#kitamestimenang

Find posts and stories of the hashtag.
  profile image

Uolss ada masalah ada masalah mata yang teruk ? Jangan risau meh saya kenalkan 1 produk yang tengah meletoppp!! Cuba Eyefood mesti masalah mata uolss akan bertambah sihat & cantik. Setiap bahan yang terdapat dalam eyefood ini dirumus khas untuk yang ada masalah mata seperti rabun & silau. Nak mata sihat & cantik sebelum raya ? Jom kemam eyefood 1 sachet sehari.

  profile image

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin.. #hondabulat #c70 #jaga jarak anda #kerap basuh tgn #kitamestimenang

  profile image

jangan sesekali kita ulang kesalahan yang sama..kerana banyak lagi kesalahan yang belum kita cuba..๐Ÿ’ช๐Ÿป..mistake make a better life..๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป #kitajagakita #besafe #staysafe #malaysiaboleh #kitapastimenang #kitamestimenang #stayathome #dudukrumah

  profile image

Silat? Kungfu? Tomoi? Tahun ni qaya lain dqi sblm2 ni di sebabkan pkp... sedara suma dok penang & yg jauh x dpt blk beqaya skali! Sedey wei ๐Ÿ˜ญ so km decide wt photoshot family kt sawah padi je ๐Ÿ˜ฌ qaya ttp qaya! Cuma suasana ja lain ๐Ÿ˜ญ ๐Ÿ“ธ @samabdrahman #eidmubarak #victoryday #kitajagakita #pkpb #kitamestimenang #fightcovid19 #malaysia #kedah #kedahseratarata #sawahpadi #fitnessjourney #fitnessmotivation #martialarts #gymshark #hariraya #freestyle #alifmatin #brocuba #kikiki #staysafe #teamrayakedah #sunnyday #familyphotography #instaphoto

  profile image

Balik raya hati-hati ye, nanti lepas raya jangan lupa balik ke hati saya. ehh ! maaf tak balik raya ๐Ÿ™๐Ÿป Salam Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin ๐Ÿ™‚ #stayhome #staysafe #eidmubarak #kitajagakita #kitamestimenang

  profile image

Assalamualaikum W.B.T โ˜บ๏ธ . . Ada mata pandanglah keindahan, Ada mulut berbudilah pertuturan, Ada hati berilah kesayangan, Ada salah silap silalah maafkan. . . Di kesempatan ini, saya mengucapkan selamat menyambut *Eidul Fitri 1441H* kepada seluruh seluruh umat Islam, khususnya kepada sanak saudara, guru-guru, sahabat handai dan kenalan. Saya mohon maaf zahir dan batin. . . ุŒุชูŽู‚ูŽุจูŽู„ูŽ ุงู„ู„ู‘ูฐู‡ู ู…ูู†ูŽู‘ุง ูˆูŽู…ูู†ู’ูƒูู…. . .ูƒูู„ูู‘ ุนูŽุงู…ูู ูˆูŽุงูŽู†ู’ุชูู…ู’ ุจูุฎูŽูŠู’ุฑู. . Ikhlas daripada: Nasrun Hisyam & family #StayHome #StaySafe #KitaMestiMenang #SelamatHariRaya #StopCovid19 #KitaJagaKita โ™ฅ๏ธ๐ŸŒน๐ŸŒธ

  profile image

Kalau dulu tuan hulubalang berkuda menghadap musuhnya yang nyata.Kini hulubalang bejentera membelah angin mengembara. . . Selamat Hari Raya.Maaf Zahir dan batin.Pohom ampun jika ada silap dan salah.Halalkan makan minum. . . Dalam menyambut Aidilfitri yg mulia jgn lupa amalkan langkah langkah mencegah jangkitan Covid-19 #kitajagakita #eidmubarak #kitamestimenang #hondacbr1000rr #hulubalangmelayu#aidilfiribermakna Cc: @_dnish.irfn

  profile image

3rd Syawal 1441H ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ . Ini je ahli yang boleh balik Kampung ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ . #syukurselalu #eidmubarak #kitajagakita #kitamestimenang

  profile image

Tampan dan bergaya masing2.Betapa hebatnya aura tanjak warisan kita.Terima kasih kerana menggayakan hasil kerja tangan hamba.Selamat hari raya. Jika ada yang berminat atau sebarang pertanyaan sila klik di bio . #tanjak #tanjakwarisanibnpilus #tanjakraya #tengkolok #kitajagakita #kitamestimenang

  profile image

Riang ria hari raya bersama keluarga. Jaga jarak kita , jaga pemakanan , kita jaga kita . Kesihatan tetap di utamakan . #stayathome #staysafe #stayhealthy #StayStrong#kitamestimenang

  profile image

3 Syawal 1441H / 26 Mei 2020M ๐‘ฒ๐’‚๐’•๐’‚ ๐‘จ๐’-๐‘ฎ๐’‰๐’‚๐’›๐’‚๐’๐’Š : ๐’€๐’‚๐’๐’ˆ ๐’‹๐’‚๐’–๐’‰ ๐’Š๐’•๐’– ๐‘พ๐‘จ๐‘ฒ๐‘ป๐‘ผ ๐’€๐’‚๐’๐’ˆ ๐’…๐’†๐’Œ๐’‚๐’• ๐’Š๐’•๐’– ๐‘ด๐‘จ๐‘ป๐‘ฐ ๐’€๐’‚๐’๐’ˆ ๐’ƒ๐’†๐’”๐’‚๐’“ ๐’Š๐’•๐’– ๐‘ต๐‘จ๐‘ญ๐‘บ๐‘ผ ๐’€๐’‚๐’๐’ˆ ๐’ƒ๐’†๐’“๐’‚๐’• ๐’Š๐’•๐’– ๐‘จ๐‘ด๐‘จ๐‘ต๐‘จ๐‘ฏ ๐’€๐’‚๐’๐’ˆ ๐’Ž๐’–๐’…๐’‚๐’‰ ๐’Š๐’•๐’– ๐‘ฉ๐‘ฌ๐‘น๐‘ฉ๐‘ผ๐‘จ๐‘ป ๐‘ซ๐‘ถ๐‘บ๐‘จ ๐’€๐’‚๐’๐’ˆ ๐’‘๐’‚๐’๐’‹๐’‚๐’๐’ˆ ๐’Š๐’•๐’– ๐‘จ๐‘ด๐‘จ๐‘ณ ๐‘บ๐‘ถ๐‘ณ๐‘ฌ๐‘ฏ ๐’€๐’‚๐’๐’ˆ ๐’Š๐’๐’…๐’‚๐’‰ ๐’Š๐’•๐’– ๐‘บ๐‘จ๐‘ณ๐‘ฐ๐‘ต๐‘ฎ ๐‘ด๐‘ฌ๐‘ด๐‘จ๐‘จ๐‘ญ๐‘ฒ๐‘จ๐‘ต ุณู„ุงู…ุช ู‡ุงุฑูŠ ุฑุงูŠ ุนูŠุฏุงู„ูุทุฑูŠ Hari Raya AidilFitri ke 3 saya tidak berkerja dan bolehlah kami bergambar bersama, dan menjemput sahabat datang beraya mengikut sesi masa yang ditetapkan.. #StayAtHome #StaySafe #PerintahKawalanPergerakan #3Syawal1441H #Syawal1441H #SelamatHariRaya #Green #KitaJagaKita #KitaMestiMenang

  profile image

Tanggal 20 Mei 2020 @ 3.30pagi lahirlah sudah putera baru dalam keluarga kami. Alhamdulillah syukur, Allah permudahkan semuanya ๐Ÿ˜. Petang terus discaj, sabtu 23 Mei 2020 admit ward semula, baby nak beraya kat hospital. Mau seminggu jugak ni duduk hospital. Dugaan raya 2020 gituuu. ๐Ÿคฃ. Raya tak raya lah sama je. Salam perkenalan, salam lebaran daripada Amir Ziyad bin Mohd. Aziizul Hakiim #baby2020 #babyramadhan #rayapkpb #covid_19 #stayathome #kitajagakita #KitaMestiMenang

  profile image

Kerajaan tak akan tunduk tuntutan 'pembela' PATI KUALA LUMPUR: Tindakan menahan dan menyaring pendatang asing tanpa izin (PATI) daripada COVID-19 akan diteruskan bagi memastikan wabak itu dapat dikawal dan tidak terus menular dalam kalangan rakyat. Menteri Kanan (Keselamatan), Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob, menegaskan bahawa tindakan itu akan diteruskan kerana ia bukan satu bentuk amalan diskriminasi terhadap PATI yang melanggar undang-undang negara. Sebaliknya kata beliau, tindakan tegas kerajaan itu bertujuan menjaga serta memastikan kepentingan dan keselamatan umum, khususnya rakyat yang majoriti patuh kepada prosedur operasi standard (SOP) Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB). "Walau apa pun desakan daripada kumpulan ini kepada kerajaan, kita tidak akan tunduk kepada kehendak mereka kerana tindakan kita adalah untuk menjaga kepentingan dan kesihatan rakyat," katanya pada sidang media harian mengenai PKPB di Putrajaya, hari ini. Sumber: Berita Harian https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3163740967025670&id=138683329531464 #imigresen #jim #covid19 #herocovid19 #frontliners #stayathome #staysafe #dudukrumah #kitajagakita #kitamestimenang Sistem Temujanji Online (STO) Jabatan Imigresen Malaysia: http://sto.imi.gov.my Portal: Jabatan Imigresen Malaysia https://www.imi.gov.my Facebook: Jabatan Imigresen Malaysia https://www.facebook.com/imigresen Twitter: @imigresenmy https://twitter.com/imigresenmy Instagram: Imigresen https://instagram.com/imigresen/ YouTube: Imigresen TV https://www.youtube.com/channel/UCzoLpkgcaPIdCIfEOvHuq2A Telegram: Jabatan Imigresen Malaysia http://telegram.me/imigresen

