#kitajagakita

Find posts and stories of the hashtag.
  profile image

KENAPA PERLU PILIH BUAHAN BERRY? Hanya dalam 1 sachet sahaja dapat membantu memberikan nutrisi pada mata dan boleh membantu untuk meningkatkan sistem imun badan. Tak perlu pilih lain dah Eyefood kan ada.

  profile image

𝐎𝐁𝐄𝐒𝐈𝐓𝐈 𝐏𝐄𝐍𝐘𝐄𝐁𝐀𝐁 𝐒𝐀𝐊𝐈𝐓 𝐋𝐔𝐓𝐔𝐓. Masalah kegemukan atau berat badan berisiko untuk diserang sakit lutut. Ini kerana lutut terpaksa menahan lebih bebanan daripada badan yang lebih besar. Jus premium mampu untuk menurunkan berat badan & mengurangkan masalah sakit lutut anda. #ainunbeauty #eyefoodextra #eyefoodmalaysia #eyebeautypremium #eyebeauty #susuocchio #eyemassage #slimmilk #slimoat #juspremium #silau #rabun #katarakmata #selaputmata #syahmisazli #anissafaizul #syahmisazliproduction #ainunbeautymalaysia #ainunbeautyhq #ebp #eyebeauty #stayathome #kitajagakita #staysafe #frontliners #herokami #makcikkiah #terimakasihallah #trustedseller

  profile image

LECITHIN UNTUK KURUS? . Lecithin merupakan pengemulsi lemak yang membantu memecah dan mencairkan lemak. Ia membantu meningkatkan metabolisme dan pembakaran lemak dengan lebih berkesan bila kita sertakan dengan program diet dan senaman yang betul. . . BUKAN SAHAJA NAK KURUS YANG PENTING UNTUK KESIHATAN LECITHIN Membantu Peredaran Darah Yang Sihat . . Lecithin membantu mencegah pembentukan lemak pada dinding hati kita dan memecahkan deposit lemak dalam salur darah dan otak. Secara tidak langsung mengurangkan tahap kolestrol dan meningkatkan kesihatan kardiovaskular. . . Bestkan? Saya sendiri consume Lecithin 6 biji sehari. Boleh pre-order now. . Whatsapp WAWA 011-19300290.

  profile image

#tahukahanda . Tidak jauh daripada bandaraya Bogota, menyusuri Lebuhraya Autopista, terletaknya sebuah dataran tinggi yang serba kehijauan di kawasan perkampungan. . Dataran ini diberikan nama Altiplano Cundiboyacense, ia mempunyai lagenda menarik yang masih diperhatikan sampai hari ini. . Lembah ini pernah didiami sebuah suku bernama Muisca sejak 1270 S.M. Kemajuan mereka dikatakan setaraf dengan peradaban-peradaban seperti Aztec, Inca dan Maya. . Nak tahu lebih lanjut? . Sila klik link di bio/profile kami untuk membaca artikel ini dengan lebih terperinci. . Selamat membaca . #lagenda #agung #ElDorado #kota #emas #MalaysiaMembaca #thepatriotsasia #Malaysia #sejarah #artikelmenarik #staysafe #kitajagakita #kitabelummenang

  profile image   profile image

𝐀𝐯𝐨𝐢𝐝❌ these mistakes if you want to have those 𝒑𝒆𝒓𝒇𝒆𝒄𝒕 𝒑𝒆𝒂𝒓𝒍𝒚 𝒘𝒉𝒊𝒕𝒆𝒔 😁. . . #GuardianCares #GuardianMY #GuardianOnline #GuardianSquad #StayAtHome #KekalTenang #DudukRumah #KitaJagaKita #GuardianHealthTips #HealthTips #OralCare #Tooth

  profile image

📣📣June promotion is here📣📣 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 . Banyak sangat promotion yang murah! . .🔥Essential Skincare (10% OFF) + *FREE VITAMIN C ACTIVATING SQUARES!* .🔥Father's Day Promo + *FREE POUCH BAG!* .🔥Chromafusion Promo + *FREE PALETTE & MINI OIL-FREE EYE MAKEUP REMOVER!* .🔥Be Fabulous Forever Promo + *FREE BIO-CELLULOSE MASK!* .🔥 Dewy Eyecare Promo (10% OFF) *Hot item* .🔥 Newly launched Hydrogel Eye Patches🌷 . Jom tengok2 usha2 promotion bulan JUNE 🔥 . JANGAN LEPASKAN PELUANG😍 . p/s: mary kay jarang bagi sales murah macam ni😍 kalau terlepas menangis + meraung tepi tangga😭😭😭😭😭 . 🧕🏻 Fiza Rosli 📲 017-6930534 (Link on bio) 💄Senior Beauty Consultant Mary Kay . . #jomsihatkankulit #FreeConsultation #marykaymalaysia #marykay #marykaykl #marykaylife #makeup #marykaylovers #marykaymakeup #marykaycosmetics #marykayproducts #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #marykayselangor #marykaylipstick #marykay #beautyconsultant #bizonline #bizigmalaysia #parttimejob #duitpokettepi #kitajagakita #stopcovid19 #stayhome

  profile image

Alhamdulillah cust suka dgn lipmatte dri love edition nie😘 . Sejak pakai lipmatte love edition nie hari2 kena puji dh mkin berseri² 😍😍korang x nk ka kena puji mkin berseri² klau dh beli confem repeat order👍 Tngk cust syue siap nk repeat order lg😋 thanks cust❤ . Klau korang berminat dgn love edition nie bleh DM or klik je link dkt bio🤗 yg penting love edition nie ready stock🔥 #kitajagakita#wawacosmetic#wawaloveeditionshahalam#wawaloveeditionselangor#wawaloveeditionsetiaalam#wawamysteriousromanceshahalam#wawababygirleditionselangor#wawabundleofjoy#wawaduolipmatte#wawaeecushion#wawacompactpowder#wawagreenteaserum#sukamekap#wawacosmetichq#muamalaysia#miniagentwanted#covid19#coronavirus#tiktok#tiktokmalaysia#stayathome#juststayathome#dudukrumah#staysafeathome#wawa3dmascara #westayatworkforyou#perintahkawalanpergerakan #teamshera#teamfloragorgeous

  profile image

#Repost @beritartm • • • • • • Taska dibenar beroperasi semula PUTRAJAYA, 4 Jun - Taman asuhan kanak-kanak (TASKA) dibenarkan untuk beroperasi semula berpandukan kepada panduan pencegahan penularan COVID-19 pasca Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bagi keselamatan warga taska. Panduan itu telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan (KKM), serta telah ditambah baik dengan mengambil kira pandangan pelbagai pihak. Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga, dan Masyarakat, Datuk Seri Rina Harun menerusi kenyataan memaklumkan, panduan menyeluruh itu turut meliputi pengoperasian taska, bermula daripada persediaan untuk membuka semula, ketika beroperasi, dan selepas selesai sesi harian. Beliau berharap dengan pembukaan semula taska tersebut akan memberikan kelegaan kepada ibu bapa bekerja yang sebelum ini terkesan dengan penutupan taska akibat pandemik COVID-19 dan juga PKP. Pengusaha taska dinasihatkan merujuk kepada Pejabat Kesihatan Daerah berhampiran untuk tujuan verifikasi sebelum mula beroperasi. Ujarnya, bagi memastikan pengusaha taska mematuhi semua SOP ditetapkan, pihak Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) dan KKM akan melakukan pemantauan dari semasa ke semasa keatas semua taska yang beroperasi semula. Teruskan patuhi Perintah Kawalan Pergerakan. "JUST STAY AT HOME, DUDUK DI RUMAH & JANGAN KELUAR" #BeritaRTM #RTM #COVID19Malaysia #PKPB #StayAtHome #JanganKeluar #KerapBasuhTangan #Jarak1Meter #KitaJagaKita #KitaMestiMenang #KomunikasiKita

  profile image

Jange tengok ambo atas kelebihe tp tengok kekurange ambo.. #kitabaikramaisayang #kitajagakita #okgo

