#motifviral

Find posts and stories of the hashtag.
  profile image

Kemana Kita ini malam?😊

  profile image

Tak pernah Tak cantik princess intan najuwa🥰

  profile image

18022021 :) 🥀💔 . . . 𝑻𝒉𝒂𝒏𝒌𝒚𝒐𝒖 𝒌𝒂𝒌 @itsmedor4 𝒔𝒆𝒍𝒂𝒍𝒖 𝒃𝒂𝒈𝒊 𝒌𝒂𝒕𝒂-𝒌𝒂𝒕𝒂 𝒔𝒆𝒎𝒂𝒏𝒈𝒂𝒕 𝒖𝒏𝒕𝒖𝒌 𝒌𝒖𝒂𝒕 , 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒕𝒂𝒌 𝒑𝒆𝒓𝒏𝒂𝒉 𝒋𝒖𝒎𝒑𝒂 𝒕𝒂𝒑𝒊 𝒌𝒂𝒌 𝒔𝒆𝒍𝒂𝒍𝒖 𝒄𝒉𝒂𝒕 𝒔𝒚𝒂𝒇 , 𝒔𝒖𝒓𝒖𝒉 𝒔𝒚𝒂𝒇 𝒌𝒖𝒂𝒕 𝒔𝒆𝒎𝒖𝒂 😭💗𝒕𝒆𝒓𝒊𝒎𝒂𝒌𝒂𝒔𝒊𝒉 𝒌𝒂𝒌🥰 . . 𝑻𝒆𝒓𝒊𝒎𝒂 𝒌𝒂𝒔𝒊𝒉 𝒖𝒏𝒕𝒖𝒌 @muhdaimndniel._ @ainnajwa.aaa_ @nurullllll.ll @qtch4._ 𝒔𝒆𝒍𝒂𝒍𝒖 𝒂𝒅𝒂𝒂𝒂𝒂 𝒎𝒂𝒔𝒂 𝒔𝒂𝒌𝒊𝒕 𝒏𝒊❤️ . . . . #musergeneration #malaysiatrending #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakbodoh #lawakteroks #viraldulu #motifviral #himpunanbahanlawak #iglelakivsperempuan #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #lawaksiyot #kiniviral #malaysiamusically #tiktokhot #explore #explorepage #hangat #fakta #seram #exploremore #dontjudgeabookbyitscover #tiktok #funimatechallenge #funimateedits #funimatechallenge #funimate #fuimate❤️#tiktokroom #tiktokhot #tiktokmalaysia #video

  profile image

Abah bos belanja abis🤣🤣🤣🤣🤣 . 👇MEMBACA CAPTION ADALAH JALAN NINJA👇 . JANGAN LUPA FOLLOW 🔴 @minmin.gaming FOLLOW PAGE UNTUK LIHAT MIN  STREAMING . DAPATKAN GUNI BUNDLE TERMURAH DAN BERKUALITI DI . @thedaunvintage ❤ @thedaunvintage ❤ @thedaunvintage ❤ . TOLONG TAG KAWAN NKORANG YEE ▂▂▂▂▂▂#7viralrepost▂▂▂▂▂▂▂ Share video nkorang di inbox @tujuh7viral Nanti min repost | ▂▂▂▂▂❤TEAM VIRAL💯▂▂▂▂▂▂▂ Follow team viral min . 🔥 @lawakk.malaysia 🔥 @cuba.viral . Dm min untuk join team viral ▂▂▂▂▂▂▂▂#TAG▂▂▂▂▂▂▂▂▂ #tiktok #tiktokxmalaysia #tiktokdance #tiktokmalaysiaofficial #tiktokinstagram #tiktokinstafamousmalaysia #lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #uitm #uitmdihatiku #smk #samt #politeknik #politeknikmalaysia #viralvideos #viralmalaysia #lawaktahapdewa #teamkeranda #share #7viral #paidreview

  profile image

Manisnya princess intan najuwa berhijab🥰

  profile image

Kenapa bulat sangat ni princess intan najuwa🤭tapi tetap cantik kan😍

  profile image

SalamJumaat

  profile image

Allahuakbar, Salam takziah buat adik ne. Sebak rasa didada, Tak dapat bayangkan kalau ianya terjadi pada diri kita...🥺🥺🥺⁣ ⁣ Menghampiri pukul 10.00pagi untuk peperiksaan Sejarah K2, van jenazah singgah ke sekolah.. Seorang ayah yang sudah tidak bernyawa dibawa berjumpa anak buat kali terakhir.. ⁣ ⁣ Semoga Allah memberikan kekuatan kepada Muhammad Haikal Iskandar untuk menjawab SPM (SMK Simpang Beluru)⁣ ⁣⁣⁣ #xtratonton ⁣⁣⁣⁣⁣#baiksemula #perintah #kawalanpergerakan #virus #artismalaysia #xtra #viral #beritaterkini #tonton #motifviral #malaysia #makcikbawang #tontonmy #trending #news⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Kredit: Badariah

  profile image

photographers.team ▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶ 🌀 Follow @photographers.team 🌀 Tag your pics for getting featured. 🌀 Use my valid hastag #photographersteamfor your chance to get featured. ___________________________________________________ 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 📷 Photo from @haram_khor_💠CONGRATULATIONS on your feature. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #motifviral #goviral #vidioviral #lagiviral #virals #viralvideos #viralkan #viralvideo #viralmalaysia #viralmemes #viral #viralatas #viralbanget #viralata #viralindonesia #viralposts #viralataslove #viralpost #beritaviral #viralizaladictadura

