#jerawat

Find posts and stories of the hashtag.
  profile image

Beruntusan dan kulit kusam adalah hal yang tidak disukai para wanita. Untuk menghilangkannya terkadang kita sibuk mencari kesana kemari produk skincare atau masker apa yang bisa menghilangkan nya. Dengan mngeluarkan uang yang tidak sedikit, kadang hasilnya tidak ada. Mimin mau kasih tips jitu buat kalian untuk menghilangkan beruntusan⁣⁣ ⁣⁣ Campurkan 2 sendok teh bedak marcks rose dengan air mawar secukupnya sampai sedikit kental untuk dijadikan masker wajah. Oleskan ke tempat yang ada beruntusan dan jerawatnya. Diamkan selama 30 menit lalu bilas dengan air dingin atau air biasa dan jangan gunakan air hangat. ⁣ ⁣ Dan, jangan kaget ya sis kalau awal-awal di oleskan akan ada rasa cekat-cekit sedikit dan tidak akan berlangsung lama kok!⁣ ⁣⁣ Yuk dicoba, pasti hasilnya sangat memuaskan🤗⁣⁣ ⁣⁣ #priceprice #pricepricebeauty #pricepricetips #marcks #airmawarviva #beruntusa #mencerahkan #jerawat #kulitputih #maskerwajah

  profile image

Kali ini mimin hadir dengan One Brand Skin Care yaitu Emina! Brand ini udah gak usah diragukan lagi sis. Ini rangkaian untuk kulit berminyak ya sis! Siapa yang udah pakai nih sis? ngacung dong☝️⁣ ⁣ Face Wash:⁣ Face Wash ini mempunyai foam melimpah dengan formula double bubble. Sabun cuci muka ini mengandung ekstrak licorice yang dapat memutihkan wajah dan memiliki Vitamin B3 yang bagus untuk melembapkan⁣ ⁣ Face Toner:⁣ Witch Hazel Toner ini bermanfaat untuk anti peradangan atau inflamasi sehingga dapat mencegah jearwat yang muncul di kulit. Toner ini juga bisa melembabkan kulit dan membantu menyamarkan pori-pori besar penyebab jerawa⁣ ⁣ Facial Scrub:⁣ Scrub ini mampu mengangkat komedo dan white head yang bandel di wajah kita. Scrub ini juga mengandung biji aprikot dan olive oil yang mampu mengangkat sel kulit mati dan kotoran⁣ ⁣ Cleansing Lotion:⁣ Memiliki kandungan susu yang dapat menjaga kelembapan kulit, membersihkan sekaligus mencerahkan wajah. Produk ini juga memiliki kadungan asam glikolat yang dapat membantu menghilangkan makeup dan cleansing ini juga memiliki pH blanced sehingga aman untuk semua jenis kulit termasuk kulit berminyak⁣ ⁣ Sun Screen:⁣ Semua perawatan akan sia-sia jika kita tidak menggunakan sunscreen untuk keluar rumah. Sunscreen ini mempunyai 30 SPF di dalam yang diperkaya lidah buaya dan emollient untuk menjaga kulit agar tetap terhidrasi meskipun terkena matahari⁣ ⁣ #priceprice #pricepricebeauty #emina #onebrand #kulitberminyak #jerawat #komedo #scrub #facialwash #toner #sunscreen #dirumahaja

  profile image

- Dulu terseksa. Sekarang gembira. Period tak teratur sangat merunsingkan kaum Hawa terutama yang merancang untuk mengandung . Jadi jaga dari muda ni la kan. Macam adik ni, sejak amal Vitamin C Allura Beauty period pun teratur. Tiada pening sakit masa period dah!😄 . Additional kulit pun makin cerah, jerawat pemusnah keyakinan diri pun kurang!😍 . Awak ada masalah sama? Jom whatsapp kakmai 019-9131006 #vitamincallura #vitamincpahang #vitamincviral #vitaminc1000mg #vitamincpowder #vitcfeedback #sayajualvitaminc #vitamincterbaik #sayajualproduk #vitamincserum #vitamincserbuk #vitamincpahangpharma #vitamincmalaysia #vitamincuntukkulit #glassskin #kulitcerah #jerawat #jeragat

  profile image

Nihh buat kamu semua yang punya masalah pada Wajah, aku mau MEREKOMENDASIKAN masker Wajah dari @theorimask 😊 . Bagus banget untuk : - Ingin Jerawatnya hilang - Ingin menghilangkan Bopeng - Ingin menghilangkan Bintik Hitam & Bekas jerawat - ingin mengangkat Komedo yang membandel - Ingin menghilangkan kantung mata - Ingin mencerahkan Wajah - Ingin membuat wajah tampak kencang & bening - Ingin mencegah Penuaan Dini - Mencerahkan,memutihkan dan membersihkan kulit dibagian Badan, Tangan, Kaki, Paha, Ketiak maupun Selangkangan. . . YANG COMMENT : M A S K E R 1 huruf 1x enter tanpa terputus comment org lain, dapat 1 Paket Masker GRATIS🌹🤗😍❤ dipilih acak utk 1 org beruntung! Syaratnya : WAJIB FOLLOW @theorimask !!! . Konsultasikan langsung aja ( Free Konsultasi ) - yuk buruan! Order di @theorimask Order : 👇👇👇 WA : 085760728688 LINE : @aum7047f . ____________________________________ #jerawatbandel #promoakhirtahun #jerawatmeradang #jerawat #jerawatbatu #jerawathilang #flex #flexhitam #flex #komedo #pemutihwajah #wajahmulus #wajahkusam #wajahputih #wajahbersih #pria #wanita #wajahcantik #wajahcerah #wajahcerahalami

  profile image

Umur bukan penghalang untuk cantik apalagi jika dah temui product yang bagi kesan baik dan pantas. Sudah pasti magical c pure pilihannya Siapa yg tak nak cantik kan lagi² cantik di mata suami,barulah mata suami tak pandang pompuan lain 😄😄😄 Klik link bio @magicalcpure_hani . . #kemamkemamteruscantik #magicalcpurehani #glowinggebu #sihatDalaman #produkviral #onlinesellers #jomfollow #likeforlikes #instagood #terapiinstagram #Stayathome #vitaminallinone #produkviralmalaysia #sihatDalaman #cantikluaran #mcpallinone #forallskintype #jerawat #jeragat #kulitkusam #berminyak #putihgebu

  profile image

S.O.S🚨 Rekomendasi produk penenang kulit akibat masker dari Somebymi💙 . ✔ Saat mengenakan masker untuk waktu yang lama, karena gesekan dan kelembaban serta suhu yang tinggi, maka masalah kulit mudah muncul😷 . Untuk kulit bermasalah yang menjadi sensitif karena rangsangan eksternal seperti masker! Red Teatree Toner & Serum membantu menenangkan kulit yang sangat sensitif, dan Truecica Calming Suncream-nya mengurangi iritasi serta menghalangi sinar UV dengan kuat. Dapatkan perawatan menenangkan yang cocok untuk kulit Anda🎶 . . #somebymi #skinproblem #skintrouble #troubleskin #calming #skincare #redteatree #premiumcosmetics #koreanskincare #kbeauty #perawatankulit #skincarekorea #kosmetikkorea #produkkorea #kulitsensitif #kulitcerah #kulitputih #kulitsehat #kulitsegar #kulitcantik #tabirsurya #kulitlembab #masker #jerawat

  profile image

Kebiasaan yang paling sering dilakukan oleh kita adalah memegang wajah kita dengan tangan kotor dan beberapa yng mimin sebutkan di atas☝️⁣ Yuk dari sekarang kita jangan lupa untuk selalu dalam keadaan bersih dan tidak lupa mencuci muka dan tangan!⁣ ⁣ 1. Tidak Mencuci Muka Sebelum Tidur:⁣ Tidak mencuci muka sebelum tidur adalah satu kesalahan terburuk yang kita lakukan untuk kulit kita sendiri⁣ ⁣ 2. Berlebihan Menggunakan Scrub yang Kasar:⁣ Eksfoliasi memang penting tetapi jika dilakukan dengan sering atau berlebihan, kulit kamu bisa mengalami iritasi dan akan menimbulkan luka⁣ ⁣ 3. Tidak Memakai Sunscreen:⁣ Sunscreen sangat dibutuhkan untuk melindungi kulit wajah dari sinar matahari. Tanpa menggunakan sunscreen, kulit kamu bisa rusak bahkan bisa mengeluarkan bintik coklat bahkan bisa terkena kanker kulit⁣ ⁣ 4. Menyentuh Kulit dengan Tangan Kotor:⁣ Kadang kita suka lupa untuk membersihkan tangan sebelum memegang wajah kita sis. Sering menggunakan tangan untuk memeriksa komedo, jerawat, memastikan kulit lembut atau tidak dan yang paling sering dan parah adalah memencet jerawat⁣ ⁣ #priceprice #pricepricebeauty #bersih #kotor #tanganbersih #jerawat #komedo #harusbersih #sunscreen #dirumahaja #scurbwajah #stayathome⁣ ⁣ ⁣

  profile image

Paket Acne 💰250k ❤Facial Wash ❤Sunscreen ❤Cream malam(menyesuaikan) . Nah untuk pasien baru dianjurkan menggunakan 1 paket atau dengan menambah cream penunjang lainya, misalkan toner, serum dll. Karena untuk yang pertama kali juga mulai dari facial wash harus memiliki ph yang seimbang baik untuk acne , flek dan masalah kulit lain.sunscreen untuk perlindungan kulit disiang hari & night cream untuk pergantian sel kulit mati menjadi baru sehingga kulit tampak lebih cerah. Begitu juga dengan Toner selain sebagai penyegar toner juga mempersiapkan kulit untuk menerima nutrisi baik dari sunscreen / night cream sehingga hasil lebih maksimal . ❤Aman, Halal & BPOM Yuk Order free konsultasi, skincare hemat untuk wajah yang sehat ❤ - OPEN RESELLER ----------------------------------- Untuk konsultasi(gratis tidak dipungut biaya), order, dll harap langsung hubungi kami melalui kontak berikut ya ❤ 📲 Wa : 085961534153 📲 Line : merikandinaan • • • #jerawat #obatjerawat

  profile image

Tak boleh tak pakai dalam sehari! Memang tiada rasa MALAS dah nak tepek kat muka pada siang hari walaupun tak keluar rumah! Nampaknya Ika dah obsess dengan skincare set Timewise ni 😆😆. Yelah, tak sabar nak cepat cantik kulit. Too long awaits untuk this moment tau. Lama sangat nak tiba saat ini. So kalau korang boleh pakai Mary Kay dari muda, sila pakai. Janganlah terjebak dengan brand yang timbang kilo tu, bahaya tau. Baik pakai Mary Kay, yang memang confirm menjadi dan berkesan. 😜😜😜 Rasanya testimoni pengguna Mary Kay sangattttt banyak di Malaysia ni. Hahaha. Maklumlah brand international, yang siap bagi jaminan waranti 90 hari. Susah tau nak jumpa produk sebegini yakin 😁😁. Ayuh, Mary Kay jom. #cantikdenganmarykay #cantik #kulitcerah #kulitberminyak #kulitcantik #jerawat #jeragat #antiaging #antipenuaan

  profile image

. RM5000 SEBULAN⚠️ . Yatt tgh nk riki2x utk open agent/stockist product "3 min facial treatment from home" cream.. .. 😬 agak2 de ke sambutan.. . mayb leh bantu mereka2x y tgh riki2x gak tuk tambah side income especially y tgh diuji dgn pemotongan salary 50% or unpaid leave ke.. insyaAllah "kitajagakita".. rezeki semua dr y ESA.. 🤲🏻 . insyaAllah product dijamin selamat dan berkesan..y pasti bukan cream timbang kilo.. kualiti LV tp harga marhaen.. sama2x kongsi manfaat dan rezeki insyaAllah.. 😉 . Klik www.wasap.my/60123514928/ejenmagic . YattSabri 0123514928 💖 . #embunladymobilespa #facialhomespa #beautycartel #sipenggosokmuka #mobilespabergerak #facialspanikah #facialspatunang #mobilespacheras #facialkahwinmurah #facialspaselangor #mobilespagombak #facialspasemenyih #mobilespakajang #mobilespawangsamaju #mobilespasetapak #mobilespabangi #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespabangsar #jerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkendur #spirulinamask #biocellularmask #homefacialspaservice #homemobilespabandarseripermaisuri #videoviral2

  profile image

[Q&A] Kali ini Kita akan menjawab pertanyaan yang paling sering dipertanyakan! . Q : Apasih bagusnya pemakaian Vita7 Energy Peeling Gel?🤔 . A : Vita7 Energy Peeling Gel dapat membersihkan sisa sel kulit mati secara lembut, menghilangkan komedo dan blackhead, juga mencerahkan dan memutihkan kulit. 🤩 #theyeon #theyeon_indonesia #vita7peelinggel #peelinggel #rekomendasipeelinggel #kbeauty #skincarekorea #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitcerah #jerawat #skincareroutine #exfoliator #koreanskincare