  profile image

📣📣June promotion is here📣📣 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 . Banyak sangat promotion yang murah! . .🔥Essential Skincare (10% OFF) + *FREE VITAMIN C ACTIVATING SQUARES!* .🔥Father's Day Promo + *FREE POUCH BAG!* .🔥Chromafusion Promo + *FREE PALETTE & MINI OIL-FREE EYE MAKEUP REMOVER!* .🔥Be Fabulous Forever Promo + *FREE BIO-CELLULOSE MASK!* .🔥 Dewy Eyecare Promo (10% OFF) *Hot item* .🔥 Newly launched Hydrogel Eye Patches🌷 . Jom tengok2 usha2 promotion bulan JUNE 🔥 . JANGAN LEPASKAN PELUANG😍 . p/s: mary kay jarang bagi sales murah macam ni😍 kalau terlepas menangis + meraung tepi tangga😭😭😭😭😭 . 🧕🏻 Fiza Rosli 📲 017-6930534 (Link on bio) 💄Senior Beauty Consultant Mary Kay . . #jomsihatkankulit #FreeConsultation #marykaymalaysia #marykay #marykaykl #marykaylife #makeup #marykaylovers #marykaymakeup #marykaycosmetics #marykayproducts #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #marykayselangor #marykaylipstick #marykay #beautyconsultant #bizonline #bizigmalaysia #parttimejob #duitpokettepi #kitajagakita #stopcovid19 #stayhome

  profile image

Infertility is oftentimes a silent struggle. Many couples are affected by it, however, not many are open about their experiences and difficulties in conceiving. Did you know that June is World Fertility Awareness Month? We can't think of a better time for you to be proactive about your fertility! Gear up as we bring you loads of exclusive fertility content this month to keep the discussion going. Be sure to follow and watch this space to ensure that you don't miss out on what we have to offer. 🤰🏻🍼 #WorldInfertilityAwarenessMonth #TMCFertility #FertilityAwareness #ThomsonHospital #Infertility #FromHopeToJoy #KitaJagaKita #TryingToConceive #TTC

  profile image

In this #CheveningCovidFrontliners series, we say a huge thank you to a selected few among the #Malaysian @cheveningfco Alumni members who have worked to fight this #COVID19 pandemic right here in #Malaysia. Thank you for your service. Tan Su Lin #Chevening Year: 2018 Course & University: Environment, Culture and Society at @lancasteruni Current job/role: Co-founder Malaysia's first Science Media Centre I have recently co-founded Malaysia's first Science Media Centre (SMC), an independent information resource centre debunking rumours, misinformation and pseudoscience on COVID-19 by promoting science and evidence-based reporting amongst our local media. The idea to set up a dedicated organisation to deliver accurate and critical reporting of science in the Malaysian mainstream media is vital and imperative. More than ever, we need the expertise and tools to support our local journalists to understand and more effectively report on a pandemic such as COVID-19. #Covid19MY #KitaJagaKita

  profile image

📣📣June promotion is here📣📣 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 . Banyak sangat promotion yang murah! . .🔥Essential Skincare (10% OFF) + *FREE VITAMIN C ACTIVATING SQUARES!* .🔥Father's Day Promo + *FREE POUCH BAG!* .🔥Chromafusion Promo + *FREE PALETTE & MINI OIL-FREE EYE MAKEUP REMOVER!* .🔥Be Fabulous Forever Promo + *FREE BIO-CELLULOSE MASK!* .🔥 Dewy Eyecare Promo (10% OFF) *Hot item* .🔥 Newly launched Hydrogel Eye Patches🌷 . Jom tengok2 usha2 promotion bulan JUNE 🔥 . JANGAN LEPASKAN PELUANG😍 . p/s: mary kay jarang bagi sales murah macam ni😍 kalau terlepas menangis + meraung tepi tangga😭😭😭😭😭 . 🧕🏻 Fiza Rosli 📲 017-6930534 (Link on bio) 💄Senior Beauty Consultant Mary Kay . . #jomsihatkankulit #FreeConsultation #marykaymalaysia #marykay #marykaykl #marykaylife #makeup #marykaylovers #marykaymakeup #marykaycosmetics #marykayproducts #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #marykayselangor #marykaylipstick #marykay #beautyconsultant #bizonline #bizigmalaysia #parttimejob #duitpokettepi #kitajagakita #stopcovid19 #stayhome

  profile image

Terima kasih pelanggan yang sporting oder untuk 1 keluarga. Cenderawasih, Kuantan. Nak oder untuk Bungkus & COD boleh DM atau klik link wasap dekat atas . 🥰‼️ DAH BUKA ‼️ DAH BUKA ‼️ Jom guys.. Makan tengahari kat sini. Nasi Set Udang Galah Klik Link oder ——>> wasap.my/601158967695/NAKODERCOD #StaySafe #StayHome #KitaJagaKita #JagaJarak #CODMakananKuantan #MakananSedapKuantan #Kuantan #CharKueyTeowUdangSelambok #CKT #InderaMahkota #SungaiIsap #PermatangBadak #BukitRangin #Pandan #TanahPutih #Kotasas #BandarKuantan #TamanTas #TamanGuru #IIum #Polisas #Widad #Kuipsas #KKTM #HTAA #PDRM #KPJ #KMC

  profile image

📣📣June promotion is here📣📣 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 . Banyak sangat promotion yang murah! . .🔥Essential Skincare (10% OFF) + *FREE VITAMIN C ACTIVATING SQUARES!* .🔥Father's Day Promo + *FREE POUCH BAG!* .🔥Chromafusion Promo + *FREE PALETTE & MINI OIL-FREE EYE MAKEUP REMOVER!* .🔥Be Fabulous Forever Promo + *FREE BIO-CELLULOSE MASK!* .🔥 Dewy Eyecare Promo (10% OFF) *Hot item* .🔥 Newly launched Hydrogel Eye Patches🌷 . Jom tengok2 usha2 promotion bulan JUNE 🔥 . JANGAN LEPASKAN PELUANG😍 . p/s: mary kay jarang bagi sales murah macam ni😍 kalau terlepas menangis + meraung tepi tangga😭😭😭😭😭 . 🧕🏻 Fiza Rosli 📲 017-6930534 (Link on bio) 💄Senior Beauty Consultant Mary Kay . . #jomsihatkankulit #FreeConsultation #marykaymalaysia #marykay #marykaykl #marykaylife #makeup #marykaylovers #marykaymakeup #marykaycosmetics #marykayproducts #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #marykayselangor #marykaylipstick #marykay #beautyconsultant #bizonline #bizigmalaysia #parttimejob #duitpokettepi #kitajagakita #stopcovid19 #stayhome

  profile image

📣📣June promotion is here📣📣 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 . Banyak sangat promotion yang murah! . .🔥Essential Skincare (10% OFF) + *FREE VITAMIN C ACTIVATING SQUARES!* .🔥Father's Day Promo + *FREE POUCH BAG!* .🔥Chromafusion Promo + *FREE PALETTE & MINI OIL-FREE EYE MAKEUP REMOVER!* .🔥Be Fabulous Forever Promo + *FREE BIO-CELLULOSE MASK!* .🔥 Dewy Eyecare Promo (10% OFF) *Hot item* .🔥 Newly launched Hydrogel Eye Patches🌷 . Jom tengok2 usha2 promotion bulan JUNE 🔥 . JANGAN LEPASKAN PELUANG😍 . p/s: mary kay jarang bagi sales murah macam ni😍 kalau terlepas menangis + meraung tepi tangga😭😭😭😭😭 . 🧕🏻 Fiza Rosli 📲 017-6930534 (Link on bio) 💄Senior Beauty Consultant Mary Kay . . #jomsihatkankulit #FreeConsultation #marykaymalaysia #marykay #marykaykl #marykaylife #makeup #marykaylovers #marykaymakeup #marykaycosmetics #marykayproducts #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #marykayselangor #marykaylipstick #marykay #beautyconsultant #bizonline #bizigmalaysia #parttimejob #duitpokettepi #kitajagakita #stopcovid19 #stayhome

  profile image

When you arise in the morning, think of what a precious privilege it is to be alive - to breathe, to think, to enjoy, to love. #COVID19 #pray #staysafe #stayathome #breakthechain #photography #naturelovers #nature #donna #donnagramable #flower #plants #tree #backyard #StayIndoor #StayVigilant #StaySafe #StayHome #SaveLives #kitajagakita

  profile image

📣📣June promotion is here📣📣 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 . Banyak sangat promotion yang murah! . .🔥Essential Skincare (10% OFF) + *FREE VITAMIN C ACTIVATING SQUARES!* .🔥Father's Day Promo + *FREE POUCH BAG!* .🔥Chromafusion Promo + *FREE PALETTE & MINI OIL-FREE EYE MAKEUP REMOVER!* .🔥Be Fabulous Forever Promo + *FREE BIO-CELLULOSE MASK!* .🔥 Dewy Eyecare Promo (10% OFF) *Hot item* .🔥 Newly launched Hydrogel Eye Patches🌷 . Jom tengok2 usha2 promotion bulan JUNE 🔥 . JANGAN LEPASKAN PELUANG😍 . p/s: mary kay jarang bagi sales murah macam ni😍 kalau terlepas menangis + meraung tepi tangga😭😭😭😭😭 . 🧕🏻 Fiza Rosli 📲 017-6930534 (Link on bio) 💄Senior Beauty Consultant Mary Kay . . #jomsihatkankulit #FreeConsultation #marykaymalaysia #marykay #marykaykl #marykaylife #makeup #marykaylovers #marykaymakeup #marykaycosmetics #marykayproducts #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #marykayselangor #marykaylipstick #marykay #beautyconsultant #bizonline #bizigmalaysia #parttimejob #duitpokettepi #kitajagakita #stopcovid19 #stayhome