  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

Ukhuwah yang sentiasa dijaga. Setiap ujian Allah swt, pasti ada hikmah disebaliknya. Terima Kasih kerana sentiasa mengizinkan bahu untuk disandarkan. #salamaidilfitri #ikhlasdalampersahabatan #covid_19 #kitajagakita #kitamestimenang #normabaharu #n32endau #sejahteraEndau

  profile image

Usia bukan halangan... Skrg dah pandai selfie sebab dan makin cantik dan sihat. MashaAllah tabarakallah . Jika tak mulakan dari sekarang sampai bila nak tgk result.. Ambil tindakan sekarang lg 3 bulan akan tersenyum lebar . PERTANYAAN PENDAFTARAN BAKAR LEMAK SELEPAS RAYA INTAKE JUN 2020 Turn on notification supaya tidak terlepas tip2 yg menarik dari Coach Hani ๐Ÿ“ฒ0193970503 perempuan shj berumur 19 tahun keatas klik link di profile direct ke wasap . โžกSesi intake terbaru di buka utk ๐Ÿ†Transformasi 30 hari. (limited slot as we want result) KURUS & Fit - Eat Right Stay Fit with Advance Coachingย  T.E.A.M PowerโคFit Malaysia . Program yang lengkap dan mudah sesuai utk semua org. Apa yg kami beri: โค๏ธ Ilmu pemakanan kesihatan sepanjang program โค๏ธGroup support yg sporting โค๏ธCoaching 1 to 1 โค๏ธ Mealplan lengkap dengan resepi dan senarai groceries โค๏ธ Nutrition food โค๏ธ Keputusan turun berat badan 5-9kg sebulan . #teampowerfitmalaysia#kurusdarirumah #wellness #laguraya #sayanakkurus #handsanitizer #bajusaizbesar#tealive #fitness#tipskurus#senamankecilkanlengan#workfromhome #rayatahun2020 #meletop #bajusaizxxl#juadahhariraya #ramadhanterakhir #stayathome #bajuraya #remyishak #pkpb #nur1 #kitamestimenang #kitajagakita #dudukrumah #stayathome #lagurayaviral #kurussihat#bajuraya2020

  profile image

SELAMAT HARI RAYA..2020..SIHAT KESIHATAN DAN SIHAT POKET #pkpsambunglagi #kitamestimenang

  profile image

#Repost @japensabah โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข Banyak persoalan diterima daripada orang awam berkenaan kes import yang dilaporkan. Sebagai makluman, kes-kes COVID-19 dikategorikan mengikut punca jangkitan. Bagi kes-kes import, Kementerian Kesihatan Malaysia telah memutuskan kes import dibahagikan kepada Kategori A, B dan C (Infografik di bawah). Setakat 24 Mei 2020, 60% kes COVID-19 yang dilaporkan merupakan jangkitan dalam negeri (Import C dan Tempatan) dan satu pertiga mendapat jangkitan dari luar Negeri Sabah terutamanya dari Semenanjung Malaysia (Import). Kes Import A mendapat jangkitan di Vietnam, Thailand, United Kingdom dan Indonesia (rajah di bawah). Majoriti kes jangkitan dalam negeri (61%) merupakan kontak kepada kes Import B. Sumber : Kenyataan Media Pengarah Kesihatan Negeri Sabah pada 25 Mei 2020 #JaPenSabah #NormaBaharu #KitaMestiMenang

  profile image   profile image

Page 147, out of 366.Book 2020! YASSSS! Ni Laaa cucu sulung arwah KASAU ... and Anak buahhh ku yg pertamaaaa โค๏ธ paling rock and paling bisinggg @ohdearyuhii__ ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜…#selamatharirayaaidilfitri #kitamestimenang #covid19 #movementcontrolorder #staysafeeveryone #ampunmaafdipinta๐Ÿ™ #JL๐Ÿค๐Ÿ’›

  profile image

TIPS MAKEUP GLOW & SKIN NAMPAK SMOOTH HEALTHY!!Haruslah dgn Serum dari Bougas!! . . . Ok takyah pening pening dah, postage dah berjalan mcm biasa ya . . Jom dptkan skin idaman yg glowing healthy dgn Bougas Beauty! . . ๐Ÿš˜ COD Kajang, B.B.Bangi, Putrajaya, Semenyih . ๐Ÿš› Postage seluruh ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . - Whatsapp 0192946198 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 0192946198 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 0192946198 ๐Ÿ“ฒ

  profile image   profile image   profile image

BARUT BABY PELBAGAI DESIGN โ—๏ธ . Bakal bakal mommies semua dah ade blom barut untuk si manje ? kalau belum ade , mari lah ke Moms Basic !! barut comel2 tau ๐Ÿ˜ kain lembut dan selesa tau memang sesuai untuk si comel . . barut digunakan untuk mengikat perut bayi . ini adalah amalan trandisional masyarakat melayu. . โญ•๏ธ mengelakkan dari perut kembung akibat masuk angin . โญ•๏ธ Menjaga bahagian tali pusat dari terkena gigitan semut atau serangga kecil . . โญ•๏ธ Pemakain barut dapat mempercepatkan proses tali pusat trtanggal dan tidak menyaketkan bayi . So tnggu ape lagi mari ke mom basic untuk dpatkan barut comel2 ๐Ÿคฉ . *Barut baby homemade by ummialya* Barut ummialya memang sangat memikat hati ibu. Design lawa dan terkini. Murah dan berkualiti. ๐ŸŽ bahagian atas kain cotton ๐ŸŽ bahagian bawah cotton flannel ๐ŸŽ tali full dan panjang ๐ŸŽ sesuai untuk baby 2.5kg - 6kg ๐ŸŽ ada ruang serong di bahagian bawah untuk elak terkena najis baby ๐ŸŽ double layer Wasap.my/+60173914803/setbaby . #ummialya #ummialyaborongmurah #barutbabyummialya #stopcovid19 #kitamestimenang #malaysiabebascovid19

  profile image

#Info@TAWAUfm @onenewsonlineofficial โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข Prosedur operasi standard, SOP khas bagi taman asuhan kanak-kanak, Taska dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat, PKPB bakal dibentangkan kepada Majlis Keselamatan Negara. Ketua Pengarah Kesihatan, Datuk Dr Noor Hisham Abdullah ketika menjelaskan perkara berkenaan, menyatakan ia bertujuan mewujudkan pusat penjagaan khas serta mengutamakan anak-anak petugas barisan hadapan yang terlibat dalam menangani penularan pandemik COVID-19. Langkah itu juga berupaya mengelak risiko jangkitan kepada kanak-kanak lain. Dalam masa sama, beliau turut menafikan dakwaan sesetengah pihak yang menyatakan SOP berkenaan adalah satu bentuk 'diskriminasi' kepada anak-anak petugas barisan hadapan. @noor_hisham_abdullah #dudukrumah #stayathome #kitamestimenang #kitateguhkitamenang #onenews Post by @shrslnrdn_ | Rg | NFEAB

  profile image

Ada ni mak kiter... Alhamdulillah raya dapat bersama mak... Yg jauh dgn keluarga di kampung, bertabahlah... InshaaAllah x lama lagi kalian jugak dapat bertemu ibu dan ayah di kampung halaman... Sama2 kita doakan wabak COVID-19 berakhir... #throwback #rayapkp #rayanormabaharu #rayaday1 #raya2020 #fightcovid19 #kitajagakita #kitamestimenang

  profile image

lambat post tak apakan..Selamat hari raya dari kami sekeluarga maaf zahir dan batin salam 0-0โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ #SHRMZDB #inikanraya #staysafe #kitamestimenang