  profile image

Wajah Bersih dan Cerah 🍊 VITA 7 ENERGY PEELING GEL 🍊 - KandunganJeruk ‘Hallabong’ khas Pulau Jeju Korea dan 7 Vitamin Kompleksnya membuat kulit wajah bersih dan cerah berseri Wajah bersih cerah berseri dengan 💊[ Vitamin Bomb Peeling Gel ]💊 - ✅Mengandung ekstrak jeruk ‘Hallabong’ khas pulau Jeju Korea ✅Kapsul Vitamin E + 7 Vitamin Kompleks - #theyeon #theyeon_indonesia #vita7peelinggel #peelinggel #kbeauty #skincarekorea #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitcerah #jerawat #skincareroutine #exfoliator #koreanskincare

  profile image

💚SHOOTING & MOISTURE NATURA ALOE VERA💚 Manfaat Nature Aloevera : 1. Mousturizing cream and Mask pack 2. Sebagai cream setelah mencukur yang dapat mengembalikan kelembaban kulit. 3. Sebagai dasar make up 4. Dapat digunakan sebagai perawatan rambut yang dapat mengatasi rambut kusam, dan kering. 5. Dapat membuat mata menjadi relax. 6. Sebagai perawatan pada kuku yang dapat melembabkan dan mengurangi kerapuhan pada kuku. 7. Dapat melembabkan kulit. 8. Sebagai masker untuk meredakan pembakaran karena sinar matahari. 9. Dapat menghindari kulit dari gigitan serangga. Cara Pemakaian Sebelum menggunakan make up, oleskan nav terlebih dahulu ke seluruh wajah sebagai dasar. Sebagai masker, gunakan pada malam hari sebelum tidur, dan biarkan semalaman. Lalu, cuci muka di keesokan paginya. Untuk hasil yang optimal gunakan Nav secara rutin setiap hari. Disclaimer: Hasil positif yang didapat oleh pelanggan kami, tidak bisa menjadi jaminan bahwa hasil yang sama akan Anda dapatkan. Faktor kondisi kulit, jenis kulit dan faktor lainnya dari setiap orang turut berpengaruh terhadap hasil yang Anda peroleh 120ml Harga 1 pcs : *Rp150.000.* Harga 4 pcs : *Rp500.000* + Member ID . . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Konsul / Order silahkan WA: 0822 4756 3021 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . #serumcollagen #antiaging #vitaminkulit #p3k #beautymist #settingspray #makeup #penghilangjerawat #obatjerawat #jerawat #flekhitam #collagen #skincare #beautyspray #obatjerawat #hempasjerawat #kulitcerah #nutrisikulit #produkkecantikan #kosmetik #pelembabwajah #pembersihwajah #naturalskincare #serumwajah #vitaminwajah #aloevera #lidahbuaya #awetmuda @naturabeautycenter

  profile image

Siapa yang sesuai pakai OFHG ni? Orang yang kulit berminyak dan berjerawat serta kulit kombinasi. Ini macam supplement untuk kulit korang tau. Ingat, tanda kulit sihat ialah kulit yang cukup lembapan. Seperti badan kita yang cukup air. So kita kena kawal pengeluaran sebum(minyak) tu dengan pakai OFHG ni. Pakai setiap malam sebelum tidur. Memang akan cepat kecut jerawat. Kulit lebih relax dan tahan kelembapan selama 10 jam! Mari berOFHG Rm110 #cantikdenganmarykay #kulitcerah #kulitcantik #marykaykuantan #marykaymalaysia #jerawat #kulitberminyak

  profile image

Mata sembap tak cukup tidur, lebih banyak Berjaga waktu malam.. Hari ni kerja shift malam.. Assignment banyak nak kena settle.. Student master 20jam mengadap PC.. . Sapa ada masalah ni.. Tapi nak pakai produk yang sekali pakai effect dia wow?? Hyrogel Eye Patches sekali pakai trus nampak kesan.. Sebab kaya dengan bahan glycerin iaitu contain 90% water 💦.. Boost lembapan.. . Mata sihat badan pon sihat.. . #covid #malaysia #marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #promo #may #maypromo #sayagunasayajual #skincare #produkkecantikan #cantik #setpenjagaankulit #tiktok #kulitjerawat #jerawat #jeragat #tutirialmakeup #botanical #botanicaleffects #botanicaleffectmarykay #lumivie #lumiviemarykay #timewise #timewise3d #timewiserepair #antiaging #kulitcerah #flawless #tqlovehampa

  profile image

😱Wajah terlihat kusam karena sel kulit mati menumpuk??😱 🤩Saatnya cerahkan wajahmu dengan Vita7 Energy Peeling Gel!!!🤩 - Hanya dengan satu sentuhan selembut sherbet Dapatkan 3 manfaat sekaligus! Melembabkan + Membersihkan + Mencerahkan - 💓VITA7 ENERGY PEELING GEL 💓7 Vitamin Kompleks + Kapsul Vitamin C 💓Aman dari 7 Bahan yang bisa merangsang kulit sensitif - #theyeon #theyeon_indonesia #vita7peelinggel #peelinggel #kbeauty #skincarekorea #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitcerah #jerawat #skincareroutine #exfoliator #koreanskincare

  profile image

apa saja kandungan yang dapat membuatnya menjadi produk terbaik? 1.KANDUNGAN AHA 6% AHA BEKERJA DENGAN CARA MENGEKFOLIASI ATAU MENGANGKAT SEL KULIT MATI DIPERMUKAAN KULIT 2.KANDUNGAN COLLAGEN MENGENCANGKAN KULIT,MENCEGAH PENUAAN DINI,TEKSTUR KULIT TETAP KENYAL DAN LEMBUT 3.KANDUNGAN VITAMIN C SEBAGAI ANTIOKSIDAN YANG BERGUNA DALAM PENANGKAL RADIKAL BEBAS DARI LUAR DAN DARI DALAM 4.KANDUNGAN ALOEVERA MENCERAHKAN KULIT YANG KUSAM,KULIT KERING AKIBAT DEHIDRASI & KEKURANGAN VITAMIN, MENGHALUSKAN KULIT YANG BERSISIK Fungsi& manfaat : 1. mengatasi jerawat &bekas jerawat yang membandel 2.menghilangkan flek-flek hitam akibat pemakaian cream yang berbahaya 3.mengangkat sel kulit mati dipermukaan kulit 4.mengencangkan kulit wajah,tetap kenyal dan lembut 5.penangkal radikal bebas dari luar dan dalam 6.mencerahkan kulit kusam,berminyak,bersisik,dan keriput 7.mencerahkan kulit kering akibat dehidrasi dan kekurangan vitamin cara pakai : 1.sebelum menggunakan,cuci muka terlebih dahulu.tunggu hingga kulit wajah kering&bersih. 2.gunakan sebelum pakai cream pagi/malem.atau gunakan sebelum beraktifitas dan malam hari sebelum tidur. 3.semprotkan kebagian kulit wajah/bagian kulit yang bermasalah dengan jarak menyemprotkan 30-30cm. 4.diamkan berapa saat hingga meresap lembut kekulit wajah anda NO BPOM NA 18161204587 Price : 95rb ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Konsul / Order silahkan WA: 0822 4756 3021 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #serumcollagen #antiaging #vitaminkulit #p3k #beautymist #settingspray #makeup #penghilangjerawat #obatjerawat #jerawat #flekhitam #collagen #skincare #beautyspray #obatjerawat #hempasjerawat #kulitcerah #nutrisikulit #produkkecantikan #kosmetik #pelembabwajah #pembersihwajah #naturalskincare #serumwajah #vitaminwajah #aloevera #lidahbuaya #awetmuda @naturabeautycenter

  profile image

Did you know? Our new rose clay is formulated to cater extra-sensitive skin. With new base, the kaolin, is also child-safe to assist on irritation and rashes. . . Besides that, Kaolin contains silica that helps in: ✅ removing dead skin cell ✅ maintains skin moisture ✅ has anti-inflammatory properties that is also very good for ACNE! . ✨ Premium Saffron Toner : RM69 ✨ Rose Clay Mask : RM39 ✨ Saffron Mist : RM20 +Add Postage RM8SM | RM13SS . #testimonijelitakl #feedbackjelitakl #jelitakl #homemade #naturalskincareproducts #toner #saffrontoner #tonermalaysia #hydratingtoner #saffrontonermalaysia #premiumsaffrontoner #facemistmalaysia #facemist #saffron #roseclaymask #roseclaymalaysia #claymask #claymaskmalaysia #skincaremalaysia #clearskin #kulitkering #dryskin #glowingskin #acneproneskincare #acnescars #jerawat #masalahjerawat #darkspots #parutjerawat #premiumsaffrontonerjelitakl

  profile image   profile image   profile image   profile image

Set Sparkle Skin dari Karisma Cosmetic ini dapat membantu anda merawat masalah Jerawat, Jeragat, Kulit kusam, Parut, Sunburn, Masalah pori, Kulit gelap, Tona tak sekata dan pelbagai masalah kulit yg lain. Follow ✅ 👉🏻 @karismacosmetic.hq 👉🏻 @karismacosmetic.officialhq #skincareterbaik #jerawat #jeragat #karismaskincare #karismacosmetic #karismajerawat #karismajeragat #kulitkusam #masalahjerawat #karismaori #karismaskincareori #karismacosmeticori #karismamurah #karismacosmeticmurah #rawatjerawat #rawatjeragat #rawatkusam #karismamalaysia #karismakelantan #karismajohor #karismakedah #karismaperak #karismaperlis #karismaterengganu #karismapahang #karismanegeri9 #karismamelaka #karismasabah #karismakualalumpur #karismaselangor Pasti...Chantikkk Sangatt!!! www.wasap.my/60176584901

  profile image   profile image   profile image

Setel C O D malam ni ❤️ Alhamdulillah, bertambah² snowhite lover ira. Yeahhh harini semua kastemer baru. Ada yang 1 sekolah menengah dengan ira dulu, hahha bila wasap terus teringat zaman duduk asrama dengan die. Haha Aduhaii zaman kenakalan 😁 Tq korang, moga diluaskan lagi pintu rezeki & dapat manfaat yang berganda 😘 . 🚗 COD seluruh PASIR GUDANG & SEKITAR JB 📬 Postage seluruh MALAYSIA, INDONESIA & BRUNEI. . 📲Dm/whatsapp ira 0137778164. #snowhitepasirgudang #snowhitetamanscientex #snowhitejb #snowfitzpasirgudang #snowfitztamanscientex #snowfitzjb #putihgebu #putihsekata #putihsusu #periodpain #rambutgugur #jerawat #jeragat #kusam #sunburn #gatalgatal #kurap #eczema #ubatkurus #dietsihat #kawalnafsumakan #lostweight #lostinchi #slim #agentwanted #agentsnowhite #agentsnowfitz

  profile image

Argan serum dikenali minyak kosmetik yang termahal .. Kerana proses mengekstrak minyak yang sangat rumit dan memerlu kan masa yang sangat panjang .. Argan serum by jamu puteri ayu mempunyai seribu kebaikan yang dapat diperolehi untuk rawatan wajah, kuku, bibir, bulu mata, tumit dan lain² ... . Argan serum ialah formula no satu untuk anti penuaan .. . #arganserum #jamuputeriayu #viral #feedbackjamuputeriayu #jerawat #kulitkusam . . Argan Serum rm45.00 sm rm48.00 ss . Oder di www.wasap.my/60165303004 atau stokist berdaftar . #jamuputeriayu #arganserum

  profile image

JANGAN REBUTAN MASKER SAMA HAND SANITIZER!!! Jangan hanya antisipasi dari luar aja ya konsumsi Spirulina dan zinc untuk meningkatkan imunitas tubuh dari dalam juga 👍🏻✨ • • Mending #dirumahaja dan selalu jaga kebersihan yaaa • • Selamat beraktivitas #staysafe #stayhealthy #maskerviral #spirulinaoriginal #spirulina #spirulinaori #tipsjagakesehatan #maskerspirulina #jerawat #halal #bpom #syariah #lfl #lfl💛

  profile image

Punya muka di rawat ya beib bukan di ancurin.. Klo udh hancur biaya mahall.. Pake produk Naturaworld yuuk best seller Putih cerah alami, tanpa merkuri, sudah berBPOM & Halal MUI juga 💚 menutrisi kulit supaya lebih sehat serta membantu lepas dr ketergantungan cream Dokter 😉 . . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Konsul / Order silahkan WA: 0822 4756 3021 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . #serumcollagen #antiaging #vitaminkulit #p3k #beautymist #settingspray #makeup #penghilangjerawat #obatjerawat #jerawat #flekhitam #collagen #skincare #beautyspray #obatjerawat #hempasjerawat #kulitcerah #nutrisikulit #produkkecantikan #kosmetik #pelembabwajah #pembersihwajah #naturalskincare #serumwajah #vitaminwajah #aloevera #lidahbuaya #awetmuda @naturabeautycenter

