#kitabaikramaisayang

Find posts and stories of the hashtag.
  profile image

tag your bf / gf / crush / bestie / friends / ex • ✘ edit by ; myself ✘ apps ; inshot , pinterest ✘dah repost tu boleh tak tag 😤❗. • • • ✘ share on your story 👉🏻👈🏻🥺 . ✘ like and comment . ✘ support 50k ❤️ . • • • ℍ𝕒𝕤𝕙𝕥𝕒𝕘 ⌫ #videomaker #videosedih #videojiwang❤ #videojiwang #explorepage #fakefriends #fakechat #ccp #editorial #explore #paidreviewmalaysia #pantuncinta #dj #djremix #videostar #inshot #crush #loveyoubaby #sayangketatsendatpadat #sahabat #sayang #missyou #laguromantis #lagujiwang #lagubroken #ayatjiwang #ayatmanis #pickupline #manismanis #kitabaikramaisayang

  profile image

tag your bf / gf / crush / bestie / friends / ex • ✘ edit by ; myself ✘ apps ; inshot , pinterest ✘dah repost tu boleh tak tag 😤❗. • • • ✘ share on your story 👉🏻👈🏻🥺 . ✘ like and comment . ✘ support 50k ❤️ . • • • ℍ𝕒𝕤𝕙𝕥𝕒𝕘 ⌫ #videomaker #videosedih #videojiwang❤ #videojiwang #explorepage #fakefriends #fakechat #ccp #editorial #explore #paidreviewmalaysia #pantuncinta #dj #djremix #videostar #inshot #crush #loveyoubaby #sayangketatsendatpadat #sahabat #sayang #missyou #laguromantis #lagujiwang #lagubroken #ayatjiwang #ayatmanis #pickupline #manismanis #kitabaikramaisayang

  profile image

tag your bf / gf / crush / bestie / friends / ex • ✘ edit by ; myself ✘ apps ; inshot , pinterest ✘dah repost tu boleh tak tag 😤❗. • • • ✘ share on your story 👉🏻👈🏻🥺 . ✘ like and comment . ✘ support 50k ❤️ . • • • ℍ𝕒𝕤𝕙𝕥𝕒𝕘 ⌫ #videomaker #videosedih #videojiwang❤ #videojiwang #explorepage #fakefriends #fakechat #ccp #editorial #explore #paidreviewmalaysia #pantuncinta #dj #djremix #videostar #inshot #crush #loveyoubaby #sayangketatsendatpadat #sahabat #sayang #missyou #laguromantis #lagujiwang #lagubroken #ayatjiwang #ayatmanis #pickupline #manismanis #kitabaikramaisayang

  profile image

tag your bf / gf / crush / bestie / friends / ex • ✘ edit by ; myself ✘ apps ; inshot , pinterest ✘ dah repost tu boleh tak tag 😤❗. • • • ✘ share on your story 👉🏻👈🏻🥺 . ✘ like and comment . ✘ support 50k ❤️ . • • • ℍ𝕒𝕤𝕙𝕥𝕒𝕘 ⌫ #videomaker #videosedih #videojiwang❤ #videojiwang #explorepage #fakefriends #fakechat #ccp #editorial #explore #paidreviewmalaysia #pantuncinta #dj #djremix #videostar #inshot #crush #loveyoubaby #sayangketatsendatpadat #sahabat #sayang #missyou #laguromantis #lagujiwang #lagubroken #ayatjiwang #ayatmanis #pickupline #manismanis #kitabaikramaisayang

  profile image

⌦ tag your bf / gf / crush / bestie / friends / ex ⌫ . ●───────────●───────────●──────── ✘ 𝘾𝙖𝙥𝙩𝙞𝙤𝙣 ┅ 😌🥀 ') ✘ edit by ┅ myself ✘ apps ┅ inshot , pinterest . ●───────────●───────────●──────── ✘ dah repost tu boleh tak tag 😤❗. ✘ nak save ? ha save jerlah 👁️👄👁️ . ✘ nak vid ? download sendiri 🥱 . ✘ song ┅ kembali pulang ●───────────●───────────●──────── ✘ share on your story 👉🏻👈🏻🥺 . ✘ like and comment . ✘ support 50k ❤️ . ●───────────●───────────●──────── ℍ𝕒𝕤𝕙𝕥𝕒𝕘 ⌫ #videomaker #videosedih #videojiwang❤ #videojiwang #explorepage #fakefriends #fakechat #ccp #editorial #explore #paidreviewmalaysia #pantuncinta #dj #djremix #videostar #inshot #crush #loveyoubaby #sayangketatsendatpadat #sahabat #sayang #missyou #laguromantis #lagujiwang #lagubroken #ayatjiwang #ayatmanis #pickupline #manismanis #kitabaikramaisayang

  profile image

tag your bf / gf / crush / bestie / friends / ex • ✘ edit by ; myself ✘ apps ; inshot , pinterest ✘dah repost tu boleh tak tag 😤❗. • • • ✘ share on your story 👉🏻👈🏻🥺 . ✘ like and comment . ✘ support 50k ❤️ . • • • ℍ𝕒𝕤𝕙𝕥𝕒𝕘 ⌫ #videomaker #videosedih #videojiwang❤ #videojiwang #explorepage #fakefriends #fakechat #ccp #editorial #explore #paidreviewmalaysia #pantuncinta #dj #djremix #videostar #inshot #crush #loveyoubaby #sayangketatsendatpadat #sahabat #sayang #missyou #laguromantis #lagujiwang #lagubroken #ayatjiwang #ayatmanis #pickupline #manismanis #kitabaikramaisayang

  profile image

Salam maulidur rasul 1442h... .. .. #kitabaikramaisayang #bocey #jasadjauhhatidekat

  profile image

tag your bf / gf / crush / bestie / friends / ex • ✘ edit by ; myself ✘ apps ; inshot , pinterest ✘dah repost tu boleh tak tag 😤❗. • • • ✘ share on your story 👉🏻👈🏻🥺 . ✘ like and comment . ✘ support 50k ❤️ . • • • ℍ𝕒𝕤𝕙𝕥𝕒𝕘 ⌫ #videomaker #videosedih #videojiwang❤ #videojiwang #explorepage #fakefriends #fakechat #ccp #editorial #explore #paidreviewmalaysia #pantuncinta #dj #djremix #videostar #inshot #crush #loveyoubaby #sayangketatsendatpadat #sahabat #sayang #missyou #laguromantis #lagujiwang #lagubroken #ayatjiwang #ayatmanis #pickupline #manismanis #kitabaikramaisayang

  profile image

- [#elegantwhiteningemulsion ] - Kebanyakkan yg dah cuba elegant whitening akan cakap bau dia sangat lah wangi 😍 iyee memang wangi teramat sangat uols, bila calit dekat muka tu asyik nak bau bau je 😛 - Melekit tak sis? Opkos laaa tak melekit, sebab tu ramai repeat order and ramai grab sekarang ni 😘 - Berminat nak cuba elegant whitening emulsion? Mari risik risik di whatsapp 🥰 - www.wasap.my/60166762736 . #pinkladyaa #teampinkladyaa #teambossdayah #teamladysya #pinkladyaor #pinkladyterbaik #pinkladymantop #pinkladybodyperfectionoriginal #kutupinklady #kutumingguan #ansuranpinklady #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #letmecvitamin #fitfactorpinklady #belloxaskincare #elegantwhiteningemulsion #dropshipwanted #kitabaikramaisayang #covid19 #anjoulielavocah1 #neelofa #meloditv3 #meletop #kampungpeople #neelofa #agentpinkladyalorsetar #elegantwhiteningemulsionalorsetar #alorsetar

