#lawak

Find posts and stories of the hashtag.
  profile image

RAYA X ABES LAGI WEYH.. SI BAPAK PON SAKIT TINGA HAHAHAHA . . . #Repost @therealzakry_ with @make_repost ・・・ Dah lama sangat mak ko pendam tu..haha 😂😂😂💯 Credit : 📹asonofapeach . . FOLLOW @therealzakry_ LIKE video ni ❤️ COMMENT video ni . 👉dipersilakan👈 Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷 . #trending #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #kakishare #kakiviralmedia #tolongdengar #lawak #lawaksavage #mudahterhibur #motifviral #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #lawak4x4 #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #koleksivideowhatsapp

  profile image

U guys mesti ada member yang asyik mintak duit..boleh suruh member u guys join dropship @usaha.sendiri.jay👌 . Tunggu apa lagi gais, jom join @usaha.sendiri.jay sekarang!!! . Thank you malaysia 🇲🇾 . . . . . . . . . . . . #lawak#zonlawak#lawaktahapdewa#lawakkerder#lawaking#lawakbatak#lawakhangit#lawakterkini#lawakbodoh#lawakmalaysia#lawakboring#lawaksavage#himpunanbahanlawak#lawakviral#lawakhambar#lawakgram

  profile image

• NINJA •ㅤ ㅤ. ㅤ. ㅤ. ㅤ. 📷 via : google imagesㅤ 🎬 edited by : @harisnesia ㅤ. ㅤ. ©️ All Rights and Credits Reserved To The Respective Owner(s). ㅤ ㅤ. *If you repost or share, please tag and credit me. ㅤ. ㅤ. ㅤ. #BikeIndonesia #HelmetIndonesia #Majalengka #MHRS #harisnesia #MikacintaHelm #MemeBikers #MemeOtomotif #Meme #Viral #ViralBanget #Memes #Trending #Lucu #Ketawa #Ngakak #NgakakSehat #NgakakKocak #Lawak #Recehan #Receh #LOL #Haha #Kawasaki #Ninja #KawasakiNinja #S1000rr #H2 #ZX10R #Hayabusa

  profile image

Betul la kan milk yang di shake2😂 . 🎥 tag owner video . Like Share Dan Follow🥺 . Kalau nak lagi banyak video yang best², follow @klipviral.my cepat 😎 . . #klipviralmy #kvm #videoklipviralmy #bahanlawak #lawak #videolawak #klipviral #himpunanbahanlawak

  profile image

aku suka kamu, kamu suka aku, kita sama” suka, kripik singkong kusuka👊🏿🤤 -sorata

  profile image

Ada yang tanya "Eh BNE ni untuk kulit jenis mana je boleh pakai?" Okeh meh sini rapat rapat nak bagitahu yang BNE ni dia tak pilih kasih dan tak jugak memilih. Semua jenis skin type pun dia sedia berkhidmat! OILY, COMBINATION, DRY, SENSITIVE Insyallah BNE boleh bantu selagi mampu, khas untuk pengguna setia ❤️ Wowww, so loving lah BNE ni kannnn. Patut ler ramai nauuu orang fall in luff dengan dia. #BirdNestEssenceByPna #TeamMamyPower #birdnest #birdnestessence #serum #lawakhambar #lawak #lawakhangit #malaysia #lawakkeder #lawakbodoh #atukpesan #pakjamal #hijrahig #nakbebel #nakfakta #hatikecai #siakapkeli #qoute #ohsem #viral