  profile image   profile image

Acne Face Oil ! • • Bye pori besar dan Jerawat . • Siapa sangka kalau face oil gak hanya diperuntukkan buat kulit kering. Untuk tipe kulit berminyak, kamu bisa aplikasikan face oil cukup di malam hari karena face oil bisa bantu jaga keseimbangan dan produksi minyak di wajah. Seperti yang sudah disebutkan, face oil bukan hanya buat kulit kering. Tipe kulit berminyak dan acne-prone juga bisa rasakan manfaatnya, lho. Biasanya tipe kulit tersebut rentan alami jerawat di wajah. Dengan Balayf face oil, wajahmu akan jauh lebih bersih dan bebas dari bakteri yang jadi biang jerawat. • • #jerawat #purefaceoillambre • • • Brightening Face Oil !! • • Kulit wajah yang kusam dapat disebabkan oleh banyak hal. Salah satu penyebabnya ialah karena minyak alami yang diproduksi kulit kian berkurang seiring bertambahnya usia. Tapi jangan khawatir, girls. Setetes dua tetes produk face oil yang diaplikasikan secara rutin bisa bantu cerahkan kulit wajah. Dijamin kamu merasakan perbedaan yang berarti dari sebelum kamu menggunakan face oil. Rahasia foundie yang awet gak cuma ada pada face primer. Kamu dapat gunakan face oil sebagai alternatif primer. Kandungan minyak pada face oil menyerap lebih cepat dari krim yang dapat menghidrasi kulit. Dengan begini, kulitmu akan jadi lembab dan halus hingga mengunci foundation agar tahan lama. • #faceoilserum

  profile image

Masalah jerawat ni memang sinonim sangat dengan kita kaum wanita kan.Kadang penat cuba macam-macam dah tapi tak serasi.Walaupun harga mahal tapi still tak berkesan. Seronoknya dengar bila customer cakap “terasa LICIN kulit muka..jerawat pun cepat kecut.” Sabun Bidara Madu Kelulut ni sabun organik,jadi memang sesuai walaupun untuk kulit yang sensetif. Banyak lagi manfaat lain seperti : ✓ memudarkan parut-parut jerawat ✓ merawat masalah kurap & panau ✓ mengecilkan liang-liang pori wajah ✓ menghilangkan jeragat ✓ menghaluskan dan memutihkan kulit secara alami ✓ berbuih halus lembut mencuci wajah tanpa rasa tegang Harga pun mampu milik,nak jimat boleh potong dadu 10-12 bahagian.Dapatkan segera Sabun Bidara Madu Kelulut jangan biarkan cik Jerawat & jeragat lama-lama berkampung kat muka kita tuu!! #bidarabaroqahhqoffical #sabunbidaramadukelulut #bumiputera #murah #kitajagakita #dudukrumah #pkpb #pencucimuka #jerawat

  profile image

Nampak Sedapkan? • Isi Yang Gebu. Feel Baru. Bau Eskrem Stoberi Yang Lazat. Super GLOW! • S U M P A H T A K T I P U 🙌🏻 • Yang Kulit Berminyak, Mesti Risau Kulit Bertambah Berminyak Bila Pakai Pelembap. • JANGAN RSAU, Dengan Si PuddinPink Korang Jangan Risau, Founder Dah Semak Dengan EWG Health Rating Before Release. • Cikpuddin Pink Sesuai Dengan Semua Jenis Kulit 🍓 • Kena cuba...Klik link on bio utk order☝️

  profile image   profile image   profile image

GINGERon minumah serbuk jahe Spirulina dengan Ekstrak Moringa 😍😍😍 dari komposisi nya saja Sudah mlonho yah 😲 pastinya jangan diragukan lagi Khasiat dan kenikmatannya 🤗 Order/info silahkan klik link di bio ya ⬆️⬆️⬆️ . . Wa 085326681330 #essentialoils #essenzoteatree #essenzoindonesia #essenzo #obatjerawat #jerawathilang #jerawat #praktis #jualcarrieroil #jualminyakatsiri #jualdiffuser #jualessenzo #essenzoindonesia #pengusaha #pengusahamuda #resellerwelcome #resellercommunity #resellermurah #abdi#bisnisdigitalmarketing #digitalmarketing #pengusahamuda #pengusahamuslimah #pengusahamilenial #like4likes #bisnisonline #bismillahirrahmanirrahim

  profile image   profile image

👉 Testimoni Berjaya #jerawat pudar. Siapa kata krim nb org laki2 xleh pakai.. #krimsaka ni sesuai utk smua.. org laki2 mahupun kanak2.. krim berubat yang dpt mmulihkan kulit wajah & keseluruh badan... Dengan izin Allah.. ia terbukti hasilnya.

  profile image

Serum Ms glow Yg kita jual Pasti Original 100% karena kita Ambil Langs Dr pusat Ms glow Harga Murah CoCok Banget Untuk Dijual Lagi OPEN Reseller & Drop Ship Dijamin Aman & Amanah Benarkah dia yg kamu pilih ? 😝😝 Tiap serum MS Glow memiliki fungsi yg berbeda ya dear. kamu harus tau masing-masing manfaatnya ☺ Yukk, simak penjelasan di bawah : 1. Serum Luminous Diformulasikan khusus kulit normal. Mencerahkan wajah, menyamarkan noda, dan memberikan efek glowing. 2. Serum Lifting Serum ini cocok untuk semua jenis kulit, Bisa untuk mencerahkan, megecilkan pori, mengencangkan,dan anti aging, serta aman untuk jerawat. 3. Serum Acne Serum acne khusus untuk kulit yg berjewat, mengontrol berminyak, dan membantu menghilangkan komedo. 4. Gold Serum Mengandung extra gold yg mampu mencerahkan dan menyamarkan flek hitam lebih cepat. 5. Peeling Serum Peeling serum di formulasikan untuk membantu eksfoliasi kulit, sehingga membantu meregenerasi kulit. Serum ini baiknya di gunakan seminggu 1-3x. . jadi, kamu pilih yg mana ? 😘 . 💎MSGLOW BEAUTY SOLO💎 Join Agen, Member, Reseller Skincare BPOM & Halal Aman utk Bumil & Busui . KONSUL / ORDER/ JOIN WA 082135589690 Via SHOPEE klik BIO . #msglow #msglosolo #pusatmsglow #msglowpusat #msglowpusatsolo #msglowclinic #msglowclinicsolo #glowing #redjelly #acne #glowingskin #msglowori #msgloworiginal #krimwajah #skincare #pemutihwajah #paketwajah #facepowder #msglow #acnecream #jerawat #obatjerawat #pemutihwajah #glowing #nightcream #creammalam #msglow #msglowcantikskincare #perawatanwajah #glowing #beauty #skincare #msgloworiginal #peelingserum #softpeeling #homepeeling

  profile image

Serum Ms glow Yg kita jual Pasti Original 100% karena kita Ambil Langs Dr pusat Ms glow Harga Murah CoCok Banget Untuk Dijual Lagi OPEN Reseller & Drop Ship Dijamin Aman & Amanah Benarkah dia yg kamu pilih ? 😝😝 Tiap serum MS Glow memiliki fungsi yg berbeda ya dear. kamu harus tau masing-masing manfaatnya ☺ Yukk, simak penjelasan di bawah : 1. Serum Luminous Diformulasikan khusus kulit normal. Mencerahkan wajah, menyamarkan noda, dan memberikan efek glowing. 2. Serum Lifting Serum ini cocok untuk semua jenis kulit, Bisa untuk mencerahkan, megecilkan pori, mengencangkan,dan anti aging, serta aman untuk jerawat. 3. Serum Acne Serum acne khusus untuk kulit yg berjewat, mengontrol berminyak, dan membantu menghilangkan komedo. 4. Gold Serum Mengandung extra gold yg mampu mencerahkan dan menyamarkan flek hitam lebih cepat. 5. Peeling Serum Peeling serum di formulasikan untuk membantu eksfoliasi kulit, sehingga membantu meregenerasi kulit. Serum ini baiknya di gunakan seminggu 1-3x. . jadi, kamu pilih yg mana ? 😘 . 💎MSGLOW BEAUTY SOLO💎 Join Agen, Member, Reseller Skincare BPOM & Halal Aman utk Bumil & Busui . KONSUL / ORDER/ JOIN WA 082135589690 Via SHOPEE klik BIO . #msglow #msglosolo #pusatmsglow #msglowpusat #msglowpusatsolo #msglowclinic #msglowclinicsolo #glowing #redjelly #acne #glowingskin #msglowori #msgloworiginal #krimwajah #skincare #pemutihwajah #paketwajah #facepowder #msglow #acnecream #jerawat #obatjerawat #pemutihwajah #glowing #nightcream #creammalam #msglow #msglowcantikskincare #perawatanwajah #glowing #beauty #skincare #msgloworiginal #peelingserum #softpeeling #homepeeling

  profile image

Serum Ms glow Yg kita jual Pasti Original 100% karena kita Ambil Langs Dr pusat Ms glow Harga Murah CoCok Banget Untuk Dijual Lagi OPEN Reseller & Drop Ship Dijamin Aman & Amanah Benarkah dia yg kamu pilih ? 😝😝 Tiap serum MS Glow memiliki fungsi yg berbeda ya dear. kamu harus tau masing-masing manfaatnya ☺ Yukk, simak penjelasan di bawah : 1. Serum Luminous Diformulasikan khusus kulit normal. Mencerahkan wajah, menyamarkan noda, dan memberikan efek glowing. 2. Serum Lifting Serum ini cocok untuk semua jenis kulit, Bisa untuk mencerahkan, megecilkan pori, mengencangkan,dan anti aging, serta aman untuk jerawat. 3. Serum Acne Serum acne khusus untuk kulit yg berjewat, mengontrol berminyak, dan membantu menghilangkan komedo. 4. Gold Serum Mengandung extra gold yg mampu mencerahkan dan menyamarkan flek hitam lebih cepat. 5. Peeling Serum Peeling serum di formulasikan untuk membantu eksfoliasi kulit, sehingga membantu meregenerasi kulit. Serum ini baiknya di gunakan seminggu 1-3x. . jadi, kamu pilih yg mana ? 😘 . 💎MSGLOW BEAUTY SOLO💎 Join Agen, Member, Reseller Skincare BPOM & Halal Aman utk Bumil & Busui . KONSUL / ORDER/ JOIN WA 082135589690 Via SHOPEE klik BIO . #msglow #msglosolo #pusatmsglow #msglowpusat #msglowpusatsolo #msglowclinic #msglowclinicsolo #glowing #redjelly #acne #glowingskin #msglowori #msgloworiginal #krimwajah #skincare #pemutihwajah #paketwajah #facepowder #msglow #acnecream #jerawat #obatjerawat #pemutihwajah #glowing #nightcream #creammalam #msglow #msglowcantikskincare #perawatanwajah #glowing #beauty #skincare #msgloworiginal #peelingserum #softpeeling #homepeeling

  profile image

Serum Ms glow Yg kita jual Pasti Original 100% karena kita Ambil Langs Dr pusat Ms glow Harga Murah CoCok Banget Untuk Dijual Lagi OPEN Reseller & Drop Ship Dijamin Aman & Amanah Benarkah dia yg kamu pilih ? 😝😝 Tiap serum MS Glow memiliki fungsi yg berbeda ya dear. kamu harus tau masing-masing manfaatnya ☺ Yukk, simak penjelasan di bawah : 1. Serum Luminous Diformulasikan khusus kulit normal. Mencerahkan wajah, menyamarkan noda, dan memberikan efek glowing. 2. Serum Lifting Serum ini cocok untuk semua jenis kulit, Bisa untuk mencerahkan, megecilkan pori, mengencangkan,dan anti aging, serta aman untuk jerawat. 3. Serum Acne Serum acne khusus untuk kulit yg berjewat, mengontrol berminyak, dan membantu menghilangkan komedo. 4. Gold Serum Mengandung extra gold yg mampu mencerahkan dan menyamarkan flek hitam lebih cepat. 5. Peeling Serum Peeling serum di formulasikan untuk membantu eksfoliasi kulit, sehingga membantu meregenerasi kulit. Serum ini baiknya di gunakan seminggu 1-3x. . jadi, kamu pilih yg mana ? 😘 . 💎MSGLOW BEAUTY SOLO💎 Join Agen, Member, Reseller Skincare BPOM & Halal Aman utk Bumil & Busui . KONSUL / ORDER/ JOIN WA 082135589690 Via SHOPEE klik BIO . #msglow #msglosolo #pusatmsglow #msglowpusat #msglowpusatsolo #msglowclinic #msglowclinicsolo #glowing #redjelly #acne #glowingskin #msglowori #msgloworiginal #krimwajah #skincare #pemutihwajah #paketwajah #facepowder #msglow #acnecream #jerawat #obatjerawat #pemutihwajah #glowing #nightcream #creammalam #msglow #msglowcantikskincare #perawatanwajah #glowing #beauty #skincare #msgloworiginal #peelingserum #softpeeling #homepeeling