  profile image

Terkini #covid19malaysia, 4 Jun 2020 Kes sembuh = 28 Jumlah kes sembuh = 6,559 Kes baharu positif = 277 Jumlah positif = 8,247 Kes kematian = 0 Jumlah Kes kematian = 115 Sebanyak 6 kes dirawat di ICU dan 2 daripadanya memerlukan bantuan alat pernafasan. Sumber: KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3192910184108748&id=138683329531464 #imigresen #jim #covid19 #herocovid19 #frontliners #stayathome #staysafe #dudukrumah #kitajagakita #kitamestimenang Sistem Temujanji Online (STO) Jabatan Imigresen Malaysia: http://sto.imi.gov.my Portal: Jabatan Imigresen Malaysia https://www.imi.gov.my Facebook: Jabatan Imigresen Malaysia https://www.facebook.com/imigresen Twitter: @imigresenmy https://twitter.com/imigresenmy Instagram: Imigresen https://instagram.com/imigresen/ YouTube: Imigresen TV https://www.youtube.com/channel/UCzoLpkgcaPIdCIfEOvHuq2A Telegram: Jabatan Imigresen Malaysia http://telegram.me/imigresen Soalan-Soalan Lazim / Frequently Asked Questions (FAQs): https://www.imi.gov.my/portal2017/index.php/ms/sumber-dan-arkib/pengumuman/1742-soalan-lazim-perkhidmatan-kaunter-imigresen-dan-transaksi-pasca-perintah-kawalan-pergerakan.html

  profile image

Betul ke depa duk kata sugar gold ni bagus sangat setanding produk antarabangsa ?? Tedia . Semua duk sebut2 lah . Mua pun duk pakai jugak 🙄 Bagus tera mana sangat tu ?? . . Nak tau bagus ke dak ?? Wajib lah cuba dulu , takut nanti menyesal je sebab tak boleh tinggal #SugarGold 🤩🤩 . . #SugarGoldBukitMertajam #SugarGoldAlma #SugarGoldBukitMinyak #SugarGoldMalaysia #Instafamous #SusukModen #MinyakMakesah #MinyakSaka #MakcikKiahViral #KitaJagaKita #Skincare #kosmetik #Muabellaz #muabellazpakai #TeamAidaSabdin

  profile image

BUAT PE NAK CARI YG LAIN SDGKAN DEPAN MATA DH ADA? 🥺 Baju yenz ni org kata powerful gila Baju YENZ DEMI BAHAGIA Hadiahkan kawan rapat/ pasangan Konfem bahagia😍 JOM MENANG RM1500 DGN BELI BAJU YENZ💰 Tekan link dkt bio @yenzexclusive.officiall 10 Terawal dpt promo special! #tiktokmalaysia #kekalTenang #hapusCovid19 #kitajagakita #studentpoliteknik #bazaarpaknil #bajusublimition #maharajasublimition #studentUitm

  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

Start your honeymoon in complete relaxation. Find a sense of romance by starting your honeymoon in the heart of Kuala Lumpur. Find your romantic offers with Zamar Travel & Tours. Starting price RM338/per couple!! Any inquiries or Information, please feel free to contact us:- ~~~~~~~~~ 📲 SHAH : www.wasap.my/60123742286 📲 BELLA : www.wasap.my/60132742286 📲 ALIA : www.wasap.my/60106572286 ~~~~~~~~~ ZAMAR TRAVEL & TOURS SDN BHD Reg. No : 1013531-V | Tourism Licenses: KPK LN : 6946 No. 45-2, 1st Floor, Jalan Eco Majestic 9/1A, Eco Majestic, 43500 Semenyih, Selangor Darul Ehsan. ☎ Tel: +60382111041 | +60342707705 || 📱Hotline: +60123742286 | +60132742286 | +60197722286 | 60106572286 || 📠Fax: +60342707705 📧 Email: info@zamartravel.com.my | shah@zamartravel.com.my www.zamartravel.com.my 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 #missRaihan #HoneymoonKL #malaysia #pakejmurah #ZamarTravel #covid19 #kitajagakita #stayathome #flattenthecurve #PerintahKawalanPergerakan #MovementRestrictionOrder #staysafeMohon #like, #share & #tag kepada ahli keluarga, saudara mara & teman rapat anda. Tawaran ini mungkin tidak dapat dilepaskan!!!!

  profile image

📣📣June promotion is here📣📣 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 . Banyak sangat promotion yang murah! . .🔥Essential Skincare (10% OFF) + *FREE VITAMIN C ACTIVATING SQUARES!* .🔥Father's Day Promo + *FREE POUCH BAG!* .🔥Chromafusion Promo + *FREE PALETTE & MINI OIL-FREE EYE MAKEUP REMOVER!* .🔥Be Fabulous Forever Promo + *FREE BIO-CELLULOSE MASK!* .🔥 Dewy Eyecare Promo (10% OFF) *Hot item* .🔥 Newly launched Hydrogel Eye Patches🌷 . Jom tengok2 usha2 promotion bulan JUNE 🔥 . JANGAN LEPASKAN PELUANG😍 . p/s: mary kay jarang bagi sales murah macam ni😍 kalau terlepas menangis + meraung tepi tangga😭😭😭😭😭 . 🧕🏻 Fiza Rosli 📲 017-6930534 (Link on bio) 💄Senior Beauty Consultant Mary Kay . . #jomsihatkankulit #FreeConsultation #marykaymalaysia #marykay #marykaykl #marykaylife #makeup #marykaylovers #marykaymakeup #marykaycosmetics #marykayproducts #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #marykayselangor #marykaylipstick #marykay #beautyconsultant #bizonline #bizigmalaysia #parttimejob #duitpokettepi #kitajagakita #stopcovid19 #stayhome

  profile image

Yang mana tak tahu spek iPhone boleh rujuk dekat atas👆semoga dapat memberi manfaat kepada semua😊 . 💯TRUSTED SELLER Barang sampai, Bossku happy saya pun happy😁🥳 . . IG SHOP : @ainul.gadget . 📱IPHONE: IPHONE 5 sampai IPHONE 11 pro max . 🔌ACCESORIES: Casing Adapter Cable iPhone Cable android Airpod v2 Airpod pro . Whatsapp (link di bio) 📞0173300057 . #iphonemurah #iphonemalaysia #jualiphone5 #jualiphone6 #jualiphone5s #jualiphone5se #jualiphone6s #jualiphone6splus #jualiphone7 #jualiphone7plus #stayhome#iphone8 #jualiphone8 #jualiphone8murah #jualiphone8plus #jualiphone8murah #iphonex #kitajagakita #jualiphonexsmax #jualiphonexs #casingviral #casingmurahmalaysia #casinghp #casingiphone #adapteriphone #cableiphone #cableiphonemalaysia #cableiphoneoriginal #cableandroidmalaysia #cableandroidmurah

  profile image

📣📣June promotion is here📣📣 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 . Banyak sangat promotion yang murah! . .🔥Essential Skincare (10% OFF) + *FREE VITAMIN C ACTIVATING SQUARES!* .🔥Father's Day Promo + *FREE POUCH BAG!* .🔥Chromafusion Promo + *FREE PALETTE & MINI OIL-FREE EYE MAKEUP REMOVER!* .🔥Be Fabulous Forever Promo + *FREE BIO-CELLULOSE MASK!* .🔥 Dewy Eyecare Promo (10% OFF) *Hot item* .🔥 Newly launched Hydrogel Eye Patches🌷 . Jom tengok2 usha2 promotion bulan JUNE 🔥 . JANGAN LEPASKAN PELUANG😍 . p/s: mary kay jarang bagi sales murah macam ni😍 kalau terlepas menangis + meraung tepi tangga😭😭😭😭😭 . 🧕🏻 Fiza Rosli 📲 017-6930534 (Link on bio) 💄Senior Beauty Consultant Mary Kay . . #jomsihatkankulit #FreeConsultation #marykaymalaysia #marykay #marykaykl #marykaylife #makeup #marykaylovers #marykaymakeup #marykaycosmetics #marykayproducts #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #marykayselangor #marykaylipstick #marykay #beautyconsultant #bizonline #bizigmalaysia #parttimejob #duitpokettepi #kitajagakita #stopcovid19 #stayhome