  profile image

- [#elegantwhiteningemulsion ] - Kebanyakkan yg dah cuba elegant whitening akan cakap bau dia sangat lah wangi 😍 iyee memang wangi teramat sangat uols, bila calit dekat muka tu asyik nak bau bau je 😛 - Melekit tak sis? Opkos laaa tak melekit, sebab tu ramai repeat order and ramai grab sekarang ni 😘 - Berminat nak cuba elegant whitening emulsion? Mari risik risik di whatsapp 🥰 - www.wasap.my/60166762736 . #pinkladyaa #teampinkladyaa #teambossdayah #teamladysya #pinkladyaor #pinkladyterbaik #pinkladymantop #pinkladybodyperfectionoriginal #kutupinklady #kutumingguan #ansuranpinklady #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #letmecvitamin #fitfactorpinklady #belloxaskincare #elegantwhiteningemulsion #dropshipwanted #kitabaikramaisayang #covid19 #anjoulielavocah1 #neelofa #meloditv3 #meletop #kampungpeople #neelofa #agentpinkladyalorsetar #elegantwhiteningemulsionalorsetar #alorsetar

  profile image

- [#elegantwhiteningemulsion ] - Kebanyakkan yg dah cuba elegant whitening akan cakap bau dia sangat lah wangi 😍 iyee memang wangi teramat sangat uols, bila calit dekat muka tu asyik nak bau bau je 😛 - Melekit tak sis? Opkos laaa tak melekit, sebab tu ramai repeat order and ramai grab sekarang ni 😘 - Berminat nak cuba elegant whitening emulsion? Mari risik risik di whatsapp 🥰 - www.wasap.my/60166762736 . #pinkladyaa #teampinkladyaa #teambossdayah #teamladysya #pinkladyaor #pinkladyterbaik #pinkladymantop #pinkladybodyperfectionoriginal #kutupinklady #kutumingguan #ansuranpinklady #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #letmecvitamin #fitfactorpinklady #belloxaskincare #elegantwhiteningemulsion #dropshipwanted #kitabaikramaisayang #covid19 #anjoulielavocah1 #neelofa #meloditv3 #meletop #kampungpeople #neelofa #agentpinkladyalorsetar #elegantwhiteningemulsionalorsetar #alorsetar

  profile image

. Sya saya ada RM100 jeeeee! Tapi nak kurus, cukup ke beli supplement? 😭😭😭 . Jangan risau sayang 😘 FIT FACTOR kan ada 😍 RM99 jee kalau konsisten confrim slim melim 🥰 . So ada yg berminat nak try juga? Meh whatsapp sya tau! Dijamin sedap hehe . www.wasap.my/60166762736/pinklady . #pinkladyaa #teampinkladyaa #teambossdayah #teamladysya #pinkladyaor #pinkladyterbaik #pinkladymantop #pinkladybodyperfectionoriginal #kutupinklady #kutumingguan #ansuranpinklady #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #letmecvitamin #fitfactorpinklady #belloxaskincare #ctdk #dropshipwanted #kitabaikramaisayang #covid19 #anjoulielavocah1 #kampungpeople #neelofar #mirafilzah #emiramirah #bidadarikirimantuhan #agentpinkladyalorsetar #pinkladyalorsetaq #pengikatkasihsuami

  profile image

. Sya saya ada RM100 jeeeee! Tapi nak kurus, cukup ke beli supplement? 😭😭😭 . Jangan risau sayang 😘 FIT FACTOR kan ada 😍 RM99 jee kalau konsisten confrim slim melim 🥰 . So ada yg berminat nak try juga? Meh whatsapp sya tau! Dijamin sedap hehe . www.wasap.my/60166762736/pinklady . #pinkladyaa #teampinkladyaa #teambossdayah #teamladysya #pinkladyaor #pinkladyterbaik #pinkladymantop #pinkladybodyperfectionoriginal #kutupinklady #kutumingguan #ansuranpinklady #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #letmecvitamin #fitfactorpinklady #belloxaskincare #ctdk #dropshipwanted #kitabaikramaisayang #covid19 #anjoulielavocah1 #kampungpeople #neelofar #mirafilzah #emiramirah #bidadarikirimantuhan #agentpinkladyalorsetar #pinkladyalorsetaq #pengikatkasihsuami

  profile image

. Sya saya ada RM100 jeeeee! Tapi nak kurus, cukup ke beli supplement? 😭😭😭 . Jangan risau sayang 😘 FIT FACTOR kan ada 😍 RM99 jee kalau konsisten confrim slim melim 🥰 . So ada yg berminat nak try juga? Meh whatsapp sya tau! Dijamin sedap hehe . www.wasap.my/60166762736/pinklady . #pinkladyaa #teampinkladyaa #teambossdayah #teamladysya #pinkladyaor #pinkladyterbaik #pinkladymantop #pinkladybodyperfectionoriginal #kutupinklady #kutumingguan #ansuranpinklady #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #letmecvitamin #fitfactorpinklady #belloxaskincare #ctdk #dropshipwanted #kitabaikramaisayang #covid19 #anjoulielavocah1 #kampungpeople #neelofar #mirafilzah #emiramirah #bidadarikirimantuhan #agentpinkladyalorsetar #pinkladyalorsetaq #pengikatkasihsuami

  profile image

. [#feedbackpinklady ] . 🔥 BREAST KECIK DAN LEPER? 🔥 PUNGGUNG JATUH DAN TAK MANTAP? 🔥 MISS V MAKIN LONGGAR? . Consume tak sampai sebulan pun suami dah mula suka 😍 yelah miss v pun makin ketat bagai malam pertama gitu 🙈 . Pakai bra sekarang pun rasa breast dah penuh cup, punggung makin up and naik terletak eluk cantik 🥰 sis ni pun cakap memang berbaloi consume PL 😘 . Wajib try. Jum tekan link dibawah atau boleh tekan link di bio❤ . www.wasap.my/60166762736/pinklady . #pinkladyaa #teampinkladyaa #teambossdayah #teamladysya #pinkladyaor #pinkladyterbaik #pinkladymantop #pinkladybodyperfectionoriginal #kutupinklady #kutumingguan #ansuranpinklady #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #letmecvitamin #fitfactorpinklady #belloxaskincare #ctdk #dropshipwanted #kitabaikramaisayang #covid19 #anjoulielavocah1 #kampungpeople #neelofar #mirafilzah #emiramirah #bidadarikirimantuhan #agentpinkladyalorsetar #pinkladyalorsetaq #pengikatkasihsuami

  profile image

. [#feedbackpinklady ] . 🔥 BREAST KECIK DAN LEPER? 🔥 PUNGGUNG JATUH DAN TAK MANTAP? 🔥 MISS V MAKIN LONGGAR? . Consume tak sampai sebulan pun suami dah mula suka 😍 yelah miss v pun makin ketat bagai malam pertama gitu 🙈 . Pakai bra sekarang pun rasa breast dah penuh cup, punggung makin up and naik terletak eluk cantik 🥰 sis ni pun cakap memang berbaloi consume PL 😘 . Wajib try. Jum tekan link dibawah atau boleh tekan link di bio❤ . www.wasap.my/60166762736/pinklady . #pinkladyaa #teampinkladyaa #teambossdayah #teamladysya #pinkladyaor #pinkladyterbaik #pinkladymantop #pinkladybodyperfectionoriginal #kutupinklady #kutumingguan #ansuranpinklady #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #letmecvitamin #fitfactorpinklady #belloxaskincare #ctdk #dropshipwanted #kitabaikramaisayang #covid19 #anjoulielavocah1 #kampungpeople #neelofar #mirafilzah #emiramirah #bidadarikirimantuhan #agentpinkladyalorsetar #pinkladyalorsetaq #pengikatkasihsuami