  profile image

#Info@TAWAUfm @onenewsonlineofficial โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข Taman Ekspo Pertanian Malaysia Serdang (MAEPS) kini dijadikan pusat kuarantin khas untuk pendatang asing tanpa izin (PATI) yang positif covid-19 di depot tahanan Imigresen. Menurut Menteri Kanan Keselamatan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob, semua rakyat Malaysia yang dikuarantin di MAEPS sebelum ini telah di hantar ke Hospital Sungai Buloh. Tambah Datuk Seri Ismail, Pusat kuarantin itu turut di pasang kawad berduri dengan kawalan anggota keselamatan yang ketat bagi mengelakkan semua tahanan melarikan diri. Sehingga hari ini, Kementerian Kesihatan Malaysia KKM telah mengenal pasti kes positif jangkitan covid-19 di 3 depot imigresen di Bukit Jalil, Semenyih dan KLIA. Mereka yang disahkan positif merupakan PATI yang ditahan atas kesalahan imigresen dan tidak melibatkan pegawai imigresen.@ismailsabri60 #dudukrumah #stayathome #kitamestimenang #kitateguhkitamenang #onenews Post by @shrslnrdn_ | Rg | NFEAB

  profile image

Raya tahun ni i jadi anak tunggal tok ngulu, bongsu tok ngulu๐Ÿ˜๐Ÿ˜sume dekat i biasa la anak misali salu dekat ngn mak ayah๐Ÿ˜‚laki i pun menantu baik dekat ngn mertua๐Ÿ˜œcik aeyn mewakili 7beradik, Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin dari kami skeluarga๐ŸŒน #staysafestayhome #kitajagakita #kitamestimenang

  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

Mereka Korbankan Waktu Mereka Dihari Raya Bersama Keluarga Demi Memastikan Keselamatan Rakyat Dijaga Dengan Baik. Apa Tugas Kita?? Just Stay At Home & Stay Safe For Stop COVID19. Tugas Kami Para Media Pula, Menyampai Berita Y Sahih Kepada Rakyat. KITA JAGA KITA, KITA MESTI MENANG!!! Pix: AsriMamat . . #StayHome #StaySafe #StopCOVID19 #CORONAVIRUS2019 #COVID19 #DudukRumah #KitaMestiMenang #KitaJagaKita #PDRM #ATM #TUDM #EidPKPB #Raya2020 #AidilFitri2020 #AsriMamat

  profile image

My go-to moisturizer. Sekarang ni cuaca tak menentu kan. Sekejap panas, sekejap mendung. Ada yg skip moisturizer sbb tak nak muka berpeluh ๐Ÿ˜ฅ Tapi moisturizer paling penting utk seal semua produk yg dah kita pakai. So penting utk cari moisturizer yg sesuai. Thatโ€™s why we have #AllDayMoisturizer ๐Ÿค— . #bougasbeauty #bougasbeautylovers #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautymoisturizer #bougasviral #alldaymoisturizer #agentsahbougasbeauty #agentbougasbeautynegerisembilan #agentbougascodpalong #agentbougascodgemas #agentbougascodserting #agentbougascodbahau #agentsahbougasbeautyfatinrasdi #ilovebougasbeauty #sispakaisisjual #teamezorin #letscantik #stayathome #covid19 #kitamestimenang

  profile image

Dulu sebelum PKP mostly every week 3 4 kali ulang alik Malaysia Thailand. Turun KL at least dalam sebulan 1 atau 2 kali. Tapi disebabkan covit-19 segalanya berubah. Banyak urusan kerja tak dapat dilakukan. Pergerakkan terbatas. Sumber pendapatan pun terjejas. Cafe Baku di Hatyai pun masih belum boleh beroperasi. Begitu jugak kedai Baku di Yala. Baru sewa n buat renovation tetiba jadi macam ni. Sewa tetap jalan walaupun tak boleh beroperasi... So dalam keadaan camni kita kena banyak bersabar dan istiqomah mencari jalan keluar. Kekuatan mental, emosi dan rohani itu penting. Yang menjadi dilema bilakah sempadan negara akan dibuka kembali? Itu yang menyukarkan aku untuk membuat keputusan kembali ke Malaysia kerana kedua-dua negara ini adalah rumahku dan tempat aku mencari rezeki. Balik Malaysia kena quarantine 14 hari. Tak tahu bila pulak boleh balik ke Thailand. Harap segalanya akan kembali seperti sediakala secepat yang mungkin. #kitamestimenang

  profile image

PERUTUSAN AIDIL FITRI DEWAN PEMUDA PAS SUBANG ".... Dan juga supaya kamu cukupkan bilangan puasa (sebulan Ramadan), dan supaya kamu membesarkan Allah kerana mendapat petunjukNya, dan supaya kamu bersyukur." Al-Baqarah: 185 Alhamdulilah Allah menrezekikan kita untuk sama-sama melengkapkan sebulan bulan Ramadhan yang penuh keberkatan. Semoga kita memperolehi darjat takwa dan keampunan Allah swt. Tahun ini kita menyambut Aidil Fitri dalam suasana yang berbeza, yang mungkin tidak pernah terjangkau oleh fikiran kita. Walaupun mungkin sambutannya agak sederhana dengan ahli keluarga terdekat, tiada ziarah menziarahi secara fizikal, namun kita harus tetap membesarkan hari mulia ini. Ajarlah anak-anak dan ahli keluarga sama-sama membesarkannya hidupkan malamnya dengan takbir dan siangnya dengan pelbagai amalan sunnah. Biarpun sekadar solat Sunat Aidil Fitri dirumah, pakailah pakaian terbaik agar kebesaranya tetap dirasa seisi keluarga. Ini hari kemenangan. Teruslah istiqamah dalam usha kita memerangi pandemik Covid-19 ini, InsyaAllah kita akan memang berkat kerjasama semua pihak. Saya bagi pihak Dewan Pemuda PAS Subang memohon ribuan kemaafan sekiranya ada kesilapan dan kekurangan daripada pihak kami. Salam Aidil Fitri, Maaf Zahir dan Batin. Tajul Ariff Tajul Arus Ketua Dewan Pemuda PAS Subang #StayAtHome #StaySafe #KitaMestiMenang #DemiIslam #PemudaPASSubang

  profile image

Taman Ekspo Pertanian Malaysia Serdang (MAEPS) kini dijadikan pusat kuarantin khas untuk pendatang asing tanpa izin (PATI) yang positif covid-19 di depot tahanan Imigresen. Menurut Menteri Kanan Keselamatan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob, semua rakyat Malaysia yang dikuarantin di MAEPS sebelum ini telah di hantar ke Hospital Sungai Buloh. Tambah Datuk Seri Ismail, Pusat kuarantin itu turut di pasang kawad berduri dengan kawalan anggota keselamatan yang ketat bagi mengelakkan semua tahanan melarikan diri. Sehingga hari ini, Kementerian Kesihatan Malaysia KKM telah mengenal pasti kes positif jangkitan covid-19 di 3 depot imigresen di Bukit Jalil, Semenyih dan KLIA. Mereka yang disahkan positif merupakan PATI yang ditahan atas kesalahan imigresen dan tidak melibatkan pegawai imigresen.@ismailsabri60 #dudukrumah #stayathome #kitamestimenang #kitateguhkitamenang #onenews

  profile image

Hmm.. xtaula mampu ke tidak jd mcm mak, masak apapun sedap ๐Ÿ˜Œ. Part masak, memang sy surrender. Mujur masak Meal Plan program senang 1, 2, 3 siap & sedap. Cuma, minta maaf la ye kalau mak awak nak sy masak masakan yang lain2 tuuuuuu ๐Ÿ™๐Ÿป . .

  profile image

Kakitangan barisan hadapan mengambil langkah berjaga-jaga ketika PKPB dijalankan dengan memeriksa suhu badan dan juga memakai topeng muka/sarung tangan (sekiranya perlu) sebelum bertugas demi keselamatan diri dan juga penumpang yang lain. #KitaJagaKita #KitaMestiMenang #rapidkl

  profile image   profile image

Nah sis belanja ootd ootd letops yang beraya walaupun covid melanda ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ Selamat hari raya โคโค . Thank you, she is wearing Aulia Peplum Kurung in Peach ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . . . #MyravallynAuliaPeplum . Whatsapp 0133470079 to order ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #Myravallyn #MyravallynAgent #MyravallynLebaran #MVrayabysha #raya2020 #lebaran2020 #bajurayapastel #bajurayalace #bajurayabrocade #bajurayapeplum #staysafe #stayathome #kitamestimenang #kitajagakita #putuskanrantaiancovid19 #bajunikah #bajutunang #bajukahwin #bajubridesmaid #coveid

  profile image   profile image

Nah sis belanja ootd ootd letops yang beraya walaupun covid melanda ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ Selamat hari raya โคโค . Thank you, she is wearing Aulia Peplum Kurung in Peach ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . . . #MyravallynAuliaPeplum . Whatsapp 0133470079 to order ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #Myravallyn #MyravallynAgent #MyravallynLebaran #MVrayabysha #raya2020 #lebaran2020 #bajurayapastel #bajurayalace #bajurayabrocade #bajurayapeplum #staysafe #stayathome #kitamestimenang #kitajagakita #putuskanrantaiancovid19 #bajunikah #bajutunang #bajukahwin #bajubridesmaid #coveid

