#morningquotes

Find posts and stories of the hashtag.
  profile image

🔁 What song do you hit repeat on?

  profile image

Eventually you have to. 🤍

  profile image

सुप्रभात🌺 Credit - @krishnaagyan आपका दिन शुभ हो 🌻 .... शब्द शृंगार 💫 Spread word. Like.Share.Comment.Tag. ... #shabdalay ✍️ #gulzar #wordgasm #quotes #hindi #hindiquotes #wordporn #sharethelove ❤️ #hindipoems #morningquotes  #shayari #hindishayari  #bhagvadgita  #krishna  #writers #writersofinstagram #poets #poetrycommunity #hindilove #krishnaquotes #thegoodquotes

  profile image

Good morning 🌺आपका दिन शुभ हो 🌻 .... शब्द शृंगार 💫 Spread word. Like.Share.Comment.Tag. ... #shabdalay ✍️ #gulzar #wordgasm #quotes #hindi #hindiquotes #wordporn #sharethelove ❤️ #hindipoems #morningquotes  #shayari #hindishayari  #rekhta #writersofindia #writers #writersofinstagram #poets #poetrycommunity #hindilove #hindistan #thegoodquotes

  profile image

Process of elimination. Small changes do add up! Remove 1 bad habit (ex: drinking soda, speaking negatively to or about yourself) and add 1 good habit (ex: drinking more water, saying affirmations in the mirror). Next week, remove 2 and add 2. All the small changes make a difference, try it for 30 days because why TF not. 🤍✨

  profile image

Yesaya 26:12 (TB) Ya TUHAN, Engkau akan menyediakan damai sejahtera bagi kami, sebab segala sesuatu yang kami kerjakan, Engkaulah yang melakukannya bagi kami. Segala perintah Allah tidak ada yang berat, sebab Allah sendiri yang bekerja dari dalam diri kita. Jika kita berhasil melakukan Firman, maka kita akan mengalami kebahagiaan (damai sejahtera). ***** Isaiah 26:12 (KJV) LORD, thou wilt ordain peace for us: for thou also hast wrought all our works in us. Nothing of Allah's commandments is heavy, because Allah Himself works from within us. If we are successful in doing the Word, then we will experience happiness (peace).

  profile image

Berusaha melakukan yang terbaik, Hasilnya serahkan kepada Allah yang menentukan. Assalamualaikum dan selamat pagi❤️ #Aurorabeauty #Cantikselalu #selamatpagi #semangatpagi #motivasiquotes #usahakeras #motivasipagi #ilmubisnis #morningquotes

  profile image

DOA MEMBUATMU BERTAMBAH KUAT⠀ .⠀ Assalamualaikum.. Morningg🤗⠀ .⠀ Jgn lupa utk berdoa tika kau runsing⠀ Jgn lupa utk berdoa tika kau bersedih⠀ Jgn lupa berdoa tika kau gembira⠀ .⠀ Kerana Allah sentiasa ada⠀ .⠀ #morningquotes

  profile image

Assalamualaikum Morning 🥰🥰 #morningvibes #morningquotes

  profile image

Betul sangat. Jadi, Buat la apa yang kita minat.. Berkawan la dengan orang yang baik².. Bersyukurlah setiap hari.. In shaa Allah bahagia dunia akhirat. #dikyahmarykay #morningquotes

  profile image

Orang yang bersyukur selalu menemukan alasan untuk bersukacita dalam hidupnya 🍀🍂🌱 #inspiration #morningmotivation #morningquotes #lifestyle

  profile image

Good morning from fir 🌲 #afexclusive #morningquotes

  profile image

Good Morning All 🥰 Be yourself. Tidak hanya sekadar menjadi diri sendiri tapi harus ada perubahan diri yang lebih baik. Menjadi diri sendiri tidak bererti apa adanya tanpa perubahan. Menjadi diri sendiri itu berubah menjadi yang lebih baik dari yang kelmarin, lebih baik dari yang dulu.. 💪🏻 #morningmotivation #morningquotes

  profile image

Bismillah ; Assalamualaikum & selamat pagi❤️🌍 Ketika dirimu menjumpai sesuatu yang tidak kau harapkan . Maka syukurilah , kerana bisa jadi itu adalah sesuatu yang terbaik  untuk mu ! #morningquotes Hai ! Kedai shaklee fiqaa buka seperti biasa ye , untuk dapat-kan product shaklee boleh trus piyem fiqaa okey 😉 #staysafeeveryone #jagakesihatan #jagadiri #shaklee #batuanam #tamanyayasan #segamat #setkecantikan #setikhtiarhamil #sethamil #setberpantang #setkurus #setsendidantulang #setyouthshaklee #shakleemalaysia Love, SHAKLEE|SID Afiqah Azahar 013-7380262

