HatiKeHati by Iddin Ramli dgn admin. Boleh ws 0179541346/tekan link kat bio yaโ˜บ๏ธ๐Ÿ“š . #postharini #jomtekanlike #budakbangang #tiktok #tiktokindia #tiktokindonesia #tiktokhot #tiktokindo #tiktokdance #tiktokchallenge #tiktokviral #tiktokvideo #tiktokmalaysia #tiktokcringe #viral #viralvideos #viralpost #viralmalaysia #9gag #trending #lawakhambar #malaysia #babysayang #kitabaikramaisayang #y15zr #125zr #pubg #pubgmobile .

  profile image

Kisah sedih ringkas ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜‚ #budakbangang Promo buy 1 free 1 Promo buy 2 free 2 Akak yang ad masalah payudara and punggung boleh follow ig @vessa.hq Tag kawan korang ๐Ÿ‘‡ . Jom support min and boleh follow ig @vessa.hq untuk tengok video menarik and REAL feedback client yang berjaya pakai vessa drpd @vessa.hq @vessa.hq @vessa.hq . Boleh tekan link wassap dia bio ig @vessa.hq untk dapatkan info and real feedback client ๐Ÿ˜˜

  profile image

Aamiin โ˜บ๏ธ๐Ÿคฒ . Likeโค๏ธ Comments๐Ÿ“ Save๐Ÿ“ฅ Share๐Ÿ™ ( Post di igstory & mention @jomtekanlike ) . ๐Ÿท Tag rakan anda๐Ÿ‘‡ . #jomtekanlike #ayat #ayatjiwang #lawakhambar #budakbangang #naksentap #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #pickuplines #lawakhangit #lawaktahapdewa #meletop #kitabaikramaisayang #babysayang #postharini #ayatjiwang #lawak #viral #trending #twitter #ayattwitter #jiwakacau #budaksekolah #terbaik #ayatsweet .

  profile image

Part last tu๐Ÿ˜‚ #budakbangang . . Tag rakan2 korang๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . FOLLOW ig partner admin : ๐Ÿท @jomtekanlike ๐Ÿท @postharini ๐Ÿท @videopalingwin DM for PAID REVIEW / PROMOTE sekarang. Harga Review termurah di INSTAGRAM serendah RM10 ๐Ÿ˜๐Ÿ“ฅ

  profile image

Bapak paling steady dlm dunia ๐Ÿ˜ญ๐ŸคŸ#budakbangang . Tag rakan2 korang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Hi guys, jom dapatkan buku motivasi terbaik 2020, BUKU #HatiKeHati hasil karya Iddin Ramli. Serius tak rugi korang beli. Banyak nasihat, motivasi, inspirasi & semangat korang akan dapat melalui buku ni๐Ÿฅฐ Klik je link ws di BIO ig @postharini untuk order. Ready stock & postage 1 Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿค— @postharini @postharini @postharini

  profile image

Drpd berlakon kepada dak2 tiktok๐Ÿ˜… pkp kot tempat dia, tu yang takleh berlakon๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #budakbangang Tag rakan2 korang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Sampai bila nak ternak jerawat dan parut? rawat dengan @alva.profix skrng.

  profile image

Tag member korang ๐Ÿคฃ Credit @puteraqamarul . P/S Halalkan ambik video korang ๐Ÿ˜Š . ___________________________________________ _____ Tag rakan korang ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . Plz follow me for more video ๐Ÿ™๐Ÿป @igsantuyyy ___________________________________________ _____ @himpunanbahanlawak @pesankakmoji @syoktube @persatuanstudylastminit @ayoi_tv ___________________________________________ _____ #budakbangang #motifviral #viralmalaysia #meletop #instafamous #ayatsentap #syok #himpunanbahanlawak #nakbebel #lawaktahapdewa #mudahterhibur #nakkongsi #atokpesan #kakmoji #iglelakivsperempuan #kartuntv9 #persatuanstudylastminit #malaysia #boikotcjwowshop #tv9malaysia #lawakhambar #lawakterkini #jommoveon