  profile image

Nah sis belanja ootd ootd letops yang beraya walaupun covid melanda ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ Selamat hari raya โคโค . Thank you, she is wearing Aulia Peplum Kurung in Peach ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . . . #MyravallynAuliaPeplum . Whatsapp 0133470079 to order ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #Myravallyn #MyravallynAgent #MyravallynLebaran #MVrayabysha #raya2020 #lebaran2020 #bajurayapastel #bajurayalace #bajurayabrocade #bajurayapeplum #staysafe #stayathome #kitamestimenang #kitajagakita #putuskanrantaiancovid19 #bajunikah #bajutunang #bajukahwin #bajubridesmaid #coveid

  profile image

#Repost @japensarawak โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข STATISTIK TERKINI COVID-19 26 MEI 2020 Sumber Jawatankuasa Pengurusan Bencana Negeri Sarawak #COVID19 #PerintahKawalanPergerakan #PKPB #DudukRumah #KomunikasiKita #KitaMestiMenang #khabardariSarawak #sodiakroks

  profile image

Kenapa org selalu ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜๐˜ˆ๐˜™๐˜Ž๐˜ˆ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ค๐˜ต ๐˜”๐˜ข๐˜ณ๐˜บ ๐˜’๐˜ข๐˜บ ๐˜ฅ๐˜จ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ค๐˜ต? ๐Ÿ˜ Di sini sy nyatakan supaya uolls faham yaโฃ โฃ 1. Product Mary kay is imported from USโฃ โฃ 2. Product Mary kay ๐ญ๐ข๐๐š๐ค ๐š๐ค๐š๐ง ๐š๐๐š ๐๐ž๐ค๐š๐ญ ๐ฐ๐š๐ญ๐ฌ๐จ๐ง, ๐ ๐ฎ๐š๐ซ๐๐ข๐š๐ง ๐จ๐ซ ๐ฉ๐š๐ฌ๐š๐ซ๐š๐ฒ๐šยฒ ๐ฒ๐  ๐›๐ข๐š๐ฌ๐š kamu nampak terpampang jual. WHY? Sbb product Mary kay is exclusive and kita ๐ญ๐š๐ค ๐ฆ๐š๐ก๐ฎ ๐š๐ง๐ฒ ๐‘๐„๐๐‘๐€๐๐ƒ ๐ฉ๐ซ๐จ๐๐ฎ๐œ๐ญ ๐ฐ๐ก๐ข๐œ๐ก ๐ข๐ฌ ๐Ÿ๐š๐ค๐ž. Kalau korang nak purchase any product Mary kay please find any trusted beauty consultant mcm saya gituuu ๐Ÿ˜˜โฃ โฃ 3. Product Mary kay di test beribuยฒ kali before dikeluarkan. WHY? Sbb nak make sure yang product ni btl2 effective untuk skin masingยฒ.โฃ โฃ 4. Product Mary kay di testkan dikulit manusia bkn binatang atau haiwan, which is ditestkan kpd skin kita sendiri..(kecuali negara china)โฃ โฃ 5. Kenapa org selalu bandingkan harga Mary Kay dgn local produk? โฃ โฃ Tahukah INGREDIENTS dlm product MK ni semuanya bagus, semuanya diperkaya dgn bahanยฒ botanical, and bahanยฒ dia juga sgt mahal. WHY? โฃ โฃ Because Mary kay want the best result for our skin. Product mk tdk ada sebarang bahanยฒ mercury or any harmful chemical yg blh merosakkan skin kita. Senang kata it's SAFE.โฃ โฃ 6. MK ni international punya brand. So kalau mahu bandingkan dgn produk lain, bandingkan lah dgn international pnya brand juga. Baru fair gitu. Baru boleh nmpk betapa murahnya MK dgn product branded lain..Jangan bandingkan produk marykay dgn produk yg ada di jual d kedai runcit, kedaiยฒ jamu atau pasarayaโฃ โฃ sbb produk Mary Kay ialah produk ๐“๐จ๐ฉ ๐Ÿ“ ๐ ๐ฅ๐จ๐›๐š๐ฅ ๐ฌ๐ค๐ข๐ง๐œ๐š๐ซ๐ž ๐›๐ซ๐š๐ง๐! ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“โฃ โฃ #timewise3Dโฃโฃ #beauty #beautyskincaremy #malaysia #cod #negerisembilan #kitajagakita #kitamestimenang #viral #produkviral #marykaymalaysia #marykaymysg #marykay #sales #rayapromo #promoraya #promotion #raya #jerawat #kulitkering #breakout #botanicaleffect

  profile image

Kenapa org selalu ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜๐˜ˆ๐˜™๐˜Ž๐˜ˆ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ค๐˜ต ๐˜”๐˜ข๐˜ณ๐˜บ ๐˜’๐˜ข๐˜บ ๐˜ฅ๐˜จ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ค๐˜ต? ๐Ÿ˜ Di sini sy nyatakan supaya uolls faham yaโฃ โฃ 1. Product Mary kay is imported from USโฃ โฃ 2. Product Mary kay ๐ญ๐ข๐๐š๐ค ๐š๐ค๐š๐ง ๐š๐๐š ๐๐ž๐ค๐š๐ญ ๐ฐ๐š๐ญ๐ฌ๐จ๐ง, ๐ ๐ฎ๐š๐ซ๐๐ข๐š๐ง ๐จ๐ซ ๐ฉ๐š๐ฌ๐š๐ซ๐š๐ฒ๐šยฒ ๐ฒ๐  ๐›๐ข๐š๐ฌ๐š kamu nampak terpampang jual. WHY? Sbb product Mary kay is exclusive and kita ๐ญ๐š๐ค ๐ฆ๐š๐ก๐ฎ ๐š๐ง๐ฒ ๐‘๐„๐๐‘๐€๐๐ƒ ๐ฉ๐ซ๐จ๐๐ฎ๐œ๐ญ ๐ฐ๐ก๐ข๐œ๐ก ๐ข๐ฌ ๐Ÿ๐š๐ค๐ž. Kalau korang nak purchase any product Mary kay please find any trusted beauty consultant mcm saya gituuu ๐Ÿ˜˜โฃ โฃ 3. Product Mary kay di test beribuยฒ kali before dikeluarkan. WHY? Sbb nak make sure yang product ni btl2 effective untuk skin masingยฒ.โฃ โฃ 4. Product Mary kay di testkan dikulit manusia bkn binatang atau haiwan, which is ditestkan kpd skin kita sendiri..(kecuali negara china)โฃ โฃ 5. Kenapa org selalu bandingkan harga Mary Kay dgn local produk? โฃ โฃ Tahukah INGREDIENTS dlm product MK ni semuanya bagus, semuanya diperkaya dgn bahanยฒ botanical, and bahanยฒ dia juga sgt mahal. WHY? โฃ โฃ Because Mary kay want the best result for our skin. Product mk tdk ada sebarang bahanยฒ mercury or any harmful chemical yg blh merosakkan skin kita. Senang kata it's SAFE.โฃ โฃ 6. MK ni international punya brand. So kalau mahu bandingkan dgn produk lain, bandingkan lah dgn international pnya brand juga. Baru fair gitu. Baru boleh nmpk betapa murahnya MK dgn product branded lain..Jangan bandingkan produk marykay dgn produk yg ada di jual d kedai runcit, kedaiยฒ jamu atau pasarayaโฃ โฃ sbb produk Mary Kay ialah produk ๐“๐จ๐ฉ ๐Ÿ“ ๐ ๐ฅ๐จ๐›๐š๐ฅ ๐ฌ๐ค๐ข๐ง๐œ๐š๐ซ๐ž ๐›๐ซ๐š๐ง๐! ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“โฃ โฃ #timewise3Dโฃโฃ #beauty #beautyskincaremy #malaysia #cod #negerisembilan #kitajagakita #kitamestimenang #viral #produkviral #marykaymalaysia #marykaymysg #marykay #sales #rayapromo #promoraya #promotion #raya #jerawat #kulitkering #breakout #botanicaleffect