  profile image

Rangupnyaaaa Cokobomb ni! Sampai kena bisik-bisik cakap, takut jiran sebelah dengar 🤫 Tapi tak boleh sorok sebab Cokobomb ni so crunchy! Crunchy dia sampai london boleh dengar 😭😭 . . Belum pernah rasa lagi kesedapan cokobomb? Meh try dulu kita sembang tepi 🤤 . WARNING ‼️ Product Laku keras! kalau lambat kena tunggu next batch 😭 #cokobomb #cokobombsquad #teamcokobomb #cokobombkeramat #cokobombKL #cokobombampang #cokobombwangsamaju #cokobombsetiawangsa #cokobombsetapak #lebihbanyaklebihpuas #dangerouslydelicious #makanmakan #motifviral #chocolateviral #chocolatemurah #klfooddelivery #anascosmetics #dropshipswanted #agentwantedseluruhmalaysia

  profile image

BIKIN SUSPENS JER TAW ! 😰😰😰 ingatkan ada masalah besar ! rupanya nak bg FEEDBACK pasal COKOBOMB ni SEDAP SANGAT ! 😂😂😂 Eeeiii ! banyak sgt lah feedback yang best pasal cokobomb ni 😍 uolss tak mau cuba ke ??? acu try 1 botol dulu , nanti kalau nak repeat cepat bagitahu kita taw ! #cokobomb #cokobombsquad #teamcokobomb #cokobombkeramat #cokobombKL #cokobombampang #cokobombwangsamaju #cokobombsetiawangsa #cokobombsetapak #lebihbanyaklebihpuas #dangerouslydelicious #makanmakan #motifviral #chocolateviral #chocolatemurah #klfooddelivery #anascosmetics #dropshipswanted #agentwantedseluruhmalaysia

  profile image

Rangupnyaaaa Cokobomb ni! Sampai kena bisik-bisik cakap, takut jiran sebelah dengar 🤫 Tapi tak boleh sorok sebab Cokobomb ni so crunchy! Crunchy dia sampai london boleh dengar 😭😭 . . Belum pernah rasa lagi kesedapan cokobomb? Meh try dulu kita sembang tepi 🤤 . WARNING ‼️ Product Laku keras! kalau lambat kena tunggu next batch 😭 #cokobomb #cokobombsquad #teamcokobomb #cokobombkeramat #cokobombKL #cokobombampang #cokobombwangsamaju #cokobombsetiawangsa #cokobombsetapak #lebihbanyaklebihpuas #dangerouslydelicious #makanmakan #motifviral #chocolateviral #chocolatemurah #klfooddelivery #anascosmetics #dropshipswanted #agentwantedseluruhmalaysia

  profile image

Cokobomb berhantu! mandi tak basah,tidur tak lena makan tak kenyang! cokobomb punya hal,makan tak kenyang kenyanggg 😭 besar sungguh masalah awak! nak cari jalan penyelesaian? PM saya cepat! nak sebotol boleh, dua botol boleh, tiga botol lagi lah boleh 🤤 chap chussss kita boleh pos dan COD🛵 #cokobomb #cokobombsquad #teamcokobomb #cokobombkeramat #cokobombKL #cokobombampang #cokobombwangsamaju #cokobombsetiawangsa #cokobombsetapak #lebihbanyaklebihpuas #dangerouslydelicious #makanmakan #motifviral #chocolateviral #chocolatemurah #klfooddelivery #anascosmetics #dropshipswanted #agentwantedseluruhmalaysia

  profile image   profile image

Mencari kudap2 yg sedap? Makan coklat tapi rasa muak? Meh cuba produk letup Cokobomb by Anas Zahrin. ✅Diperbuat daripada Premium Coklat ✅100% produk Muslim ✅Isipadu mantap 340grm+- ✅Boleh dimakan begitu saja ✅Mini cruch yg soft dan tak lukakan anak langit mulut ✅Sesuai utk semua golongan Tak muak, sangat sedap 😋 So apa tunggu lagi, meh order dgn sy 😉 #cokobomb #cokobombsquad #teamcokobomb #cokobombkeramat #cokobombKL #cokobombampang #cokobombwangsamaju #cokobombsetiawangsa #cokobombsetapak #lebihbanyaklebihpuas #dangerouslydelicious #makanmakan #motifviral #chocolateviral #chocolatemurah #klfooddelivery #anascosmetics #dropshipswanted #agentwantedseluruhmalaysia

  profile image

Cokobomb berhantu! mandi tak basah,tidur tak lena makan tak kenyang! cokobomb punya hal,makan tak kenyang kenyanggg 😭 besar sungguh masalah awak! nak cari jalan penyelesaian? PM saya cepat! nak sebotol boleh, dua botol boleh, tiga botol lagi lah boleh 🤤 chap chussss kita boleh pos dan COD🛵 #cokobomb #cokobombsquad #teamcokobomb #cokobombkeramat #cokobombKL #cokobombampang #cokobombwangsamaju #cokobombsetiawangsa #cokobombsetapak #lebihbanyaklebihpuas #dangerouslydelicious #makanmakan #motifviral #chocolateviral #chocolatemurah #klfooddelivery #anascosmetics #dropshipswanted #agentwantedseluruhmalaysia

  profile image

Tudia hampa banjir dia dekat bawah🥴😭 Tu had kita kata coklat melimpah ruah tu hampa tengok la bawah dia bertakung wehh! MELELEH 🤤🤤🤤 Hampa tunggu pa lagi tunggu orang lain makan sedap / stock habis baru nak order ka? Mai kaih order kita COD & post satu malaysia💗 #cokobomb #cokobombsquad #teamcokobomb #cokobombkeramat #cokobombKL #cokobombampang #cokobombwangsamaju #cokobombsetiawangsa #cokobombsetapak #lebihbanyaklebihpuas #dangerouslydelicious #makanmakan #motifviral #chocolateviral #chocolatemurah #klfooddelivery #anascosmetics #dropshipswanted #agentwantedseluruhmalaysia