  profile image

Berusaha melakukan yang terbaik, Hasilnya serahkan kepada Allah yang menentukan. Assalamualaikum dan selamat pagi❤️ #Aurorabeauty #Cantikselalu #selamatpagi #semangatpagi #motivasiquotes #usahakeras #motivasipagi #ilmubisnis #morningquotes

  profile image

Sebagian orang mungkin tau saya, saya bukan tipe orang pendiam, saya tidak mungkin diam ketika di hina, saya sangat tidak mungkin diem ketika di fitnah, dan saya juga tidak mungkin diem ketika anda cemo’oh saya. Hanya 1 kata untuk itu semuanya “LAWAN”. . . . . . . #imlawyer #imlawyers #lawyerindonesia #quotes #quotesindonesia #lawyerstyle #rindayanto #rindayantosfamily #malang #lawyerquote #lawyerquotes #lawyerlife #lawyerstatus #lawyerlifestyle #younglawyers #younglawyer #morning #morningquotes #lovemyself #lovemyjob #lovemylife

  profile image

🔆🔆🔆 . . . . . . #styling #stylingkids #morningquotes #winter #beg #bar #barg #photobar #photolifestyle #photowinter #sanday #worldbesthorses #бар #барс #посиделкисдрузьями #утро1января #утродоброе #стильбарнаул #зима2021❄️❄️❄️

  profile image

🌸ASSALAMUALAIKUM 🌸SELAMAT PAGI ❤️SEMOGA KITA SEMUA BEROLEH KEJAYAAN DAN KEBERKATAN UNTUK THN INI❤️ Teruskan usaha💪 #wishes #newyearhope #thechanteqshop #morningquotes

  profile image

Assalamualaikum good morning💜Semoga Allah permudahkan urusan kita semua hari ni🙋🏻‍♀️ Mulakan hari dengan bismillah & betulkan niat. Leader nanie , kak wawa selalu tekankan. Kita berniaga niat kerana Allah swt. Sahaja aku berniaga hari ini kerana Allah swt. Niat nak bantu orang dengan manfaat & kebaikan produk kita. Semoga Nanie dpt sama2 beri manfaat kepada para ibu-ibu dan bayii dengan Fawwaz💜 #morningquotes #morningwithblessing #fawwazpenang #fawwazperlis #fawwazpahang #fawwaz #fawwazenstek #fawwazns #fawwazjb #babyfoodjohor #babyfoodMalaysia #babyfoodsg #makananbaby #makananbabymalaysia #makananbabyjohor #makananbaby1tahun #makananbaby12bulan #makananbaby11bulan #makananbaby10bulan #makananbaby9bulan #makananbaby8bulan #makananbaby7bulan #makananbaby6bulan #menubabymalaysia #happybabyfoodsmalaysia #gengmemasakuntukanak #menubaby

  profile image

Good morning 🌞 JOM kita sentiasa melakukan kebaikan kepada smua org supaya Allah akn berbuat baik juga kepada kita nnt ❤️ Barangsiapa membebaskan seorang mukmin dari suatu kesulitan dunia, maka Allah akan membebaskannya dari suatu kesulitan pada hari kiamat. #vsglow #vsglowsecret #morningquotes #nasihat #muahchupchupsss

  profile image

Assalamualaikum, Selamat Pagi! Selamat bercuti untuk yang cuti hari ni. Stay at home seeloknya. Yang kena keje tu keje elok2 ok. Stay safe dan patuh sop. 😊 #morning #thursday #life #lifequotes #morningquotes #stayhome #staysafe #stayhealthy #pkp2021 #pkp2

  profile image

Menuntut ilmu itu wajib bagi setiap umat islam. . Assalamualaikum.Salam ukhuwah 🌹 #assalamualaikum #morningquotes

  profile image

Cerita semalam.. Adalah kisah semalam. Yang ada masanya terus kekal, Dan ada kalanya sejarah pasti berulang... Jadilah kamu di dalam penceritaan yang baik. Supaya apabila kamu hilang Akan ada yg mengenang dan mula menghargai semula cerita yang telah kamu abadikan. Menghargai setelah kehilangan itu lumrah kehidupan. Kerana manusia lebih menghargai kehilangan dari Menghargai kehadiran @tinta12biru #selamatpagiduniatiputipu #secangkirkopi #morningquotes #morningworld🌎 #mentarimuncullagi #semangatpagi #sajakpagihari #instagram #ınstagood #instaqoutes #followers #positivevibes #poemsofinstagram #missingsomeone #kisahsemalam #poems