  profile image

. [#feedbackpinklady ] . 🔥 BREAST KECIK DAN LEPER? 🔥 PUNGGUNG JATUH DAN TAK MANTAP? 🔥 MISS V MAKIN LONGGAR? . Consume tak sampai sebulan pun suami dah mula suka 😍 yelah miss v pun makin ketat bagai malam pertama gitu 🙈 . Pakai bra sekarang pun rasa breast dah penuh cup, punggung makin up and naik terletak eluk cantik 🥰 sis ni pun cakap memang berbaloi consume PL 😘 . Wajib try. Jum tekan link dibawah atau boleh tekan link di bio❤ . www.wasap.my/60166762736/pinklady . #pinkladyaa #teampinkladyaa #teambossdayah #teamladysya #pinkladyaor #pinkladyterbaik #pinkladymantop #pinkladybodyperfectionoriginal #kutupinklady #kutumingguan #ansuranpinklady #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #letmecvitamin #fitfactorpinklady #belloxaskincare #ctdk #dropshipwanted #kitabaikramaisayang #covid19 #anjoulielavocah1 #kampungpeople #neelofar #mirafilzah #emiramirah #bidadarikirimantuhan #agentpinkladyalorsetar #pinkladyalorsetaq #pengikatkasihsuami

  profile image

Assalamualaikum morning Bodydream Lovers❤ . Mulakan pagi anda dengan senyuman... Moga2 berterusan... 💖💖💖 #semangatpagi #doa #doapagi #doayangbaikbaik #senyum #senyumpagi #kitajagakita #kitabaikramaisayang

  profile image

Macam sy suka sarapan yg easy on the go, yg tak perlu nak amik kuali 😜 . So yg mana rajin, boleh la ikot idea sarapan ni . Ada 4 kriteria yg seharusnya ada pada breakfast kita. 1. Sarapan yg memberi "Nutrisi" kpd sel dlm badan 2. Sarapan yg memberi tenaga, tenaga drpd protein bkn gula (karbo) 3. Sarapan yg memberi air kpd badan. (Bdn kehilangan lebih kurang 1liter air semasa kita tidur) 4. Sarapan yg tidak menaikkan atau menurunkan paras gula drpd paras normal (LoW GI - glycaemic index) . Nak turun berat badan dengan ILMU dengan PEMAKANAN yg betul? Mudahnya kurus bila ada COACH, ILMU YG BETUL& TEAM SUPPORT. . Program ni sgt sesuai untuk org yang berazam nk turunkan berat 5kg,10kg,30kg. . Coach Deela📱: https://dietonlinecoachnoradila.wasap.my/ https://dietonlinecoachnoradila.wasap.my/ https://dietonlinecoachnoradila.wasap.my/ . ➡️Follow IG @deela.dil ➡️Follow IG @deela.dil ➡️Follow IG @deela.dil . #menusihat #menusihatmakina #menusihatterbaik#menusihatpeserta #menusihatmalaysia #menusihatkatanya #menusihatsaya #menusihatramadhan #menusihatmurah #menusihatsedap #diet #dietplan #dietmotivation #dietmulaibesok #dietfood #dietmalaysia #vitdaily #foodpornmalaysian #resepisedap #majalahrasa #ilovefood #jjcm #masakapa#menudiet#kitabaikramaisayang#hijabfashion

  profile image

Bila kita solat, Allah SWT akan jaga kita. . Oleh Ustaz Ebit Lew. . ‎اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىْ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَ عَلَىْ آِل سَيِّدِنَا مُحَمَّد . #mufidmakrifat #makrifat #streetdakwah #dakwah #dakwahislamic #dakwahmudah #muslim #malaysia #muhasabahdiri #cintanabi #letsselawat #cinta #sunnah #istiqamah #kalam #mahabbah #videodakwah #ulama #cintaulama #penang #kedah #pahang #selangor #kongsiuntukmanfaat #kelantan #kitabaikramaisayang

  profile image

TESTIMONI REMPAH NASI ARAB POWER . Ada lagi sesiapa nak belajar masak nasi arab tanpa hadiri kelas memasak profesional? Hanye perlu dapatkan Rempah NASI ARAB POWER sahaja dari kami. Mudah dan murah je Sila dm atau klik wasap dibio. Syukran💐 . #nasiarabpower #kenduri #cooking #resepi #resepinasiarab #nasimandy #maqlubah #nasiarabsedap #kelasmasaknasiarab #makansedap #nasiarab #kelasmasakonline #rempahnasiarab #doorgift #makananarab #arabianfood #menukatering #makananviral #hexafood #homemade #tempahan #pesnasiarab #rempahnasiarabpower #rempahpower #kitajagakita #kitabaikramaisayang

  profile image

TESTIMONI REMPAH NASI ARAB POWER . Ada lagi sesiapa nak belajar masak nasi arab tanpa hadiri kelas memasak profesional? Hanye perlu dapatkan Rempah NASI ARAB POWER sahaja dari kami. Mudah dan murah je Sila dm atau klik wasap dibio. Syukran💐 . #nasiarabpower #kenduri #cooking #resepi #resepinasiarab #nasimandy #maqlubah #nasiarabsedap #kelasmasaknasiarab #makansedap #nasiarab #kelasmasakonline #rempahnasiarab #doorgift #makananarab #arabianfood #menukatering #makananviral #hexafood #homemade #tempahan #pesnasiarab #rempahnasiarabpower #rempahpower #kitajagakita #kitabaikramaisayang

  profile image

Malu Dan Iman Berpasangan عن ابن عمررضي الله عنهما قال : قال النبي صلى الله عليه وآله وسلم اَلْـحَيَاءُ وَ اْلإِيْمَانُ قُرِنَا جَمِـيْعًا فَإِذَا رُفِعَ أَحَدُهُمَا رُفِعَ اْلاَخَرُ Daripada Umar RA dia berkata, Nabi Saw telah bersabda: “Malu dan iman sentiasa bersama. Apabila salah satunya dicabut, maka hilanglah yang lainnya.” (HR Thabrâni dalam Sahih Jami Shaghir: No 1603) Status: Hadis Sahih Pengajaran: 1. Sifat malu dan Iman dijadikan berpasangan. 2. Malu yang dituntut adalah menahan diri dari melakukan perkara yang memudarkan diri dari segi perbuatan mahupun pertuturan (percakapan dan perbuatan yang tidak senonoh serta ditegah agama). 3. Malu kepada Allah dengan cara mengamalkan suruhan-Nya dan meninggalkan larangan-Nya. Malu kepada manusia di sekeliling dengan cara tidak menyakiti mereka dan meninggalkan perbuatan buruk terhadap mereka. Malu kepada diri sendiri dengan cara menjaga dan memelihara kehormatan diri. 4. Rasa malu adalah fitrah manusia. Ia akan terhias apabila dilatih dengan melaksanakan perintah Allah dan menjauhi laranganNya. 5. Sifat malu akan membentuk keimanan seseorang. Jika hilang sifat malu bermakna iman juga turut hilang pada diri seseorang. Ayuh kita miliki sifat MALU yang menjadi pasangan keimanan kita. #vanjenazah #majlisilmu #malaysiagazette #hidayahitumilikallah #spjm #ukvj #vjpt #sm4a #mufidmakrifat #vjsa #kitabaikramaisayang #IndahDihati #stayhome #socialdistancing #skuadpengurusanjenazahmalaysia #StaySafe #islamituindah #kitajagakita #jalanterus #kitabelummenang #jiwailmu #majlisilmu #Betulkanyangbiasabiasakanyangbetul