  profile image   profile image

Seorang kanak-kanak berumur 1 tahun disaman oleh pihak pengurusan sebuah condominium di Selangor kerana tak pakai mask ketika berada dalam lif. Pendapat korang? Psst: bukan penguatkuasa yang saman sebab jumlah dia RM100. Credit Oh! Media SILA follow page @infokamiig terima kasih 😘💕 #ohmymedia #siakapkeli #sepahtureunionlive2020#budak46 #malaysian #infokami #bigstage2020 #viral #malaysia #berita #mstaronline #artistsoninstagram #bestoftheday#stingakuyahuu#artismalaysia#isaisarb#instagram#motifviral#cctv#hiburan#penmerahdotcom#hotfm#covid19malaysia#7harimencintaiku2#syahmisazli#ebitlew #gegarvaganza2020#gv2020#meletop#sepahtureunionlive

  profile image   profile image

DINDRA 2 IN1 ( mukena premium ) 🍂 225.000 Bahan nya monalisa ( boleh d google ya ) nyaman banget banget.. Model nya di bikin 2 in 1 bisa jadi mukena biasa ..dan bisa jadi ponco jadi praktis banget ( bagian dada pakai sleting ya) Motif nya super cantik , elegnat dan menawan ... Motif paling di cari #motifviral #mukenaviral #newnormal #mukenasultan *limited stock ( kain terbatas ) Tas pouch simple di bawa traveling Size dewasa besar ❤ . . Panjang depan 112 - 140 cm Panjang rok 108 cm Lebar rok 75 Berat 600 gram Sejadah satin 45 ×75 cm 1kg bisa isi 2pc ya

  profile image

CALANG - RFR (25), pemuda asal Desa Panton Makmuer, Kecamatan Krueng Sabee, Aceh Jaya yang ditangkap polisi dalam kasus kepemilikan dan perakitan senjata api (senpi) dibebaskan pada Rabu (24/2/2021). Pembebasan RFR tersebut dilakukan Polres Aceh Jaya setelah melakukan penyelidikan lebih lanjut terkait motif RFR merakit dan memiliki senjata api tersebit. Hal itu disampaikan Kapolres Aceh Jaya, AKBP Harlan Amir, melalui Waka Polres Kompol Rizal Antoni kepada sejumlah awak media, Rabu (24/2/2021). RFR sendiri diserahkan pihak kepolisian kepada keluarga yang diwakili oleh mantan bupati Aceh Jaya dua periode sekaligus anggota DPRA dari Fraksi Partai Aceh, Azhar Abdurrahman. Proses penyerahan itu sendiri berlangsung di Mapolres Aceh Jaya, Rabu sore. Kompol Rizal Antoni kepada awak media menjelaskan, RFR terbukti tidak terlibat atau memiliki tujuan buruk dalam hal merakit senjata api itu. Menurut Antoni, tujuan RFR merakit senjata itu adalah untuk mencoba kemampuan yang dimiliki dirinya. "RFR sendiri tidak terafiliasi dengan KKB (kelompok kriminal bersenjata), sudah kita turunkan juga tim intelejen kita dan RFR tidak ada terkait dengan KKB," tandasnya. "Atas dasar itu kita menghentikan perkara ini karena dia tidak ada tujuan untuk mengancam dan berpisah dengan NKRI, dia cuma melakukan eksperimen," tambahnya. Dengan dibebaskan RFR, Wakapolres Antoni berharap, agar pemuda cerdas itu dibina dan diberikan pemahaman terkait apa yang akan dilakukan agar tidak tersandung kasus hukum. "Setelah kembali ke masyarakat, RFR diharapkan mampu memberikan sumbangsih kemampuan untuk kemajuan daerah dan negara," tutupnya. Artikel : Serambinews • • 🔄 Follow @update.aceh Hastag #updateaceh #bandaaceh #acehbesar #beritaviral #goviral #naganraya #senpi #acehselatan #subulussalam #acehsingkil #acehjaya #pidiejaya #senpirakitan #terciduck #lhokseumawe #acehtimur #kotalangsa #motifviral #gayolues #acehtengah #memengakak #memes #lagiviralindo #lagiviral #ngakak #acehviral #kotabandaaceh #viralvidio #viralvedeos #viral

  profile image

apa yang BEST SANGAT COKOBOMB ni ? antara HARGA chocojar yang TERENDAH DI PASARAN DENGAN VOLUME yang seberat 340g ! Wow !!! 😱😱😱 korang boleh dapatkan 1 botol dengan harga RM15.90 shj taw ! TAPI ... nak bagitahu ni, KALAU BELI 1 JER MEMANG TAKKAN CUKUP 😜 yang Penting TAK TERLALU MANIS , TAK MUAK, & TAK PERLU SUSAH2 NAK MASUKKAN DALAM MICROWAVE 👍🏻 Mudah kan ??? #cokobomb #cokobombsquad #teamcokobomb #cokobombkeramat #cokobombKL #cokobombampang #cokobombwangsamaju #cokobombsetiawangsa #cokobombsetapak #lebihbanyaklebihpuas #dangerouslydelicious #makanmakan #motifviral #chocolateviral #chocolatemurah #klfooddelivery #anascosmetics #dropshipswanted #agentwantedseluruhmalaysia