  profile image

RePosted @repost4ig • <> • COKLAT MERATA . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow IG kita : @asupan.pemersatu.bangsa_ Follow IG kita : @asupan.pemersatu.bangsa_ Follow IG kita : @asupan.pemersatu.bangsa_ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Jangan lupa di like,komen,dan share ya,jangan lupa juga tag temen temen kamu . ➖➖➖➖➖➖➖ . . #upinipin #upinipinmeme #joadalahcerdikiawan #tokopedia #twitterjokes #lucu #upin #ipin #durianruntuh #kampungdurianruntuh #ngakakkocak #mci #internetnegatif #vidgram #bacotsantuy #twitterjokes #memeupinipinindonesia #qorygore #lawakanlucu #lawakminang #lawakjowo #lawakbatak #lawak #lawakan #memeindonesia #memecomicindonesia #memecomikindonesia #memecomik #kegoblokanunfaedah . @kegobloganunfaedah @ngakaksehat @jakarta.keras @_makassarkeras @aw.recehh.id @lawakpostgram @minang.kocakk @jakarta.keras.id @awreceh.id @ngumpulreceh

  profile image

Read yourself... . . FOLLOW > {be friend with me} LIKE > {support my journey} COMMENT > {always remember} TAG > {make your friends happy} SHARE > {make everyone happy} . . #rocklee #quotes #naruto #sasuke #narutoshippudin #sakura #kakashi #animememes #anime #animequotes #animelove #animelover #instagram #share #repost #motivation #2020 #likeforlikes #followme #malaysia #lawak #instafamous #dudukrumah #stayathome #uchiha #done #stopcovid19 #staysafe #stayhome #kitajagakita

  profile image

Meme bersih tidak nyolong postingan ataw ide,kita membuad mim karna kejadian nyata/pengalaman dan membuat ide mim sendiri.Adepun idenya nyolong ataw postingannya nyolong/ambil dari orang lain,kita akan ngeTeg dia •DF MEME BERSIH #lucu #ngakak #dagelan #ngakakkocak #meme #lucubanget #lucuabis #indonesia #humor #receh #ngakaksehat #ketawa #funny #lawak #memes #memelucu #memebaru #memengakak #memefresh #memereceh #memeindonesia

  profile image

Jan Oblak menangis Melihat ini XD . . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Source : Facebook . . . Follow : @tuancrab.exe Follow : @tuancrab.exe Follow : @tuancrab.exe ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow juga : @murninya.kebodohan ✔️ @kelinci.bwabwa ✔️ @database.meme.id ✔️ @squidwardtenpoles09 ✔️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Hastag_ #shitpost #shitposting #kegoblokanyangunfaedah #shitpostindonesia #randomparatolols #wibu #wibuindonesia #wibuindo #receh #viral #memekocak #wibubaubawang #lucu #shitposts #shitposters #komedi #animememe #ngakak #ngakakkocak #ngakaksehat #memecomicindonesia #humor #lucuabis #dagelanvideo #kocak #lawak #lucubanget #tiktok #tiktokindonesia #tiktoklucu ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

  profile image

Hahahhahahaha😂😂🤣🤣 . 📌TAG MEMBER UOLS YG NAK BELAJAR BAHASA FRANCE . . credits : twitter klara_sjo cc: @mwv.mystic . . . Disclaimer: All the right and video content is owned by the respective owner. Do DM us for video removal 🌹) _____________________________________________________________ 🌱DM KAMI UNTK PAID REVIEW MURAH SERENDAH RM5😱 - - ========================================== . . . Hello guys!! Fyi skrg ig @nailpolish_byhh tgh ada kan sales😍😍 SALES DITERUSKAN SEHINGGA STOCK LICINNNN!!!!!😍😍😍 . . Dengar citer ada yg BUY 1 FREE 1 😱😱 Uish xcaye kannn!!! SALES BERJALAN SEHINGGA HABIS QUARANTINE tauuu!!! Tp stock terhad gilaa!!! . Kalau korng nk kuku cantik dgn HARGA SUPER MURAH 👍 jomm order skrg!!! . KLIK SKRG @nailpolish_byhh @nailpolish_byhh @nailpolish_byhh . Check out korng nk beli apa n WS segera!! KLIK LINK DI BIO IG @nailpolish_byhh untk order 👏🏻👏🏻 . . . . #Mudahterhibur #persatuanstudylastminit #sembangstudent #sembangvoice #sembangmotor #sembanggaming #sembang #student #tiktok #malaysia #malaysiaviral #malaysiatrending #tiktokmalaysia #tiktok #lawak #mirafilzah #ctdk #sitinurhaliza #sitinordiana #wanyhasrita #zulariffin #musically__malaysia #musicallymalaysia #musically #musicallyinstafamous #tiktok__malaysia #tiktokmalaysia #tiktokxmusically #tiktokxmalaysia #tiktok_instafamous #tiktokinstafamousx #Mudahterhibur #persatuanstudylastminit