  profile image

Serum Ms glow Yg kita jual Pasti Original 100% karena kita Ambil Langs Dr pusat Ms glow Harga Murah CoCok Banget Untuk Dijual Lagi OPEN Reseller & Drop Ship Dijamin Aman & Amanah Benarkah dia yg kamu pilih ? 😝😝 Tiap serum MS Glow memiliki fungsi yg berbeda ya dear. kamu harus tau masing-masing manfaatnya ☺ Yukk, simak penjelasan di bawah : 1. Serum Luminous Diformulasikan khusus kulit normal. Mencerahkan wajah, menyamarkan noda, dan memberikan efek glowing. 2. Serum Lifting Serum ini cocok untuk semua jenis kulit, Bisa untuk mencerahkan, megecilkan pori, mengencangkan,dan anti aging, serta aman untuk jerawat. 3. Serum Acne Serum acne khusus untuk kulit yg berjewat, mengontrol berminyak, dan membantu menghilangkan komedo. 4. Gold Serum Mengandung extra gold yg mampu mencerahkan dan menyamarkan flek hitam lebih cepat. 5. Peeling Serum Peeling serum di formulasikan untuk membantu eksfoliasi kulit, sehingga membantu meregenerasi kulit. Serum ini baiknya di gunakan seminggu 1-3x. . jadi, kamu pilih yg mana ? 😘 . 💎MSGLOW BEAUTY SOLO💎 Join Agen, Member, Reseller Skincare BPOM & Halal Aman utk Bumil & Busui . KONSUL / ORDER/ JOIN WA 082135589690 Via SHOPEE klik BIO . #msglow #msglosolo #pusatmsglow #msglowpusat #msglowpusatsolo #msglowclinic #msglowclinicsolo #glowing #redjelly #acne #glowingskin #msglowori #msgloworiginal #krimwajah #skincare #pemutihwajah #paketwajah #facepowder #msglow #acnecream #jerawat #obatjerawat #pemutihwajah #glowing #nightcream #creammalam #msglow #msglowcantikskincare #perawatanwajah #glowing #beauty #skincare #msgloworiginal #peelingserum #softpeeling #homepeeling

  profile image

Serum Ms glow Yg kita jual Pasti Original 100% karena kita Ambil Langs Dr pusat Ms glow Harga Murah CoCok Banget Untuk Dijual Lagi OPEN Reseller & Drop Ship Dijamin Aman & Amanah Benarkah dia yg kamu pilih ? 😝😝 Tiap serum MS Glow memiliki fungsi yg berbeda ya dear. kamu harus tau masing-masing manfaatnya ☺ Yukk, simak penjelasan di bawah : 1. Serum Luminous Diformulasikan khusus kulit normal. Mencerahkan wajah, menyamarkan noda, dan memberikan efek glowing. 2. Serum Lifting Serum ini cocok untuk semua jenis kulit, Bisa untuk mencerahkan, megecilkan pori, mengencangkan,dan anti aging, serta aman untuk jerawat. 3. Serum Acne Serum acne khusus untuk kulit yg berjewat, mengontrol berminyak, dan membantu menghilangkan komedo. 4. Gold Serum Mengandung extra gold yg mampu mencerahkan dan menyamarkan flek hitam lebih cepat. 5. Peeling Serum Peeling serum di formulasikan untuk membantu eksfoliasi kulit, sehingga membantu meregenerasi kulit. Serum ini baiknya di gunakan seminggu 1-3x. . jadi, kamu pilih yg mana ? 😘 . 💎MSGLOW BEAUTY SOLO💎 Join Agen, Member, Reseller Skincare BPOM & Halal Aman utk Bumil & Busui . KONSUL / ORDER/ JOIN WA 082135589690 Via SHOPEE klik BIO . #msglow #msglosolo #pusatmsglow #msglowpusat #msglowpusatsolo #msglowclinic #msglowclinicsolo #glowing #redjelly #acne #glowingskin #msglowori #msgloworiginal #krimwajah #skincare #pemutihwajah #paketwajah #facepowder #msglow #acnecream #jerawat #obatjerawat #pemutihwajah #glowing #nightcream #creammalam #msglow #msglowcantikskincare #perawatanwajah #glowing #beauty #skincare #msgloworiginal #peelingserum #softpeeling #homepeeling

  profile image

Serum Ms glow Yg kita jual Pasti Original 100% karena kita Ambil Langs Dr pusat Ms glow Harga Murah CoCok Banget Untuk Dijual Lagi OPEN Reseller & Drop Ship Dijamin Aman & Amanah Benarkah dia yg kamu pilih ? 😝😝 Tiap serum MS Glow memiliki fungsi yg berbeda ya dear. kamu harus tau masing-masing manfaatnya ☺ Yukk, simak penjelasan di bawah : 1. Serum Luminous Diformulasikan khusus kulit normal. Mencerahkan wajah, menyamarkan noda, dan memberikan efek glowing. 2. Serum Lifting Serum ini cocok untuk semua jenis kulit, Bisa untuk mencerahkan, megecilkan pori, mengencangkan,dan anti aging, serta aman untuk jerawat. 3. Serum Acne Serum acne khusus untuk kulit yg berjewat, mengontrol berminyak, dan membantu menghilangkan komedo. 4. Gold Serum Mengandung extra gold yg mampu mencerahkan dan menyamarkan flek hitam lebih cepat. 5. Peeling Serum Peeling serum di formulasikan untuk membantu eksfoliasi kulit, sehingga membantu meregenerasi kulit. Serum ini baiknya di gunakan seminggu 1-3x. . jadi, kamu pilih yg mana ? 😘 . 💎MSGLOW BEAUTY SOLO💎 Join Agen, Member, Reseller Skincare BPOM & Halal Aman utk Bumil & Busui . KONSUL / ORDER/ JOIN WA 082135589690 Via SHOPEE klik BIO . #msglow #msglosolo #pusatmsglow #msglowpusat #msglowpusatsolo #msglowclinic #msglowclinicsolo #glowing #redjelly #acne #glowingskin #msglowori #msgloworiginal #krimwajah #skincare #pemutihwajah #paketwajah #facepowder #msglow #acnecream #jerawat #obatjerawat #pemutihwajah #glowing #nightcream #creammalam #msglow #msglowcantikskincare #perawatanwajah #glowing #beauty #skincare #msgloworiginal #peelingserum #softpeeling #homepeeling

  profile image

Serum Ms glow Yg kita jual Pasti Original 100% karena kita Ambil Langs Dr pusat Ms glow Harga Murah CoCok Banget Untuk Dijual Lagi OPEN Reseller & Drop Ship Dijamin Aman & Amanah Benarkah dia yg kamu pilih ? 😝😝 Tiap serum MS Glow memiliki fungsi yg berbeda ya dear. kamu harus tau masing-masing manfaatnya ☺ Yukk, simak penjelasan di bawah : 1. Serum Luminous Diformulasikan khusus kulit normal. Mencerahkan wajah, menyamarkan noda, dan memberikan efek glowing. 2. Serum Lifting Serum ini cocok untuk semua jenis kulit, Bisa untuk mencerahkan, megecilkan pori, mengencangkan,dan anti aging, serta aman untuk jerawat. 3. Serum Acne Serum acne khusus untuk kulit yg berjewat, mengontrol berminyak, dan membantu menghilangkan komedo. 4. Gold Serum Mengandung extra gold yg mampu mencerahkan dan menyamarkan flek hitam lebih cepat. 5. Peeling Serum Peeling serum di formulasikan untuk membantu eksfoliasi kulit, sehingga membantu meregenerasi kulit. Serum ini baiknya di gunakan seminggu 1-3x. . jadi, kamu pilih yg mana ? 😘 . 💎MSGLOW BEAUTY SOLO💎 Join Agen, Member, Reseller Skincare BPOM & Halal Aman utk Bumil & Busui . KONSUL / ORDER/ JOIN WA 082135589690 Via SHOPEE klik BIO . #msglow #msglosolo #pusatmsglow #msglowpusat #msglowpusatsolo #msglowclinic #msglowclinicsolo #glowing #redjelly #acne #glowingskin #msglowori #msgloworiginal #krimwajah #skincare #pemutihwajah #paketwajah #facepowder #msglow #acnecream #jerawat #obatjerawat #pemutihwajah #glowing #nightcream #creammalam #msglow #msglowcantikskincare #perawatanwajah #glowing #beauty #skincare #msgloworiginal #peelingserum #softpeeling #homepeeling

  profile image

READY STOCK SETIAP SAAT KIRIM KEMANAPUN!! . PENAWARAN MENARIK ⭐️ BELI 2 BOX = FREE MEMBER ✅ keuntungan member = CASHBACK untuk pembelian selanjutnya ! . Konsultasi & Order 👩🏻‍⚕️ WA 1 : 0811-288-1127 WA 2 : 081-325-404-500 KLIK LINK DI BIO YAH 💜 . #sop100 #sop100plus #sop100afcjapan #sop100plusdistributor #sop100jakarta #sop100tangerang #sop100surabaya #jualsop100 #jualsop100plus #jualsop100ready #jualsop100tangerang #jualsop100jakarta #utsukushhii #utsukushii #utsukushhiijakarta #jualutsukushhii #jualutsukushhiijakarta #jualutsukushhiitangerang #herbal #suplemenmakanan #sakitginjal #obatjantung #suplemenherbal #afcindonesia #kolestrol #jerawat #autoimun #diabetes #jantung #ginjal

  profile image

Bila keluar memang takde sapu lain. Hat dua ni je. Jatuh hatiii sangatt ❤️❤️ Ape yang best bila ade yang tegur tangan ira makin cerahhh. Dah sekata dengan muka. Dulu memang terukk kusam weii. Hahhaa Release je treatmentt limitedd memang ira terus nerai, iye awak SEAWAL SEMINGGU taw result pencerahan die. Confirm tona skin lebih cerah dari sebelum ni. Mula muncul urat hijau kiteee. Sukeee. Yang snowy loti0n tu ira mix bila keluar waktu siang, jadi terlindungla dari uv. Dah rawat mestila kasi protect ye dokk 😍 . 🚗 COD seluruh PASIR GUDANG & SEKITAR JB 📬 Postage seluruh MALAYSIA, INDONESIA & BRUNEI. . 📲Dm/whatsapp ira 0137778164. #snowhitepasirgudang #snowhitetamanscientex #snowhitejb #snowfitzpasirgudang #snowfitztamanscientex #snowfitzjb #putihgebu #putihsekata #putihsusu #periodpain #rambutgugur #jerawat #jeragat #kusam #sunburn #gatalgatal #kurap #eczema #ubatkurus #dietsihat #kawalnafsumakan #lostweight #lostinchi #slim #agentwanted #agentsnowhite #agentsnowfitz

  profile image

Serum Ms glow Yg kita jual Pasti Original 100% karena kita Ambil Langs Dr pusat Ms glow Harga Murah CoCok Banget Untuk Dijual Lagi OPEN Reseller & Drop Ship Dijamin Aman & Amanah Benarkah dia yg kamu pilih ? 😝😝 Tiap serum MS Glow memiliki fungsi yg berbeda ya dear. kamu harus tau masing-masing manfaatnya ☺ Yukk, simak penjelasan di bawah : 1. Serum Luminous Diformulasikan khusus kulit normal. Mencerahkan wajah, menyamarkan noda, dan memberikan efek glowing. 2. Serum Lifting Serum ini cocok untuk semua jenis kulit, Bisa untuk mencerahkan, megecilkan pori, mengencangkan,dan anti aging, serta aman untuk jerawat. 3. Serum Acne Serum acne khusus untuk kulit yg berjewat, mengontrol berminyak, dan membantu menghilangkan komedo. 4. Gold Serum Mengandung extra gold yg mampu mencerahkan dan menyamarkan flek hitam lebih cepat. 5. Peeling Serum Peeling serum di formulasikan untuk membantu eksfoliasi kulit, sehingga membantu meregenerasi kulit. Serum ini baiknya di gunakan seminggu 1-3x. . jadi, kamu pilih yg mana ? 😘 . 💎MSGLOW BEAUTY SOLO💎 Join Agen, Member, Reseller Skincare BPOM & Halal Aman utk Bumil & Busui . KONSUL / ORDER/ JOIN WA 082135589690 Via SHOPEE klik BIO . #msglow #msglosolo #pusatmsglow #msglowpusat #msglowpusatsolo #msglowclinic #msglowclinicsolo #glowing #redjelly #acne #glowingskin #msglowori #msgloworiginal #krimwajah #skincare #pemutihwajah #paketwajah #facepowder #msglow #acnecream #jerawat #obatjerawat #pemutihwajah #glowing #nightcream #creammalam #msglow #msglowcantikskincare #perawatanwajah #glowing #beauty #skincare #msgloworiginal #peelingserum #softpeeling #homepeeling