  profile image

Tudia hampa banjir dia dekat bawah🥴😭 Tu had kita kata coklat melimpah ruah tu hampa tengok la bawah dia bertakung wehh! MELELEH 🤤🤤🤤 Hampa tunggu pa lagi tunggu orang lain makan sedap / stock habis baru nak order ka? Mai kaih order kita COD & post satu malaysia💗 #cokobomb #cokobombsquad #teamcokobomb #cokobombkeramat #cokobombKL #cokobombampang #cokobombwangsamaju #cokobombsetiawangsa #cokobombsetapak #lebihbanyaklebihpuas #dangerouslydelicious #makanmakan #motifviral #chocolateviral #chocolatemurah #klfooddelivery #anascosmetics #dropshipswanted #agentwantedseluruhmalaysia

  profile image

Pepatah mengatakan "kalau lapar makanlah COKOBOMB , kalau mengantuk tidur & mimpikan COKOBOMB barulah hidupmu akan selalu dihiasi dengan kemanisan" 😂😂😂 Mcm mana nak beli COKOBOMB ??? 🤷🏻‍♀🤷🏻‍♀🤷🏻‍♀ Meh ws saya 😘 Nak bg rege kasih syg ni , mau ke mau 🙋🏻‍♀ #cokobomb #cokobombsquad #teamcokobomb #cokobombkeramat #cokobombKL #cokobombampang #cokobombwangsamaju #cokobombsetiawangsa #cokobombsetapak #lebihbanyaklebihpuas #dangerouslydelicious #makanmakan #motifviral #chocolateviral #chocolatemurah #klfooddelivery #anascosmetics #dropshipswanted #agentwantedseluruhmalaysia

  profile image

Everyday Kena COD ! Everyday Nak Post Out COKOBOMB ! awk² mai la order awl... benda ni mmg chap chu chazzzz! sampai je habis.. smpi je habis tau... LETIH TAW NAK RESTOCK ! 😅😅😅 taknak ketinggalan ketapi cecepatnya order ya .. kita tak jnji ada slot kosong kalau brg dh smpai.. sbb COKOBMB LOVER tau je kita masuk order baru terus je booking.. ha‼️ xsmpt tau nk susun cecantek ambil gmbar.. hehehe.. customer dtg umh sambar dulu.. 😂 dah² takyah nk ngences... 🤤🤤🤤 cpt booking for next order ni.. kita dah restock COKOBOMB FAV UOLLS SEMUA ✌🏻 tu pun tadi dah berbotol org dah booking tau.. 🤩 #cokobomb #cokobombsquad #teamcokobomb #cokobombkeramat #cokobombKL #cokobombampang #cokobombwangsamaju #cokobombsetiawangsa #cokobombsetapak #lebihbanyaklebihpuas #dangerouslydelicious #makanmakan #motifviral #chocolateviral #chocolatemurah #klfooddelivery #anascosmetics #dropshipswanted #agentwantedseluruhmalaysia

  profile image

RAYA COLLECTION SALE SEHINGGA 11.59PM 26/2/2021 . SEPASANG RM69 2 PASANG RM118 (JIMAT RM20) . ✔️ 17 DESIGN TERPILIH ✔️ FREE POSTAGE SEM & SS ✔️ SAIZ S, M, L, XL, XXL ✔️ MATERIAL HIGH QUALITY HEAVY COMO CREPE . WHATSAPP 0143580201, KLIK LINK DI BIO @nahara.rtw . . . . . . . #ajimaura #rahimahtanparahim #uqashasenrose #Neelofa #khaibahar #dramasangat #kamaladli #noradanish #tudungsarung #bajumurah #bajukurung #tiktokmalaysia #tv3 #samarinda #sayangketatsendatpadat #instagram #dudukrumah #mirafilzah #jjcm #icsyvmy #nakcantik #meletop #sitinordiana #jannanick #zizanrazak #emmamaembong #motifviral #assalamualaikum #likeforlikes #likeforfollow

  profile image

Pepatah mengatakan "kalau lapar makanlah COKOBOMB , kalau mengantuk tidur & mimpikan COKOBOMB barulah hidupmu akan selalu dihiasi dengan kemanisan" 😂😂😂 Mcm mana nak beli COKOBOMB ??? 🤷🏻‍♀🤷🏻‍♀🤷🏻‍♀ Meh ws saya 😘 Nak bg rege kasih syg ni , mau ke mau 🙋🏻‍♀ #cokobomb #cokobombsquad #teamcokobomb #cokobombkeramat #cokobombKL #cokobombampang #cokobombwangsamaju #cokobombsetiawangsa #cokobombsetapak #lebihbanyaklebihpuas #dangerouslydelicious #makanmakan #motifviral #chocolateviral #chocolatemurah #klfooddelivery #anascosmetics #dropshipswanted #agentwantedseluruhmalaysia

  profile image

He's reaction 😍🥰 . P/S Halalkan admin ambik video korang 😊 . ________________________________________________ Tag member korang 👇🏻👇🏻👇🏻 . Plz follow me for more video 🙏🏻 @igsantuyyy ________________________________________________ @himpunanbahanlawak @pesankakmoji @syoktube @persatuanstudylastminit @ayoi_tv @zharifnazmi @rotikayo ________________________________________________ #budakbangang #motifviral #viralmalaysia #meletop #instafamous #ayatsentap #syok #himpunanbahanlawak #nakbebel #lawaktahapdewa #mudahterhibur #nakkongsi #atokpesan #kakmoji #iglelakivsperempuan #kartuntv9 #persatuanstudylastminit #malaysia #boikotcjwowshop #tv9malaysia #lawakhambar #lawakterkini #jommoveon