  profile image   profile image

1st Urusan rasmi ambe selepas #PKPB dilaksanakan, ptg tadi selesaikan urusan register new current account utk projek Makbi.Kitchen & produk makanan kering di bawah Ar Rayyan Services And Marketing... #byabaziz #bizcoachabaziz #coachabaziz #akuseorangusahawan #arrayyanconsultancy #arrayyanservicesandmarketing #makbikitchen #keusahawanan #onlinebusiness #digitalmarketing #kotabharu #kubangkerian #kelantan #kitajagakita #stayathome #stayhome #dudukrumah

  profile image

Terima kasih pelanggan yang sporting . Oder untuk 1 keluarga. IM15 kuantan. Nak oder boleh DM atau klik link wasap diatas . 🥰‼️ DAH BUKA ‼️ DAH BUKA ‼️ Jom guys.. Makan tengahari kat sini. Nasi Set Udang Galah Klik Link oder ——>> wasap.my/601158967695/NAKODERCOD #StaySafe #StayHome #KitaJagaKita #JagaJarak #CODMakananKuantan #MakananSedapKuantan #Kuantan #CharKueyTeowUdangSelambok #CKT #InderaMahkota #SungaiIsap #PermatangBadak #BukitRangin #Pandan #TanahPutih #Kotasas #BandarKuantan #TamanTas #TamanGuru #IIum #Polisas #Widad #Kuipsas #KKTM #HTAA #PDRM #KPJ #KMC

  profile image

#Repost @beritartm • • • • • • PKPB: Belum ada arahan untuk guru kembali bertugas . PUTRAJAYA, 3 Jun - Tiada arahan untuk guru memulakan tugas dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) setakat ini. Menurut Menteri Kanan Keselamatan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob, sehingga hari ini, Kementerian Pendidikan belum mengeluarkan arahan untuk guru kembali bertugas. Jelasnya, arahan bertugas di sekolah sebelum ini hanya untuk Anggota Khidmat Pengurusan. Datuk Seri Ismail Sabri mengulas dakwaan segelintir guru yang menerima arahan bertugas dan perlu berada dalam daerah bertugas sebelum 9 Jun ini. . Teruskan patuhi Perintah Kawalan Pergerakan "JUST STAY AT HOME, DUDUK DI RUMAH & JANGAN KELUAR" #BeritaRTM #RTM #COVID19Malaysia #PKPB #StayAtHome #KerapBasuhTangan #Jarak1Meter #KitaJagaKita #KitaMestiMenang #KomunikasiKita

  profile image

. Quija Tops 1 PC RM 39 SM / RM 45 SS 2 PC RM 59 SM / RM 74 SS 4 PC RM 109 SM / RM RM 115 SS Free Pos Semenanjung & Sabah Sarawak . 👚Boleh campur dengan hashtag yang sama sahaja #pkmixblouse . Material : Cotton . Measurement : Tag M Bahu 22”(Jenis bahu jatuh) Dada 40” Lengan 17” Labuh lengan 18.5” Labuh baju (Depan 26”|Belakang 29.5”) . -------------🎀NOTES🎀------------- 1)Ukuran mungkin berbeza (+- 1) inci 2)Warna asal mungkin tidak akan sama atas faktor percahayaan & lensa camera -----------🌸Cara Order🌸----------- 1) Baca ukuran/harga/material di caption 2) Screenshot / bagi gambar 3) Whatsapp 0173002553 or klik link di bio 4) Mention Size & Pos ke SM/SS --------------------------------------- ❌NO CALL, NO DM, NO Comment ❌NO Urgent Order, NO Booking ❌NO Exchange, NO Refund, NO COD ❌NO Fussy Buyer, NO DS ✔️Whatsapp Only ✔️Ukur Dulu Sebelum Order ✔️SERIOUS Buyer Only ✔️1st pay, 1st served Only 🎀Instagram Feedback : @pinkytaleslover . #blousemalaysia #blousemurah #topmurah #topmalaysia #blouseplain #sayajualblouse #blousemuslimah #blouselabuh #cikgu #student #blousecute #blousemalaysia #bajuhipster #hipsterstyle #hipstermalaysia #ootdmalaysia #pkagent #blouse2020 #ootdbaju #bajuootd #ootdmalaysia #bajuviral #kitajagakita #kitamestimenang #qujiatops

  profile image

BAHAGIA BUKAN PUNCA UTAMA NAIK BERAT SELEPAS KAHWIN⠀ .⠀ Gaya hidup lepas kahwin tu la jadi punca. Betulkan? 😉😉😉⠀ .⠀ Kenaikan berat badan pasangan suami isteri biasanya disebabkan faktor perubahan gaya hidup. Dari hidup seorang, kini duduk berdua. Hati pun banyak nak dijaga, makin hari makin bahagia. Hinggakan berat badan pun tak dijaga. 😅😅😅⠀ Cuba check semula kalori in dan kalori out. Sejak kahwin ni banyak yg in je, yang outnya kurang. Maka, berkembang dgn jayanya anda berdua.⠀ .⠀ Bila asyik makan makan² dan kurang buat aktiviti seperti bersenam. Tak peliklah jika makin sama² menjadi jalur lebar. 😆😆😆 . Ubah gaya hidup. Berubah kepada gaya hidup sihat.⠀💪 .⠀ #AppecutTip #AppecutMaxNerrys #AppecutRoyaleNerrys #AppecutKasiPecah #LipocutNerrys #LadyupNerrys #VenocutNerrys #EatCleanMalaysia #Raya2020 #AzamKurus #EatClean #SihatDariRumah #KitaJagaKita #PKP #COVID19 #TurunBerat #Fitness #JomSihat1Malaysia #Regrann #StayAtHome #Terengganu

  profile image

Betul ke depa duk kata sugar gold ni bagus sangat setanding produk antarabangsa ?? Tedia . Semua duk sebut2 lah . Mua pun duk pakai jugak 🙄 Bagus tera mana sangat tu ?? Nak tau bagus ke dak ?? Wajib lah cuba dulu , takut nanti menyesal je sebab tak boleh tinggal #SugarGold 🤩🤩 www.wasap.my/+60194715124/NakSugarGold #SugarGoldBukitMertajam #SugarGoldAlma #SugarGoldBukitMinyak #SugarGoldMalaysia #Instafamous #SusukModen #MinyakMakesah #MinyakSaka #MakcikKiahViral #KitaJagaKita #Skincare #kosmetik #Muabellaz #muabellazpakai #TeamAidaSabdin

  profile image

COVID-19, 4 JUN 2020 Pecahan kes baharu positif COVID-19: 2 kes import 271 kes bukan warganegara (270 kes di Depoh Tahanan Imigresen Bukit Jalil + 1 kes di tapak pembinaan Pudu) 4 kes warganegara Malaysia. Keseluruhan kes: 277 Sumber: KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA #StayAtHome #DudukDiRumah #Covid19 #QR4info #MaiUsharSat #JabatanPenerangan #JapenPenang #SayangiMalaysiaku #KitaJagaKita #KitaMestiMenang

  profile image   profile image

1st Urusan rasmi ambe selepas #PKPB dilaksanakan, ptg tadi selesaikan urusan register new current account utk projek Makbi.Kitchen & produk makanan kering di bawah Ar Rayyan Services And Marketing... #byabaziz #bizcoachabaziz #coachabaziz #akuseorangusahawan #arrayyanconsultancy #arrayyanservicesandmarketing #makbikitchen #keusahawanan #onlinebusiness #digitalmarketing #kotabharu #kubangkerian #kelantan #kitajagakita #stayathome #stayhome #dudukrumah

  profile image

. Quija Tops 1 PC RM 39 SM / RM 45 SS 2 PC RM 59 SM / RM 74 SS 4 PC RM 109 SM / RM RM 115 SS Free Pos Semenanjung & Sabah Sarawak . 👚Boleh campur dengan hashtag yang sama sahaja #pkmixblouse . Material : Cotton . Measurement : Tag M Bahu 22”(Jenis bahu jatuh) Dada 40” Lengan 17” Labuh lengan 18.5” Labuh baju (Depan 26”|Belakang 29.5”) . -------------🎀NOTES🎀------------- 1)Ukuran mungkin berbeza (+- 1) inci 2)Warna asal mungkin tidak akan sama atas faktor percahayaan & lensa camera -----------🌸Cara Order🌸----------- 1) Baca ukuran/harga/material di caption 2) Screenshot / bagi gambar 3) Whatsapp 0173002553 or klik link di bio 4) Mention Size & Pos ke SM/SS --------------------------------------- ❌NO CALL, NO DM, NO Comment ❌NO Urgent Order, NO Booking ❌NO Exchange, NO Refund, NO COD ❌NO Fussy Buyer, NO DS ✔️Whatsapp Only ✔️Ukur Dulu Sebelum Order ✔️SERIOUS Buyer Only ✔️1st pay, 1st served Only 🎀Instagram Feedback : @pinkytaleslover . #blousemalaysia #blousemurah #topmurah #topmalaysia #blouseplain #sayajualblouse #blousemuslimah #blouselabuh #cikgu #student #blousecute #blousemalaysia #bajuhipster #hipsterstyle #hipstermalaysia #ootdmalaysia #pkagent #blouse2020 #ootdbaju #bajuootd #ootdmalaysia #bajuviral #kitajagakita #kitamestimenang #qujiatops