  profile image

Dia tak semahal tab . Dia tak seberat laptop . Dia tak setebal kamus . Dia ada BUNYI Dia boleh DITULIS Dia BERWARNA-WARNI Dia AJAR anak SOLAT Dia AJAR anak DOA Dia AJAR anak BELAJAR SAMBIL BERMAIN. . Dialah Buku elektronik pertama untuk kanak2 seawal 6 bulan sehingga 7 tahun belajar secara MUDAH 🤗 . Jom hadiahkan anak kita sebuah MyFirstBook. Hanya yang terbaik untuk anak tersayang 😍 . Klik link di Bio untuk order.🥰 . #bidadarikirimantuhan #megadrama #dramasangat #kaubidadari #dramabergandaganda #mirafilzah #zulariffin #Meletop #Malaysia #love #kitabaikramaisayang #zahirahmacwilson #fattahamin #fazura #fattzura #hlive #emmamaembong #neelofa #wawacosmetics #syafiqkyle #wawazainal #amyrarosli #aydajebat #jannanick #demicantik #aidilfasha #ctdk #kitajagakita #Emiramirah #PengantinSatuMalam

  profile image

Niat di hati nak rekod time-lapse mentari pagi sebab seminggu ni matahari naik awal, sekali pagi ni Allah nak bagi bumi sejuk lebih sikit. Alhamdulillah syukur walau apa pun kurnia dariNya. . Semoga semua dilimpahi rahmat dan rezeki yang melimpah ruah hari ini dan selanjutnya. Mulakan hari dengan bermunajat dan bersyukur kepada Tuhan, kerana punca rezeki dan keberkatan adalah dari Dia. . #tanyalahustaz #biartahujangankeliru #sayabukanustaz #sayabarunakstart #staysafe #kitajagakita #KitaBaikRamaiSayang #rakyatjagarakyat #kitamestimenang

  profile image

Jangan tunggu jadi baik baru nak solat, tapi solatlah sampai jadi baik. #tazkirahpagi #kitabaikramaisayang #kitajagajarakkita #munasabahdiri #hidayahmilikallah🤲

  profile image

Nak join kami! Kami Open Mini Agent Tanpa Modal, Tapi Keuntungan Lumayan RM1000-RM3000 atau lebih bergantung pada kerajinan dan effort anda! Jom jana pendapatan dari rumah! . Jangan tunggu lagi Mehhhh...tekan link nie lelaju utk order... Whatsapp : 0193010302 Ig : @obsess_byatyn Id : OC000110 NAK JANA PENDAPATAN LEBIH? MEH, BISIK2 ATYN BANTU ANDA. #obsessbyatyn #obsesstgkarang #obsesskualaselangor #obsesssekincan #ladybalrangers #esyaeagles #waniempire #squadsyiera #ddcushionobsess #obsesswave #iamfounderobsess #iamfounder #obsessmakeupparty #obsessselfie #dropshipwanted #drophipneeded #tgkarang #tanjongkarang #sekincan #kualaselangor #wawacosmetics #sobella #obsesscosmetics #muatgkarang #muakualaselangor #makeupmurah #kitabaikramaisayang #businessowner #kitajagakita #kitapakaikitacantik

  profile image

*Hadis Nabawi* _Nafkah yang Proporsional_ Daripada Aisyah r.a. bahawa Hindun binti Utbah berkata, "Wahai Rasulullah! Sesungguhnya Abu Sufyan adalah seorang lelaki yang kedekut. dia tidak memberikan nafkah yang cukup padaku dan anakku, kecuali jika aku mengambil daripada hartanya tanpa sepengetahuannya. Maka baginda bersabda, 'Ambillah daripada hartanya sekadar untuk memenuhi keperfuanmu dan juga anakmu. (Hadis Riwayat Bukhari, Sahih Bukhari, Juz 3, No. Hadis 5364, 1422 H 427). #vanjenazah #majlisilmu #malaysiagazette #hidayahitumilikallah #spjm #ukvj #vjpt #sm4a #mufidmakrifat #vjsa #kitabaikramaisayang #IndahDihati #stayhome #socialdistancing #skuadpengurusanjenazahmalaysia #StaySafe #islamituindah #kitajagakita #jalanterus #kitabelummenang #jiwailmu #majlisilmu #Betulkanyangbiasabiasakanyangbetul

  profile image

NI KULIT ATAU KACA ? FLAWLESSNYA 😫😫 . Thank you for loving Bougas Beauty product! Lepas tanya feedback hanni, hanni FALL IN LOVE sangat dengan #alldaymoisturizer sbb walaupun tesktur dia tebal tapi cepat meresap ke dalam kulit!! The most important thing bila pakai #alldaymoisturizer ni minyak pada muka pun terkawal! Dasyattkan??! Cuba bagitau siapa ja x fall in love dengan #alldaymoisturizer ni? Kalau ada tu mesti tk pernah try kan? Kalau tk percaya baik pergi grab dulu baru tahu! #bougasbeauty

  profile image

Mengeluh dan merungut kerana hidup susah dan derita sahaja tidak akan mengubah keadaan, sebaliknya angkat tangan dan minta kepada ALLAH Subhanahu Wa Ta'ala dengan sesungguh hati, kerana Dia Maha Mendengar setiap rintihan hamba-Nya. In sha ALLAH.. 🤲❤️ Kredit : TV Al Hijrah #vanjenazah #majlisilmu #malaysiagazette #hidayahitumilikallah #spjm #ukvj #vjpt #sm4a #mufidmakrifat #vjsa #kitabaikramaisayang #IndahDihati #stayhome #socialdistancing #skuadpengurusanjenazahmalaysia #StaySafe #islamituindah #kitajagakita #jalanterus #kitabelummenang #jiwailmu #majlisilmu #Betulkanyangbiasabiasakanyangbetul

  profile image

Masa susah, masa sakit, masa terdesak, masa buntu, masa keliru, pasti kita akan berdoa pada Tuhan untuk keluar dari segala kesulitan. Dan bila berjaya dapat apa yang dipinta, segelintir kita terus lupa. Bukan main bersorak dan meraikan kejayaan. Hingga terlupa saat kita menadah tangan pernah menagih ehsan Tuhan. Bila tiada, ingat Tuhan. Bila ada, ingatlah Tuhan. Syukuri setiap apa yang kita miliki. Pasti Allah akan tambah dan tambah lagi. Selamat pagi semua! #MFS . #vanjenazah #majlisilmu #malaysiagazette #hidayahitumilikallah #spjm #ukvj #vjpt #sm4a #mufidmakrifat #vjsa #kitabaikramaisayang #IndahDihati #stayhome #socialdistancing #skuadpengurusanjenazahmalaysia #StaySafe #islamituindah #kitajagakita #jalanterus #kitabelummenang #jiwailmu #majlisilmu #Betulkanyangbiasabiasakanyangbetul

  profile image

Asalamulaikum salam subuh..😊 Semoga sahabat2 dilindungi dan dirahmati Allah di dunia dan akhirat Insayallah... Pelihara Solat Sunat Sebelum Subuh عَنْ عَائِشَةَ أَنَّ النَّبِيَّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ لَمْ يَكُنْ عَلَى شَيْءٍ مِنْ النَّوَافِلِ أَشَدَّ مُعَاهَدَةً مِنْهُ عَلَى رَكْعَتَيْنِ قَبْلَ الصُّبْحِ Dari 'Aisyah, bahwa tidak ada solat sunat yang lebih di jaga Nabi SAW daripada dua rakaat sebelum fardhu subuh." (HR Muslim No: 1191) Pengajaran: 1. Rasulullah SAW menunjukkan contoh dalam amalan harian antaranya solat sunat. 2. Antara solat sunat yang dijaga agar sentiasa dilaksanakan Rasulullah SAW ialah solat sunat dua rakaat sebelum subuh. Marilah kita memelihara solat fardhu juga solat sunat mengiringi waktu. Antara solat sunat mengiringi waktu yang perlu kita bersungguh melaksanakannya ialah solat sunat sebelum subuh. #vanjenazah #majlisilmu #malaysiagazette #hidayahitumilikallah #spjm #ukvj #vjpt #sm4a #mufidmakrifat #vjsa #kitabaikramaisayang #IndahDihati #stayhome #socialdistancing #skuadpengurusanjenazahmalaysia #StaySafe #islamituindah #kitajagakita #jalanterus #kitabelummenang #jiwailmu #majlisilmu #Betulkanyangbiasabiasakanyangbetul