  profile image

Buat lah apa yang kau suka dan apa yang kau rasa terbaik untuk kau. . Jangan putus berdoa dan berusaha agar Allah sentiasa jaga hati. . . . . #review (โฃ๏ธALHAMDULILLAH SUAMI PUJI PAYUDARA & PUNGGUNG DAH MACAM ANAK DARAโฃ๏ธ)๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™Š๐Ÿ™ˆ . Nasib bak jumpa @femini.breastbutt!! Terus hilang masalah payudara/punggung KENDUR, KECIK, JATUH, KURANG MENARIK, TIDAK SAMA SAIZ. Tak perlu ubah ciptaan tuhan dengan pembedahan plastik atau injection. Sapu je krim viral Femini insyallah akan nampak kesan positif.โค๏ธ Yang penting selamat dan berdaftar dengan kkm. . @femini.breastbutt @femini.breastbutt @femini.breastbutt . Follow @femini.breastbutt skrng dan dapatkan harga promotion yg terlajak murah..#jomtekanlike #ayat #ayatjiwang #lawakhambar #budakbangang #naksentap #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #pickuplines #lawakhangit #lawaktahapdewa #meletop #kitabaikramaisayang #babysayang #postharini #ayatjiwang #lawak #viral #trending #twitter #ayattwitter #jiwakacau #budaksekolah #terbaik #ayatsweet .

  profile image

Siapa pelihara kucing kat sini? ๐Ÿ˜ปโœจ . . FOLLOW recommend pages๐Ÿ‘‡ ๐Ÿท @jomtekanlike ๐Ÿท @budak.bangang Tag rakan2 anda ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ P/s: Jom beli buku HatiKeHati by Iddin Ramli dgn admin. Boleh ws 0179541346/tekan link kat bio yaโ˜บ๏ธ๐Ÿ“š . #postharini #jomtekanlike #budakbangang #tiktok #tiktokindia #tiktokindonesia #tiktokhot #tiktokindo #tiktokdance #tiktokchallenge #tiktokviral #tiktokvideo #tiktokmalaysia #tiktokcringe #viral #viralvideos #viralpost #viralmalaysia #9gag #trending #lawakhambar #malaysia #babysayang #kitabaikramaisayang #y15zr #125zr #pubg #pubgmobile .

  profile image

Dah jadi gangster ehh sekarang ๐Ÿ˜‚ ๐Ÿ”ฅ#budakbangang . Tag rakan2 korang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Hi guys, jom dapatkan buku motivasi terbaik 2020, BUKU #HatiKeHati hasil karya Iddin Ramli. Serius tak rugi korang beli. Banyak nasihat, motivasi, inspirasi & semangat korang akan dapat melalui buku ni๐Ÿฅฐ Klik je link ws di BIO ig @postharini untuk order. Ready stock & postage 1 Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿค— @postharini @postharini @postharini

  profile image

Tu nama ke karangan wehh๐Ÿ˜‚ moga tabah bakal menantu Pakcik Suffian tu nak akad nikah nanti๐Ÿคฃ #budakbangang . . Tag rakan2 korang๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . FOLLOW ig partner admin : ๐Ÿท @jomtekanlike ๐Ÿท @postharini ๐Ÿท @videopalingwin DM for PAID REVIEW / PROMOTE sekarang. Harga Review termurah di INSTAGRAM serendah RM10 ๐Ÿ˜๐Ÿ“ฅ

  profile image

Gitu jer kena tipu ๐Ÿ˜‚๐Ÿƒ . Likeโค๏ธ Comments๐Ÿ“ Save๐Ÿ“ฅ Share๐Ÿ™ ( Post di igstory & mention @jomtekanlike ) . ๐Ÿท Tag rakan anda๐Ÿ‘‡ . #jomtekanlike #ayat #ayatjiwang #lawakhambar #budakbangang #naksentap #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #pickuplines #lawakhangit #lawaktahapdewa #meletop #kitabaikramaisayang #babysayang #postharini #ayatjiwang #lawak #viral #trending #twitter #ayattwitter #jiwakacau #budaksekolah #terbaik #ayatsweet .