  profile image   profile image

. Quija Tops 1 PC RM 39 SM / RM 45 SS 2 PC RM 59 SM / RM 74 SS 4 PC RM 109 SM / RM RM 115 SS Free Pos Semenanjung & Sabah Sarawak . 👚Boleh campur dengan hashtag yang sama sahaja #pkmixblouse . Material : Cotton . Measurement : Tag M Bahu 22”(Jenis bahu jatuh) Dada 40” Lengan 17” Labuh lengan 18.5” Labuh baju (Depan 26”|Belakang 29.5”) . -------------🎀NOTES🎀------------- 1)Ukuran mungkin berbeza (+- 1) inci 2)Warna asal mungkin tidak akan sama atas faktor percahayaan & lensa camera -----------🌸Cara Order🌸----------- 1) Baca ukuran/harga/material di caption 2) Screenshot / bagi gambar 3) Whatsapp 0173002553 or klik link di bio 4) Mention Size & Pos ke SM/SS --------------------------------------- ❌NO CALL, NO DM, NO Comment ❌NO Urgent Order, NO Booking ❌NO Exchange, NO Refund, NO COD ❌NO Fussy Buyer, NO DS ✔️Whatsapp Only ✔️Ukur Dulu Sebelum Order ✔️SERIOUS Buyer Only ✔️1st pay, 1st served Only 🎀Instagram Feedback : @pinkytaleslover . #blousemalaysia #blousemurah #topmurah #topmalaysia #blouseplain #sayajualblouse #blousemuslimah #blouselabuh #cikgu #student #blousecute #blousemalaysia #bajuhipster #hipsterstyle #hipstermalaysia #ootdmalaysia #pkagent #blouse2020 #ootdbaju #bajuootd #ootdmalaysia #bajuviral #kitajagakita #kitamestimenang #qujiatops

  profile image

Delivered nangka to my dear friend yg tak putus2 support dan membeli buah dari saya. . . She works in the gardens maybank so does many other people here trying to keep the economy kickin. . . Its my first time entering a mall after 3 months killing 2 birds as I also needed to get my art supplies here hmmmm interesting feeling. I’ll safe my thoughts about it in another post. . . In the mean time, I would recommend everyone to just stay put at home and not come out unless you have no choice and for essential matters. Pls take care & stay safe. . . #socialdistancing #jagajarak #penjarakansosial #kitajagakita #covid19 #pandemic2020 #pandamiclife #malaysia

  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

🌹 HANDSOCK WARDA 🌹 . 🌹Material high lycra quality . 🌹Kain yang sangat sejuk . 🌹Tidak akan rasa gatal . 🌹Design yang simple & jahitan kemas . 🌹Mempunyai saiz S & M . 🌹Ukur lilit : Saiz S : Panjang : 15" inc setengah Ukur lilit hadapan tangan: 6" inc Ukur lilit lengan tangan : 7" inc Saiz M : Panjang : 15 inchi setengah Ukur lilit hadapan tangan: 7" inc Ukur lilit lengan tangan : 9" inc . Hanya RM13 exc postage 😘 . Untuk order: Dm/ws shj no dibio ig. Fast response in shaa Allah 😉 . . . #teamhananur #hananurlegacy #handsockcantik #handsocksmuslimah #handsockdalilaborongmurah #handsocksingleruffle #handsockviral #handsockdalilaborongmurah #handsockviral1malaysia #handsockruffle #handsockviralexclusivecantik #handsockmurah #handsockmurahmalaysia #fashionista #fashionable #muslimawear #muslimahfashion #cantikberhijab #gayamasakini #gayamalaysia #stayhome #staysafe #sayajualsayapakai #sayajualmurah #kitajagakita

  profile image

Plank challenge Workout yang best kalau nak kurangkan lemak di perut... Cuba lah... Memang best... Kalau tak mengigil satu badan memang tak betul lah buat tu... Salah satu weight lifting workout untuk turun berat badan.. coachyaty.bakar 012 5049172 Lose weight online coaching #dudukrumah#stayathome#stopcovid19#livefromhome#kitajagakita#healthylifestyle #jomkurus #jomkurus1malaysia #keranadiamanusiabiasa #kurusdarirumah #beranibuanglemak #bajuwedding #raya#youcanloseweightfromhome #kurustanpaubat #instaseleb #tipskuruscepat #loseweightfromhome #zumbafitness #kiniviral #motifviral #resepisihat #dramasweetdreams #neelofa #bajuplussizemalaysia #weddingdress #healthymeals

  profile image

MashaAllah Tabarakallah Alhamdulillah. Berbalik pada uniform kerja tadi tu, saya pun pernah alaminya sewaktu masih lagi bekerja di pejabat 3 tahun lepas. 😂 . Gambar belakang tu, uniform saiz 3xl. Tukang jahit siap dah ambil ukuran saiz lagi untuk badan saya. Namun, semakin lama semakin tak muat. Jadi sempit terutama bahagian perut. . Dah tak muat, mestilah rasa segan nak pakaikan. Bila duduk, habis semua berlipat. Bila bos tanya, sebab belum basuh lagi. 😅 . Alhamdulillah. Bila dah berjaya turun berat, sampai terpaksa tukar saiz uniform kepada saiz L masa tu. Bila pakai uniform kerja pun rasa cantik je baju tu terletak pada badan. . Hilang segala rasa tak boleh nak pakai bila tiba hari yang sepatutnya. 😂 Kelakar sungguh bila teringat. . Sekarang dah tak bekerja di pejabat, kita simpanlah uniform ni dalam almari . Coach Amni Armiyn - 01169331736 . #muslimfabulousfit#teamummiladyinblack #teamnickhinhussien #teamamniarmiyn #stayathome #kitajagakita #kurusdarirumah#sihatdarirumah #youcanloseweightfromhome#programdiet #programdietsihat #dietonline#thegraceofnowandcertainway #jomkurussecaraonline #kurussihat #jalanjalancarimakan #misimengecil#lunchbox #misikurus #misiazamkurus2020 #makansihat #resepisedap #ilmudiet #tipssihat #minorchangermajorimpact #kitabaikramaisayang #kitabaikallahsayang

  profile image

Kehidupan mengajar kita erti bersyukur salah satunya dengan menjaga kesihatan badan. Mencegah lebih baik drpd mengubati. Jangan tunggu dah kena baru nak cuba. Grab it now with free postage! For more details Feel free to whatsapp me 013-3900635 #shakleeoshem #setdetoxshaklee #kitajagakita

  profile image

COVID-19, 4 JUN 2020: Jumlah kes sembuh dan discaj hari ini: 28 kes Jumlah keseluruhan: 6,559 % Kadar kesembuhan: 79.53% Sumber: KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA #StayAtHome #DudukDiRumah #Covid19 #QR4info #MaiUsharSat #JabatanPenerangan #JapenPenang #SayangiMalaysiaku #KitaJagaKita #KitaMestiMenang

  profile image   profile image

. Quija Tops 1 PC RM 39 SM / RM 45 SS 2 PC RM 59 SM / RM 74 SS 4 PC RM 109 SM / RM RM 115 SS Free Pos Semenanjung & Sabah Sarawak . 👚Boleh campur dengan hashtag yang sama sahaja #pkmixblouse . Material : Cotton . Measurement : Tag M Bahu 22”(Jenis bahu jatuh) Dada 40” Lengan 17” Labuh lengan 18.5” Labuh baju (Depan 26”|Belakang 29.5”) . -------------🎀NOTES🎀------------- 1)Ukuran mungkin berbeza (+- 1) inci 2)Warna asal mungkin tidak akan sama atas faktor percahayaan & lensa camera -----------🌸Cara Order🌸----------- 1) Baca ukuran/harga/material di caption 2) Screenshot / bagi gambar 3) Whatsapp 0173002553 or klik link di bio 4) Mention Size & Pos ke SM/SS --------------------------------------- ❌NO CALL, NO DM, NO Comment ❌NO Urgent Order, NO Booking ❌NO Exchange, NO Refund, NO COD ❌NO Fussy Buyer, NO DS ✔️Whatsapp Only ✔️Ukur Dulu Sebelum Order ✔️SERIOUS Buyer Only ✔️1st pay, 1st served Only 🎀Instagram Feedback : @pinkytaleslover . #blousemalaysia #blousemurah #topmurah #topmalaysia #blouseplain #sayajualblouse #blousemuslimah #blouselabuh #cikgu #student #blousecute #blousemalaysia #bajuhipster #hipsterstyle #hipstermalaysia #ootdmalaysia #pkagent #blouse2020 #ootdbaju #bajuootd #ootdmalaysia #bajuviral #kitajagakita #kitamestimenang #qujiatops

