#mstaronline

Find posts and stories of the hashtag.
  profile image

Saya rasa macam dah jatuh cinta hm awak single tak ๐Ÿฅบ korang single dari tahun berapa ni baik mengaku cepat๐Ÿ˜† kalau joe dri 1890 SPAM EMOJI โ€œ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—โ€ nnti Joe Like wall Korang Road to 400K Follower Boleh Bntu Follow Ya semua TerimaKasih ๐Ÿคฒ๐Ÿปsemoga dmurahkan rezeki โค๏ธ ( share story & mentioned kawan korang ) FOLLOW: @official_generaljoe @official_generaljoe #slowmotion #slowmotionvideo #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #viralvideo #explorepage #fypage #foryou #trending #share #tiktokchallenge #tiktokviral #tiktokhot #style #tiktokers #tiktokvideo #kisahdunia #mstaronline #malaysiaviral #generaljoe #explorepageโœจ#slowmotion #slowmotionvideo #slowmo #tiktokviral #fypage #fypใ‚ท #tiktokchallenge #tiktokduet #tiktokmalaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

  profile image

Joe taktahu la nak ketawa ke nak menangis ni ๐Ÿ˜‚ KORANG FOKUS KAT UMMI atau JOE ni BAIK MENGAKU CEPAT! SPAM EMOJI โ€œ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—โ€ nnti Joe Like wall Korang Road to 400K Follower Boleh Bntu Follow Ya semua TerimaKasih ๐Ÿคฒ๐Ÿปsemoga dmurahkan rezeki โค๏ธ ( share story & mentioned kawan korang ) FOLLOW: @official_generaljoe @official_generaljoe #slowmotion #slowmotionvideo #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #viralvideo #explorepage #fypage #foryou #trending #share #tiktokchallenge #tiktokviral #tiktokhot #style #tiktokers #tiktokvideo #kisahdunia #mstaronline #malaysiaviral #generaljoe #explorepageโœจ#slowmotion #slowmotionvideo #slowmo #tiktokviral #fypage #fypใ‚ท #tiktokchallenge #tiktokduet #tiktokmalaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

  profile image

Teringat lagu Baby Shark. Artikel penuh swipe up di highlight dan ig story. #mstaronline

  profile image

Sesungguhnya rindu itu berat... apatah lagi kalau melibatkan insan kesayangan. Tabah ya sis. Moga-moga hajat untuk bertemu dengan ayah termakbul jua. Artikel swipe IgStory/Highlight #mstaronline

  profile image

Ada yang rindu kami tak kat sini ? Kalau dia komen โ€œ saya โ€œ hihihi๐Ÿคช rindu Joe ke rindu ummi ? SPAM EMOJI โ€œ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—โ€ nnti Joe Like wall Korang Road to 400K Follower Boleh Bntu Follow Ya semua TerimaKasih ๐Ÿคฒ๐Ÿปsemoga dmurahkan rezeki โค๏ธ ( share story & mentioned kawan korang ) FOLLOW: @official_generaljoe @official_generaljoe #slowmotion #slowmotionvideo #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #viralvideo #explorepage #fypage #foryou #trending #share #tiktokchallenge #tiktokviral #tiktokhot #style #tiktokers #tiktokvideo #kisahdunia #mstaronline #malaysiaviral #generaljoe #explorepageโœจ#slowmotion #slowmotionvideo #slowmo #tiktokviral #fypage #fypใ‚ท #tiktokchallenge #tiktokduet #tiktokmalaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