  profile image

TRY THIS๐Ÿ’ฅWHEN YOU ARE IN THE GARDENโ— [Like โค๏ธ Follow ๐ŸŒŸ komen ๐Ÿ’ฌ Share โœ… Tag ๐Ÿ‘ค] ๐ŸŽฅ:@arianteo #explore #explorepage #exploremore #photography #photographertricks #photographer #budakbangang #klipviral #lawakhangit #lawakhambar #tutorial #trick #tips #vxdeo_photographer #postharini #viralpost #editorberkelas #edits #sharestory

  profile image

Wait for it ๐Ÿ˜ณโœจ . . FOLLOW recommend pages๐Ÿ‘‡ ๐Ÿท @jomtekanlike ๐Ÿท @budak.bangang Tag rakan2 anda ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ P/s: Jom beli buku HatiKeHati by Iddin Ramli dgn admin. Boleh ws 0179541346/tekan link kat bio yaโ˜บ๏ธ๐Ÿ“š . #postharini #jomtekanlike #budakbangang #tiktok #tiktokindia #tiktokindonesia #tiktokhot #tiktokindo #tiktokdance #tiktokchallenge #tiktokviral #tiktokvideo #tiktokmalaysia #tiktokcringe #viral #viralvideos #viralpost #viralmalaysia #9gag #trending #lawakhambar #malaysia #babysayang #kitabaikramaisayang #y15zr #125zr #pubg #pubgmobile .

  profile image

Rilek2 dia pegang mnatang tuh๐Ÿคฎ#budakbangang . . Tag rakan2 korang๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . FOLLOW ig partner admin : ๐Ÿท @videopalingwin ๐Ÿท @postharini ๐Ÿท @jomtekanlike DM for PAID REVIEW / PROMOTE sekarang. Harga Review termurah di INSTAGRAM serendah RM10 ๐Ÿ˜๐Ÿ“ฅ

  profile image

Kecik2 dah kena prank๐Ÿ˜‚ #budakbangang Akak yang ad masalah payudara and punggung boleh follow ig @vessa.hq Tag kawan korang ๐Ÿ‘‡ . Jom support min and boleh follow ig @vessa.hq untuk tengok video menarik and REAL feedback client yang berjaya pakai vessa drpd @vessa.hq @vessa.hq @vessa.hq . Boleh tekan link wassap dia bio ig @vessa.hq untk dapatkan info and real feedback client ๐Ÿ˜˜

  profile image

Masih kurus tapi still kata gemok ๐Ÿคฆโ€โ™‚๏ธ Sape macam ni? ๐Ÿ˜Œ๐Ÿƒ . Likeโค๏ธ Comments๐Ÿ“ Save๐Ÿ“ฅ Share๐Ÿ™ ( Post di igstory & mention @jomtekanlike ) . ๐Ÿท Tag rakan anda๐Ÿ‘‡ . #jomtekanlike #ayat #ayatjiwang #lawakhambar #budakbangang #naksentap #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #pickuplines #lawakhangit #lawaktahapdewa #meletop #kitabaikramaisayang #babysayang #postharini #ayatjiwang #lawak #viral #trending #twitter #ayattwitter #jiwakacau #budaksekolah #terbaik #ayatsweet .