  profile image

RAYA COLLECTION SALE SEHINGGA 11.59PM 26/2/2021 . SEPASANG RM69 2 PASANG RM118 (JIMAT RM20) . ✔️ 17 DESIGN TERPILIH ✔️ FREE POSTAGE SEM & SS ✔️ SAIZ S, M, L, XL, XXL ✔️ MATERIAL HIGH QUALITY HEAVY COMO CREPE . WHATSAPP 0143580201, KLIK LINK DI BIO @nahara.rtw . . . . #likeforlikes #likeforfollow #ajimaura #lelakikirimantuhan #perempuantanpadosa #Neelofa #khaibahar #sepahtureunion #setelahterlafaznyaakad #7harimencintaiku2 #tudungsarung #bajumurah #bajukurung #tiktokmalaysia #bidadarikirimantuhan #seadanyaaku #pengantinsatumalam #instagram #dudukrumah #mirafilzah #jjcm #icsyvmy #gegarvaganza #meletop #cintasekalilagi #adelleasofea #zizanrazak #emmamaembong #motifviral #assalamualaikum

  profile image

Terliur tgk cecair chocolate tu kannn.... 🤤🤤 Jgnlah tgk saje... Korg kene dapatkan skrg ! Jgn ketinggalan, nnt diri sendiri rugi tao.. 😉 Dgn harga yg mampu milik, Semua org mampu memilikinya...❤️ RM 15.90 JER .. JOM ORDER ! #cokobomb #cokobombsquad #teamcokobomb #cokobombkeramat #cokobombKL #cokobombampang #cokobombwangsamaju #cokobombsetiawangsa #cokobombsetapak #lebihbanyaklebihpuas #dangerouslydelicious #makanmakan #motifviral #chocolateviral #chocolatemurah #klfooddelivery #anascosmetics #dropshipswanted #agentwantedseluruhmalaysia

  profile image

Feedback Datang Lagi ! 🤩🤩🤩 Semua Kata Cokobomb SEDAP ! Semua Kata Cokobomb Krunchy ! Semua Kata Cokobomb Cekelet Dia Melimpah Ruah ! Ini Semua Betul ! Bukan cobaan atau main main 😜😜😜 Cuba lah 1 dulu , Kalau sedap jangan lupa repeat order lagi & lagi ya 🤣 #cokobomb #cokobombsquad #teamcokobomb #cokobombkeramat #cokobombKL #cokobombampang #cokobombwangsamaju #cokobombsetiawangsa #cokobombsetapak #lebihbanyaklebihpuas #dangerouslydelicious #makanmakan #motifviral #chocolateviral #chocolatemurah #klfooddelivery #anascosmetics #dropshipswanted #agentwantedseluruhmalaysia

  profile image   profile image   profile image

Zevle çalıştığım motifli hırkam 🌾 Dilediğiniz motifte hırka siparişi için iletişime geçebilirsiniz 🍀☺️ . . . . . #örgühırka #motifviral #motifhırka #motiflihırka #alize #alizeiplikleri #alizecottongold #alizecotton #handmade #elyapımı #elemeğigöznuru #elemeği #me #design #designer #gift #örgü #crochet #inspiration #love #colorful #instagood #photooftheday #fashion #happy #tbt #instadaily #smile #style #life

  profile image

Terliur tgk cecair chocolate tu kannn.... 🤤🤤 Jgnlah tgk saje... Korg kene dapatkan skrg ! Jgn ketinggalan, nnt diri sendiri rugi tao.. 😉 Dgn harga yg mampu milik, Semua org mampu memilikinya...❤️ RM 15.90 JER .. JOM ORDER ! #cokobomb #cokobombsquad #teamcokobomb #cokobombkeramat #cokobombKL #cokobombampang #cokobombwangsamaju #cokobombsetiawangsa #cokobombsetapak #lebihbanyaklebihpuas #dangerouslydelicious #makanmakan #motifviral #chocolateviral #chocolatemurah #klfooddelivery #anascosmetics #dropshipswanted #agentwantedseluruhmalaysia

  profile image

Tag Kawan korang😁 _______________________________________ . Korang tahu tak ramai lelaki mengalami masalah boboi diorang mati pucuk dan rosak. . . Mula-mula tak sedar, Bila kawen baru tau boboi dah tak boleh guna. Banyak sebenarnya amalan yg boleh merosakkan boboi lelaki tanpa sedar. . . Jadi buat lelaki-lelaki semua, korang kena tahu Ilmu Batin Lelaki supaya korang boleh bagi nafkah dan bahagiakan bakal bini korang secukupnya. . . Nak belajar Ilmu Batin Lelaki??? . . Follow @minyaklintah_kl_official Follow @minyaklintah_kl_official Follow @minyaklintah_kl_official . Barulah nanti bila kahwin isteri sayang dan selalu ajak dating dan bermanja..hehehe . . . . . . . . . _________________________________________ #lawakbosku #igersmalaysia #lawaktwitter #posttwitter #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #hbl #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #lawaksavage #mudahterhibur #motifviral #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #lawak4x4 #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #ubatjambang #koleksivideowhatsapp #paidreviewrm10

  profile image   profile image

Seronoknya Bila Dia Ceria ! Tengok gambar tu, kanak-kanak pun jatuh cinta sbb ibu bapa dorang bagi green light utk makan COKOBOMB sbb rasa yang tak manis dan sesuai utk kanak-kanak🤩🤩 tukar mood anak2 jadi HAPPY KIDDOS ! ❤️❤️❤️ apa lagi? Jom la order utk anak korang pula💕 #cokobomb #cokobombsquad #teamcokobomb #cokobombkeramat #cokobombKL #cokobombampang #cokobombwangsamaju #cokobombsetiawangsa #cokobombsetapak #lebihbanyaklebihpuas #dangerouslydelicious #makanmakan #motifviral #chocolateviral #chocolatemurah #klfooddelivery #anascosmetics #dropshipswanted #agentwantedseluruhmalaysia