  profile image

-content๐ŸŒš- , ha krg yg mna?๐Ÿคช สŸษชแด‹แด‡ ,sสœแด€ส€แด‡ แด€ษดแด… แด›แด€ษข๐Ÿ’ฏโœจ แด›แด€ษข แด€ษดสแดษดแด‡๐Ÿค˜๐Ÿป [share ig story] - - @amaliaxrrah._//@vd.maliaa._//@qtsarahh01._ @retissmxlia._ @iamsyiqah @syahh.vids._ - - #slowmotion #lagujiwangofficial๐Ÿ’• #cedissbuathal #lagujiwangโค๐Ÿ˜ญ #lagujiwangโค #cinta #sahabat #likeforlike #support1kfollowers #suka #ayatsedih #ayatjiwang #ayatsentap #ayatsweet #ayatcinta #ayatpadu #videobroken #slomotion #videojiwang #hxnif_vid #mstaronline #ms24_vids #repost #likeforlike #followforfollowback #ccp #alightmotionpresets #lagujiwangโค #jiwangofficial #viralvideos #videostar #instagram

  profile image

Cantek helok la mekap dia ๐Ÿ˜ Mesti la helok. Dah name pon gune Sobella punye barang. Konferm tak keciwa mak cik kiah uiii. Uols akan mananges kegembiraan sebab mekap uols helok terletak atas muka ๐Ÿคญ Ramai kan suke look gini. Simple, naterul jer. Yang penting, kerlas kau jah ๐Ÿ˜œ . . . #sobellaperak #sobellaperaktengah #makeuponpoint #makeuponline #makeupmalaysia #makeupmurah #sayajualcosmetic #mua #muamakeupartist #makeupaddict #makeupnikah #makeupperak #makeuplook #cosmetics #delen #akuyangkaugelaristeri #akuyangpostkauyangpanas #marrymesenorita #kpopdrama #kdrama #andibernadee #jannanick #explore #tiktok #tiktokviral #tiktokmalaysia #fypage #instagram #instadaily #mstaronline

  profile image

Uols nak tahu tak, texture Under The Sea Moisturizer sangat ringan! Paling best moiturizer ni quick absorption into the skin dan tidak melekit made it perfect for all skin types especially for oily skin. Dapatkan Under The Sea Moisturizer hanya RM59 jurr. Cuba sekali confirm jatuh hati. ๐Ÿ’• Ade lagi tak nak buat stok simpanan tengah promo ni? Buatlah pilihan yang bijak okey. Nak cantik sambil berjimat? Inilah masanya tau! Plus dapat join family Meeracle sekali. Free free jur uols dapat join jadi Ejen. Dapat pakai murah sambil2 isi poket bagi full. Uiii.. Best kan! ๐Ÿ˜‰ #surirumahbergaji #hujungjari #tanpamodal #kitajagakita #wawazainal #SCHAmenjadidenganMEERACLE #lelongmurah #mstaronline #bisnestukacangje #drama #muabella #kerjamudah #bisnesonline #gosipartis #promo99 #bisnescikgu #nakkurus #nakcantik #naklawa #gojessmojess #uitm #lelaki #bisnesdarirumah #meeraclesgbuloh #kosmo #lelakimaskulin #student #meeracleselangor

  profile image

Siapa tengok #FamiliDuo semalam? Memang sedap suara Adrian, untuk lagu malam tu dorang tak buat latihan tau... memang terbaik! Jom dengar cerita Amyza Aznan tentang anak lelakinya itu Instastory #mstaronline

  profile image

Thankyou dear custโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ Hi semua! kita dah ready stock tau๐Ÿ˜ ๐Ÿฅ RM20 sahaja ๐Ÿฅ 45 cookies + choc sauce ๐Ÿฅ chopstick #cookiesmalaysia #cookiesviral #cookiessedap #cookiesmurah #cookiesofinstagram #cookiesorbetter #instashopmalaysia #meletop #erafm #cookiesbox #kualalumpurmalaysia #suriafm #sayajual #cookieschocolate #instagood #foodie #instafood #postageseluruhmalaysia๐Ÿ“ฆ #asmr #asmreating #asmrmukbang #asmrfood #erafm #mstaronline #instalike #instagood #instavideo #malaysianfood #viralterkinimalaysia