  profile image

Solat sunnah rawatib yang muakkad iaitu yang ditekankan untuk dilakukan -2 rakaat sebelum subuh: -2 atau 4 rakaat sebelum zuhur -2 rakaat setelah zuhur -2 rakaat setelah magrib -2 rakaat setelah isya' . Semoga bermanfaat . Coach Nas +0105486236 . #kitajagakita #onlinecoach #dolsa #mirafilzah #europetravel #nakkurus #jentikhati #tudung #zonkucing #kitabaikramaisayang #closetmakjemah #singaporefood #radiusite #999malaysia #resepibonda #shawl #neelofa #ipohisawesome #hannanmedispa #kampungpeople #teamnickhinhussein #stayhome #hijabistahub #dramasangattv3 #makan #diet #primavalet #teamahmadmizah #teamnashalim

  profile image

بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيم 🔸لا حول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🔸 Assalamualaikum wbt. Alhamdulillah. Segala kepujian hanya kepada Allah, diatas kurniaan nikmat Islam yang menjadi sebaik-baik nikmat dariNya kepada penulis serta kita semua disamping penulis juga bersyukur kepada Allah SWT yang telah mengurniakan perlihatan, kekuatan dan juga hembusan nafas hela di pagi berkah ini. Selawat dan salam kepada utusanNya, Nabi Muhammad SAW berserta keluarga, dan para sahabat baginda. Semoga Allah mempermudahkan segala urusan kita semua di duniawi & ukhrawi. Aamin!! Kredit FB Tangan Hitam #vanjenazah #majlisilmu #malaysiagazette #hidayahitumilikallah #spjm #ukvj #vjpt #sm4a #mufidmakrifat #vjsa #kitabaikramaisayang #IndahDihati #stayhome #socialdistancing #skuadpengurusanjenazahmalaysia #StaySafe #islamituindah #kitajagakita #jalanterus #kitabelummenang #jiwailmu #majlisilmu #Betulkanyangbiasabiasakanyangbetul

  profile image

Tengok tengok dulu sobak, petang saya bukak kedai. Demo tak kenal bare vintage Australia sirloin steak bohh, up view dulu hahahaha. . Eye's Steak . 🏭 Lokasi: Bazaria Pantai, KL 🚗 Waze: Eye's Steak - Pantai Dalam ⏰ Waktu operasi: 4PM – 12AM (Isnin cuti) 📌 Facebook: Eye’s Steak – Pantai Dalam 📌 Instagram: eyessteak_pantaidalam 📞 0163212606 . #makanmakan #makansedapkl #makanmurahkl #tempatmakankl #westernkl #tempatmenarikkl #steakkl #steaksedapkl #najibrazak #tmj #kampungkerinchi #bangsarsouth #midvalley #pantaidalam #placetoeatkl #eyessteakpantaidalam #makanmakan #eyessteak #westernmurahshahalam #westernfoodmurah #viral #jjcm2020 #jjcmtv3 #lambshank #lambchop #makanmakan #westernmurahkl #kitabaikramaisayang #gemokisawesome #makanmalam #chickenchop

  profile image

Untuk berubah, Cara yang paling utama selepas Niat adalah check circle kita, check wall kita, check frens kita, check apa yg kita follow. Kerana apa yg kita baca, kita pandang, kawan2 kita semua mempengaruhi kehidupan kita. Subhanallah wabihamdihi Subhanallahil Adzim. . . Tag orang yg kita sayang 🌹. Follow @ketukhati01. #ketukhati01 #pesanpadahati #perbetuldiricuma #jommuhasabahdiri #jentikhati #nakpesan #sebarkankebaikan #Allahsayang #uahsahabatduniaakhirat #ustazahasmaharun #ustazebitliew #ustazwadiannuar #bukusahabatduniaakhirat #dakwahtugaskitasemua #jomdakwah #tarbiahsentap #kitabaikramaisayang #kitabaikAllahsayang #bukuUstazahAsmaHarun #kembaramenujuallah

  profile image

@bakiraserumfeedbackhq . . . 🌹M A N F A A T S E R U M B A K I R A🌹 ❤️ MENGETATKAN FARAJ SEPERTI DARA PERAWAN SEAWAL 3 KALI PEMAKAIAN 🧡MERAWAT MASALAH KEPUTIHAN, KEGATALAN & JANGKITAN FARAJ SERTA MERTA 💛 MERAWAT LUKA BERSALIN DENGAN PANTAS 💚MENAIKKAN SENSUAL WANITA 💙TIADA LAGI MASALAH KEKERINGAN DAN LEBIHAN AIR 💜MENGHILANGKAN KENTUT FARAJ 🖤 MENCANTIKKAN,GEBU & MENGANJALKAN FARAJ 🤍TIADA LAGI MASALAH BAU & SENTIASA SEGAR SEPANJANG MASA . . . https://wa.me/message/DOH5ZJ6OXM7WP1 . . Follow 👉🏻@bakira.viral #RumahJamuCosmetic #igers #IkutCaraKita #BakiraMalaysia r#dramasangat#hiburan #syoktube #instafamousmalaysia #iglelakivsperempuan#makcikbawang #motifviral #lawakkeder#meletop #kitabaikramaisayang #gemokisawesome #kampungpeople#7harimencintaiku2 #blackpink #inshot #kedaionline #inshotvideo #inshotedit #inshotphotovideo#video #videoviral#sembangstudent #malaysiatrending #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalays . .#kedaionline #sayajual

  profile image

📣 B U Y & W I N 📣 MENANGI CINCIN EMAS 916 ‼️😱 HANYA BELI “SERUM BAKIRA” ‼️ Bermula 15 Oct - 15 Nov 2020🥳 . JOM Beli & Menang ✅ Serum Herba Pertama 🇲🇾 ✅ Lulus by SIRIM ✅ Lebih Efektif meresap ✅ Tiada bahan Kimia ✅ Tidak Beracun ✅ Sesuai buat semua Wanita ✅ Packaging Botol Kaca Amber ✅ Dijemput bersiaran di TV Al Hijrah ✅ Dijemput bersiaran di Radio Bernama ✅ All Natural . . https://wa.me/message/DOH5ZJ6OXM7WP1 . . Follow 👉🏻@bakira.viral #RumahJamuCosmetic #igers #IkutCaraKita #BakiraMalaysia r#dramasangat#hiburan #syoktube #instafamousmalaysia #iglelakivsperempuan#makcikbawang #motifviral #lawakkeder#meletop #kitabaikramaisayang #gemokisawesome #kampungpeople#7harimencintaiku2 #blackpink #inshot #kedaionline #inshotvideo #inshotedit #inshotphotovideo#video #videoviral#sembangstudent #malaysiatrending #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalays . .#kedaionline #sayajual