  profile image

F E E D B A C K ! . Tengok customer kita, bawal ni walaupun bidang 45 je tapi sangat menutup aurat, kain dia berat tapi sangat terletak 😍 . Jom tengok harga di @byleeya_ @byleeya_ @byleeya_ , pakat pakat sekali dengan kawan untuk dapat harga laaaaagi murah!! wassappp link di bio 🥰💖 . #beliborong #borongmurah #bawalchiffon #bawalmurah #bawalcomel #bawalpastel #bawalsenangbentuk #bidang45 #bawalb45 #stayhomestaysafe #salampkp #kitajagakita #barangtempatan #yanaanna #yanaannaco #trustedseller #fastrespond

  profile image

🔥 SALE 🔥 Ramai yang dah ketagih‼️ Koleksi baju tanpa gosok Sabella terus menghantui. Bila dah cuba sekali, pasti jatuh hati. Minta cik abang beli, adik manis nak lagi 😘 Sempena 6.6 BEST DEALS, Sabella menawarkan #DISKAUN luar biasa untuk koleksi #BajuTanpaGosok yang terpilih. ❤️Lorez Kurung❤️ ~N/P: RM129/psg~ Promo: RM69/psg 🔥🔥🔥6.6 BEST DEALS: RM99/2psg* JIMAT RM79! Tawaran hanya untuk masa terhad bermula 3 Jun hingga 6 Jun sahaja tau! Stok pun terhad, cepat sebelum terlepasss. *Tertakluk terma dan syarat. *Add postage mengikut rate terkini *Pos out max 15 hari bekerja. #Sabella #BajuKurungTanpaGosok #BajuTanpaGosok #66BestDeals #EllaSukaSabella #BendaTakPayahGosokBuatApaNakGosok #bajukurung #bajuumrah #bajutidur #blouse ##bajuraya2020 #bajusedondon #staysafe #stayathome #kitajagakita

  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

Start your honeymoon in complete relaxation. Find a sense of romance by starting your honeymoon in the heart of Kuala Lumpur. Find your romantic offers with Zamar Travel & Tours. Starting price RM338/per couple!! Any inquiries or Information, please feel free to contact us:- ~~~~~~~~~ 📲 SHAH : www.wasap.my/60123742286 📲 BELLA : www.wasap.my/60132742286 📲 ALIA : www.wasap.my/60106572286 ~~~~~~~~~ ZAMAR TRAVEL & TOURS SDN BHD Reg. No : 1013531-V | Tourism Licenses: KPK LN : 6946 No. 45-2, 1st Floor, Jalan Eco Majestic 9/1A, Eco Majestic, 43500 Semenyih, Selangor Darul Ehsan. ☎ Tel: +60382111041 | +60342707705 || 📱Hotline: +60123742286 | +60132742286 | +60197722286 | 60106572286 || 📠Fax: +60342707705 📧 Email: info@zamartravel.com.my | shah@zamartravel.com.my www.zamartravel.com.my 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 #missRaihan #HoneymoonKL #malaysia #pakejmurah #ZamarTravel #covid19 #kitajagakita #stayathome #flattenthecurve #PerintahKawalanPergerakan #MovementRestrictionOrder #staysafeMohon #like, #share & #tag kepada ahli keluarga, saudara mara & teman rapat anda. Tawaran ini mungkin tidak dapat dilepaskan!!!!

  profile image   profile image

1st Urusan rasmi ambe selepas #PKPB dilaksanakan, ptg tadi selesaikan urusan register new current account utk projek Makbi.Kitchen & produk makanan kering di bawah Ar Rayyan Services And Marketing... #byabaziz #bizcoachabaziz #coachabaziz #akuseorangusahawan #arrayyanconsultancy #arrayyanservicesandmarketing #makbikitchen #keusahawanan #onlinebusiness #digitalmarketing #kotabharu #kubangkerian #kelantan #kitajagakita #stayathome #stayhome #dudukrumah

  profile image

COVID-19, 4 JUN 2020: Statistik terkini setakat jam 12.00 tengah hari. Kes sembuh = 28 Jumlah kes sembuh = 6,559 Kes baharu positif = 277 Jumlah positif = 8,247 Kes kematian = 0 Jumlah Kes kematian = 115 Sebanyak 6 kes dirawat di ICU dan 2 daripadanya memerlukan bantuan alat pernafasan. Sumber: KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA #StayAtHome #DudukDiRumah #Covid19 #QR4info #MaiUsharSat #JabatanPenerangan #JapenPenang #SayangiMalaysiaku #KitaJagaKita #KitaMestiMenang

  profile image

. Quija Tops 1 PC RM 39 SM / RM 45 SS 2 PC RM 59 SM / RM 74 SS 4 PC RM 109 SM / RM RM 115 SS Free Pos Semenanjung & Sabah Sarawak . 👚Boleh campur dengan hashtag yang sama sahaja #pkmixblouse . Material : Cotton . Measurement : Tag M Bahu 22”(Jenis bahu jatuh) Dada 40” Lengan 17” Labuh lengan 18.5” Labuh baju (Depan 26”|Belakang 29.5”) . -------------🎀NOTES🎀------------- 1)Ukuran mungkin berbeza (+- 1) inci 2)Warna asal mungkin tidak akan sama atas faktor percahayaan & lensa camera -----------🌸Cara Order🌸----------- 1) Baca ukuran/harga/material di caption 2) Screenshot / bagi gambar 3) Whatsapp 0173002553 or klik link di bio 4) Mention Size & Pos ke SM/SS --------------------------------------- ❌NO CALL, NO DM, NO Comment ❌NO Urgent Order, NO Booking ❌NO Exchange, NO Refund, NO COD ❌NO Fussy Buyer, NO DS ✔️Whatsapp Only ✔️Ukur Dulu Sebelum Order ✔️SERIOUS Buyer Only ✔️1st pay, 1st served Only 🎀Instagram Feedback : @pinkytaleslover . #blousemalaysia #blousemurah #topmurah #topmalaysia #blouseplain #sayajualblouse #blousemuslimah #blouselabuh #cikgu #student #blousecute #blousemalaysia #bajuhipster #hipsterstyle #hipstermalaysia #ootdmalaysia #pkagent #blouse2020 #ootdbaju #bajuootd #ootdmalaysia #bajuviral #kitajagakita #kitamestimenang #qujiatops

  profile image

Nasi Set Super Couple ‼️‼️ Yang ni kalo oder memang giler puas hati. Siap makan menyandor dekat kerusi. 😁 Lauk banyak, untuk makan 2 orang. Untuk warga Kuantan. Jangan malu & segan untuk datang makan. Mana yang nak bungkus atau COD pon boleh. Kami hantar sampai depan mulot 🥰. Tinggal nak suap je. No ade dekat atas. Boleh DM. DAH BUKA ‼️ DAH BUKA ‼️ Jom guys.. Makan tengahari kat sini. Nasi Set Udang Galah Klik Link oder ——>> wasap.my/601158967695/NAKODERCOD #StaySafe #StayHome #KitaJagaKita #JagaJarak #CODMakananKuantan #MakananSedapKuantan #Kuantan #CharKueyTeowUdangSelambok #CKT #InderaMahkota #SungaiIsap #PermatangBadak #BukitRangin #Pandan #TanahPutih #Kotasas #BandarKuantan #TamanTas #TamanGuru #IIum #Polisas #Widad #Kuipsas #KKTM #HTAA #PDRM #KPJ #KMC