  profile image   profile image

MELTED ON YOUR KRUNCH, MELTING IN YOUR HEART😋🤤 Benarlah apa yang dikata. Sekali makan, memang tak boleh stopp! So sedappp! Mungkin sebab COKOBOMB menggunakan premium chocolate yang sememangnya melted on your krunch, melting in your heart. Gituuuu ❤️❤️❤️ Ada yang nak cuba rasa? DM or WhatsApp Now 🎉 #cokobomb #cokobombsquad #teamcokobomb #cokobombkeramat #cokobombKL #cokobombampang #cokobombwangsamaju #cokobombsetiawangsa #cokobombsetapak #lebihbanyaklebihpuas #dangerouslydelicious #makanmakan #motifviral #chocolateviral #chocolatemurah #klfooddelivery #anascosmetics #dropshipswanted #agentwantedseluruhmalaysia

  profile image   profile image

Seronoknya Bila Dia Ceria ! Tengok gambar tu, kanak-kanak pun jatuh cinta sbb ibu bapa dorang bagi green light utk makan COKOBOMB sbb rasa yang tak manis dan sesuai utk kanak-kanak🤩🤩 tukar mood anak2 jadi HAPPY KIDDOS ! ❤️❤️❤️ apa lagi? Jom la order utk anak korang pula💕 #cokobomb #cokobombsquad #teamcokobomb #cokobombkeramat #cokobombKL #cokobombampang #cokobombwangsamaju #cokobombsetiawangsa #cokobombsetapak #lebihbanyaklebihpuas #dangerouslydelicious #makanmakan #motifviral #chocolateviral #chocolatemurah #klfooddelivery #anascosmetics #dropshipswanted #agentwantedseluruhmalaysia

  profile image

Kasihan la akak ni 🥲 📽️Dm bila admin lupa letak credit/remove 📆Update video lawak setiap hari 📌 Follow @malayviral for notification ➖➖➖➖➖➖➖ ➖➖➖➖➖➖➖➖ THANK YOU FOR WATCHING & SUPPORT US ❤️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖❗💯 #viralmalaysia #kiniviral #mudahterhibur #motifviral #internetnegatif #meandtheboys #memereceh #memeinajah #memengakak #ngakakonline #internetnegatif #memengakak #dagelanindo #asupanmeme #kegoblokanunfaedah #1cak #wkwkland #dagelantivi #hatihatidiinternet #ngakaklucu #vidiokocak #ngakakkampret_ #bikinngakak #lawakhangit #recehbanget #erpan1140 #kegoblokanunfaedah #memekocakindonesia #shitpostindonesia #memecomikindonesia #memeindonesia #memeindo #fotolucu

  profile image

Hahaha 😂🤣 . ( TAG MEMBER KORANG 😋) . JOM FOLLOW @geng_viral . ♥️LIKE 💬COMMENT 🏷TAG 📤SHARE . . . . .Dm for credit or removal please kindly dm me first👌 . . . . #lawakteroks #lawakhambar #viral #gengviral #motifviral #lawak #mudahterhibur #ngakak #kiniviral #videolawak #viralmalaysia #dagelan #lucuabis #geng_viral

  profile image

Majoriti yang whatsapp kami umur lingkungan 40 tahun ada masalah berat badan dan mula rasa sakit lutut dan sakit kaki.⠀ .⠀ Adakah ia normal? Tidak. Sepatutnya umur 40 anda masih lagi cergas dan sihat. Cuma apabila berat badan berlebihan 15-20kg, ia membuatkan kaki anda menanggung beban yang sangat besar dan akhirnya mengakibatkan rasa sakit. Majoriti yang berjumpa doktor, mereka dinasihatkan supaya turunkan berat badan.⠀ .⠀ Apa kata mula turun berat dengan program Fit Muslim Online Coaching?⠀ .⠀ 😍 Purata hilang berat 3-10 kg dalam 25 hari program⠀ 😘 Meal plan lengkap untuk 25 hari program. Tak payah pening nak makan apa.⠀ 🥳 Tak reti masak? Kami guide anda beli makanan kat luar⠀ 😆 Ada cheat day dalam meal plan⠀ 😊️ 100% Online. Tak payah keluar rumah ke gym⠀ 😁 Personal Coach pantau progress anda setiap minggu⠀ 😉 Boleh tanya apa sahaja pasal diet⠀ 😱 Whatsapp support group. Diet ramai-ramai yang meriah. Saling beri inspirasi dan motivasi.⠀ .⠀ Siapa kata diet tu susah? Senang sahaja kalau betul caranya. Jom kami guide anda!😁⠀ .⠀ .⠀ FIT MUSLIM ONLINE COACHING DIBUKA UNTUK PENDAFTARAN⠀ .⠀ Whatsapp ke nom 👇🏻 atau terus click link di profile IG for details dan yuran program. .⠀ .⠀ 🤵Coach Hannan - 019-5775905⠀ 👸🏻Coach Uswah - 014-5401727⠀ 📲Link program di profile bio⠀ .⠀ . 🤵Coach Hannan - 019-5775905⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👸🏻Coach Uswah - 014-5401727⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📲Link program di profile bio⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #healthylifestyle #jomkurus #jomkurus1malaysia #7harimencintaiku2 #kurusdarirumah #melastikkehatimu #beranibuanglemak #bajuwedding #masterchef #youcanloseweightfromhome #kurustanpaubat #instaseleb #tipskuruscepat #loseweightfromhome #zumbafitness #tv3malaysia #kiniviral #mirafilzah #motifviral #resepisihat #syukriyahya #bajuplussizemalaysia #weddingdress #healthymeals #dramasangat ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #kampungpeople2 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #ryanaralyn ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #menongkahkasih⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #dietwithuswahhannan

  profile image

Mutluluk üretmek 🎉 . #motif #motifviral #motifbirleştirme #örgümüseviyorum #örgüöğretiyorum #örgüm .