  profile image

Kenapa org selalu ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜๐˜ˆ๐˜™๐˜Ž๐˜ˆ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ค๐˜ต ๐˜”๐˜ข๐˜ณ๐˜บ ๐˜’๐˜ข๐˜บ ๐˜ฅ๐˜จ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ค๐˜ต? ๐Ÿ˜ Di sini sy nyatakan supaya uolls faham yaโฃ โฃ 1. Product Mary kay is imported from USโฃ โฃ 2. Product Mary kay ๐ญ๐ข๐๐š๐ค ๐š๐ค๐š๐ง ๐š๐๐š ๐๐ž๐ค๐š๐ญ ๐ฐ๐š๐ญ๐ฌ๐จ๐ง, ๐ ๐ฎ๐š๐ซ๐๐ข๐š๐ง ๐จ๐ซ ๐ฉ๐š๐ฌ๐š๐ซ๐š๐ฒ๐šยฒ ๐ฒ๐  ๐›๐ข๐š๐ฌ๐š kamu nampak terpampang jual. WHY? Sbb product Mary kay is exclusive and kita ๐ญ๐š๐ค ๐ฆ๐š๐ก๐ฎ ๐š๐ง๐ฒ ๐‘๐„๐๐‘๐€๐๐ƒ ๐ฉ๐ซ๐จ๐๐ฎ๐œ๐ญ ๐ฐ๐ก๐ข๐œ๐ก ๐ข๐ฌ ๐Ÿ๐š๐ค๐ž. Kalau korang nak purchase any product Mary kay please find any trusted beauty consultant mcm saya gituuu ๐Ÿ˜˜โฃ โฃ 3. Product Mary kay di test beribuยฒ kali before dikeluarkan. WHY? Sbb nak make sure yang product ni btl2 effective untuk skin masingยฒ.โฃ โฃ 4. Product Mary kay di testkan dikulit manusia bkn binatang atau haiwan, which is ditestkan kpd skin kita sendiri..(kecuali negara china)โฃ โฃ 5. Kenapa org selalu bandingkan harga Mary Kay dgn local produk? โฃ โฃ Tahukah INGREDIENTS dlm product MK ni semuanya bagus, semuanya diperkaya dgn bahanยฒ botanical, and bahanยฒ dia juga sgt mahal. WHY? โฃ โฃ Because Mary kay want the best result for our skin. Product mk tdk ada sebarang bahanยฒ mercury or any harmful chemical yg blh merosakkan skin kita. Senang kata it's SAFE.โฃ โฃ 6. MK ni international punya brand. So kalau mahu bandingkan dgn produk lain, bandingkan lah dgn international pnya brand juga. Baru fair gitu. Baru boleh nmpk betapa murahnya MK dgn product branded lain..Jangan bandingkan produk marykay dgn produk yg ada di jual d kedai runcit, kedaiยฒ jamu atau pasarayaโฃ โฃ sbb produk Mary Kay ialah produk ๐“๐จ๐ฉ ๐Ÿ“ ๐ ๐ฅ๐จ๐›๐š๐ฅ ๐ฌ๐ค๐ข๐ง๐œ๐š๐ซ๐ž ๐›๐ซ๐š๐ง๐! ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“โฃ โฃ #timewise3Dโฃโฃ #beauty #beautyskincaremy #malaysia #cod #negerisembilan #kitajagakita #kitamestimenang #viral #produkviral #marykaymalaysia #marykaymysg #marykay #sales #rayapromo #promoraya #promotion #raya #jerawat #kulitkering #breakout #botanicaleffect

  profile image

Our Second Year for Eid Mubarak ๐Ÿ’• #kualalumpurvspenang #kitamestimenang #kitajagakita

  profile image

Siapa yang hobinya suka makan tapi dapam masa yang sama nak kurus. Especially makan jajan. Mulut asyik rasa nak mengunyah je. . . Saya dulu suka makan jajan n kacang2.. Air kegemaran pulak milo o..mana la tak put on weight kan..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . Now bila dah join program saya terus tinggal air manis. Jajan pulak bila betul2 teringin baru makan masa cheat day. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . Ada yang nak kurus tak lepas raya ni? Saya boleh bantu anda tanpa perlu berlapar. Seriously nak tau? . . Pendaftaran untuk bulan Jun 2020 masih dibuka. Cepat2 ye sebab slot adalah terhad. Untuk details boleh ๐Ÿ‘‡: . ๐ŸŒˆ klik link di bio ig @fuadah_zainal . ๐ŸŒˆ 012-2405434 - Coach Fuadah . . LOSE WEIGHT ONLINE COACHING PROGRAM . . #KitaJagaKita #gurumalaysia #hapusCovid19 #sihatkanmalaysia #StayHomeStaySafe #dietkalorimenu #dietkalori #StrongerTogether #StayAtHome #BreaktheChain #KitaMestiMenang #KitaTeguhKitaMenang #teamnickhinhussein #loseweightfromhome #bawalexclusive #jomkurus1malaysia #mmbasic #leeyanarahman #minaz #bellaammara #arianiluxe #jomkurus #kurusbadan #arianiluxe #ariani #mekkembangcotton #bawalexclusive #dramasangat #tutorialbawal #tutorialmakeup #radiusite #StayAtHome #bukangadisbiasa

  profile image

Prosedur operasi standard, SOP khas bagi taman asuhan kanak-kanak, Taska dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat, PKPB bakal dibentangkan kepada Majlis Keselamatan Negara. Ketua Pengarah Kesihatan, Datuk Dr Noor Hisham Abdullah ketika menjelaskan perkara berkenaan, menyatakan ia bertujuan mewujudkan pusat penjagaan khas serta mengutamakan anak-anak petugas barisan hadapan yang terlibat dalam menangani penularan pandemik COVID-19. Langkah itu juga berupaya mengelak risiko jangkitan kepada kanak-kanak lain. Dalam masa sama, beliau turut menafikan dakwaan sesetengah pihak yang menyatakan SOP berkenaan adalah satu bentuk 'diskriminasi' kepada anak-anak petugas barisan hadapan. @noor_hisham_abdullah #dudukrumah #stayathome #kitamestimenang #kitateguhkitamenang #onenews

  profile image

Hari nie dah masuk syawal ke 3 ya... Rasa-rasa berapa byk excessive kalori dah kita simpan ya๐Ÿคญ๐Ÿ˜. . Tag & share dengan kawan-kawan yang nak belajar turun berat sihat 3-7 kg sebulan secara online je. . Boleh klik link bio @fakhrur_fizah1 @fakhrur_fizah utk info lanjutโ˜บ๏ธ #onlinecoaching#gofitwithme#teamfakhrur_fizah#rayadirumah#stayathome#kekaltenang#kitamestimenang#raya2020#pkpb#kekalsihat

  profile image   profile image

APA ADALAM PAPERBAG TU?? . Kalau nak tahu kena swipe sebelah lah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ . Norma Baru Kehidupan sekarang ni kan, sangat penting untuk kita pastikan Alatan Sanitasi sentiasa ada bersama kita. Terutama bila kita perlu keluar rumah atau ke tempat kerja. . @sufierashid dan @nuraaen dah standby Covid Essential Safety Kit ni time sebelum raya lagi uols.. Selain tu Aaen juga sudah dapatkan NS Home MediFacial Kit - Glow, nak maintain Glowing sepanjang raya ni katanye. Ini yang dikatakan Sihat dan Cantik. โ™ฅ๏ธ๐Ÿ˜ . Pada korang yang nak dapatkan Covid Essential Safety Kit dan Home MediFacial Kit ni, boleh terus dm kami atau hubungi mana-mana talian cawangan kami yang berhampiran dengan uols hari ini! ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . NS Ampang : 0132635007 NS Wangsa Melawati: 0133266768 NS Rawang: 0132515657 NS Gombak: 0162323829 NS Klang: 0194817576 NS Damansara: 0186656910 NS Petaling Jaya: 0109841718 NS Shah Alam: 0168722887 NS Manjung: 0109795749 NS Langkawi: 0164004544 NS Alor Setar: 0196628382 NS Kulim: 01116164730 NS Cybercaya: 0102309006 . #KitaMestiMenang #narqesskintelligent #lawagembira #pilihNARQES #yourskinsolutioncenter #yourtrustedskinexpert #strongertogether #kitajagakita . Btw, @krispyyolks tu sedap taw!