  profile image

. Quija Tops 1 PC RM 39 SM / RM 45 SS 2 PC RM 59 SM / RM 74 SS 4 PC RM 109 SM / RM RM 115 SS Free Pos Semenanjung & Sabah Sarawak . 👚Boleh campur dengan hashtag yang sama sahaja #pkmixblouse . Material : Cotton . Measurement : Tag M Bahu 22”(Jenis bahu jatuh) Dada 40” Lengan 17” Labuh lengan 18.5” Labuh baju (Depan 26”|Belakang 29.5”) . -------------🎀NOTES🎀------------- 1)Ukuran mungkin berbeza (+- 1) inci 2)Warna asal mungkin tidak akan sama atas faktor percahayaan & lensa camera -----------🌸Cara Order🌸----------- 1) Baca ukuran/harga/material di caption 2) Screenshot / bagi gambar 3) Whatsapp 0173002553 or klik link di bio 4) Mention Size & Pos ke SM/SS --------------------------------------- ❌NO CALL, NO DM, NO Comment ❌NO Urgent Order, NO Booking ❌NO Exchange, NO Refund, NO COD ❌NO Fussy Buyer, NO DS ✔️Whatsapp Only ✔️Ukur Dulu Sebelum Order ✔️SERIOUS Buyer Only ✔️1st pay, 1st served Only 🎀Instagram Feedback : @pinkytaleslover . #blousemalaysia #blousemurah #topmurah #topmalaysia #blouseplain #sayajualblouse #blousemuslimah #blouselabuh #cikgu #student #blousecute #blousemalaysia #bajuhipster #hipsterstyle #hipstermalaysia #ootdmalaysia #pkagent #blouse2020 #ootdbaju #bajuootd #ootdmalaysia #bajuviral #kitajagakita #kitamestimenang #qujiatops

  profile image   profile image

Alhamdulillah.. close HIBAH Plan. Hakak dah bantu sorang client untuk manfaat masa depan nya. Hibah terkecuali daripada Faraid. Tak perlu risau segala kemungkinan..hak mutlak kepada penerima Hibah. Sambil minum sambil sign up HIBAH 😍 Anda dah ade HIBAH Takaful? Jangan segan2 untuk bertanya..jom pm hakak sekaràng 😊 Wasap kakmun 😊 www.wasap.my/60175500521 #1orang1hibah #hibahsatukewajipan #hibahtabungkecemasananda #hibahberiketenangan #hibahserendahrm50 #kitajagakita

  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

📣📣📣SPECIAL ORDER ONLY FOR THIS SATURDAY 6JUNE 💥 . NASI DAGANG UDANG WITHOUT MINIMUM ORDER😱😱😱😱BIASANYA NASI DAGANG UDANG KAMI TERIMA MINIMUM ORDER 20PAX !JANGAN LEPASKAN PELUANG UOLLSSS🙋🙋🙋 . . Officially boleh order NASI DAGANG TERENGGANU GRANNIES dengan HOTKITCHENMOM.KL 🙋 . . Kami open order NASI DAGANG GRANNIES everyday!!!! Booking slot with payment untuk breakfast /lunch before 6pm everyday untuk penghantaran esoknya 😉 . Yang mana berdekatan dengan area sis Taman Melati/Wangsamaju/Danau Kota/Melawati/Gombak /Sentul/Setiawangsa etc boleh direct wasap😉 (link di bio)☝ . ☎ www.wasap.my/+60105756884 . Jom rasa keenakan Nasi Dagang Terengganu 💯% beras basmati yang paling laris Di KLCC. . A) Nasi Dagang Terengganu Premium GRANNIES . Didatangkan dengan : . 🌲 100% beras basmati . 🌲 Acar Timun . 🌲 Lauk (option of ) : . . 1- Gulai Ikan (aye/tongkol hitam) . 2- Gulai Ayam . 3- Udang . SENARAI PILIHAN : . 👉🏻VALUE PACK : . Suggestion for Breakfast (individual pack) . 🍽 Nasi ➡️ +/- 160gm (without packaging) . 🦈 Ikan ➡️ +/- 33 gm . . 🐔Ayam ➡️ 1 ketul . 🦐Udang ➡️ minimum 2 ekor . . ✅ PRICING: . Ikan : RM10 . Ayam : RM10 . Udang : RM18 . 👉🏻JUMBO PACK : . Suggestion for Lunch (individual pack) . 😱 EXTRA nasi . 😱 EXTRA lauk (ikan/ayam/udang min. 3 ekor) . 😱 FREE Telur Rebus Gulai . . ✅ PRICING: . Ikan : RM14.90 . Ayam : RM14.90 . Udang : RM27.90 . 👉🏻 BUFFET SET : . suggestion for 10 person/pack . 🍚Nasi ➡️ +|- 1600 gm . . 🦈ikan ➡️ +/- 330 gm . . 🦐Udang ➡️ minimum 20 ekor . . 🐔Ayam ➡️ minimum 10 ketul . . ✅ PRICING : . Ikan : RM95 . Ayam : RM95 . Udang : RM175 . #hotkitchenmom #premiumsatisfied #nasidagang #nasidagangterengganu #nasidagangterengganupremium #nasidagangberasbasmati #nasidaganggrannies #terengganu #terlarisdiklcc #mco #pkp #covid19 #gombakfooddelivery #wangsamelawati #batucaves #klfoodie #jjcm #fooddeliverykl #wangsamaju #jalanjalancarimakan #melawati #tamanmelati #juadahraya #kitajagakita #tv3 #fvbazaar #RIbazaar #dudukrumah #makanmakanraya

  profile image

. Quija Tops 1 PC RM 39 SM / RM 45 SS 2 PC RM 59 SM / RM 74 SS 4 PC RM 109 SM / RM RM 115 SS Free Pos Semenanjung & Sabah Sarawak . 👚Boleh campur dengan hashtag yang sama sahaja #pkmixblouse . Material : Cotton . Measurement : Tag M Bahu 22”(Jenis bahu jatuh) Dada 40” Lengan 17” Labuh lengan 18.5” Labuh baju (Depan 26”|Belakang 29.5”) . -------------🎀NOTES🎀------------- 1)Ukuran mungkin berbeza (+- 1) inci 2)Warna asal mungkin tidak akan sama atas faktor percahayaan & lensa camera -----------🌸Cara Order🌸----------- 1) Baca ukuran/harga/material di caption 2) Screenshot / bagi gambar 3) Whatsapp 0173002553 or klik link di bio 4) Mention Size & Pos ke SM/SS --------------------------------------- ❌NO CALL, NO DM, NO Comment ❌NO Urgent Order, NO Booking ❌NO Exchange, NO Refund, NO COD ❌NO Fussy Buyer, NO DS ✔️Whatsapp Only ✔️Ukur Dulu Sebelum Order ✔️SERIOUS Buyer Only ✔️1st pay, 1st served Only 🎀Instagram Feedback : @pinkytaleslover . #blousemalaysia #blousemurah #topmurah #topmalaysia #blouseplain #sayajualblouse #blousemuslimah #blouselabuh #cikgu #student #blousecute #blousemalaysia #bajuhipster #hipsterstyle #hipstermalaysia #ootdmalaysia #pkagent #blouse2020 #ootdbaju #bajuootd #ootdmalaysia #bajuviral #kitajagakita #kitamestimenang #qujiatops

  profile image

#Repost @bernamaofficial • • • • • • PUTRAJAYA, 3 Jun -- Kementerian Kesihatan (KKM) yakin dengan pelaksanaan Garis Panduan Pengurusan Pembukaan Semula Sekolah, mampu membendung jangkitan COVID-19 sekiranya jarakan sosial, dilaksanakan dengan sebaik mungkin.⁣ ⁣ Ketua Pengarah Kesihatan Datuk Dr Noor Hisham Abdullah berkata, garis panduan yang dirangka itu akan ditambah baik dari semasa ke semasa untuk kebaikan pelajar, guru-guru dan ibu bapa.⁣ ⁣ Berita selanjutnya di bernama.com atau klik link di bio. ⁣ ⁣ #pkpb #sekolah #sop #kitateguhkitamenang #kitajagakita

  profile image   profile image   profile image   profile image

Kurung Naura, simple but beauty💖💖 Sales Price : RM129 💥 _ Jom shopping dengan #agentsahsolehahinspire 😉 #agentsahsolehahinspire38 #kurungnaurabysi #bajukurungcantik #shoppingonline #stayhome #safe #kitajagakita

  profile image

🔥 SALE 🔥 Ramai yang dah ketagih‼️ Koleksi baju tanpa gosok Sabella terus menghantui. Bila dah cuba sekali, pasti jatuh hati. Minta cik abang beli, adik manis nak lagi 😘 Sempena 6.6 BEST DEALS, Sabella menawarkan #DISKAUN luar biasa untuk koleksi #BajuTanpaGosok yang terpilih. ❤️Unicorn Sweet❤️ N/P: RM79/psg 🔥🔥🔥6.6 BEST DEALS: RM99/2psg* JIMAT RM59! Tawaran hanya untuk masa terhad bermula 3 Jun hingga 6 Jun sahaja tau! Stok pun terhad, cepat sebelum terlepasss. *Tertakluk terma dan syarat. *Add postage mengikut rate terkini *Pos out max 15 hari bekerja. #Sabella #BajuKurungTanpaGosok #BajuTanpaGosok #66BestDeals #EllaSukaSabella #BendaTakPayahGosokBuatApaNakGosok #bajukurung #bajuumrah #bajutidur #blouse #bajuraya2020 #staysafe #stayathome #kitajagakita