  profile image

Serum Ms glow Yg kita jual Pasti Original 100% karena kita Ambil Langs Dr pusat Ms glow Harga Murah CoCok Banget Untuk Dijual Lagi OPEN Reseller & Drop Ship Dijamin Aman & Amanah Benarkah dia yg kamu pilih ? 😝😝 Tiap serum MS Glow memiliki fungsi yg berbeda ya dear. kamu harus tau masing-masing manfaatnya ☺ Yukk, simak penjelasan di bawah : 1. Serum Luminous Diformulasikan khusus kulit normal. Mencerahkan wajah, menyamarkan noda, dan memberikan efek glowing. 2. Serum Lifting Serum ini cocok untuk semua jenis kulit, Bisa untuk mencerahkan, megecilkan pori, mengencangkan,dan anti aging, serta aman untuk jerawat. 3. Serum Acne Serum acne khusus untuk kulit yg berjewat, mengontrol berminyak, dan membantu menghilangkan komedo. 4. Gold Serum Mengandung extra gold yg mampu mencerahkan dan menyamarkan flek hitam lebih cepat. 5. Peeling Serum Peeling serum di formulasikan untuk membantu eksfoliasi kulit, sehingga membantu meregenerasi kulit. Serum ini baiknya di gunakan seminggu 1-3x. . jadi, kamu pilih yg mana ? 😘 . 💎MSGLOW BEAUTY SOLO💎 Join Agen, Member, Reseller Skincare BPOM & Halal Aman utk Bumil & Busui . KONSUL / ORDER/ JOIN WA 082135589690 Via SHOPEE klik BIO . #msglow #msglosolo #pusatmsglow #msglowpusat #msglowpusatsolo #msglowclinic #msglowclinicsolo #glowing #redjelly #acne #glowingskin #msglowori #msgloworiginal #krimwajah #skincare #pemutihwajah #paketwajah #facepowder #msglow #acnecream #jerawat #obatjerawat #pemutihwajah #glowing #nightcream #creammalam #msglow #msglowcantikskincare #perawatanwajah #glowing #beauty #skincare #msgloworiginal #peelingserum #softpeeling #homepeeling

  profile image

READY STOCK SETIAP SAAT KIRIM KEMANAPUN!! . PENAWARAN MENARIK ⭐️ BELI 2 BOX = FREE MEMBER ✅ keuntungan member = CASHBACK untuk pembelian selanjutnya ! . Konsultasi & Order 👩🏻‍⚕️ WA 1 : 0811-288-1127 WA 2 : 081-325-404-500 KLIK LINK DI BIO YAH 💜 . #sop100 #sop100plus #sop100afcjapan #sop100plusdistributor #sop100jakarta #sop100tangerang #sop100surabaya #jualsop100 #jualsop100plus #jualsop100ready #jualsop100tangerang #jualsop100jakarta #utsukushhii #utsukushii #utsukushhiijakarta #jualutsukushhii #jualutsukushhiijakarta #jualutsukushhiitangerang #herbal #suplemenmakanan #sakitginjal #obatjantung #suplemenherbal #afcindonesia #kolestrol #jerawat #autoimun #diabetes #jantung #ginjal

  profile image

Serum Ms glow Yg kita jual Pasti Original 100% karena kita Ambil Langs Dr pusat Ms glow Harga Murah CoCok Banget Untuk Dijual Lagi OPEN Reseller & Drop Ship Dijamin Aman & Amanah Benarkah dia yg kamu pilih ? 😝😝 Tiap serum MS Glow memiliki fungsi yg berbeda ya dear. kamu harus tau masing-masing manfaatnya ☺ Yukk, simak penjelasan di bawah : 1. Serum Luminous Diformulasikan khusus kulit normal. Mencerahkan wajah, menyamarkan noda, dan memberikan efek glowing. 2. Serum Lifting Serum ini cocok untuk semua jenis kulit, Bisa untuk mencerahkan, megecilkan pori, mengencangkan,dan anti aging, serta aman untuk jerawat. 3. Serum Acne Serum acne khusus untuk kulit yg berjewat, mengontrol berminyak, dan membantu menghilangkan komedo. 4. Gold Serum Mengandung extra gold yg mampu mencerahkan dan menyamarkan flek hitam lebih cepat. 5. Peeling Serum Peeling serum di formulasikan untuk membantu eksfoliasi kulit, sehingga membantu meregenerasi kulit. Serum ini baiknya di gunakan seminggu 1-3x. . jadi, kamu pilih yg mana ? 😘 . 💎MSGLOW BEAUTY SOLO💎 Join Agen, Member, Reseller Skincare BPOM & Halal Aman utk Bumil & Busui . KONSUL / ORDER/ JOIN WA 082135589690 Via SHOPEE klik BIO . #msglow #msglosolo #pusatmsglow #msglowpusat #msglowpusatsolo #msglowclinic #msglowclinicsolo #glowing #redjelly #acne #glowingskin #msglowori #msgloworiginal #krimwajah #skincare #pemutihwajah #paketwajah #facepowder #msglow #acnecream #jerawat #obatjerawat #pemutihwajah #glowing #nightcream #creammalam #msglow #msglowcantikskincare #perawatanwajah #glowing #beauty #skincare #msgloworiginal #peelingserum #softpeeling #homepeeling

  profile image

Serum Ms glow Yg kita jual Pasti Original 100% karena kita Ambil Langs Dr pusat Ms glow Harga Murah CoCok Banget Untuk Dijual Lagi OPEN Reseller & Drop Ship Dijamin Aman & Amanah Benarkah dia yg kamu pilih ? 😝😝 Tiap serum MS Glow memiliki fungsi yg berbeda ya dear. kamu harus tau masing-masing manfaatnya ☺ Yukk, simak penjelasan di bawah : 1. Serum Luminous Diformulasikan khusus kulit normal. Mencerahkan wajah, menyamarkan noda, dan memberikan efek glowing. 2. Serum Lifting Serum ini cocok untuk semua jenis kulit, Bisa untuk mencerahkan, megecilkan pori, mengencangkan,dan anti aging, serta aman untuk jerawat. 3. Serum Acne Serum acne khusus untuk kulit yg berjewat, mengontrol berminyak, dan membantu menghilangkan komedo. 4. Gold Serum Mengandung extra gold yg mampu mencerahkan dan menyamarkan flek hitam lebih cepat. 5. Peeling Serum Peeling serum di formulasikan untuk membantu eksfoliasi kulit, sehingga membantu meregenerasi kulit. Serum ini baiknya di gunakan seminggu 1-3x. . jadi, kamu pilih yg mana ? 😘 . 💎MSGLOW BEAUTY SOLO💎 Join Agen, Member, Reseller Skincare BPOM & Halal Aman utk Bumil & Busui . KONSUL / ORDER/ JOIN WA 082135589690 Via SHOPEE klik BIO . #msglow #msglosolo #pusatmsglow #msglowpusat #msglowpusatsolo #msglowclinic #msglowclinicsolo #glowing #redjelly #acne #glowingskin #msglowori #msgloworiginal #krimwajah #skincare #pemutihwajah #paketwajah #facepowder #msglow #acnecream #jerawat #obatjerawat #pemutihwajah #glowing #nightcream #creammalam #msglow #msglowcantikskincare #perawatanwajah #glowing #beauty #skincare #msgloworiginal #peelingserum #softpeeling #homepeeling

  profile image

Serum Ms glow Yg kita jual Pasti Original 100% karena kita Ambil Langs Dr pusat Ms glow Harga Murah CoCok Banget Untuk Dijual Lagi OPEN Reseller & Drop Ship Dijamin Aman & Amanah Benarkah dia yg kamu pilih ? 😝😝 Tiap serum MS Glow memiliki fungsi yg berbeda ya dear. kamu harus tau masing-masing manfaatnya ☺ Yukk, simak penjelasan di bawah : 1. Serum Luminous Diformulasikan khusus kulit normal. Mencerahkan wajah, menyamarkan noda, dan memberikan efek glowing. 2. Serum Lifting Serum ini cocok untuk semua jenis kulit, Bisa untuk mencerahkan, megecilkan pori, mengencangkan,dan anti aging, serta aman untuk jerawat. 3. Serum Acne Serum acne khusus untuk kulit yg berjewat, mengontrol berminyak, dan membantu menghilangkan komedo. 4. Gold Serum Mengandung extra gold yg mampu mencerahkan dan menyamarkan flek hitam lebih cepat. 5. Peeling Serum Peeling serum di formulasikan untuk membantu eksfoliasi kulit, sehingga membantu meregenerasi kulit. Serum ini baiknya di gunakan seminggu 1-3x. . jadi, kamu pilih yg mana ? 😘 . 💎MSGLOW BEAUTY SOLO💎 Join Agen, Member, Reseller Skincare BPOM & Halal Aman utk Bumil & Busui . KONSUL / ORDER/ JOIN WA 082135589690 Via SHOPEE klik BIO . #msglow #msglosolo #pusatmsglow #msglowpusat #msglowpusatsolo #msglowclinic #msglowclinicsolo #glowing #redjelly #acne #glowingskin #msglowori #msgloworiginal #krimwajah #skincare #pemutihwajah #paketwajah #facepowder #msglow #acnecream #jerawat #obatjerawat #pemutihwajah #glowing #nightcream #creammalam #msglow #msglowcantikskincare #perawatanwajah #glowing #beauty #skincare #msgloworiginal #peelingserum #softpeeling #homepeeling

  profile image

Serum Ms glow Yg kita jual Pasti Original 100% karena kita Ambil Langs Dr pusat Ms glow Harga Murah CoCok Banget Untuk Dijual Lagi OPEN Reseller & Drop Ship Dijamin Aman & Amanah Benarkah dia yg kamu pilih ? 😝😝 Tiap serum MS Glow memiliki fungsi yg berbeda ya dear. kamu harus tau masing-masing manfaatnya ☺ Yukk, simak penjelasan di bawah : 1. Serum Luminous Diformulasikan khusus kulit normal. Mencerahkan wajah, menyamarkan noda, dan memberikan efek glowing. 2. Serum Lifting Serum ini cocok untuk semua jenis kulit, Bisa untuk mencerahkan, megecilkan pori, mengencangkan,dan anti aging, serta aman untuk jerawat. 3. Serum Acne Serum acne khusus untuk kulit yg berjewat, mengontrol berminyak, dan membantu menghilangkan komedo. 4. Gold Serum Mengandung extra gold yg mampu mencerahkan dan menyamarkan flek hitam lebih cepat. 5. Peeling Serum Peeling serum di formulasikan untuk membantu eksfoliasi kulit, sehingga membantu meregenerasi kulit. Serum ini baiknya di gunakan seminggu 1-3x. . jadi, kamu pilih yg mana ? 😘 . 💎MSGLOW BEAUTY SOLO💎 Join Agen, Member, Reseller Skincare BPOM & Halal Aman utk Bumil & Busui . KONSUL / ORDER/ JOIN WA 082135589690 Via SHOPEE klik BIO . #msglow #msglosolo #pusatmsglow #msglowpusat #msglowpusatsolo #msglowclinic #msglowclinicsolo #glowing #redjelly #acne #glowingskin #msglowori #msgloworiginal #krimwajah #skincare #pemutihwajah #paketwajah #facepowder #msglow #acnecream #jerawat #obatjerawat #pemutihwajah #glowing #nightcream #creammalam #msglow #msglowcantikskincare #perawatanwajah #glowing #beauty #skincare #msgloworiginal #peelingserum #softpeeling #homepeeling

  profile image

READY STOCK SETIAP SAAT KIRIM KEMANAPUN!! . PENAWARAN MENARIK ⭐️ BELI 2 BOX = FREE MEMBER ✅ keuntungan member = CASHBACK untuk pembelian selanjutnya ! . Konsultasi & Order 👩🏻‍⚕️ WA 1 : 0811-288-1127 WA 2 : 081-325-404-500 KLIK LINK DI BIO YAH 💜 . #sop100 #sop100plus #sop100afcjapan #sop100plusdistributor #sop100jakarta #sop100tangerang #sop100surabaya #jualsop100 #jualsop100plus #jualsop100ready #jualsop100tangerang #jualsop100jakarta #utsukushhii #utsukushii #utsukushhiijakarta #jualutsukushhii #jualutsukushhiijakarta #jualutsukushhiitangerang #herbal #suplemenmakanan #sakitginjal #obatjantung #suplemenherbal #afcindonesia #kolestrol #jerawat #autoimun #diabetes #jantung #ginjal