  profile image

Hareudang hareudang hareudang panas panas🔥😂

  profile image

Luahan Hati Layla Terhadap Luo Yi~🥀🖤 • Cer try TAG member/ bf/ gf/ crush/ scandal korang😆.. haa ade bran ke tu?🤪 • Keep It Up Support🙆‍♂️😎🔥.. Dont Forget To Tag Us For Repost! @kery.piupieuw @kery.piupieuw @kery.piupieuw #justforfun #mobilelegends #mobilelegendsmalaysia #mlbb #kiniviral #lawak #kerypiupieuw #piupiu

  profile image

(Tag Sesiapa Yang Suka Pranks Korang😜) ❤ ❤ Atok Ni Pintar😂 ❤ ❤ 🔼Follow My Personal Acc @irfqn._ 🔼 🔽Follow Video Creator @irfanonly._ 🔽 ❤️ ❤️ 🔼Korang Share, Like Dan Commet❤🔼 🔴____🔸Share Story And Tag🔸_____🔴 🔽____🔸Nanti Admin Repost🔸_____ 🔽 ❤️ ❤️ TAGS #tiktok #tiktokmalay #tiktokmalaysia #instagram #instagood #instatiktok #instafashion #followme #lawak #lawakhambar #lawakkeder #lawakbodoh #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawakan #followforfollowback #likeforfollow #instalike #tiktokvideo #trending #trendingmalaysia #explore ❤️ ❤️ Mention @himpunanbahanlawak @tiktok_._malaysia @kini.viral.my @asal.viral @syoktube @tiktok.instafamousx @tiktok__malaysia @thebestiktok @zharifnazmi @zonviral @imr4nzainal_ @muzikgeligeli @msvid_ @bahan.viral @newkao_ @poopcorn.army @tangkapmuat @sepeksssssssss._ @shauqi.zamri @rotikayo @sembang.santuy @frankhelmi

  profile image

Klo ada tamu yg ky gini pukul aja

  profile image

Allahuakhbar sedih tgok video ni😭😭 Semoga rezeki kita sentiasa bertambah untk kita tolong org lain atau makhluk2 Allah yg lain ❤️🌹 . . . 📌TAG KAWAN2 KORANG SEKALI OKAY . . cc: @newkao_ . . Disclaimer: All the right and video content is owned by the respective owner. Do DM us for video removal 🌹) _____________________________________________________________ 🌱DM KAMI UNTK PAID REVIEW MURAH SERENDAH RM5😱 - - ========================================== Guyss!! Guyss!! . NAK SHARE NI!!!! Haa okay terus baca! Skrg ig yg jual mask best2 tu tgh buat sales lg weyh!! . Sales ap? SUKA RAYA SALES laa!! Haa kali ni dorng bawak barang2 baru tauu! . Apa antara nya? Mask yg boleh dibeli dalam kotak dpt kotak skli! Pastu serum yg mmg best gila! . Pastu ada gak set mask yg harga srs xmasuk akal! Apa? Berapa harganya? . RM18 je! Dah la FREE POST! FREE GIFT dpt 2 PULAK!! . Uish mmg xmasuk akal sales dorng! Apa lg jomm check n beli kat ig @maskkorea_byhh @maskkorea_byhh . . . . . #Mudahterhibur #persatuanstudylastminit #musically__malaysia #musicallymalaysia #lawak #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawakkampus #lawakbatak #lawakhambar #lawakterkini #ayat_twiterrr #himpunanbahanlawak #explore #nakbebel #stayhome #perintah #kawalanpergerakan #virus #artismalaysia #xtra #tiktokxmalaysia #tiktokindonesia #tiktokmalaysia🇲🇾 #tiktokmalaysia🔥 #tiktokmalaysia #musicallyindonesia #musicallymalaysia #tiktokmalaysiaofficial