  profile image

Makan ape pulak raya ke 3 tu๐Ÿ˜˜ . Biasanya..kalau dah masuk raya ke 3 perut dah Sebu makan ayam & daging kan๐Ÿ˜† Ade tak yg susah nak membuang or terlebih membuang raya2 ni๐Ÿ˜˜ . Boleh tukar sikit menu buat bakar2 plak...mcm bakar ikan ke, satay ke..masak nasi putih panas2 makan dengan ulam2 kampung๐Ÿ˜‹ . Sist makan salmon bakar , mix veggies & mash potatoes Hari ni..alhamdulillah lega perut๐Ÿ˜˜ . Kurus Online Coaching intake JUNE 2020 telah dibuka sekarang!!!! . FREE tips turun berat badan MUDAH walaupun BERAYA๐Ÿ˜ . 30 slot telah dibuka untuk pendaftaran!!! . โœ…100% Online โœ…one to one coaching dalam group โœ…meal plan lengkap โœ…resepi Mudah & sedap โœ…comboworkout by professional trainer @ coach โœ…positive group support . Click link bio for details @zarina_ahmad81 Zarinaahmad.wasap.my . Coach zarina . #coachzarina#teamhudarizal#tipsportion#tipsmakansihat#tipskurus#tipscantik#kurusmudah#kurussihat#kuruscantik#kuruslepasbersalin#kurustanpalapar#makanansihat#perak#kl#penang#ramadhan2020#bajuraya#raya2020#covid_19#stayhome#kitamestimenang#kitajagakita

  profile image

Perwira Negara dh available guys di semua digital store unic ๐Ÿคฉ korang bleh live stream bila2 masa di mana2 saja. lyric video korang play di youtube n tlg jgn download ya! . . #perwiranegara #frontliners #kitamestimenang

  profile image   profile image   profile image

Bulan puasa tak turun berat, raya naik lagi. Nak tak boleh makan mcm biasa tapi boleh kurus? . Azam kurus selepas raya masih sempat, pun boleh follow ig @hani.hasim. Azam korang nak turun berat dan buang lemak selepas raya akan tercapai . Kot ada yg serius nak turun berat cara sihat dengan Diet pemakanan yang betul, sis cadangkan boleh follow ig @hani.hasim coach yang dah kekal beratnya 50kg smp sekarang. Hanya dari rumah shj (Alang2 tempoh PKP) pun boleh kurus. Buang lelemak 5-9kg selepas raya @hani.hasim @hani.hasim . Coach @hani.hasim 0193970503 . #teampowerfitmalaysia #piloxing #wellness #coachingonline #dudukrumah #stayathome #kitamestimenang #kitajagakita #nur1 #dramasangat #Aidilfitri #makansihat #menusihat #resepisihat #senaman #covid19 #rayaPKP #bajusaizbesar #senamankempisperut

  profile image   profile image   profile image

Bulan puasa tak turun berat, raya naik lagi. Nak tak boleh makan mcm biasa tapi boleh kurus? . Azam kurus selepas raya masih sempat, pun boleh follow ig @hani.hasim. Azam korang nak turun berat dan buang lemak selepas raya akan tercapai . Kot ada yg serius nak turun berat cara sihat dengan Diet pemakanan yang betul, sis cadangkan boleh follow ig @hani.hasim coach yang dah kekal beratnya 50kg smp sekarang. Hanya dari rumah shj (Alang2 tempoh PKP) pun boleh kurus. Buang lelemak 5-9kg selepas raya @hani.hasim @hani.hasim . Coach @hani.hasim 0193970503 . #teampowerfitmalaysia #piloxing #wellness #coachingonline #dudukrumah #stayathome #kitamestimenang #kitajagakita #nur1 #dramasangat #Aidilfitri #makansihat #menusihat #resepisihat #senaman #covid19 #rayaPKP #bajusaizbesar #senamankempisperut

  profile image

Kita semua nampak baik kerana Allah Maha Baik . Selamat Hari Raya! . #selamathariraya #throwback #maafzahirbatin๐Ÿ™ #pkp #stayathome #staysafe #stayhealthy #kitamestimenang #hapuscovid19

  profile image   profile image   profile image

Bulan puasa tak turun berat, raya naik lagi. Nak tak boleh makan mcm biasa tapi boleh kurus? . Azam kurus selepas raya masih sempat, pun boleh follow ig @hani.hasim. Azam korang nak turun berat dan buang lemak selepas raya akan tercapai . Kot ada yg serius nak turun berat cara sihat dengan Diet pemakanan yang betul, sis cadangkan boleh follow ig @hani.hasim coach yang dah kekal beratnya 50kg smp sekarang. Hanya dari rumah shj (Alang2 tempoh PKP) pun boleh kurus. Buang lelemak 5-9kg selepas raya @hani.hasim @hani.hasim . Coach @hani.hasim 0193970503 . #teampowerfitmalaysia #piloxing #wellness #coachingonline #dudukrumah #stayathome #kitamestimenang #kitajagakita #nur1 #dramasangat #Aidilfitri #makansihat #menusihat #resepisihat #senaman #covid19 #rayaPKP #bajusaizbesar #senamankempisperut

  profile image

Assalamualaikum Warahmatullahi wabarakatuh dan Selamat Petang... Salam 3 Syawal 1441H. Petang ni ambik mood baca balik buku ni.. ntah kali yang ke berapa ulang pun tak bosan #MCO70 #PKP70 #StaySafe #StayAtHome #FightCovid19 #StopCovid19 #SAMASAMAFightCovid19 #KitaMestiMenang #KitaJagaKita #DudukRumah #DudukDiamDiRumah

  profile image

Nah sis belanja ootd ootd letops yang beraya walaupun covid melanda ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ Selamat hari raya โคโค . Thank you, she is wearing best seller Putri Kurung in Peach ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . . . #MyravallynPutriKurung . Whatsapp 0133470079 to order ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #Myravallyn #MyravallynAgent #MyravallynLebaran #MVrayabysha #raya2020 #lebaran2020 #bajurayapastel #bajurayalace #bajurayabrocade #bajurayapeplum #staysafe #stayathome #kitamestimenang #kitajagakita #putuskanrantaiancovid19 #bajunikah #bajutunang #bajukahwin #bajubridesmaid #coveid

  profile image

Nah sis belanja ootd ootd letops yang beraya walaupun covid melanda ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ Selamat hari raya โคโค . Thank you, she is wearing best seller Putri Kurung in Peach ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . . . #MyravallynPutriKurung . Whatsapp 0133470079 to order ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #Myravallyn #MyravallynAgent #MyravallynLebaran #MVrayabysha #raya2020 #lebaran2020 #bajurayapastel #bajurayalace #bajurayabrocade #bajurayapeplum #staysafe #stayathome #kitamestimenang #kitajagakita #putuskanrantaiancovid19 #bajunikah #bajutunang #bajukahwin #bajubridesmaid #coveid

  profile image

Nah sis belanja ootd ootd letops yang beraya walaupun covid melanda ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ Selamat hari raya โคโค . Thank you, she is wearing best seller Putri Kurung in Peach ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . . . #MyravallynPutriKurung . Whatsapp 0133470079 to order ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . #Myravallyn #MyravallynAgent #MyravallynLebaran #MVrayabysha #raya2020 #lebaran2020 #bajurayapastel #bajurayalace #bajurayabrocade #bajurayapeplum #staysafe #stayathome #kitamestimenang #kitajagakita #putuskanrantaiancovid19 #bajunikah #bajutunang #bajukahwin #bajubridesmaid #coveid

  profile image

TEKA & MENANG DUIT RAYA๐Ÿค‘ . Cara dia mudah je, korang kene teka 4 angka belakang duit RM20 tu. Cth: CP876 0000. . Admin akan pilih 2 orang pemenang yg teka dengan tepat. Kalau tak ada yg dapat teka dengan tepat, admin akan pilih yg paling hampir sama dengan 4 angka belakang duit tu. . SYARAT TEKA & MENANG!!! 1) LIKE POST NI 2) KOMEN JAWAPAN & TAG 2/LEBIH KAWAN 3) CUBAAN 3 KALI SAHAJA 4) FOLLOW IG @mytrend.co . Kalau tak ikut SYARAT TEKA & MENANG walaupun betul admin tak kira sebagai pemenang๐Ÿ˜† . #MATRIYE #selamathariraya2020 #contestduitraya #staysafe #rayapkp2020 #kitamestimenang

  profile image   profile image   profile image

Bulan puasa tak turun berat, raya naik lagi. Nak tak boleh makan mcm biasa tapi boleh kurus? . Azam kurus selepas raya masih sempat, pun boleh follow ig @hani.hasim. Azam korang nak turun berat dan buang lemak selepas raya akan tercapai . Kot ada yg serius nak turun berat cara sihat dengan Diet pemakanan yang betul, sis cadangkan boleh follow ig @hani.hasim coach yang dah kekal beratnya 50kg smp sekarang. Hanya dari rumah shj (Alang2 tempoh PKP) pun boleh kurus. Buang lelemak 5-9kg selepas raya @hani.hasim @hani.hasim . Coach @hani.hasim 0193970503 . #teampowerfitmalaysia #piloxing #wellness #coachingonline #dudukrumah #stayathome #kitamestimenang #kitajagakita #nur1 #dramasangat #Aidilfitri #makansihat #menusihat #resepisihat #senaman #covid19 #rayaPKP #bajusaizbesar #senamankempisperut