  profile image

哪有什么一战成名,无非都是百炼成钢;哪有什么常胜将军,无非都是越挫越勇;只有输得起的人,才配赢;用甘心情愿的态度,全力以赴去做每一件事,结果自然会让你意外惊喜!早安全世界! #早安你好 #早安語錄 #生活語錄 #英文語錄 #開心語錄 #正能量語錄 #早安全世界 #心情語錄 #生活早激勵 #開啟智慧與魅力之旅 #思维模式 #能够杰出_何必平凡 #OE杰青商学院 #ysisyvonne早晨語錄 #yvonneselee李宣鋨 #OE_OEE016 #ysishealthylife #ysishbl #Goodmorningfriends #morningquotes #morningmotivation #positivequotes #positivevibes #inspirationalquotes #dailyquotes #goodmorningworld

  profile image

Bila kita bersedekah kepada orang yang memerlukan, kita pikir kita membantu dunia mereka, tetapi sebenarnya kita membantu akhirat kita. ❤❤ #morningquotes

  profile image

𝐇𝐌𝐌 🤔 𝐖𝐇𝐀𝐓 𝐈𝐒 𝐌𝐘 𝐒𝐊𝐈𝐍 𝐓𝐘𝐏𝐄? Perkara yang paling basic dalam skincare adalah mengetahui jenis kulit kita dulu sama ada oily, dry combination or normal skin. Sebab apa pentingnya untuk tahu jenis kulit ni? Dekat luar sana ada banyak sangat produk penjagaan muka dan semuanya adalah berbeza mengikut jenis kulit masing². So to get the best product for your skin, kita mestilah kena tahu skin type kita apa then barulah boleh pilih produk yang sesuai dengan kulit muka kita 😉 #motivation #skincaretips #skincareroutine #skintype #morningquotes #oilyskin #dryskin #combinationskin #normalskin #beautiful #mindset #viralskincare #larverkrasivyy #glowingskin #naturalbeauty

  profile image

°°° I feel that the Simplicity of Life is just being Yourself . . #tvcfootballclub #ladies #quotes #quotesdaily #quotesoftheday #justshare #morning #morningquotes #beyourself

  profile image

Which one? Choose & Lock Now 💋 . . . . ADA YANG MASIH NAK JOIN MENJADI DROPSHIP AGEN FAREHA ‼️ TERBUKA KEPADA SEMUA YG BERMINAT. TAK PERLU SIMPAN STOK ‼️ TAK PERLU MODAL ‼️ TAK PERLU POS BARANG ‼️ PROMOTE & SUBMIT ORDER SHJ. YG PENTING KOMITMEN ADA NAK JANA PENDAPATAN 😘 WHATSAPP ☎️ 018-2914171 #agentfareha #dropshipwanted #agentdropshipdiperlukan #agendropshipfareha #farehatetapdihati #bawalcottonkorea #bawalchiffonprinted #bawalbidang45 #bawalantikedut #bawalantikedutbycikfa #bawalchiffon #farehakotabharu #farehapengkalanchepa #farehakelantan #farehasilveragent #tudungbawalcotton #farehahq #goodmorning #morningpost #morningquotes #morningmotivation #quotes #agentdropshipwanted

  profile image

Morning Sunshine 🌷🌷 Have a Great Day 🥰🥰 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 #morningquotes #enthusiasm #great

  profile image

Happiness is not something ready made... It comes from your actions✨ Morning sunshine ☺️ Lagi satu hari je lagi launching Kebaya Mahsuri macam Elfira pakai 😘 manis je Dah ramai join dalam waiting list ni kalau korang tak nak terlepas kena cepat2 whatsapp siti klik je link di bio @byzara.co #StayAtHome#MakesKebayaGreatAgain#KitaJagaKita#byzaraco#kebayaberpatutan#kebayasale#kebayasulam#kebayatradisional#kebayamoden#viral#motifviral#byhisdaisy#byhisdaisysale#jualbaju#bajuraya2021#PKPB#PKP#pengantinpkp#quarantine#tips#newcollection#2021#tiktok#raya2021#trendingmalaysia#morningquotes#BHDKebayaMusmah#BHDKebayaMahsuri#BHDKebayaMustika#kutubaru

  profile image

28/01/2021 🌻 May your choices reflect your hopes and not your tears! #morning #morningquotes #quoteoftheday #quote #quotagram

  profile image

Happy holidays..happy thaipusam to those celebrating it ❤️#happythursday #morningquotes #thaipusam2021 #stayhealthy #stayathome #staypositive