  profile image

SAPE KOMEN 'LAWAT IG KAMI JAP 😂' MIN SEPAK . ➖➖➖➖➖➖➖ ғᴏʟʟᴏᴡ / ʟɪᴋᴇ / ᴄᴏᴍᴍᴇɴᴛ / sʜᴀʀᴇ ➖➖➖➖➖➖➖ ʲᵃⁿᵍᵃⁿ ˡᵘᵖᵃ ᶠᵒˡˡᵒʷ ⁱᵍ ᵏᵃᵐⁱ @lawak_watsapp - 📹 ; tatau ➖➖➖➖➖➖➖➖ ʰᵃⁱ ᵏᵒʳᵃⁿᵍ ? ᵏᵒʳᵃⁿᵍ ᵃᵈᵃ ˡᵃʷᵃᵏ ᶜʰᵃᵗ ? ᵈᵐ ʲᵉ ! ᵏᵒʳᵃⁿᵍ ʲᵘᵐᵖᵃ ˡᵃʷᵃᵏ ? ᵗᵃᵍ ʲᵉ ! ᵏᵃᵐⁱ ᵐᵉⁿᵉʳⁱᵐᵃ ᶜʰᵃᵗ ˡᵃʷᵃᵏ ᵏᵒʳᵃⁿᵍ ᵈᵃʳⁱ ʷᵉᶜʰᵃᵗ , ᵐⁱᶜʰᵃᵗ , ᶠᵃᶜᵉᵇᵒᵒᵏ , ʷʰᵃᵗˢᵃᵖᵖ , ᵈᵃⁿ ˢᵉᵇᵃᵍᵃⁱⁿʸᵃ ʷᵃˡᵃᵘᵖᵘⁿ ʰᵃᵐᵇᵃʳ , ˢᵉⁿᵈ ʲᵉ ᵏ ! ➖➖➖➖➖➖➖➖ #lawaking #lawakbodoh #lawak #lawakhambar #lawakmelayu #lawak_watsapp #lawakwatsapp #iglelakivsperempuan #seram #sembangstudent #persatuanstudylastminit #tiktokmalaysia #coki #tekanlike #lawakchat #lawaktwitter #lawakindo #lawakstudent #lawakkerder #lawakboring #lawakviral #lawakbatak #lawakmalaysia #lawakteroks #lawakterkini #lawaksavage #lawakbodoh #lawakhangit #lawaktahapdewa #lawakkampus #lawaklucu

  profile image

KERETA DAH LAWA TAPI TAK BOLEH PERGI BERAYA JUGAK🥺😂⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ BANYAK LAGI CONTENT MENARIK DI IG KAMI😆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ INGINKAN PENCUCI KASUT BERKUALITI TINGGI TEKAN JE AKAUN YG SAYA TAG😜⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #lawakjintoncit#lawakoverdose#lawaksavage#lawaktwitter#lawakkampus#lawakboring#lawakterkini#lawakbodoh#iglelakivsperempuan#viraldance#nakpickupline#nakbebel#lawakhangit#lawaktahapdewa#lawakhambar#lawak#viral#viralvideo#viralvideos#viralindonesia