  profile image

📣📣 CABUTAN BERTUAH DAPAT CINCIN EMAS 916 📣📣 NAKK ‼️😱 SENANG MUDAH 🤗 HANYA BELI “SERUM BAKIRA” Bermula 15 Oct - 15 Nov 2020🥳 . JOM Beli & Menang 📣 . . 🌹M A N F A A T S E R U M B A K I R A🌹 ❤️ MENGETATKAN FARAJ SEPERTI DARA PERAWAN SEAWAL 3 KALI PEMAKAIAN 🧡MERAWAT MASALAH KEPUTIHAN, KEGATALAN & JANGKITAN FARAJ SERTA MERTA 💛 MERAWAT LUKA BERSALIN DENGAN PANTAS 💚MENAIKKAN SENSUAL WANITA 💙TIADA LAGI MASALAH KEKERINGAN DAN LEBIHAN AIR 💜MENGHILANGKAN KENTUT FARAJ 🖤 MENCANTIKKAN,GEBU & MENGANJALKAN FARAJ 🤍TIADA LAGI MASALAH BAU & SENTIASA SEGAR SEPANJANG MASA . . . https://wa.me/message/DOH5ZJ6OXM7WP1 . . . Follow 👉🏻@bakira.viral #RumahJamuCosmetic #igers #IkutCaraKita #BakiraMalaysia r#dramasangat#hiburan #syoktube #instafamousmalaysia #iglelakivsperempuan#makcikbawang #motifviral #lawakkeder#meletop #kitabaikramaisayang #gemokisawesome #kampungpeople#7harimencintaiku2 #blackpink #inshot #kedaionline #inshotvideo #inshotedit #inshotphotovideo#video #videoviral#sembangstudent #malaysiatrending #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalays . .#kedaionline #sayajualFollow 👉🏻@bakira.viral #RumahJamuCosmetic #igers #IkutCaraKita #BakiraMalaysia r#dramasangat#hiburan #syoktube #instafamousmalaysia #iglelakivsperempuan#makcikbawang #motifviral #lawakkeder#meletop #kitabaikramaisayang #gemokisawesome #kampungpeople#7harimencintaiku2 #blackpink #inshot #kedaionline #inshotvideo #inshotedit #inshotphotovideo#video #videoviral#sembangstudent #malaysiatrending #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalays #kedaionline

  profile image

min settledkan barang postage cust dulu untuk esok!!! kat mana lagi nak cari bag trending/viral serendah RM10 sahaja!!! jom follow @bosqu.shop kalau nak menang bag🎁📦✨ #kitabaikramaisayang#giveaway#kitajagakita#giveawaymalaysia#giveawaycontest

  profile image

Bakpo tak press ..segalo beress😎😎 #kitabaikramaisayang #stayathome

  profile image

Selamat malam semua ❤️ Jangan lupa dapatkan sobella kaya dengan khasiat madu @sobellacosmetics_hq Limited edition Rm19 Ws 018 2965 923 📍 Screenshot dan Tekan link whatsapp di bio #sobellaviral #sobellalocalproduk #sobellasolawa #sobellasquad #muamalaysia #sobellabeauty #makeupartis #bazaarpaknil #ctdk #muamalaysia #alhaalfacosmetics #sobellacosmetics #neelofa #jentikhati #dakwahsentap #kitabaikramaisayang #videolawak #stayathome #openagent #teamAinHavoc

  profile image

Mana satu menjadi pujaan hati korang?? . Dalam banyak banyak produk #Demica , mana satu yang korang laff sangat? Semuanya murah murah dan kualiti memuaskan so mesti la semuakan? Hehe . Korang mesti cakap iolls puji sebab iolls jual, no la! Kita puji sebab ramai yang berpuas hati. Tak caye tengok video ni, perhati elok elok kualiti Demica super letops ❤️ . #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOotd #DemicaSerum #Demicawhiteninglotion #teamyaniefighters #teamfirdaniefighters #familyfirdaniefighters #demicabooster #demicabengkung #demicaviral #demicaicecream #demicalovers #leaderdemica #lotionputih #kekalputih #kekalcantik #nakputih #nakcantik #tipscantik #seputihgadiskorea #demicasabah #demicalahaddatu #demicabandarsriperdana #kitabaikramaisayang #staysafe #stayathome #kitajagakita

  profile image

Mana satu menjadi pujaan hati korang?? . Dalam banyak banyak produk #Demica , mana satu yang korang laff sangat? Semuanya murah murah dan kualiti memuaskan so mesti la semuakan? Hehe . Korang mesti cakap iolls puji sebab iolls jual, no la! Kita puji sebab ramai yang berpuas hati. Tak caye tengok video ni, perhati elok elok kualiti Demica super letops ❤️ . #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOotd #DemicaSerum #Demicawhiteninglotion #teamyaniefighters #teamfirdaniefighters #familyfirdaniefighters #demicabooster #demicabengkung #demicaviral #demicaicecream #demicalovers #leaderdemica #lotionputih #kekalputih #kekalcantik #nakputih #nakcantik #tipscantik #seputihgadiskorea #demicasabah #demicalahaddatu #demicabandarsriperdana #kitabaikramaisayang #staysafe #stayathome #kitajagakita

  profile image

Mana satu menjadi pujaan hati korang?? . Dalam banyak banyak produk #Demica , mana satu yang korang laff sangat? Semuanya murah murah dan kualiti memuaskan so mesti la semuakan? Hehe . Korang mesti cakap iolls puji sebab iolls jual, no la! Kita puji sebab ramai yang berpuas hati. Tak caye tengok video ni, perhati elok elok kualiti Demica super letops ❤️ . #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOotd #DemicaSerum #Demicawhiteninglotion #teamyaniefighters #teamfirdaniefighters #familyfirdaniefighters #demicabooster #demicabengkung #demicaviral #demicaicecream #demicalovers #leaderdemica #lotionputih #kekalputih #kekalcantik #nakputih #nakcantik #tipscantik #seputihgadiskorea #demicasabah #demicalahaddatu #demicabandarsriperdana #kitabaikramaisayang #staysafe #stayathome #kitajagakita

  profile image   profile image   profile image   profile image

. YANG MAMPU TU CUMA ALLAH . Tahu kan tentang perkara ni? Allah Maha mampu KIta manusia memang tak mampu apa pun . Ramai yang beri alasan " Saya tak mampu" tetapi tidak terap dalam hati yang Allah itu Maha mampu segalanya . Alasan yang digunakan tidak seiring dengan pengharapan dan kebergantungan pada ALLAH SWT . Alhamdulillah, pembaca FTR dari tak mampu awalnya meletakkan segala urusan rezeki pada Allah . Dan akhirnya miliki FTR. Siap beli lagi 2 untuk hadiahkan pada yang tersayang. Kerana beliau dah rasa betapa terkesanya FTR dalam hidup beliau . Nak jadi seperti beliau? Klik link di bawah sekarang . ‼️ bit.do/OrderFTR Lebih Tips Petua Motivasi Ilmu Proven FREEMIUM Kaya Dunia Akhirah Jemput . Join . Like . Share 💐 t.me/Rezekiinfiniti 🌹 fb.me/Rezekiinfiniti 📚 t.me/Koleksitestimoni_FTR . #FTRexclusive #BacaBacaSentap #FTR_Putrajaya #SuriEmpireFTR #BackToAllah #KitaJagaAllah #AllahJagaKita #KitaJagaKita #kayaberjayaduniaakhirat #berbaiksangka #donedakwah #formulatarikrezeki #ummahkayajiwa #kitabaikramaisayang #nasihatuntukdirisendiri