  profile image

“MIS_B DH MCM KENE PAM BESORRNYAA” . Wow! Amazing betul B CONFIDENT ADVANCE ni. Baru pakai 2 minggu tapi kesannya sangat POWER! 1 minggu ni selalu tukar bra tau. Setiap hari ade perubahan, asyik tak muat jer. MesB makin besar dh mcm kena pam. . Anda mengalami masalah mis b londeh? Mis b besar sebelah? Meyh cuba B CONFIDENT ADVANCE nih. Jom pakat2 buat kan suami anda tertawan dgn anda. Montokkan dan cantikkan aset anda kembali. . Tak perlu bazir duit lagi, dgn serum ajaib ni boleh bantu dinda dpt kn aset yg diidamkan. . Awak jangan su.sah hati ye, akak akan bantu awak semua tau. . Dapatkan B CONFIDENT ADVANCE LIMITED TWIN PACK dgn harga yg berbaloi + FREE GIFT EKSKLUSIF #bconfident #bconfidenthq #bconfidentselangor #bconfidentoffer #bconfidentsale #bconfidentpromo #bconfidentpromosi #payudarakencang #payudaraindah #breastserum #trustedseller #sale #neelofa #noradanish #mirafilzah #ctdk #faramendoza #lakukeras #meletop #tv3 #viral #terlajaklaris #tiktokmalaysia #stayathome #kitajagakita

  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

☘ *Alisha Shawl* ☘ 👉 Non instant shawl 👉 Material Korea Moss Crepe 👉 Lebar +/- 75 cm 👉 Panjang +/- 180 cm 👉 Dihiasi metal tag 👉 21 pilihan warna ====================== 🌹 *Sehelai* 🌹 ====================== 👉🏻 RM49 ====================== 🌹 *2 helai* 🌹 ====================== 👉🏻 RM98 ====================== 🌹 *3 helai* 🌹 ======================== 👉🏻RM 110 (Jimat RM37) P/s: 👉 Warna di dalam gambar ada yang agak berbeza dari warna sebenar disebabkan oleh faktor cahaya, kamera, dan lain-lain. *NSMC*, _Glorifies Your Inner Beauty_! #muslimahfashion #stayhome #staysafe #kitajagakita #cantikberhijab #jimatmasa

  profile image   profile image   profile image   profile image

Makeup AKAD NIKAH She request a simple makeup but yet still gorgeous for her wedding day🖤 tq love for chosing @makeupby_faizatulnajirahzalil Anyone who love the makeup do click link at bio or directly pm 📞www.wasap.my/60193646396 #muaterengganu #muamalaysiamakeupartist #muakualanerus #muabukitpayung #muamarang #muagongbadak #muaseberangtakir #muamalaysia #makeupartist #makeupartistterengganu #mekapmurahterengganu #mekapterengganu #kitajagakita #malaysiawedding

  profile image

. 4 Jun 2020 / 12 Syawal 1441H . #Repost FB @JKN PAHANG. . Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Berikut merupakan situasi terkini COVID-19 di Pahang mengikut mukim di daerah. (Kemaskini 4.6.2020 @ 12.00 tengah hari). RINGKASAN KES HARIAN: 1. KES BARU = 1 kes dari Mukim Jenderak, Temerloh iaitu dari kawasan Kuala Krau. 2.JUMLAH KES AKTIF: 20 kes a. Mukim Triang 1, Bera - 7 kes b. Mukim Pulau Tawar, Jerantut - 1 kes c. Mukim Kuala Kuantan 2 - 2 kes d. Mukim Keratong, Rompin - 1 kes e. Mukim Chenor, Maran - 8 kes f. Mukim Jenderak, Temerloh - 1 kes 2. KES STEPDOWN CARE = 2 kes Jumlah Kumulatif = 18 a. Mukim Sabai, Bentong - 1 kes b. Mukim Pulau Tawar, Jerantut - 1 kes 3. KES SEMBUH = 0 kes Jumlah Kumulatif = 317 4. KES KEMATIAN = 0 kes Jumlah Kumulatif = 7 📍ELAKKAN 3S 1) Tempat yang SESAK 2) Tempat SEMPIT dan tertutup 3) SEMBANG atau berbual dalam jarak dekat 📍AMALKAN 3W 1) WASH - kerap cuci tangan dengan air dan sabun 2) WEAR - pakai pelitup muka jika bergejala 3) WARN - elak dari bersalaman dan bersentuhan - amalkan etika batuk dan bersin - lakukan disinfeksi - duduk rumah - dapatkan rawatan jika bergejala Kita sama-sama ambil tanggungjawab dan amanah ini bersama. Bersama kita putuskan rantaian COVID-19. #covid19 #kitajagakita #kitamestimenang #koinaksihat #tanganimerahlindungihijau . ~ TEPAT, SEBENARNYA, SUMBER RASMI, SAHIH & DIPERCAYAI ~ . Follow, like & share. . IG Rasmi : @media_kemaspahang FB Rasmi : @KEMAS Negeri pahang . . @kemasofficial @media_kemaspahang . #StaySafe #RestrictedMovementOrder #perintahkawalanpergerakan #Covid_19 #StayAtHome #kemaspahang #imkemas #we❤kemas #sentiasadihati #youaretheTRUSTEDone #kemas4u #luarbandarsejahtera

  profile image

Hi semua, @byleeya_ ada jual BAWAL CHIFFON!! U gais nak tahu tak, saya ada masalah sikit nak pakai bawal ni.. tapi BAWAL CHIFFON je yang hebat!!! 😭 . Sebab apa? Sebab BAWAL CHIFFON je yang paling senang jadi, selesa sangat kalau pakai macam macam gaya. Allahu.. tak percaya cuba la 😍 . Measurement: 110cm x 110cm Material: Heavy Chiffon Add postage: RM6.50 SM | RM 11.50 SS . #bawalchiffon #bawalsedappakai #tudungviral #bawalsejuk #pelbagaipilihan #salampkp #kitajagakita #stayhomestaysafe #barangtempatan #tudungviral2020

  profile image

[PAKAI SERUM TAPI TAK JADI APA APA PUN?] . . Yelah, macam mana nak jadi apa apa kalau basic skincare pun awak tak jaga. Pakai serum je tapi tak cuci muka. Pakai serum tapi tak lock kan hydration dekat kulit so macam mana? Kulit tak bersih fully, lepastu sibuk apply serum. Haaa camne tu? Siapa makan cili dia terasa pedasnya 🤪 Sebabtu pentingnya jaga basic skincare ni. Apa basic skincare Melda? Cleanser ➡️ Moisturizer ➡️ Sunscreen! 3 items ni paling basic, kalau tak jaga jangan naughty nak pakai yang lain. Okay? . . Tapi janganlah risau, dengan Melda korang boleh dapatkan free consultation, apa korang perlu pakai & macam mana journey skincare korang. Okay? Melda sentiasa sedia berkhidmat 🥰

  profile image

Dah kurus kan? Tapi tu laaa edit jaa lebih 😂😭 Sesiapa yg BELUM ADA Polisi Takaful JOM APPLY ONLINE sekarang !!! . . . . . . . . Sesiapa yg SUDAH ADA Polisi Takaful TETAPI: 1. Tak pasti jenis polisi apa yg diambil 2. Tak tahu manfaat yg ada dalam polisi 3. Tak pasti berbaloi ke tidak ambil 4. Agent lama MIA (missing in action) Nak Sal review? Nak Sal buat pembedahan 😱 polisi anda? SENANG JE TAK PERLU JUMPA❌❌❌ TETAPI BOLEH BERSEMUKA 😊😊secara VIRTUAL,🖥📱SEMUA DI HUJUNG JARI 👆👆 . (Nak jaga social distancing kan 😁) * * Contact 📲 Badri your Trusted Takaful Practitioner https://sayadanhibah.wasap.my/ https://sayadanhibah.wasap.my/ https://sayadanhibah.wasap.my/ * * #IRichURich #hibah #takaful #hibahperibadi #hibahkeluarga #MLTT #Takaful2U #kitajagakita #stayathome

  profile image

Assalamualaikum 🤗 ✓ Nak buat duit dari rumah ✓ Nak belajar meniaga tanpa modal ✓ Nak Jana duit sampingan #marinamikail #marinamikailovers #miniagent #tudunginstant #tudungsarungcantik #instantudungsarung #stayathome #stayhome #hometogether #kitajagakita

[[cardItem.caption.text | bodyshort ]]

[[ cardItem.taken_at | humanizendate]] days ago
[[ cardItem.comment_count | humanizenumber ]]
[[ cardItem.like_count | humanizenumber]]
Load More