  profile image

Allah SWT berfirman: وَمَا جَعَلْنَا لِبَشَرٍ مِّنْ قَبْلِكَ الْخُـلْدَ ۗ اَفَاۡئِن مِّتَّ فَهُمُ الْخٰـلِدُوْنَ wa maa ja'alnaa libasyarim ming qoblikal-khuld, a faa im mitta fa humul-khooliduun "Dan Kami tidak menjadikan seseorang manusia sebelummu dapat hidup kekal (di dunia ini). Maka kalau engkau meninggal dunia (wahai Muhammad), adakah mereka akan hidup selama-lamanya?" (QS. Al-Anbiya 21: Ayat 34) . . . . . . . . . #lawakbosku #igersmalaya #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #twitterviral #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #lawaksavage #mudahterhibur #motifviral #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #lawak4x4 #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #paidreviewrm10"

  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

Tag member yg minat GTR 🔥. Risau kena mati pucuk tanpa sedar? Slide tepi skg, atau follow @minyaklintah.king kalau nak rawat 💪 . @minyaklintah.king @minyaklintah.king @minyaklintah.king . . Kenapa admin suggestkan korang utk follow ig kt atas tu? Kalau nak tahu, dorg memang pakar utk rawat masalah CEPAT TEWAS atau utk brader yg nak BESARKAN & PANJANGKAN boboi secara sihat & semulajadi. Bagi admin, yg ig ni memang TERBAEK dari yang lain. Dah beribu yang cuba dan semuanya berjaya. Kalau korang tak caye boleh cek out ig dorang sekarang. Dan paling penting, SELAMAT, sebab ada kelulusan KKM so korang tak perlu risau . . . . #lawak #lawakhambar #lawakkeder #lawakhangit #lawakterkini #lawaklucu #lawakmalaysia #lawakan #lawakkerder #lawaktahapdewa #mudahterhibur #brocuba #himpunanlawakmalays #malaysiaboleh #videolawak #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #naksentap #atukpesan #seribusatucerita #nakkongsi

  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

Rizal yang jadi korban bullying mendapatkan bantuan berupa paket sembako, sepeda baru, dan beasiswa sementara pelaku perudungan Mendapatkan baju lebaran baru. Ayo Follow Biar bisa ketawa dan ngilangin stress👍 Tag Temen kalian agar ketawa bareng... PENGEN NGAKAK??? Follow ➡➡@mediagokil Follow ➡➡@mediagokil Follow ➡➡@mediagokil HASTAG #mediagokil . FACEBOOK (mediagokil) . #titikkomedi #shitpostingindonesia #humorindo #lucu #ngakak #lawak #humor #recehan #memecomic #luculucuan #memeindo #dagelantv #ngakaksehat #kocak #ngakaklucu #gokil #ketawainaja #vidiolucu #dagelanlucu #ngakakkampret #ngakakabis

  profile image

Sape ingt lg video lejen ni😂😂🤣🤣 . Sampai sekarang still funny laa video ni😂😂 Hahaha apa teruk sngat tu😂😂 #iglawak #lawakviral #lawakhambar #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #lawak #lawakstudent #reviewmurah #instafamousmalaysia

  profile image

APA KEJADAH TIBA-TIBA MENGAKU MCM TU😂⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ BANYAK LAGI CONTENT MENARIK DI IG KAMI😆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ INGINKAN PENCUCI KASUT BERKUALITI TINGGI TEKAN JE AKAUN YG SAYA TAG😜⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #lawakjintoncit#lawakoverdose#lawaksavage#lawaktwitter#lawakkampus#lawakboring#lawakterkini#lawakbodoh#iglelakivsperempuan#viraldance#nakpickupline#nakbebel#lawakhangit#lawaktahapdewa#lawakhambar#lawak#viral#viralvideo#viralvideos#viralindonesia

  profile image

Nampak macam sedap kan gais haha korang geli tak ? #lawak #lawakhambar #lawakkeder #bangkitlahmalaysia #followback #videoviral