  profile image

KOMEN “SAYA NAK “ KURUS sebelum raya 2021 ni!! Bestnyaaa!!⠀ Coaching Fit Online intake March telah dibuka ni. Klik link di bio ig @coachsiti_rizo utk info.⠀ KURUS DENGAN ILMU & COACH YG 𝗡𝘂𝘁𝗿𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗦𝗮𝗿𝗮𝗽𝗮𝗻 & 𝗗𝗶𝗻𝗻𝗲𝗿⠀ 🍽 𝗠𝗲𝗮𝗹 𝗽𝗹𝗮𝗻 𝗺𝗮𝗸𝗮𝗻 5𝘅 𝘀𝗲𝗵𝗮𝗿𝗶⠀ 🍱 𝗥𝗲𝘀𝗲𝗽𝗶 𝗱𝗮𝗻 𝗩𝗶𝗱𝗲𝗼 𝗺𝗮𝘀𝗮𝗸𝗮𝗻 𝘀𝗶𝗵𝗮𝘁⠀ 📖 𝗘𝗯𝗼𝗼𝗸 𝗙𝗶𝘁𝗻𝗲𝘀𝘀 𝗝𝗼𝘂𝗿𝗻𝗮𝗹 & 𝗠𝗲𝗮𝗹 𝗣𝗹𝗮𝗻 𝗚𝘂𝗶𝗱𝗲⠀ 📲 24/7 𝗚𝗿𝗼𝘂𝗽 𝗖𝗼𝗮𝗰𝗵𝗶𝗻𝗴⠀ 👥 𝗣𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗖𝗼𝗮𝗰𝗵⠀ 🏋🏼‍♀️ 𝗩𝗶𝗱𝗲𝗼 𝗦𝗲𝗻𝗮𝗺𝗮𝗻 𝗱𝗶 𝗿𝘂𝗺𝗮𝗵⠀ 🛒 𝗚𝗿𝗼𝗰𝗲𝗿𝗶𝗲𝘀 𝗟𝗶𝘀𝘁⠀ 🎁 𝗛𝗮𝗱𝗶𝗮𝗵 𝗺𝗲𝗻𝗮𝗿𝗶𝗸 𝘂𝘁𝗸 𝗯𝗶𝗴𝗴𝗲𝘀𝘁 𝗹𝗼𝘀𝗲𝗿 💗 𝗞𝗮𝘀𝗶𝗵 𝘀𝗮𝘆𝗮𝗻𝗴 𝗺𝗲𝘀𝗿𝗮 💞💞 START YOUR JOURNEY : terbuka untuk umur 18tahun ke atas, yang serius sahaja 🙏 program bimbingan berbayar & fokus hilangkan 3kg ke 8kg satu musim . klik link di bio ig @coachsiti_rizo & tag famiy friends yg perlukan perubahan 🧕@coachsiti_rizo. 📲+60182132993 https://hicsneedhelp.wasap.my/ ❤Personal Wellness Coach 🏋 #CoachMamyawesome #teamcoachsiti_rizo #coachawesome #coachsiti_rizo #makdalampantang #ibumenyusu #kuruslepasbersalin #dramasangat #motifviral #kurussebelumkahwin #kaufollowkaukurus #sukamakan #sukashopping #icanseeyourvoice #mirafilzah #explore

  profile image

Kasihan la akak ni :( 📽️Dm bila admin lupa letak credit/remove 📆Update video lawak setiap hari 📌 Follow @instaviral.fun for notification ➖➖➖➖➖➖➖ ➖➖➖➖➖➖➖➖ THANK YOU FOR WATCHING & SUPPORT US ❤️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ NAK TINGGIKAN BADAN BOLE FOLLOW @kedaicalciumtinggi.hq❗💯 #viralmalaysia #kiniviral #mudahterhibur #motifviral #internetnegatif #meandtheboys #memereceh #memeinajah #memengakak #ngakakonline #internetnegatif #memengakak #dagelanindo #asupanmeme #kegoblokanunfaedah #1cak #wkwkland #dagelantivi #hatihatidiinternet #ngakaklucu #vidiokocak #ngakakkampret_ #bikinngakak #lawakhangit #recehbanget #erpan1140 #kegoblokanunfaedah #memekocakindonesia #shitpostindonesia #memecomikindonesia #memeindonesia #memeindo #fotolucu

  profile image

. ▪️ASICS RUNNING ▪100% Original/used ▪Size dan harga dibawah ▪Whatsapp 011-1857 1843 (Adnin) . Cara nk beli, Sila screenshot gambar ini dan whatsapp no di atas, Bgtahu no brape nk beli. Contoh susunan ikut nombor ada dibawah . . 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 . 1. 8uk (RM120)❌SOLDOUT❌ 2. 9uk (RM120) 3. 8uk (RM120)❌SOLDOUT❌ 4. 8uk (RM120) 5. 7.5uk (RM120) 6. 6.5uk (RM120) 7. 8uk (RM120) 8. 5uk (RM120) 9. 6.5uk (RM120) 10. 5.5uk (RM120) 11. 5.5uk (RM120) 12. 6.5uk (RM120) . 📞Whatsapp 011-1857 1843📞 . _________________________________________________________ . @empayarbundleonline2 - sport & sneakers 👟 @empayarbundleonline3 - vans & converse 👟 @empayarbundleonline4 - sport & sneakers 👟 @empayarbundleonline5 - baju seluar 👕👖 . _________________________________________________________ . Empayar bundle Kota Bharu - berhadapan hotel rayyan soffea (baung) - location maps/waze “empayar bundle” - buka setiap 10 pagi - 11 malam - jumaat cuti . . #empayarbundlemalaysia #akhirat #motivasi #lawakhambar #lawak #maluapabossku #mudahterhibur #kapcaimalaya #kelakar #jangankecam #jangankecamsaya #artismalaysia #astrogempak #brocuba #siscuba #instamalaysia #igersmalaysia #igersmy #nakbebel #ikutcarakita #terlajaklaris #bazarpaknil #bazaarpaknil #beritaterkini #motifviral #bundlemalaysia #kasutbundle #bundlemalayamurah