  profile image

SOFTNYA SKIN DIA๐Ÿ˜โฃ โฃ You all nak tak skin soft macam ni? Kalau nak kena lah cuba #LicenSerum by Junni Beauty๐Ÿ’•โฃ โฃ Apa jenis kulit yang boleh pakai Licen Serum? Jawapannya adalah semua jenis kulit. Kecuali yang mengalami kulit sensitif yang serious, you all boleh tengok dulu ingredients dan dapatkan nasihat pakar๐Ÿฅฐโฃ โฃ You all nak tak skin macam ni? Komen kat bawah๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿคฉโฃ โฃ #JunniBeauty #junnibeautyselangor#NanaBeautyTroupe#TeamQueenFatiah#flawlessskin #glasskin #Skincarekulitjerawat#Skincarekulitnormal #skincare #scrub Serumjerawat #serumglowing #serum #Serumviral #serumwajah #hilangkanjerawat #KulitBreakout #testimonijunni#StayatHome #staysafe #covid_19 #kitamestimenang #kitajagakita

  profile image

_ Salesโ€ผ๏ธsalesโ€ผ๏ธ _ Promosi bulan Mei Jom grab cepat sebelum kehabisan stok Stok tak banyak tau _ Berminat wasap sis sekarang 0137880934 ๐Ÿ“ฑKLIK LINK DI BIO โฌ†๏ธ _ #marykay #marykaymalaysia #marykaykeratong #marykaytemerloh #dramasangat #lestary #tv3malaysia #KitaMestiMenang #kitajagakita #StayAtHome

  profile image

Hai Korang.. Hari ni dah masok hari raya ke-3 dah kan.. Hari ni apa plan korang ye? Atie plan hari ni nak buat mini facial spa di rumah..Tak payah buat yg grand2.. Pakai produk Bougas pun boleh..Sapa yg masalah jerawat tu boleh pakai 3 beradik ni ja, Bougas Serum+Bougas Facial Cleanser dan Bougas Face Scrub.. Sebab 3 beradik ni ada ingredient yg boleh merawat muka berjerawat.. Comfirm boleh kecut dan kurangkan jerawat korang.. Janji kena rajin dan konsisten la ye.. . Seronoknya raya tahun ni boleh santai2.. Buat facial spa dirumah.. Relax2.. Tak payah nak stress2.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ada ke yg nak join?? . #bougasbeautywangsamaju #bougasbeautymelawati #bougasbeautysetapak #bougasbeautygombak #bougasbeautybangi #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautyalorsetar #bougasbeautyserum #bougasserum #serum #skincare #kulitjerawat #kulitkusam #bougasbeautyalorsetaratie #bbsquaddiana #stayathome #kitajagakita #kitamestimenang #bougasrealfeedback #misicantiksebelumraya #jomcantekbeforeraya #takpakaimakeuppuncantek #awetmuda #bazaarpaknil #raya2020 #tiktok

  profile image

Jom musim tak boleh ziarah ni kita cuba habiskan puasa 6 tahun ni ok. #covid19 #Stayathome #kitajagakita #KitaMestiMenang #staysafe #puddingcaramel #Repost @cahaya_islam โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข Ada yang dah start puasa enam? Abu Ayub al-Ansori radiallahu โ€˜anhu meriwayatkan Rasulullah ๏ทบ bersabda: "Sesiapa yang berpuasa di bulan Ramadhan dan diikuti dengan enam hari di bulan Syawal, maka seolah-olah dia berpuasa selama setahun." [Sahih Muslim, Kitab al-Siyam, hadis no: 1991] . Hal ini diterangkan dalam riwayat Ahmad, Ibn Majah dan lain-lain: Daripada Tsauban r.a, Nabi ๏ทบ bersabda: "Sesiapa yang berpuasa di bulan Ramadhan, maka sebulan itu semisal dengan sepuluh bulan. Jika dia berpuasa pula enam hari selepas raya Aidilfitri, maka sempurnalah sebagai puasa selama setahun." [Musnad Ahmad, no: 22412, Al-Arna'ut menyatakan: Hadis sahih, isnadnya hasan] . #cahayaislam

  profile image

[Puasa Sunat Enam Di Bulan Syawal] Menjadi kebiasaan kepada umat Islam untuk berpuasa sunat enam hari di bulan Syawal selepas puasa sebulan Ramadhan kerana meyakini ganjaran dan pahala yang akan dikurniakan oleh Allah SWT. Sementara kita masih di dalam PKPB, marilah kita sama-sama ambil fadilat dan kelebihan berpuasa 6 di dalam norma baharu akibat penularan wabak virus covid19. #Covid19 #KitaJagaKita #KitaMestiMenang #StayStrong #stayathome #kolejkomunitibaganserai #jommasukkkbse #kkbseunggul #intake2020 #thisiskkbse #kerian #baganserai #perakutara

  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

selamat hari raya aidilfitri ๐ŸŒ™ . maaf zahir& batin dari kami sekeluarga #raya2020 #rayapkpb#stayathome#kitajagakita#kitamestimenang#hapuscovid19 #annisanufathiyya #annurmummyayah#anffamily's

  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Bati daripada kami sekeluarga ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Raya kali ni agak berbeza.. X boleh pergi mana.. Bukan shj asbab covid19.. Tp sbb kereta rosak sama.. Jadi kita pergi tempt yang dekat sja utk tgkp gmbaq ๐Ÿ˜‚ #teamrayaperak #kitajagakita #kitamestimenang #raya2020

  profile image

ASSALAMUALAIKUM... ๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹ THE THIRD DAY OF SYAWAL.. ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ STAY SAFE ALWAYS... ๐Ÿ‘๐Ÿ’ช๐Ÿ‘Œ #syawal2020 #pkpb #stayhome #staysafe #kitajagakita #kitamestimenang

  profile image

Selamat Hari Raya. Maaf Zahir Batin dari kami untuk semua yang mengenali diri kami & coachee semua . #onlinecoaching#gofitwithme#teamfakhrur_fizah#rayadirumah#stayathome#kekaltenang#kitamestimenang#raya2020#pkpb#kekalsihat

  profile image   profile image   profile image

Bulan puasa tak turun berat, raya naik lagi. Nak tak boleh makan mcm biasa tapi boleh kurus? . Azam kurus selepas raya masih sempat, pun boleh follow ig @hani.hasim. Azam korang nak turun berat dan buang lemak selepas raya akan tercapai . Kot ada yg serius nak turun berat cara sihat dengan Diet pemakanan yang betul, sis cadangkan boleh follow ig @hani.hasim coach yang dah kekal beratnya 50kg smp sekarang. Hanya dari rumah shj (Alang2 tempoh PKP) pun boleh kurus. Buang lelemak 5-9kg selepas raya @hani.hasim @hani.hasim . Coach @hani.hasim 0193970503 . #teampowerfitmalaysia #piloxing #wellness #coachingonline #dudukrumah #stayathome #kitamestimenang #kitajagakita #nur1 #dramasangat #Aidilfitri #makansihat #menusihat #resepisihat #senaman #covid19 #rayaPKP #bajusaizbesar #senamankempisperut

  profile image

COLLA RICH COLLAGEN VITAMIN KULIT !!!! KELUAR RUMAH TANPA MAKE UP PUN DAH TAK RISAU PASAL KULIT ๐Ÿ˜ฑ โ € Alhamdulillah lepas sorang-orang pembeli mendapat hasil yang menjerit depan cermin sebab kulit semakin sihat dan cantik ! Segala masalah kulit muka kusam, jerawat jeragat dan breakout ! Terus kelihatan kesan dlm 1 botol COLLARICH COLLAGEN !!!! XPERLU NAK CUCUXS BAGAI..KULITT GELAPP?? COLLA RICH COLLAGEN BOLEH BANTU!!!! KELEBIHAN COLLA RICH COLLAGEN =Memutihkan Kulit 12x ganda . =Kulit sekata skin bersih/sihat . =Memudarkan Jerawat . =Putih melepak dan pinkish seawal 5hari . =Nampak urat hijau . =Mencerahkan bahagian celah2 . = Menghilangkan parut2 lama . = Mengecilkan liang roma terbuka . =Merawat kulit dari dalam . =Mengecutkan jerawat . =Menyinkirkan toksin dlm badan . =Kulit flawless gebu, lembap & pink . =Menghilangkan pigmentasi hitam dan kantong mata . =Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda = Menlancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh = Mensekatakan tona kulit seluruh badan . =Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . . Rm55 wa:013-6787059 #collarichcollagen#collarichthailand#collarichthailand#collarichmalaysia#collarich๐Ÿ’#clcollagen#collage#glutapancea#glutafrozen#glutalachel#frozencollagen#frozendetox#Malaysia#cantik#followforfollowback#follow#like4likes #covid_19#stayathome#staysafe#kitajagakita#kitamestimenang#bismillahirrahmanirrahim

  profile image

Aidilfitri disambut riang, walau jauh dari yang tersayang. Raikan bersama yang tercinta, yang tiada, esok lusa pasti bersua. Luangkan masa bersama keluarga, sambut lebaran biar seadanya, nikmati keberkatan hari mulia. Bekas air seramik untuk Syawal tahun ini, buat minum air sejuk lepas solat sunat Raya, duduk sahaja di rumah, klik E-Kraf Bazar, beli satu untuk yang tersayang. Jangan lupa sertai group E-Kraf Bazar ye! https://m.facebook.com/groups/krafbazar Pesan produk kraf tempatan terus dari telefon anda ๐Ÿ˜ #ekrafbazar #waterdispenser #bekasairseramik #dispenserairseramik #kraftanganperak #kraftanganmalaysia #raikanbersama #stayhomestaysafe #kitajagakita #kitamestimenang