  profile image

2 kata buat yang ngedit ini... 😂😂⁣ Tag temen lo guys!⁣ ⁣ Ayo Follow Biar bisa ketawa dan ngilangin stress👍⁣ Tag Temen kalian agar ketawa bareng...⁣ PENGEN NGAKAK???⁣ Follow ➡➡@mediagokil⁣ Follow ➡➡@mediagokil⁣ Follow ➡➡@mediagokil⁣ HASTAG #mediagokil ⁣ .⁣ FACEBOOK (mediagokil)⁣ .⁣ #titikkomedi #shitpostingindonesia #humorindo #lucu #ngakak #lawak #humor #recehan #memecomic #luculucuan #memeindo #dagelantv #ngakaksehat #kocak #ngakaklucu #gokil #ketawainaja #vidiolucu #dagelanlucu #ngakakkampret #ngakakabis

  profile image

Penyegaran timeline ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ FOLLOW : @garingparah.id FOLLOW : @garingparah.id FOLLOW : @garingparah.id ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Sc: WA ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow biar gak garing ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Gak Follow Berak nya ga lancar ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Bercanda woee❗❗ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #memeindo #memelucu #memegaring #memekocak #upinipin #shitpost #komedi #lucu #lawak #luculucuvideo #memereceh #videomeme #fotomeme #asupanmeme #wkwkwland #memefresh #meme #dankmemes #memes #ngakaksehat #tolol #lawaklucu #memekocakindonesia #erpanngememe #ketawa #recehtapisayang #receh #recehs

  profile image

Namun seketika... ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ FOLLOW : @garingparah.id FOLLOW : @garingparah.id FOLLOW : @garingparah.id ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Sc: TikTod ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow biar gak garing ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Gak Follow Berak nya ga lancar ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Bercanda woee❗❗ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #memeindo #memelucu #memegaring #memekocak #upinipin #shitpost #komedi #lucu #lawak #luculucuvideo #memereceh #videomeme #fotomeme #asupanmeme #wkwkwland #memefresh #meme #dankmemes #memes #ngakaksehat #tolol #lawaklucu #memekocakindonesia #erpanngememe #ketawa #recehtapisayang #receh #recehs

  profile image

OHH PATUTLAH BILA PAKAI BNE NI KULIT MUKA JADI LEMBUT JE 😍 Sebab dalam BNE ni ada PITERA. Apa itu pitera? 💜Pitera adalah pati yies beras atau nama lain ragi yang terdapat di dalam beras. 💜Pitera merupakan satu bahan effektif yang memperlambatkan penuaan. 💜Memperbaiki kulit secara keseluruhan 💜Membantu mengekalkan awet muda. 💜Melembapkan kulit secara semulajadi. 💜Membaiki tekstur kulit sehingga lebih mulus bak kilauan kristal. Kes tu kulit muka kita jadi soft kalah kulit baby noh. Ishh syoknyaaa. Okay nak konsisten calit BNE setiap hari lah ☺️ #BirdnestEssenceByPna #TeamMamyPower #birdnest #birdnestessence #serum #lawakhambar #lawak #lawakhangit #malaysia #lawakkeder #lawakbodoh #atukpesan #pakjamal #hijrahig #nakbebel #nakfakta #hatikecai #siakapkeli #qoute #ohsem #viral

  profile image   profile image

Selamat pagi✨ Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin semua😝✨ - - - - - # selamat hari raya maaf zahir dan batin 🙏😝#selamathariraya#selamathariraya#budaknakal #budaksekolah #budaknakalhujungsimpang #y15 #stayhome #stayathome #quotes #quarantine #terengganu #staysafe #staysafeeveryone #budaktebing #lawakhambar #lawak #stay home#stay safe @iron.fist._ @hxk1.mi._

[[cardItem.caption.text | bodyshort ]]

[[ cardItem.taken_at | humanizendate]] days ago
[[ cardItem.comment_count | humanizenumber ]]
[[ cardItem.like_count | humanizenumber]]
Load More