  profile image

Serum Ms glow Yg kita jual Pasti Original 100% karena kita Ambil Langs Dr pusat Ms glow Harga Murah CoCok Banget Untuk Dijual Lagi OPEN Reseller & Drop Ship Dijamin Aman & Amanah Benarkah dia yg kamu pilih ? 😝😝 Tiap serum MS Glow memiliki fungsi yg berbeda ya dear. kamu harus tau masing-masing manfaatnya ☺ Yukk, simak penjelasan di bawah : 1. Serum Luminous Diformulasikan khusus kulit normal. Mencerahkan wajah, menyamarkan noda, dan memberikan efek glowing. 2. Serum Lifting Serum ini cocok untuk semua jenis kulit, Bisa untuk mencerahkan, megecilkan pori, mengencangkan,dan anti aging, serta aman untuk jerawat. 3. Serum Acne Serum acne khusus untuk kulit yg berjewat, mengontrol berminyak, dan membantu menghilangkan komedo. 4. Gold Serum Mengandung extra gold yg mampu mencerahkan dan menyamarkan flek hitam lebih cepat. 5. Peeling Serum Peeling serum di formulasikan untuk membantu eksfoliasi kulit, sehingga membantu meregenerasi kulit. Serum ini baiknya di gunakan seminggu 1-3x. . jadi, kamu pilih yg mana ? 😘 . 💎MSGLOW BEAUTY SOLO💎 Join Agen, Member, Reseller Skincare BPOM & Halal Aman utk Bumil & Busui . KONSUL / ORDER/ JOIN WA 082135589690 Via SHOPEE klik BIO . #msglow #msglosolo #pusatmsglow #msglowpusat #msglowpusatsolo #msglowclinic #msglowclinicsolo #glowing #redjelly #acne #glowingskin #msglowori #msgloworiginal #krimwajah #skincare #pemutihwajah #paketwajah #facepowder #msglow #acnecream #jerawat #obatjerawat #pemutihwajah #glowing #nightcream #creammalam #msglow #msglowcantikskincare #perawatanwajah #glowing #beauty #skincare #msgloworiginal #peelingserum #softpeeling #homepeeling

  profile image

Serum Ms glow Yg kita jual Pasti Original 100% karena kita Ambil Langs Dr pusat Ms glow Harga Murah CoCok Banget Untuk Dijual Lagi OPEN Reseller & Drop Ship Dijamin Aman & Amanah Benarkah dia yg kamu pilih ? 😝😝 Tiap serum MS Glow memiliki fungsi yg berbeda ya dear. kamu harus tau masing-masing manfaatnya ☺ Yukk, simak penjelasan di bawah : 1. Serum Luminous Diformulasikan khusus kulit normal. Mencerahkan wajah, menyamarkan noda, dan memberikan efek glowing. 2. Serum Lifting Serum ini cocok untuk semua jenis kulit, Bisa untuk mencerahkan, megecilkan pori, mengencangkan,dan anti aging, serta aman untuk jerawat. 3. Serum Acne Serum acne khusus untuk kulit yg berjewat, mengontrol berminyak, dan membantu menghilangkan komedo. 4. Gold Serum Mengandung extra gold yg mampu mencerahkan dan menyamarkan flek hitam lebih cepat. 5. Peeling Serum Peeling serum di formulasikan untuk membantu eksfoliasi kulit, sehingga membantu meregenerasi kulit. Serum ini baiknya di gunakan seminggu 1-3x. . jadi, kamu pilih yg mana ? 😘 . 💎MSGLOW BEAUTY SOLO💎 Join Agen, Member, Reseller Skincare BPOM & Halal Aman utk Bumil & Busui . KONSUL / ORDER/ JOIN WA 082135589690 Via SHOPEE klik BIO . #msglow #msglosolo #pusatmsglow #msglowpusat #msglowpusatsolo #msglowclinic #msglowclinicsolo #glowing #redjelly #acne #glowingskin #msglowori #msgloworiginal #krimwajah #skincare #pemutihwajah #paketwajah #facepowder #msglow #acnecream #jerawat #obatjerawat #pemutihwajah #glowing #nightcream #creammalam #msglow #msglowcantikskincare #perawatanwajah #glowing #beauty #skincare #msgloworiginal #peelingserum #softpeeling #homepeeling

  profile image

Serum Ms glow Yg kita jual Pasti Original 100% karena kita Ambil Langs Dr pusat Ms glow Harga Murah CoCok Banget Untuk Dijual Lagi OPEN Reseller & Drop Ship Dijamin Aman & Amanah Benarkah dia yg kamu pilih ? 😝😝 Tiap serum MS Glow memiliki fungsi yg berbeda ya dear. kamu harus tau masing-masing manfaatnya ☺ Yukk, simak penjelasan di bawah : 1. Serum Luminous Diformulasikan khusus kulit normal. Mencerahkan wajah, menyamarkan noda, dan memberikan efek glowing. 2. Serum Lifting Serum ini cocok untuk semua jenis kulit, Bisa untuk mencerahkan, megecilkan pori, mengencangkan,dan anti aging, serta aman untuk jerawat. 3. Serum Acne Serum acne khusus untuk kulit yg berjewat, mengontrol berminyak, dan membantu menghilangkan komedo. 4. Gold Serum Mengandung extra gold yg mampu mencerahkan dan menyamarkan flek hitam lebih cepat. 5. Peeling Serum Peeling serum di formulasikan untuk membantu eksfoliasi kulit, sehingga membantu meregenerasi kulit. Serum ini baiknya di gunakan seminggu 1-3x. . jadi, kamu pilih yg mana ? 😘 . 💎MSGLOW BEAUTY SOLO💎 Join Agen, Member, Reseller Skincare BPOM & Halal Aman utk Bumil & Busui . KONSUL / ORDER/ JOIN WA 082135589690 Via SHOPEE klik BIO . #msglow #msglosolo #pusatmsglow #msglowpusat #msglowpusatsolo #msglowclinic #msglowclinicsolo #glowing #redjelly #acne #glowingskin #msglowori #msgloworiginal #krimwajah #skincare #pemutihwajah #paketwajah #facepowder #msglow #acnecream #jerawat #obatjerawat #pemutihwajah #glowing #nightcream #creammalam #msglow #msglowcantikskincare #perawatanwajah #glowing #beauty #skincare #msgloworiginal #peelingserum #softpeeling #homepeeling

  profile image

Awak awak semua, sebelum tidur jangan lupe cuci muke ok 😘 Paling penting ❗️ jangan lupe scrub muke tu ok ❗️❗️❗️ hilangkan kotoran yang seharian korang kumpul berjalan kesana sini tu ok 😘 Baru lah skin cantik flawless putih jerawat and parut pun hilang tau 🥰🥰🥰 Minat ? Jom DM📲 atau pun tekan link ws dekat bio ok. Kite glowing berjemaah ✨✨✨. . . #scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictjohor #scrubdistrictangels #scrubdistrictmersing #scrubdistrictkuantan #scrubdistrictjb #scrubdistricttestimoni #fazukafli #jerawat #putihgebu

  profile image

Serum Ms glow Yg kita jual Pasti Original 100% karena kita Ambil Langs Dr pusat Ms glow Harga Murah CoCok Banget Untuk Dijual Lagi OPEN Reseller & Drop Ship Dijamin Aman & Amanah Benarkah dia yg kamu pilih ? 😝😝 Tiap serum MS Glow memiliki fungsi yg berbeda ya dear. kamu harus tau masing-masing manfaatnya ☺ Yukk, simak penjelasan di bawah : 1. Serum Luminous Diformulasikan khusus kulit normal. Mencerahkan wajah, menyamarkan noda, dan memberikan efek glowing. 2. Serum Lifting Serum ini cocok untuk semua jenis kulit, Bisa untuk mencerahkan, megecilkan pori, mengencangkan,dan anti aging, serta aman untuk jerawat. 3. Serum Acne Serum acne khusus untuk kulit yg berjewat, mengontrol berminyak, dan membantu menghilangkan komedo. 4. Gold Serum Mengandung extra gold yg mampu mencerahkan dan menyamarkan flek hitam lebih cepat. 5. Peeling Serum Peeling serum di formulasikan untuk membantu eksfoliasi kulit, sehingga membantu meregenerasi kulit. Serum ini baiknya di gunakan seminggu 1-3x. . jadi, kamu pilih yg mana ? 😘 . 💎MSGLOW BEAUTY SOLO💎 Join Agen, Member, Reseller Skincare BPOM & Halal Aman utk Bumil & Busui . KONSUL / ORDER/ JOIN WA 082135589690 Via SHOPEE klik BIO . #msglow #msglosolo #pusatmsglow #msglowpusat #msglowpusatsolo #msglowclinic #msglowclinicsolo #glowing #redjelly #acne #glowingskin #msglowori #msgloworiginal #krimwajah #skincare #pemutihwajah #paketwajah #facepowder #msglow #acnecream #jerawat #obatjerawat #pemutihwajah #glowing #nightcream #creammalam #msglow #msglowcantikskincare #perawatanwajah #glowing #beauty #skincare #msgloworiginal #peelingserum #softpeeling #homepeeling

  profile image

Serum Ms glow Yg kita jual Pasti Original 100% karena kita Ambil Langs Dr pusat Ms glow Harga Murah CoCok Banget Untuk Dijual Lagi OPEN Reseller & Drop Ship Dijamin Aman & Amanah Benarkah dia yg kamu pilih ? 😝😝 Tiap serum MS Glow memiliki fungsi yg berbeda ya dear. kamu harus tau masing-masing manfaatnya ☺ Yukk, simak penjelasan di bawah : 1. Serum Luminous Diformulasikan khusus kulit normal. Mencerahkan wajah, menyamarkan noda, dan memberikan efek glowing. 2. Serum Lifting Serum ini cocok untuk semua jenis kulit, Bisa untuk mencerahkan, megecilkan pori, mengencangkan,dan anti aging, serta aman untuk jerawat. 3. Serum Acne Serum acne khusus untuk kulit yg berjewat, mengontrol berminyak, dan membantu menghilangkan komedo. 4. Gold Serum Mengandung extra gold yg mampu mencerahkan dan menyamarkan flek hitam lebih cepat. 5. Peeling Serum Peeling serum di formulasikan untuk membantu eksfoliasi kulit, sehingga membantu meregenerasi kulit. Serum ini baiknya di gunakan seminggu 1-3x. . jadi, kamu pilih yg mana ? 😘 . 💎MSGLOW BEAUTY SOLO💎 Join Agen, Member, Reseller Skincare BPOM & Halal Aman utk Bumil & Busui . KONSUL / ORDER/ JOIN WA 082135589690 Via SHOPEE klik BIO . #msglow #msglosolo #pusatmsglow #msglowpusat #msglowpusatsolo #msglowclinic #msglowclinicsolo #glowing #redjelly #acne #glowingskin #msglowori #msgloworiginal #krimwajah #skincare #pemutihwajah #paketwajah #facepowder #msglow #acnecream #jerawat #obatjerawat #pemutihwajah #glowing #nightcream #creammalam #msglow #msglowcantikskincare #perawatanwajah #glowing #beauty #skincare #msgloworiginal #peelingserum #softpeeling #homepeeling

  profile image

Serum Ms glow Yg kita jual Pasti Original 100% karena kita Ambil Langs Dr pusat Ms glow Harga Murah CoCok Banget Untuk Dijual Lagi OPEN Reseller & Drop Ship Dijamin Aman & Amanah Benarkah dia yg kamu pilih ? 😝😝 Tiap serum MS Glow memiliki fungsi yg berbeda ya dear. kamu harus tau masing-masing manfaatnya ☺ Yukk, simak penjelasan di bawah : 1. Serum Luminous Diformulasikan khusus kulit normal. Mencerahkan wajah, menyamarkan noda, dan memberikan efek glowing. 2. Serum Lifting Serum ini cocok untuk semua jenis kulit, Bisa untuk mencerahkan, megecilkan pori, mengencangkan,dan anti aging, serta aman untuk jerawat. 3. Serum Acne Serum acne khusus untuk kulit yg berjewat, mengontrol berminyak, dan membantu menghilangkan komedo. 4. Gold Serum Mengandung extra gold yg mampu mencerahkan dan menyamarkan flek hitam lebih cepat. 5. Peeling Serum Peeling serum di formulasikan untuk membantu eksfoliasi kulit, sehingga membantu meregenerasi kulit. Serum ini baiknya di gunakan seminggu 1-3x. . jadi, kamu pilih yg mana ? 😘 . 💎MSGLOW BEAUTY SOLO💎 Join Agen, Member, Reseller Skincare BPOM & Halal Aman utk Bumil & Busui . KONSUL / ORDER/ JOIN WA 082135589690 Via SHOPEE klik BIO . #msglow #msglosolo #pusatmsglow #msglowpusat #msglowpusatsolo #msglowclinic #msglowclinicsolo #glowing #redjelly #acne #glowingskin #msglowori #msgloworiginal #krimwajah #skincare #pemutihwajah #paketwajah #facepowder #msglow #acnecream #jerawat #obatjerawat #pemutihwajah #glowing #nightcream #creammalam #msglow #msglowcantikskincare #perawatanwajah #glowing #beauty #skincare #msgloworiginal #peelingserum #softpeeling #homepeeling