  profile image

Upeh telah beroperasi seperti biasa hari ni untuk Bungkus & Delivery Pelanggan juga dibenarkan untuk dine-in dengan mengamalkan penjarakan sosial (limited seat) Kami dahulukan dengan ucapan terima kasih diatas sokongan anda sepanjang PKP berlangsung sehingga PKPB. Untuk sebarang pertanyaan sila hubungi kami di talian 03-22013158 atau klik link di bio #upeh #upehcafe #upehgardens #midvalley #malayfood #malaycuisine #klfoodie #syawal #pkp #pkpb #kitamestimenang

  profile image   profile image

APA ADALAM PAPERBAG TU?? . Kalau nak tahu kena swipe sebelah lah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ . Norma Baru Kehidupan sekarang ni kan, sangat penting untuk kita pastikan Alatan Sanitasi sentiasa ada bersama kita. Terutama bila kita perlu keluar rumah atau ke tempat kerja. . @sufierashid dan @nuraaen dah standby Covid Essential Safety Kit ni time sebelum raya lagi uols.. Selain tu Aaen juga sudah dapatkan NS Home MediFacial Kit - Glow, nak maintain Glowing sepanjang raya ni katanye. Ini yang dikatakan Sihat dan Cantik. โ™ฅ๏ธ๐Ÿ˜ . Pada korang yang nak dapatkan Covid Essential Safety Kit dan Home MediFacial Kit ni, boleh terus dm kami atau hubungi mana-mana talian cawangan kami yang berhampiran dengan uols hari ini! ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . NS Ampang : 0132635007 NS Wangsa Melawati: 0133266768 NS Rawang: 0132515657 NS Gombak: 0162323829 NS Klang: 0194817576 NS Damansara: 0186656910 NS Petaling Jaya: 0109841718 NS Shah Alam: 0168722887 NS Manjung: 0109795749 NS Langkawi: 0164004544 NS Alor Setar: 0196628382 NS Kulim: 01116164730 NS Cybercaya: 0102309006 . #KitaMestiMenang #narqesskintelligent #lawagembira #pilihNARQES #yourskinsolutioncenter #yourtrustedskinexpert #strongertogether #kitajagakita . Btw, @krispyyolks tu sedap taw!

  profile image

JADIKAN RAYA TAHUN INI LEBIH BERMAKNA Amalkan norma baharu dan terus patuhi SOP PKPB yang telah ditetapkan. #COVID19 #StayAtHome #MovementControlOrder #PerintahKawalanPergerakan #KitaMestiMenang

  profile image   profile image

Alhamdulillah. Raikan 3 Syawal dengan terus #dudukrumah ๐Ÿ™‚ #kitamestimenang #kekaltenang #hapuscovid19

  profile image

Raya ketiga ni ayuhlah kita mulakan misi siapkan tugasan kembali ya anak-anak ๐Ÿคฃ stop dulu makan rendang lemang simpan jap nanti malam kang sambung makan balik haha! Sambil2 buat kerja tu bolehlah pasang lagu raya jangan stress sangat raya time pkp ni assignment tetap on huhu #shrmzb #rayapkp #raya2020 #duitrayabankin #assignmentbelambak #rayastayathome #pkpsambunglagi #kitajagakita #socialdistancing #keluarbilaperlu #kitamestimenang #stayhome #staysafe #bungalingu #bungabungalingu

  profile image

Segak bergaya di hari raya.Berbaju melayu lengkap .Terima kasih kerana menggayakan tanjak hasil tangan hambaSelamat hari raya ,maaf zahir batin. jika ada yang berminat atau sebarang pertanyaan,sila klik di bio hamba. #tanjak#tengkolok#tanjakraya#tanjakwarisanibnupilus#stayathome#kitajagakita#kitamestimenang

  profile image

Raya tetap raya tapi makan mesti beringat-ingat ye. Buah-buahan jangan lupa makan tau. #jommakanbuah #supportkami #onlinefruitdelivery #frutopia #stayhomestaysafe #kitajagakita #kitamestimenang

  profile image

Perayaan tahun 2020 ni merupakan satu tahun yang mencabar dan sangat luar biasa. Satu tahun sangat unik yang belum pernah kita lalui selama ini. . Dalam tempoh ini, 3 amalan ini perlu dijadikan rutin. Seperti mana rutin anda makan, minum dan tidur setiap hari. . 1) Praktikkan amalan kebersihan diri dan tangan, iaitu kerap membasuh tangan dengan betul dengan air dan sabun, atau dengan hand sanitizer. . 2) Menggunakan topeng muka. . 3) Mengamalkan penjarakkan sosial, menjaga jarak di antara kita iaitu satu meter. . PERKARA YANG PERLU KITA ELAKKAN PULA : . โ— Elakkan berada di Kawasan yang sesak atau ramai orang (crowded area) . โ— Elakkan berada di dalam Kawasan yang tertutup (confine space) . โ— Elakkan bercakap pada jarak yang dekat (kurang dari satu meter) (close conversation) . PESANAN PENTING UNTUK BULAN RAMADHAN DAN SYAWAL INI : . โ— Amatlah penting untuk kita tidak balik ke kampung untuk menyambut sebarang keramaian atau untuk berhari raya. . โ— Sayangilah warga emas, mereka berisiko tinggi sekiranya terdedah kepada covid-19. . โ— Jangan adakan rumah terbuka ketika hari raya tahun ini . โ— Jangan keluar rumah sekiranya tiada keperluan. . Kita mesti jaga kita. Kita mesti jaga keluarga kita. Kita mesti jaga masyarakat kita, Kita mesti jaga negara kita. Berhari raya dgn mengamalkan new normal. . #stayathome #kitamestimenang #kitajagakita #lunalyrarayatogethergether #lunalyra

  profile image

Hari Raya ketiga Huhuiii still onss guyss Tapi sedih la kena stay at home ja Hukhukhuk sedihh๐Ÿ˜ข Tapi tak apa la kan sebabnya Hari raya pertama kami dah pi happy2 kan diri bersama parent2 serta mertua kami semua pon dah cukup buat kami happy naaa ๐Ÿค—๐Ÿ‘ช๐Ÿ˜๐Ÿ˜ƒ So jom la kita sama2 nyanyi lagu raya Selamat Hari Raya Kepada saudara serta saudari Setahun hanya sekali Merayakan hari yang mulia ini yehh๐Ÿค—๐Ÿ‘ช #harirayaidulfitri #rayaketiga #stayathomestaysafe #kitamestimenang

  profile image

HAPPY SANGAT BILA JERAWAT DAH BERHENTI MENGGANAS ! Jerawat ni macam penjajah. Kaum penjajah yang kejam dan tak ada timbang rasa ๐Ÿ˜ญ Sekali dia dah jajah, habis rosak muka kita. But but but..., berkat sabar dan yakin dengan keupayaan 'tentera-tentera' Meeracle dalam episod mengusir penjajahan ini, Alhamdulillah, wajah yang bersih, sihat dan bersinar bakal anda miliki semula ๐Ÿ˜ Nak cantik kena sabar tau. Ada lagi nak ikhtiar dengan Meeracle? DMโฌ‡๏ธ @meeracle_testimoni.official

  profile image

ุชู‚ุจู„ ุงู„ู„ู‡ ู…ู†ุง ูˆู…ู†ูƒู… ุตุงู„ุญ ุงู„ุฃุนู…ุงู„ ู…ู† ุงู„ุนุงุฆุฏูŠู† ูˆุงู„ูุงุฆุฒูŠู†โœจ . . SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATINโฃ๏ธ . . Ada sedondon tak? hehehe . . #teamrayakelantan #raya #raya2020 #teamrayamerah #teamrayanude #sayacantik #duitraya #teamrayasedondon #sispausimrayacontest #sayabatchduabelas #kitamestimenang #jiwamuda

  profile image

Kami dari Sinaran Bros setulus ikhlas mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri 1441H Maaf Zahir & Batin Walaupun raya tahun ini sedikit berbeza berbanding tahun2 sebelumnya, namun raya tetap raya! #quarantineraya #20orangsahaja #eid2020 #rayapkpb #rayadirumahsendiri #togetherwefightcovid19 #flattenthecurve #rayaikutsop #coveid #kitapastimenang #kitamestimenang #kitajagakita

[[cardItem.caption.text | bodyshort ]]

[[ cardItem.taken_at | humanizendate]] days ago
[[ cardItem.comment_count | humanizenumber ]]
[[ cardItem.like_count | humanizenumber]]
Load More