  profile image

Sawittnya gigit2๐Ÿ˜ซ๐Ÿ”ฅ#budakbangang . Tag rakan2 korang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Hi guys, jom dapatkan buku motivasi terbaik 2020, BUKU #HatiKeHati hasil karya Iddin Ramli. Serius tak rugi korang beli. Banyak nasihat, motivasi, inspirasi & semangat korang akan dapat melalui buku ni๐Ÿฅฐ Klik je link ws di BIO ig @postharini untuk order. Ready stock & postage 1 Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿค— @postharini @postharini @postharini

  profile image

Real๐Ÿ˜ or fake๐Ÿ˜Œ ? . . FOLLOW recommend pages๐Ÿ‘‡ ๐Ÿท @jomtekanlike ๐Ÿท @budak.bangang Tag rakan2 anda ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ P/s: Jom beli buku HatiKeHati by Iddin Ramli dgn admin. Boleh ws 0179541346/tekan link kat bio yaโ˜บ๏ธ๐Ÿ“š . #postharini #jomtekanlike #budakbangang #tiktok #tiktokindia #tiktokindonesia #tiktokhot #tiktokindo #tiktokdance #tiktokchallenge #tiktokviral #tiktokvideo #tiktokmalaysia #tiktokcringe #viral #viralvideos #viralpost #viralmalaysia #9gag #trending #lawakhambar #malaysia #babysayang #kitabaikramaisayang #y15zr #125zr #pubg #pubgmobile .

  profile image

Padu gaisss, level engineer ni๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜‚๐Ÿ”ฅ#budakbangang . Tag rakan2 korang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Hi guys, jom dapatkan buku motivasi terbaik 2020, BUKU #HatiKeHati hasil karya Iddin Ramli. Serius tak rugi korang beli. Banyak nasihat, motivasi, inspirasi & semangat korang akan dapat melalui buku ni๐Ÿฅฐ Klik je link ws di BIO ig @postharini untuk order. Ready stock & postage 1 Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿค— @postharini @postharini @postharini

  profile image

Sebelum dia merajuk/nangis baik lakukan sesuatu. Good job bro ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . Tag rakan2 korang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . . cc: @budak.bangang . #budakbangang #jomtekanlike #budak_kapcai_ #budaksekolah #budakcinta #budak_video_official #budakmotor #budakmelayu #budaknakal #lawakhambar #lawakkeder #lawakbodoh #lawakterkini #lawakhangit #lawakbatak #lawakminang #lawaklucu #zonlawak #ayatpower #ayatjiwang #budakjiwang #dmforpaidreview #paidreviewrm10 #paidreviewmurah . DM kalau nak buat PAID REVIEW MURAH / PROMOTION sekarang ๐Ÿ˜˜๐Ÿ“ฅ

  profile image

Legend never die ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . Tag rakan2 korang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . Follow @meletop.viral2 for more gaisss ๐Ÿ‘Œ . #budakbangang #jomtekanlike #budak_kapcai_ #budaksekolah #budakcinta #budak_video_official #budakmotor #budakmelayu #budaknakal #lawakhambar #lawakkeder #lawakbodoh #lawakterkini #lawakhangit #lawakbatak #lawakminang #lawaklucu #zonlawak #ayatpower #ayatjiwang #budakjiwang #dmforpaidreview #paidreviewrm10 #paidreviewmurah . DM kalau nak buat PAID REVIEW MURAH / PROMOTION sekarang ๐Ÿ˜˜๐Ÿ“ฅ

  profile image

Setiap ciptaan Allah itu memberi manfaat buat kita. Gunakan sebaik mungkin. . Jangan disalahgunakan. Takut nanti menjatuhkan kita ke lembah maksiat. . . . . #review (โฃ๏ธALHAMDULILLAH SUAMI PUJI PAYUDARA & PUNGGUNG DAH MACAM ANAK DARAโฃ๏ธ)๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™Š๐Ÿ™ˆ . Nasib bak jumpa @femini.breastbutt!! Terus hilang masalah payudara/punggung KENDUR, KECIK, JATUH, KURANG MENARIK, TIDAK SAMA SAIZ. Tak perlu ubah ciptaan tuhan dengan pembedahan plastik atau injection. Sapu je krim viral Femini insyallah akan nampak kesan positif.โค๏ธ Yang penting selamat dan berdaftar dengan kkm. . @femini.breastbutt @femini.breastbutt @femini.breastbutt . Follow @femini.breastbutt skrng dan dapatkan harga promotion yg terlajak murah..#jomtekanlike #ayat #ayatjiwang #lawakhambar #budakbangang #naksentap #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #pickuplines #lawakhangit #lawaktahapdewa #meletop #kitabaikramaisayang #babysayang #postharini #ayatjiwang #lawak #viral #trending #twitter #ayattwitter #jiwakacau #budaksekolah #terbaik #ayatsweet .