  profile image

Serum Ms glow Yg kita jual Pasti Original 100% karena kita Ambil Langs Dr pusat Ms glow Harga Murah CoCok Banget Untuk Dijual Lagi OPEN Reseller & Drop Ship Dijamin Aman & Amanah Benarkah dia yg kamu pilih ? 😝😝 Tiap serum MS Glow memiliki fungsi yg berbeda ya dear. kamu harus tau masing-masing manfaatnya ☺ Yukk, simak penjelasan di bawah : 1. Serum Luminous Diformulasikan khusus kulit normal. Mencerahkan wajah, menyamarkan noda, dan memberikan efek glowing. 2. Serum Lifting Serum ini cocok untuk semua jenis kulit, Bisa untuk mencerahkan, megecilkan pori, mengencangkan,dan anti aging, serta aman untuk jerawat. 3. Serum Acne Serum acne khusus untuk kulit yg berjewat, mengontrol berminyak, dan membantu menghilangkan komedo. 4. Gold Serum Mengandung extra gold yg mampu mencerahkan dan menyamarkan flek hitam lebih cepat. 5. Peeling Serum Peeling serum di formulasikan untuk membantu eksfoliasi kulit, sehingga membantu meregenerasi kulit. Serum ini baiknya di gunakan seminggu 1-3x. . jadi, kamu pilih yg mana ? 😘 . 💎MSGLOW BEAUTY SOLO💎 Join Agen, Member, Reseller Skincare BPOM & Halal Aman utk Bumil & Busui . KONSUL / ORDER/ JOIN WA 082135589690 Via SHOPEE klik BIO . #msglow #msglosolo #pusatmsglow #msglowpusat #msglowpusatsolo #msglowclinic #msglowclinicsolo #glowing #redjelly #acne #glowingskin #msglowori #msgloworiginal #krimwajah #skincare #pemutihwajah #paketwajah #facepowder #msglow #acnecream #jerawat #obatjerawat #pemutihwajah #glowing #nightcream #creammalam #msglow #msglowcantikskincare #perawatanwajah #glowing #beauty #skincare #msgloworiginal #peelingserum #softpeeling #homepeeling

  profile image   profile image   profile image

The unique formula is made with natural ingredients specifically chosen to hydrate, protect and nourish dry and rough skin. Therefore, it'll work wonders for patches of very dry skin on your body as well. You can use it on dry cuticles, your hands and elbows. It also works on your feet or legs! Grab it now 👇 home delivery 🛵 #glowing #skincaremurah #beautytips #botox #crueltyfree #haircare #instagood #jerawat #skincareaman #makeupartist #organicskincare #naturalbeauty #bodycare #instabeauty #fashion #mua #follow #clearskin #glow #skincareaddict #skincareindonesia #kbeauty #skincarebpom #facemask #microneedling #loveyourskin #skincarejunkie #cantik #pemutihwajah #kecantikan

  profile image

MYLARATips : 𝟱 𝗞𝗔𝗘𝗗𝗔𝗛 𝗙𝗔𝗖𝗜𝗔𝗟 𝗨𝗡𝗧𝗨𝗞 𝗥𝗔𝗪𝗔𝗧 𝗝𝗘𝗥𝗔𝗪𝗔𝗧 𝗥𝗜𝗡𝗚𝗔𝗡 - ... Sebelum tu, jom kita baca dulu.. - 𝗔𝗽𝗮 𝘁𝘂 𝗷𝗲𝗿𝗮𝘄𝗮𝘁? Jerawat ialah satu keadaan kulit di mana terjadinya perubahan seperti berikut : ‼️ Bintik putih dan/atau bintik hitam (jerawat ringan) ‼️ Jerawat dengan bintik putih dan/atau bintik hitam (jerawat sederhana) ‼️ Bengkak yang dalam dan menyakitkan di bahagian bawah kulit, sama ada bernanah atau tidak (jerawat yang teruk) - - 𝗔𝗽𝗮𝗸𝗮𝗵 𝗿𝗮𝘄𝗮𝘁𝗮𝗻 𝗷𝗲𝗿𝗮𝘄𝗮𝘁 𝘆𝗮𝗻𝗴 𝗮𝗱𝗮? Ubat-ubat jerawat disediakan dalam berbagai bentuk seperti: ‼️ Ubat sapu (krim, losyen, gel dan pencuci bentuk cecair) ‼️ Ubat makan (pil, kapsul) Terdapat pelbagai jenis rawatan jerawat bergantung kepada kondisi jerawat. - - 𝗕𝗲𝗿𝗮𝗽𝗮 𝗹𝗮𝗺𝗮 𝗿𝗮𝘄𝗮𝘁𝗮𝗻 𝗷𝗲𝗿𝗮𝘄𝗮𝘁? Keberkesanan rawatan boleh dilihat dalam jangka masa 3 bulan. Namun demikian, bagi kes jerawat yang teruk, ia boleh mengambil masa sehingga 5 bulan untuk melihat keberkesanan ubat yang diberikan. - - 𝗕𝗼𝗹𝗲𝗵 𝗸𝗮𝗵 𝗯𝘂𝗮𝘁 𝗳𝗮𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗿𝗶𝗻𝗴𝗮𝗻 𝘂𝗻𝘁𝘂𝗸 𝗿𝗮𝘄𝗮𝘁 𝗷𝗲𝗿𝗮𝘄𝗮𝘁 𝗿𝗶𝗻𝗴𝗮𝗻? Boleh. Caranya : ‼️ Guna madu ‼️ Khasiat buah buahan ‼️ Teh hijau ‼️ Rawatan bio light ‼️ Rawatan mesoterapi ... - Yang penting, kalau ada jerawat. Jangan skip ubat jerawat, and pastikan wajah sentiasa bersih! Ok? ❤️ nak raya dengan skin bebas jerawat tak? Kalau nak KENA JAGA ok 😘

  profile image   profile image

*Magical C Pure* . 🍓1 kotak *Rm39.90* . 🍇2 kotak *Rm78* . 🍓3 Kotak *Rm110* . 🍇4 Kotak *RM147* . *exclude postage* . postage rm8 semenanjung . 🍓6 Kotak *RM 220* free pos semenanjung . . I̶ G̶ N̶ O̶ R̶ E̶ T̶H̶E̶ T̶ A̶ G̶ S : #supplement #supplements #fitness #health #protein #nutrition #gym #bodybuilding #healthy #workout #skincare #vitamin #healthylifestyle #preworkout #vitaminc #vegan #fit #banting #vitamins #energy #princefahad #wellness #satinskinz #syedsaddiq #kulitcantik #healthyfood #diet #motivation #jerawat #magicalcpure

  profile image

Dengan set kurus bajet dari shaklee tiada yang mustahil untuk kurus gais. Yang penting konsisten. . Jom kurus dengan sihat. Klik link wassap di bio. Ana bantu anda dapat berat yang anda idamkan😍 . #setkurusbajet #setslimmingshaklee #vivix #sethamilshaklee #setpantangshaklee #setpantang #vivixshaklee #vitaminc #vitamine #alfalfa #setresdung #setkulitcantik #setkulitshaklee #kulitjerawat #jerawat #jerawatbatu #kulitkusam #kulitkusamhilang #dietplan #diet #setkurusmurah #murah #ceritaartismalaysia #jannanick #neelofa #fazura #fattahanas #vivixmurah #

  profile image

I'm just going to work and I read a sad post on Facebook on a support group for people with psoriasis. It was a long story of a young boy who has no idea what to do anymore. He doesn't care about treating skin lesions, but he would just like not to feel the pain associated with psoriasis of the nails. In addition to the long treatment history, photos were attached to the post. Despite the fact that I have psoriasis myself and I know what this disease may look like, sometimes it is hard for me to look at the suffering of other people. There were 130 comments under the post with various tips and support. I also wanted to write something wise, say that everything will be all right, but all the way I thought only about how this boy must feel unhappy, how our illness can be difficult and how grateful I am for what I have. He does not write it so that the story of a helpless boy has likes, comments or better coverage. I write it on the spur of the moment because I had to pour my thoughts and regret somewhere for the fact that this world is so constructed. I know that 😊😊 I can help everyone with more informationmin link my bio @psoriasis.7day andI support them with prayer and I believe that everyone will find their happiness someday. credit :@samsam . ====> link in bio @healthys_24h . 👇👇 ✳️❤️ Treatment of psoriasis permanently 😘 💪✌️🔝 . Because we want the best for you❤️!!⁣⁣ - Please follow my channel and don't forget to send me a message if you're interested @⁣⁣⁣⁣healthys_24h ⁣.⁣⁣⁣ ⁣👉 🍏Double tap ❤️ & tag a friend ✌️ who needs motivation! 💪✌️ . . #psoriasis #psoriaticarthritis #myskin #dontworry #leopardskin #psoriasiswarrior #loveyourskin #youarebeautiful #loveyourself #loveyourbody #beyourself #innoangel #beautifulimperfections #repost #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #parutaccident #ketuat #laserfree #kuruskanbadan #prp #carbonpeellaser #eczema #penyakitkulit #sakiturat #sakitkaki #sakitlutut by @psoriasis.7days

  profile image

🔻 𝗠𝗬𝗟𝗔𝗥𝗔 𝗚𝗨𝗜𝗗𝗘 𝗦𝗔𝗠𝗣𝗔𝗜 𝗝𝗔𝗗𝗜 🔻 beautyisachoice takcantiktakkawan clearskin2020 💪🏻 - Jerawat batu? Jerawat pasir? Jerawat alergik? Jerawat manja? Ha apa pun jenis jerawat ni hah combo ni kasi settle kan 🙊 - ‼️ Combo untuk rawatan : 𝗔𝗡𝗧𝗜 𝗝𝗘𝗥𝗔𝗪𝗔𝗧 ‼️ 𝗔𝗱𝗱𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗳𝘂𝗻𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻 : Parut jerawat + jeragat + kulit kusam - ⭐️ 𝗕𝗮𝘀𝗶𝗰 𝗦𝗲𝘁 𝗪𝗵𝗶𝘁𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴 𝟯𝗶𝗻𝟭 + 𝗔𝗰𝗻𝗲 𝗚𝗲𝗹 ⭐️ ▪️Glowing Cleanser 60ml⠀⠀⠀⠀⠀ ▪️Matte Perfect CC Cream SPF 35 7g⠀⠀⠀⠀⠀ ▪️Instabright Night Cream 7g⠀⠀⠀⠀⠀ ▪️Acne Gel + 10ml - - 𝗖𝗔𝗥𝗔 𝗣𝗘𝗡𝗚𝗚𝗨𝗡𝗔𝗔𝗡 𝗦𝗜𝗔𝗡𝗚 : 1. Bersihkan wajah dengan menggunakan Glowing Cleanser⠀⠀⠀⠀⠀ 2. Oleskan Acne Gel pada jerawat shja, tunggu sehingga Acne Gel itu kering⠀ 3. Oles muka dgn Matte Perfect CC Cream SPF 35. (NOTE: Matte Perfect Cc Cream boleh digunakan pada siang dan malam) - 𝗖𝗔𝗥𝗔 𝗣𝗘𝗡𝗚𝗚𝗨𝗡𝗔𝗔𝗡 𝗠𝗔𝗟𝗔𝗠 : 1. Bersihkan wajah dengan menggunakan Glowing Cleanser⠀⠀⠀⠀⠀ 2. Oleskan Acne Gel pada jerawat shja, tunggu sehingga Acne Gel itu kering⠀ 3. Oles secara nipis Instabright Night Cream pada wajah. ..... _ Psttt.. Acne Gel tu actually boleh je tau pakai before/after serum. No problem! And boleh pakai anytimeeee ajeee bebila rasa ada jerawatssss 😎 - Alamak sis, takkan nak tengok atau jeling2 ajeeee 🙊 kalau tgk atau jeling jerawat sis tak boleh hilang tau. KENA CUBA! Baru tahuu POWER KE TAKK!! 💥 jerawat durjanaaaaa! Siap kauuuu kena libasss 💃

  profile image

‼️ 𝗛𝗜𝗚𝗛𝗟𝗜𝗚𝗛𝗧 𝗜𝗧𝗘𝗠 𝗠𝗬𝗟𝗔𝗥𝗔 ‼️ - ♥️ A C N E G E L + ♥️ - Jantung hati Mylara ni tau, hah betul ke jerawat boleh kecut dalam masa 1 malam? Siyes aaa? Ok nak tahu siyes ke tak,. Mehla cuba! 🙊 - Sesuai untuk jerawat jenis yang macam mana je? 🧐 💥 Blackheads + Whiteheads 💥 Papules + Pustules 💥 Cysts + Nodules -⠀⠀ Eleh tahu korg ni kalau ada jerawat pantangggg jeeee kan! Mesti nak picit memicit jerawat tapi korg tahu ke apa effect bila kita picit jerawat ni? Paling worst bila jadi kesan!! 😏 dah satu hal nak hilangkan 😪 kan payah tuuu.⠀⠀ -⠀⠀ So sini Kak Jena nak suggest kan apa yang korg kena buat bila JERAWAT menular di muka 🙊 - 1. Jangan picitz! Haa kuti jari tu nanti 😠⠀⠀ 2. Muka kena pastikan sentiasa bersih, jangan kerap sangat pegang muka kalau tak yakin tangan tu bersih.⠀⠀ 3. Pakai ubat jerawat. Kalau Mylara ada ACNE GEL + (boleh la kalau nak cuba) -⠀⠀ Sebab....⠀⠀ Ianya terbukti bantu JERAWAT kecut dalam masa 24 jam!! Pantas buat kejeeee, tak bg chance JERAWAT bukak khemah kat muka u 😛 amacam? Nak cuba boleh, kena PM CEPAT, sbb barangpanas ni babe! 👍🏻