  profile image

🌥 生活越是平淡,内心越要绚烂。平凡的日子,需要一束光来照亮自己;给生命一个微笑的理由,用安然的心境,将日子过成烟火葱茏的模样。 早安☀️ ……………………………………………………………… #早安#生活 #语录 #早安正能量 #早安语录 #正能量 #快乐 #漂亮 #生命 #life #instaquotes #instagram #insta #instabeauty #motivation # inspirationalquotes #dailyquotes #positivequuotes #morning #morningquotes #follower #inspirational #love

  profile image

"Berubah memang berat pada awalnya, kacau di tengah-tengahnya, dan sangat indah pada akhirnya" (Robin Sharma). Salam Kompak, Santun, Lucu dan Asoy #BADERHOODJATENGDIY #LADIESBADERHOODJATENGDIY #MORNINGQUOTES #STAYCALMANDSTAYASOY

  profile image

. 无论做任何事情永远不要丧失尝试新事物的勇气,坚持自己内心真正相信的东西,永不放弃。早安朋友们!😊 Good morning!☕ #Goodmorningfriends #morningquotes #morningvibes #morningmotivation #life #instadaily #happy #morninginspiration #morningmood #morningselfie #positivequotes #positivevibes #早安你好 #早安语录 #正能量

  profile image

😊Happiness depends✌️ on your👉 mindset 🧠and attitude😏.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #attitudeofgratitude #posseresponsavel #goodvibes #single #find #gf #positivevibes #coolmariners #viralposts #nickiminaj #morningquotes #stilllife #pink #you #instagram

  profile image

Good Morning... . . Every morning we have a new opportunity to become a happier version of our self.. . . #morningvibes #morningquotes #selfreminder #selfcarematters

  profile image

Salam Pagi Khamis Selamat Pagi Kesayangan Semua Semoga ALLAH mengampunkan dosa-dosa kita sekeluarga, dosa Ibubapa kita, dilimpahkan Rahmat, Taufiq, Hidayah, Berkat serta Redha-Nya buat kita semua. Aamiin.. #staysafeeveryone #kitajagakita💕 #peringatanutksemua #alhamdulillah #syukurselalu #motivasipagi #morningquotes #butikkelrinahof #elisedistributormalaysia

  profile image

Tangan cuma 2, still tak mampu nak tutup mulut orang orang. Tapi dengan 2 tangan cukup untuk menutup telinga supaya tidak mendengar cakap cakap orang.Teruskan berlari mengejar impian diri.. Assalammualaikum dan selamat pagi semua!! #morningquotes #CDshare #cikguOHSEM #positivequotes #positivevibes

  profile image

Assalammualaikum 🥰 Morning 🌹 'SEBAIK MANA PUN DIRI KITA, SEBANYAK MANA PUN AMALAN KITA, SETINGGI MANA PUN KEDUDUKAN KITA, JANGAN SAMPAI KITA MEMPUNYA WALAUPUN SEBESAR ZARAH PUN PERASAAN YANG MENGATAKANI KITA LEBIH BAIK DARIORANG LAIN' #joy #happy #morning #morningvibes #morningquotes #morningmotivation #insta #instadaily #instagram

  profile image

Assalomu alaykum to the another day 🌻 Every Sunrise is a gift🌻 Har bir kun bizga berilgan Sovg’adir🌻 #southkorea #morningquotes #blessed #abroad #외국인 #아침 #부산 #오륙도

  profile image

JagaLah sholatmu Semangat pagi 🌤🌤 Selamat beraktivitas 💃💃 Follow dan Turn On Notifikasi di ponselmu untuk dapatkan info serta tips diet sehat setiap hari ✌🏻✌🏻 Follow IG: ⚘ @tipsdietsehatnadya@tipsdietsehatnadya@tipsdietsehatnadya #tipsdietsehatnadya #coachnadya #semangatpagi #semangatbelajar #semangatbaru #semangat_pagi #selamatpagidunia #selamatberaktivitas😊😊 #selamatberaktifitas🙌 #pagi #morningvibes #morningquotes #morningmotivation #morningwalk

  profile image

"Ketika amarah memuncak, bersabar adalah pilihan terbaik. Marah tidak akan menyelesaikan masalah dan mengalah bukan berarti kalah." #morningquotes #instapagi #ınstagood #instaqueen #instablackandwhite #istamood

  profile image

Assalamualaikum selamat pagi 🌸 #morningquotes #qissbeauty

  profile image

Assalamualaikum selamat pagi 🌸 #morningquotes #qissbeauty

[[cardItem.caption.text | bodyshort ]]

[[ cardItem.taken_at | humanizendate]] days ago
[[ cardItem.comment_count | humanizenumber ]]
[[ cardItem.like_count | humanizenumber]]
Load More