  profile image

Mantap skill ๐Ÿคฉ #budakbangang . Tag rakan2 korang๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Sampai bila nak ternak jerawat dan parut? rawat dengan @alva.profix skrng.

  profile image

Masa cikgu/lecturer tanya soalan, semua senyap jer. Mic problem la, mic rosak la๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #budakbangang . . Tag rakan2 korang๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . FOLLOW ig partner admin : ๐Ÿท @jomtekanlike ๐Ÿท @postharini ๐Ÿท @videopalingwin DM for PAID REVIEW / PROMOTE sekarang. Harga Review termurah di INSTAGRAM serendah RM10 ๐Ÿ˜๐Ÿ“ฅ

  profile image

Masih kuat imannya ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ”ฅ#budakbangang . Tag rakan2 korang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Hi guys, jom dapatkan buku motivasi terbaik 2020, BUKU #HatiKeHati hasil karya Iddin Ramli. Serius tak rugi korang beli. Banyak nasihat, motivasi, inspirasi & semangat korang akan dapat melalui buku ni๐Ÿฅฐ Klik je link ws di BIO ig @postharini untuk order. Ready stock & postage 1 Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿค— @postharini @postharini @postharini

  profile image

Yang mana satu? โ˜บ๏ธโœจ . . FOLLOW recommend pages๐Ÿ‘‡ ๐Ÿท @jomtekanlike ๐Ÿท @budak.bangang Tag rakan2 anda ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ P/s: Jom beli buku HatiKeHati by Iddin Ramli dgn admin. Boleh ws 0179541346/tekan link kat bio yaโ˜บ๏ธ๐Ÿ“š . #postharini #jomtekanlike #budakbangang #tiktok #tiktokindia #tiktokindonesia #tiktokhot #tiktokindo #tiktokdance #tiktokchallenge #tiktokviral #tiktokvideo #tiktokmalaysia #tiktokcringe #viral #viralvideos #viralpost #viralmalaysia #9gag #trending #lawakhambar #malaysia #babysayang #kitabaikramaisayang #y15zr #125zr #pubg #pubgmobile .

  profile image

Korang pernah dengar ayat2 buaya tak? ๐Ÿ˜‚ โ€ข โ€ข Have a Nice Day My Friends โ€ข โ€ข ๐Ÿ•Š๏ธHalalkan Admin Ambil Tweet Korang โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– THANKS FOR ALWAYS SUPPORTING US โค๏ธ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #bro_mantul #posttwitter #asiatwitter #asiantwitter #twitterviral #lawakkeder #nakbebel #lawakboring #nakfakta #lawaktwitter #lawakbahak2 #lawakhangit #lawakhambar #ayatjiwang #ayatjiwangkarat #iglelakivsperempuan #syoktube #apaapajerr #atukpesan #atukcakap #diariluahanhati #igbudaktwitter #budakbangang #faktamerapu #ohviralmy #ohviral_official