  profile image

FINALLY BACK IN STOCK‼️ HAZELINE SNOW 100% ORIGINAL FROM MALAYSIA 100g IDR 150.000 ❌ HATI2 PRODUK PALSU RESIKO KULIT IRITASI / RUSAK ❌ _ anak tahun 80 an pasti tau produk satu ini , yes . mampu mengatasi seluruh masalah pada kulit bahkan untuk anak kecil sekalipun boleh❤️ Setelah sekian lama hazeline snow kehabisan stock , sekarang masuk lagi!!😍😍 produk yg dari dulunya sebagai andalan untuk menghilangkan bekas jerawat , flek , bopeng , mencerahkan , dan memutihkan wajah. _ FOR ALL TYPE SKIN! bahkan untuk kulit sensitiv sekalipun akan cocok karna terbuat dari bahan alami dan memberikan efek dingin ke wajah👏🏻 untuk baby yang wajahnya kemerahan / bintik2 juga boleh bgt ya ini 100% aman! biasa aku pribadi juga pake ini sblm makeup & sebelum tidur , bagus utk moisturize wajah - Cocok untuk anak kecil dan juga org dewasa ( TIDAK ADA EFEK SAMPING ) cara pakai : 1 hari 2x , disimpan di kulkas / tempat yang sejuk biar cream tidak mencair . karna produk ini adalah 100% waterbased

  profile image

FINALLY BACK IN STOCK‼️ HAZELINE SNOW 100% ORIGINAL FROM MALAYSIA 100g IDR 150.000 ❌ HATI2 PRODUK PALSU RESIKO KULIT IRITASI / RUSAK ❌ _ anak tahun 80 an pasti tau produk satu ini , yes . mampu mengatasi seluruh masalah pada kulit bahkan untuk anak kecil sekalipun boleh❤️ Setelah sekian lama hazeline snow kehabisan stock , sekarang masuk lagi!!😍😍 produk yg dari dulunya sebagai andalan untuk menghilangkan bekas jerawat , flek , bopeng , mencerahkan , dan memutihkan wajah. _ FOR ALL TYPE SKIN! bahkan untuk kulit sensitiv sekalipun akan cocok karna terbuat dari bahan alami dan memberikan efek dingin ke wajah👏🏻 untuk baby yang wajahnya kemerahan / bintik2 juga boleh bgt ya ini 100% aman! biasa aku pribadi juga pake ini sblm makeup & sebelum tidur , bagus utk moisturize wajah - Cocok untuk anak kecil dan juga org dewasa ( TIDAK ADA EFEK SAMPING ) cara pakai : 1 hari 2x , disimpan di kulkas / tempat yang sejuk biar cream tidak mencair . karna produk ini adalah 100% waterbased

  profile image

FINALLY BACK IN STOCK‼️ HAZELINE SNOW 100% ORIGINAL FROM MALAYSIA 100g IDR 150.000 ❌ HATI2 PRODUK PALSU RESIKO KULIT IRITASI / RUSAK ❌ _ anak tahun 80 an pasti tau produk satu ini , yes . mampu mengatasi seluruh masalah pada kulit bahkan untuk anak kecil sekalipun boleh❤️ Setelah sekian lama hazeline snow kehabisan stock , sekarang masuk lagi!!😍😍 produk yg dari dulunya sebagai andalan untuk menghilangkan bekas jerawat , flek , bopeng , mencerahkan , dan memutihkan wajah. _ FOR ALL TYPE SKIN! bahkan untuk kulit sensitiv sekalipun akan cocok karna terbuat dari bahan alami dan memberikan efek dingin ke wajah👏🏻 untuk baby yang wajahnya kemerahan / bintik2 juga boleh bgt ya ini 100% aman! biasa aku pribadi juga pake ini sblm makeup & sebelum tidur , bagus utk moisturize wajah - Cocok untuk anak kecil dan juga org dewasa ( TIDAK ADA EFEK SAMPING ) cara pakai : 1 hari 2x , disimpan di kulkas / tempat yang sejuk biar cream tidak mencair . karna produk ini adalah 100% waterbased

  profile image

FINALLY BACK IN STOCK‼️ HAZELINE SNOW 100% ORIGINAL FROM MALAYSIA 100g IDR 150.000 ❌ HATI2 PRODUK PALSU RESIKO KULIT IRITASI / RUSAK ❌ _ anak tahun 80 an pasti tau produk satu ini , yes . mampu mengatasi seluruh masalah pada kulit bahkan untuk anak kecil sekalipun boleh❤️ Setelah sekian lama hazeline snow kehabisan stock , sekarang masuk lagi!!😍😍 produk yg dari dulunya sebagai andalan untuk menghilangkan bekas jerawat , flek , bopeng , mencerahkan , dan memutihkan wajah. _ FOR ALL TYPE SKIN! bahkan untuk kulit sensitiv sekalipun akan cocok karna terbuat dari bahan alami dan memberikan efek dingin ke wajah👏🏻 untuk baby yang wajahnya kemerahan / bintik2 juga boleh bgt ya ini 100% aman! biasa aku pribadi juga pake ini sblm makeup & sebelum tidur , bagus utk moisturize wajah - Cocok untuk anak kecil dan juga org dewasa ( TIDAK ADA EFEK SAMPING ) cara pakai : 1 hari 2x , disimpan di kulkas / tempat yang sejuk biar cream tidak mencair . karna produk ini adalah 100% waterbased

  profile image

FINALLY BACK IN STOCK‼️ HAZELINE SNOW 100% ORIGINAL FROM MALAYSIA 100g IDR 150.000 ❌ HATI2 PRODUK PALSU RESIKO KULIT IRITASI / RUSAK ❌ _ anak tahun 80 an pasti tau produk satu ini , yes . mampu mengatasi seluruh masalah pada kulit bahkan untuk anak kecil sekalipun boleh❤️ Setelah sekian lama hazeline snow kehabisan stock , sekarang masuk lagi!!😍😍 produk yg dari dulunya sebagai andalan untuk menghilangkan bekas jerawat , flek , bopeng , mencerahkan , dan memutihkan wajah. _ FOR ALL TYPE SKIN! bahkan untuk kulit sensitiv sekalipun akan cocok karna terbuat dari bahan alami dan memberikan efek dingin ke wajah👏🏻 untuk baby yang wajahnya kemerahan / bintik2 juga boleh bgt ya ini 100% aman! biasa aku pribadi juga pake ini sblm makeup & sebelum tidur , bagus utk moisturize wajah - Cocok untuk anak kecil dan juga org dewasa ( TIDAK ADA EFEK SAMPING ) cara pakai : 1 hari 2x , disimpan di kulkas / tempat yang sejuk biar cream tidak mencair . karna produk ini adalah 100% waterbased

  profile image

FINALLY BACK IN STOCK‼️ HAZELINE SNOW 100% ORIGINAL FROM MALAYSIA 100g IDR 150.000 ❌ HATI2 PRODUK PALSU RESIKO KULIT IRITASI / RUSAK ❌ _ anak tahun 80 an pasti tau produk satu ini , yes . mampu mengatasi seluruh masalah pada kulit bahkan untuk anak kecil sekalipun boleh❤️ Setelah sekian lama hazeline snow kehabisan stock , sekarang masuk lagi!!😍😍 produk yg dari dulunya sebagai andalan untuk menghilangkan bekas jerawat , flek , bopeng , mencerahkan , dan memutihkan wajah. _ FOR ALL TYPE SKIN! bahkan untuk kulit sensitiv sekalipun akan cocok karna terbuat dari bahan alami dan memberikan efek dingin ke wajah👏🏻 untuk baby yang wajahnya kemerahan / bintik2 juga boleh bgt ya ini 100% aman! biasa aku pribadi juga pake ini sblm makeup & sebelum tidur , bagus utk moisturize wajah - Cocok untuk anak kecil dan juga org dewasa ( TIDAK ADA EFEK SAMPING ) cara pakai : 1 hari 2x , disimpan di kulkas / tempat yang sejuk biar cream tidak mencair . karna produk ini adalah 100% waterbased

  profile image

FINALLY BACK IN STOCK‼️ HAZELINE SNOW 100% ORIGINAL FROM MALAYSIA 100g IDR 150.000 ❌ HATI2 PRODUK PALSU RESIKO KULIT IRITASI / RUSAK ❌ _ anak tahun 80 an pasti tau produk satu ini , yes . mampu mengatasi seluruh masalah pada kulit bahkan untuk anak kecil sekalipun boleh❤️ Setelah sekian lama hazeline snow kehabisan stock , sekarang masuk lagi!!😍😍 produk yg dari dulunya sebagai andalan untuk menghilangkan bekas jerawat , flek , bopeng , mencerahkan , dan memutihkan wajah. _ FOR ALL TYPE SKIN! bahkan untuk kulit sensitiv sekalipun akan cocok karna terbuat dari bahan alami dan memberikan efek dingin ke wajah👏🏻 untuk baby yang wajahnya kemerahan / bintik2 juga boleh bgt ya ini 100% aman! biasa aku pribadi juga pake ini sblm makeup & sebelum tidur , bagus utk moisturize wajah - Cocok untuk anak kecil dan juga org dewasa ( TIDAK ADA EFEK SAMPING ) cara pakai : 1 hari 2x , disimpan di kulkas / tempat yang sejuk biar cream tidak mencair . karna produk ini adalah 100% waterbased

  profile image

FINALLY BACK IN STOCK‼️ HAZELINE SNOW 100% ORIGINAL FROM MALAYSIA 100g IDR 150.000 ❌ HATI2 PRODUK PALSU RESIKO KULIT IRITASI / RUSAK ❌ _ anak tahun 80 an pasti tau produk satu ini , yes . mampu mengatasi seluruh masalah pada kulit bahkan untuk anak kecil sekalipun boleh❤️ Setelah sekian lama hazeline snow kehabisan stock , sekarang masuk lagi!!😍😍 produk yg dari dulunya sebagai andalan untuk menghilangkan bekas jerawat , flek , bopeng , mencerahkan , dan memutihkan wajah. _ FOR ALL TYPE SKIN! bahkan untuk kulit sensitiv sekalipun akan cocok karna terbuat dari bahan alami dan memberikan efek dingin ke wajah👏🏻 untuk baby yang wajahnya kemerahan / bintik2 juga boleh bgt ya ini 100% aman! biasa aku pribadi juga pake ini sblm makeup & sebelum tidur , bagus utk moisturize wajah - Cocok untuk anak kecil dan juga org dewasa ( TIDAK ADA EFEK SAMPING ) cara pakai : 1 hari 2x , disimpan di kulkas / tempat yang sejuk biar cream tidak mencair . karna produk ini adalah 100% waterbased

  profile image

FINALLY BACK IN STOCK‼️ HAZELINE SNOW 100% ORIGINAL FROM MALAYSIA 100g IDR 150.000 ❌ HATI2 PRODUK PALSU RESIKO KULIT IRITASI / RUSAK ❌ _ anak tahun 80 an pasti tau produk satu ini , yes . mampu mengatasi seluruh masalah pada kulit bahkan untuk anak kecil sekalipun boleh❤️ Setelah sekian lama hazeline snow kehabisan stock , sekarang masuk lagi!!😍😍 produk yg dari dulunya sebagai andalan untuk menghilangkan bekas jerawat , flek , bopeng , mencerahkan , dan memutihkan wajah. _ FOR ALL TYPE SKIN! bahkan untuk kulit sensitiv sekalipun akan cocok karna terbuat dari bahan alami dan memberikan efek dingin ke wajah👏🏻 untuk baby yang wajahnya kemerahan / bintik2 juga boleh bgt ya ini 100% aman! biasa aku pribadi juga pake ini sblm makeup & sebelum tidur , bagus utk moisturize wajah - Cocok untuk anak kecil dan juga org dewasa ( TIDAK ADA EFEK SAMPING ) cara pakai : 1 hari 2x , disimpan di kulkas / tempat yang sejuk biar cream tidak mencair . karna produk ini adalah 100% waterbased

[[cardItem.caption.text | bodyshort ]]

[[ cardItem.taken_at | humanizendate]] days ago
[[ cardItem.comment_count | humanizenumber ]]
[[ cardItem.like_count | humanizenumber]]
Load More