  profile image

DM KLAU SERIUS NAK TURUNKAN BERAT BADAN...  . Lutut Makin sakit sbb berat makin berat..Ramai nak kurus, tp tak tahu nak makan apa? N takut nak mula diet sbb pikir nanti semua benda tak boleh makan.. .  Masih blom terlambat lg untuk anda merasai nikmat turun berat badan ... Diet sambil makan sedap2..🤤🤤 . Bayangkan anda dpt turunkan 3-7kg bulan November ini. Percaya la nikmat yg Akan anda rasai bukan setakat berat yg berkurangan.. Tp anda akan rasa kelainan dari segi emosi, stamina n juga energy.. . Tag org2 yg anda nak ajak sihat sesama.. . Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach tolong guide,ILMU yang betul2 berjaya dan TEAM SUPPORT yang sentiasa positive.⠀ .⠀ Coach Aiza 01127224154 Personally loss 31kg #coachaiza #aizafittrainer #neelofa #neelofahijab #ttc  #wanitahariini #tipsdiet #diet #mingguanwanita #makananviral #amazing #amarbahrin #amyrarosli#sukamakan #sayangimalaysiaku #mfmirafilzah #benamirr#dramasweetdreams #gemukair #gegarvaganza #berita   #DemiRindumu #kkm #pesanpadahati #kitabaikramaisayang#covid_19 #lestary #covid

  profile image

AISYAH DRESS . . 🔴 RM75 📮 ADD POSTAGE RM9sm/RM15ss . . 🎀 Material korean crepe 🎀 hidden zip at behind 🎀 cuff cutting and hidden zip at sleeve 🎀 Removable belt 🎀 A- cutting and flare dress . . 📌Disclaimer : - Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources. . - The size may vary within 1"(- +) of the given size subject to tolerance. . . Nk order wasap sis 📲 011-11331050 . . #aisyahdress #floraldress #dressbungabunga #dressbungaviral #likeforlike#likeforlikes #likelike#likesfollows#like4follow#like4likeback#likesforlike#ootd💗#likes4like #kitabaikramaisayang #dresscantik #dressmurahmalaysia #dressmurahcantik #dressholiday #dressplainpalingmurah #dresscantikmurah #bridesmaiddress #dressmuslimahmodern #dressmuslimahmurah #dresssopan #dresslawa #dresslawamurah

  profile image

لا حول ولا قوة الا بالله العلي العظيم اللهم صل على سيدنا محمد وعلى آل سيدنا محمد ✍️🏿 Assalamualaikum. Semoga saudara semua dirahmati Allah SWT. Saudara, sebagai hambaNya yang memiliki cerita kejahilan di masa lampau yakin dan menyakini hari pembalasan kelak maka apa yang diperkataan ini mesti harus dipertanggungjawaban dihari kelak. Saudara, pesanan ini bukan menegur atau menyuruh saudara. ✍️🏿 Semua itu tidak pantas ketidakupayaan penulis melakukan hal sedemikian. Maka, saudara inilah penulis dari QudratNya menulis hanya mungkin penulis berkongsi sesuatu cerita ala kadar tidak membawa erti pada manusia tetapi bererti terhadapNya yang perlu penulis sendiri wajid melaksanakan hal itu. ✍️🏿 Ya, mungkin kekadang masa itu berlalu yang didalamnya memiliki cerita silam kita sendiri samada ceritanya disisi gelap mahupun disisi terang. Semua itu berlalu ibarat memijak lalu mengengam air ditapak tangan lalu dilepaskan. Tidak membawa erti apa² yang boleh dijadikan makna pengertiannya hal itu. Hanya ceritanya dijadikan sejarah terhadap empunya diri lalai ini. ✍️🏿 Maka, sesuatu sejarah yg lama itu berlaku tidak mampu mengukirkan sejarah baru di masa kini tetapi hanya dari sejarah yang lama itulah kita boleh memadam sejarah itu untuk mencipta cerita baru dimasa kini saudara. Ya, mungkin saja sejarah lama itu tidak mampu dihapuskan dengan cara serentak tetapi cukuplah ianya seperti kita memegang sebanyak tali ditangan kita lalu dilucutkan (dilepaskan) seutas demi seutas dimasa KINI. ✍️🏿 Sama-samalah kita mempelajari sejarah yang lama itu untuk kita amik pengajaran agar sama-sama kita dapat jadikan SESEBUAH CERITA BARU KITA DIMASA KINI. ✍️🏿 Tidak ada daya hambaNya yg kerdil ini dihadapanNya melainkan kemurahanNya berupaTaufiq dan Hidayah dariNya dicurahkan kepada hamba-hambaNya yang dikehendakiNya mahupun tidak dikehendaki. Segala kepujian dicurahkan dengan selalu bersyukur kepadaNya. Syukur Alhamdulillah. - HambaNya (✍️🏿 Hitam) #vanjenazah #majlisilmu #malaysiagazette #hidayahitumilikallah #spjm #ukvj #vjpt #sm4a #mufidmakrifat #vjsa #kitabaikramaisayang #IndahDihati #stayhome #socialdistancing #skuadpengurusanjenazahmalaysia #StaySafe #islamituindah

  profile image

Al-Fatihah juga buat arwah nenekku Chik. Angoh takdok gambar chik sebagai kenangan kita bersama. Chik pergi maso angoh skoloh lagi. Doa untuk ayoh, tok ayoh, nenek, chik nge achik ado sokmo. Angoh saye belako. #Kitabaikramaisayang #sentiasadalamdoa #kenanganterindah

  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

AISYAH DRESS . . 🔴 RM75 📮 ADD POSTAGE RM9sm/RM15ss . . 🎀 Material korean crepe 🎀 hidden zip at behind 🎀 cuff cutting and hidden zip at sleeve 🎀 Removable belt 🎀 A- cutting and flare dress . . 📌Disclaimer : - Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources. . - The size may vary within 1"(- +) of the given size subject to tolerance. . . Nk order wasap sis 📲 011-11331050 . . #aisyahdress #floraldress #dressbungabunga #dressbungaviral #likeforlike#likeforlikes #likelike#likesfollows#like4follow#like4likeback#likesforlike#ootd💗#likes4like #kitabaikramaisayang #dresscantik #dressmurahmalaysia #dressmurahcantik #dressholiday #dressplainpalingmurah #dresscantikmurah #bridesmaiddress #dressmuslimahmodern #dressmuslimahmurah #dresssopan #dresslawa #dresslawamurah

  profile image

NAK DM NUMBER HP PON BOLEH.. . Anda serius nak lakukan perubahan yg terbaik buat anda dlm masa 3bulan terakhir tahun 2020??? . Drop fon number anda k..😊 . Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach tolong guide,ILMU yang betul2 berjaya dan TEAM SUPPORT yang sentiasa positive.⠀ .⠀ -Coach ReenZ Razak- +6012-2246361 #coachreenz #reenz_fittrainer #neelofa #neelofahijab #ttc #wanitahariini #tipsdiet #diet #mingguanwanita #makananviral #amazing #amarbahrin #amyrarosli #sukamakan #sayangimalaysiaku #mfmirafilzah #benamirr #dramasweetdreams #gemukair #gegarvaganza #berita   #DemiRindumu #kkm #pesanpadahati #kitabaikramaisayang #covid_19 #lestary #langkawi

  profile image

Reposted from @ketukhati01 Jaga Lidah , jaga Sangkaan kita sahabat. . . . [سُبْحَانَ اللهِ وَبِحَمْدِهِ سُبْحَانَ اللهِ العَظِيْمِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ . . #ketukhati01 #pesanpadahati #perbetuldiricuma #jommuhasabahdiri #jentikhati #sebarkankebaikan #Allahsayang #uahsahabatduniaakhirat #ustazahasmaharun #bukusahabatduniaakhirat #dakwahtugaskitasemua #jomdakwah #kitabaikramaisayang #kitabaikAllahsayang #hijrah