  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

. 💥NEW STOCK💥 ▪Adidas Climacool ▪100% Original used/bundle ▪Saiz 8.5uk ▪Condition 8/10 ▪RM120 . ▪Whatsapp 011-1859 1843 ❌ (Azrie) _________________________________________________________ . Follow instagram dbwh . @empayarbundleonline @empayarbundleonline2 - sport & sneakers 👟 @empayarbundleonline3 - vans & converse 👟 @empayarbundleonline4 - shoes👟 @empayarbundleonline5 - baju seluar 👕👖 . _________________________________________________________ . Empayar bundle 2 kota bharu - berhadapan hotel rayyan soffea (baung) - waze “empayar bundle 2 kota bharu” - buka setiap hari 10pgi- 11mlm - jumaat cuti . . #empayarbundlemalaysia #akhirat #motivasi #lawakhambar #lawak #maluapabossku #mudahterhibur #kapcaimalaya #kelakar #jangankecam #jangankecamsaya #artismalaysia #astrogempak #brocuba #siscuba #instamalaysia #igersmalaysia #igersmy #nakbebel #ikutcarakita #terlajaklaris #bazarpaknil #bazaarpaknil #beritaterkini #motifviral #bundlemalaysia #kasutbundle #bundlemalayamurah

  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

. 💥NEW STOCK💥 ▪Nike AirMax 720 ▪100% Original used/bundle ▪Saiz 7.5uk ▪Condition 8/10 ▪RM120 . ▪Whatsapp 011-1859 1843 ❌ (Azrie) _________________________________________________________ . Follow instagram dbwh . @empayarbundleonline @empayarbundleonline2 - sport & sneakers 👟 @empayarbundleonline3 - vans & converse 👟 @empayarbundleonline4 - shoes👟 @empayarbundleonline5 - baju seluar 👕👖 . _________________________________________________________ . Empayar bundle 2 kota bharu - berhadapan hotel rayyan soffea (baung) - waze “empayar bundle 2 kota bharu” - buka setiap hari 10pgi- 11mlm - jumaat cuti . . #empayarbundlemalaysia #akhirat #motivasi #lawakhambar #lawak #maluapabossku #mudahterhibur #kapcaimalaya #kelakar #jangankecam #jangankecamsaya #artismalaysia #astrogempak #brocuba #siscuba #instamalaysia #igersmalaysia #igersmy #nakbebel #ikutcarakita #terlajaklaris #bazarpaknil #bazaarpaknil #beritaterkini #motifviral #bundlemalaysia #kasutbundle #bundlemalayamurah

  profile image

"Allahuakbar.. Sebak dada ini.😭 Semoga setiap perkahwinan yang terbina sentiasa utuh dan kekal sampai bila-bila. Aamiin ❤🙌 . Kredit to:mdzahidzin . 👉dipersilakan👈 Like ❤️ Share 📬 Comment 📝 Tag 🏷 . Untuk tontot banyak lagi koleksi video lawak sepanjang masa tanpa henti sila follow ig @lawak_kangkong cnfrm korang tak kering gusi..🤣🤣🤣 . Jom follow @lawak_kangkong Jom follow @lawak_kangkong Jom follow @lawak_kangkong . #lawakbosku #igersmalaya #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #twitterviral #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #lawaksavage #mudahterhibur #motifviral #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #lawak4x4 #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #paidreviewrm10"

  profile image

╔══════════════════╗ मेरी Ĵααท 👸 से ↣#पंगा ⚔ और भरी ↹ महफील 👨‍👨‍👦‍👦 मे ⇛ #दंगा ❌ मत करना...* *_वरना ↳ #चोराहे🗼 पे ➥नंगा 👨 और ➣ #अस्थियो🔱 को ↪ गंगा" Me #बहा 🏊 दूंगा✔ " ༒#वीर_भोग्य_वसुंधरा༒ ⚔🚩 ⚀🔸🌹✧┈#जय_भवानी┈✧🌹🔸⚀ ➤❀▬▬ ❤❤ ▬▬❀➤ ❤️ #हम_खडे_तो_सरकार_से_भी_बडे❤️ ╚══════════════════╝ •꧁༺♕༒#रॉयल_कुंवर_सा༒♕༻꧂ . . . . , . . @___heartles_banna 🤙Follow_4_follow🌍😘🥀 #viral #viralvideos #viralvideo #viralindonesia #viralata #videoviral #lagiviral #tiktokviral #viralpost #produkviral #goviral #viralmalaysia #motifviral #viralatas #viralmemes #viralbanget #viralkan #kasutviral #serumviral #beritaviral #makethisgoviral

  profile image   profile image

tentang👉🏻🥔👈🏻 . . . . . . . . #motifviral

[[cardItem.caption.text | bodyshort ]]

[[ cardItem.taken_at | humanizendate]] days ago
[[ cardItem.comment_count | humanizenumber ]]
[[ cardItem.like_count | humanizenumber]]
Load More