  profile image

Ketika mencintai seseorang, cintailah dia seadanya. Jangan berharap si dia sempurna segalanya. . Ini kerana tiada manusia yang sempurna. . . . . #Review (โฃ๏ธALHAMDULILLAH SUAMI PUJI PAYUDARA & PUNGGUNG DAH MACAM ANAK DARAโฃ๏ธ)๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™Š๐Ÿ™ˆ . Nasib bak jumpa @femini.breastbutt!! Terus hilang masalah payudara/punggung KENDUR, KECIK, JATUH, KURANG MENARIK, TIDAK SAMA SAIZ. Tak perlu ubah ciptaan tuhan dengan pembedahan plastik atau injection. Sapu je krim viral Femini insyallah akan nampak kesan positif.โค๏ธ Yang penting selamat dan berdaftar dengan kkm. . @femini.breastbutt @femini.breastbutt @femini.breastbutt . Follow @femini.breastbutt skrng dan dapatkan harga promotion yg terlajak murah..#jomtekanlike #ayat #ayatjiwang #lawakhambar #budakbangang #naksentap #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #pickuplines #lawakhangit #lawaktahapdewa #meletop #kitabaikramaisayang #babysayang #postharini #ayatjiwang #lawak #viral #trending #twitter #ayattwitter #jiwakacau #budaksekolah #terbaik #ayatsweet .

  profile image

Bila mak kau kerja kat rumah be like ๐Ÿคฃ#budakbangang . . Tag rakan2 korang๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . FOLLOW ig partner admin : ๐Ÿท @videopalingwin ๐Ÿท @postharini ๐Ÿท @jomtekanlike DM for PAID REVIEW / PROMOTE sekarang. Harga Review termurah di INSTAGRAM serendah RM10 ๐Ÿ˜๐Ÿ“ฅ

  profile image

Sebelum dia merajuk/nangis baik lakukan sesuatu. Good job bro ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . Tag rakan2 korang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . . cc: @budak.bangang . #budakbangang #jomtekanlike #budak_kapcai_ #budaksekolah #budakcinta #budak_video_official #budakmotor #budakmelayu #budaknakal #lawakhambar #lawakkeder #lawakbodoh #lawakterkini #lawakhangit #lawakbatak #lawakminang #lawaklucu #zonlawak #ayatpower #ayatjiwang #budakjiwang #dmforpaidreview #paidreviewrm10 #paidreviewmurah . DM kalau nak buat PAID REVIEW MURAH / PROMOTION sekarang ๐Ÿ˜˜๐Ÿ“ฅ

  profile image

Iphone 12 pro max gaisss ๐Ÿ˜ญ #budakbangang Tag rakan2 korang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Sampai bila nak ternak jerawat dan parut? rawat dengan @alva.profix skrng.

  profile image

๐Ÿ˜๐Ÿ˜โœจ ๐ŸŽฅ: @rienadiana_ . . FOLLOW recommend pages๐Ÿ‘‡ ๐Ÿท @jomtekanlike ๐Ÿท @budak.bangang Tag rakan2 anda ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ P/s: Jom beli buku HatiKeHati by Iddin Ramli dgn admin. Boleh ws 0179541346/tekan link kat bio yaโ˜บ๏ธ๐Ÿ“š . #postharini #jomtekanlike #budakbangang #tiktok #tiktokindia #tiktokindonesia #tiktokhot #tiktokindo #tiktokdance #tiktokchallenge #tiktokviral #tiktokvideo #tiktokmalaysia #tiktokcringe #viral #viralvideos #viralpost #viralmalaysia #9gag #trending #lawakhambar #malaysia #babysayang #kitabaikramaisayang #y15zr #125zr #pubg #pubgmobile .

  profile image

Padu mat, baru tak menunggu lama kat drive thru mekdi camni๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ ๐Ÿ”ฅ#budakbangang . Tag rakan2 korang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Hi guys, jom dapatkan buku motivasi terbaik 2020, BUKU #HatiKeHati hasil karya Iddin Ramli. Serius tak rugi korang beli. Banyak nasihat, motivasi, inspirasi & semangat korang akan dapat melalui buku ni๐Ÿฅฐ Klik je link ws di BIO ig @postharini untuk order. Ready stock & postage 1 Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿค— @postharini @postharini @postharini

[[cardItem.caption.text | bodyshort ]]

[[ cardItem.taken_at | humanizendate]] days ago
[[ cardItem.comment_count | humanizenumber ]]
[[ cardItem.like_count | humanizenumber]]
Load More