  profile image

SEMUA PILIHAN TERLETAK DI TANGAN KITA💪🏻 • • Yes tak dpt dinafikan lepas bersalin, badan mmg out of shape.. ada stretch mark, ada baby fat di perut, punggung dan peha melebar..kulit dan buah dada tak tegang mcm masa anak dara😔. First thing first Bersyukur dulu don’t be sad🤗. • TAPI......!!!! Kita bukan pokok.. kita mampu mengubahnya.. • Jangan salahkan takdir,jgn salahkan anak2.. kita boleh usaha utk firm kan balik, shaping kan balik, jaga pemakanan, mula bersenam.. jgn pasrah.. jgn tipu sendiri..mana ada kita suka badan kita bam bam.🙈🙈 • Kalau tgok mat salleh, lepas bersalin pun boleh ada six pack.. boleh tone dan shaping kan badan.. Malah lebih seksi drp sebelum mengandung.. hot mommy...wow..😍😍 kalau mereka boleh lakukan, kita pasti boleh... 💪🏻💪🏻 • Betulkan niat.. nak cantik utk suami.. bukan gelebeh sana sini tp husband maintain je slim.. 😭 ✅UBAH MINDSET ✅SET TARGET ✅COMMIT & EFFORT.. • Jom..💪🏻 masih tak terlambat.. Baru la la jadi hot mama..ouh yeahh.. 💃🏻 • • • MUDAHNYA BILA NAK KURUS SIHAT DENGAN ILMU,ADA COACH,TEAM SUPPORT & PROPER FLOW😍🔥. . 💙𝐂𝐎𝐀𝐂𝐇 𝐓𝐈𝐍𝐈 🧕🏻𝐏𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐋𝐨𝐬𝐭 21𝐊𝐠 📲014-8026448 . 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐬 𝐅𝐢𝐭 𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐂𝐨𝐚𝐜𝐡𝐢𝐧𝐠 𝐒𝐞𝐚𝐬𝐨𝐧 63 𝐢𝐧𝐭𝐚𝐤𝐞 𝐍𝐎𝐕𝐄𝐌𝐁𝐄𝐑 𝐌𝐄𝐑𝐃𝐄𝐊𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐋𝐄𝐋𝐄𝐌𝐀𝐊𝐒𝐒𝐒 2020. . 🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA SEKARANG 🚫 SLOT SANGAT TERHAD . #teamcoachtiniahmad #befitwithcoachtini #kuruscepat #covid_19 #sedekah #kevinzahari #sayanakcantik #dietseimbang #dakwahsentap #erinsakura #kitajagakita #marykaymalaysia #mutiarakata #tipsdietsihat #dietatkins #makeuptutorial #kuruslepasraya #paidreviewmurah #kurusfitonlinecoaching #zikirpenenanghati #neelofa #programdiet #kitabaikramaisayang #videoviral #makansedap #tiktok #dudukrumahdiamdiam #doamurahrezeki #tempatmakansedap #produkkurus

  profile image

Reposted from @perempuantanpadosa.official Mencintai orang yang mencintai orang lain sangat menyakitkan 😖💔 Tapi awak jangan pernah putus asa ye Rahman 😌 Fighting 🔥 !!!!. . Credit @curicuriklik . P E R E M P U A N T A N P A D O S A Mulai 6 Oktober 2020 Setiap Isnin-Khamis 10 Malam di @officialriax Arahan - @michaelang38 Adaptasi dari Novel Perempuan Tanpa Dosa karya @fatinilam_sari_novelis . Dibintangi oleh @uqashasenrose2 @kamaladli @uyainaarshad @yusuf_bahrin @shazabae_ @zac_zaky @azzaelite @hilal.azman @makwanlatah @fadilahmansor @susanmanen . #perempuantanpadosa #megadrama #dramasangat #dramabergandaganda #uqashasenrose #kamaladli #Meletop #Malaysia #love #kitabaikramaisayang #zahirahmacwilson #fattahamin #fazura #fattzura #emmamaembong #neelofa #wawazainal #amyrarosli #aydajebat #jannanick #mirafilzah #zulariffin #demicantik #demica #ctdk #kitajagakita #Emiramirah #bidadarikirimantuhan #sobella #ryanaralyn . . OST PEREMPUAN TANPA DOSA 🎶 SEMBAH - @naimdanielx . @bambam_studios @officialriax

  profile image

Mencintai orang yang mencintai orang lain sangat menyakitkan 😖💔 Tapi awak jangan pernah putus asa ye Rahman 😌 Fighting 🔥 !!!!. . Credit @curicuriklik . P E R E M P U A N T A N P A D O S A Mulai 6 Oktober 2020 Setiap Isnin-Khamis 10 Malam di @officialriax Arahan - @michaelang38 Adaptasi dari Novel Perempuan Tanpa Dosa karya @fatinilam_sari_novelis . Dibintangi oleh @uqashasenrose2 @kamaladli @uyainaarshad @yusuf_bahrin @shazabae_ @zac_zaky @azzaelite @hilal.azman @makwanlatah @fadilahmansor @susanmanen . #perempuantanpadosa #megadrama #dramasangat #dramabergandaganda #uqashasenrose #kamaladli #Meletop #Malaysia #love #kitabaikramaisayang #zahirahmacwilson #fattahamin #fazura #fattzura #emmamaembong #neelofa #wawazainal #amyrarosli #aydajebat #jannanick #mirafilzah #zulariffin #demicantik #demica #ctdk #kitajagakita #Emiramirah #bidadarikirimantuhan #sobella #ryanaralyn . . OST PEREMPUAN TANPA DOSA 🎶 SEMBAH - @naimdanielx . @bambam_studios @officialriax

  profile image

Apa tu hyaluronic acid🤔🤔 mcm tk prnh dgr je hmm🤷🏻‍♀️ . Dh jom skrg kita dgr and faham kan knpe hyaluronic acid ni penting dlm skincare kita🥰 . ➡️berfungsi sebagai pelembap untuk melembapkan kulit korang sbb hyaluronic acid ni bantu kulit untuk menyimpan air yg banyak❤️ ➡️Semakin umur kita meningkat, penghasilan kolagen pun berkurang, jadi hyaluronic acid ni bertindak sbgi anti aging yg mengurgkan kedutan di muka korang☺️ ➡️hyaluronic acid juga bantu untuk mencegah minyak ataupun sebum daripada tersumbat yg akhirnya jerawat pun timbul🥰 . Jadi korang dh fahamkan betapa pentingnya bahan aktif hyaluronic acid ni❤️Dalam iflawless,salah satu produk yg ade hyaluronic acid ni ialah serum lorisa+🥰 #teampassionadh #wess ⠀ #whiteningessentialskincareset⠀ #babybaruiflawless⠀ #emiramirah⠀ #iFlawlessBBedition⠀ #NaturalSkincare #iFlawless #iFlawlessTestimoni⠀ #iflawlessjourney #iflawlessnadh #iflawlesstestimoni #iflawlesscheras #iflawlesskajang #iflawlessbangi #kitabaikramaisayang #pkp #mroextend #stayhome #naturalskincare #skincaremurahmalaysia #foundationterbaik #kulitsihatcantik #flawless #kosmetik #kulitkusam #kulitglowing #skincaremalaysia

  profile image   profile image

Cuba comment bgtahu kenapa korang follow Dee🙈 👉🏻👈🏻 #kitabaikramaisayang

[[cardItem.caption.text | bodyshort ]]

[[ cardItem.taken_at | humanizendate]] days ago
[[ cardItem.comment_count | humanizenumber ]]
[[ cardItem.like_count | humanizenumber]]
Load More