  profile image

SELAMAT HARI WANITA SEDUNIA! Wanita, Hari ini hari bahagiamu, Hari menjadi penghormatanmu, Hormat dalam jaga maruah diri. Disaat hari bahagiamu, Hari kami menghormat kamu, Hormat kamu atas nama Allah, Begitulah wanita bernama ibu. Hari wanita sedunia ini, Bukan tanda wanita ini raja, Tetapi, tandanya kami memperingati srikandi Islam. Teruskan dalam menjaga maruah dirimu, Usaha menjadi Muslimah Sejati, Usaha dalam menjaga diri, Biar tidak disentuh oleh mana-mana lelaki, Kerana Allah... Sudah tetapkan penjaga yang menanti. Wahai wanita, Jagalah hati dan semoga tergolong dalam Wanita yang dirindukan SyurgaNya๐Ÿฅ€ TAG SAHABAT WANITA ANDA๐ŸŒน โ€” #dakwah #tarbiah #nasihat #teguran #ilmu #manfaat #muslimah #muslimquotes #ustazah #ustazahasmaharun #ustazahhafizahmusa #hariwanitasedunia #hariwanita #tarbiahsentap #tvdakwah #alifteega #teegadakwah #mstaronline #mstaronlineofficial #hadifayyadh #hadifayyadhteam #401production

  profile image

PEMBAKAR SEMANGAT TASHA DARI DULU SAMPAI SEKARANG ๐Ÿ”ฅ โ€” Tengah scroll2 gallery tadi, terjumpa satu folder khas untuk kesayangan tasha. Bukak balik, ya Allah ramaiiiinyaaaaa yang tasha dah tolong dorang untuk cari skincare yang betul & dapatkan skin yang sihat. Ada feedback2 dari kesayangan tasha, ada gambar2 progress dorang ๐Ÿฅบ Terharunyaaaaaa! Seronok bila tengok dorang happy & gain more confident! Kadang ada yang whatsapp tasha, cakap seronok tengok skin sekarang, seronok lepas pakai AINAA, seronok dapat consultation dari tasha ๐Ÿฅบ Aaaaaa terharu, tersentuh & ternangis ๐Ÿฅบ Thankyou so muchhh sebab percayakan tasha, percayakan AINAA. Korang memang the best! Jjang! ๐Ÿ‘๐Ÿป Alhamdulillah, semalam kak ieqa dah announced sales untuk bulan February & iโ€™m forever blessed! Tak kisah apa pun results tasha, tasha bersyukur. Sebab korang adalah pembakar semangat tasha. Tasha takkan give up hanya sebab2 yang kecil. Tasha takkan capai tahap sekarang & takkan stay dalam platform ni kalau bukan sebab korang. How to give up? Korang banyak ajar tasha erti kehidupan. Korang banyak bagi tasha rasa sayang. Part paling best bila korang whatsapp tasha, bila tasha dapat consult korang. Seronok bila dapat betulkan apa yang salah, dapat belajar benda baru & dapat tahu something yang tasha tak pernah tahu. Sebab setiap customer, masalah semua lain2, skin type lain2 & lifestyle korang semua lain2. Tasha seronok bila dapat betulkan semua tu. Thankyou so much sebab ajar tasha semua tu ๐Ÿ˜ Jauh lagi perjalan tasha, mohon doa dari korang. Tasha taktau doa sape yang Allah akan makbulkan, so kita doakan sesama kita tau ๐Ÿค More to go! Letโ€™s go! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฏ Tasha ๐ŸŒฅ โ€” #tasharangers #teamieqalicious #tasharangersonfire #teamieqaliciousonfire #ainaabeauty #agentainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaabeautysabah #agentsabah #codsabah #ainaaserumsabah #ainaaserum #serumviral #serumjerawat #serummalaysia #rawatjerawat #explore #explorepage #kesayangantasha #kakijalan #kedaioutdoormalaysia #kisahviral #isaisarb #ainxxamirul #punchlinedac #tipskulitsihat #healthyskin #beautyconsultant #mstaronline #quoteoftheday

  profile image

Penyelamat diriku untuk esok ๐Ÿ˜ Orang kate kaler brown brown nie memang penyelamat lahh untuk mekap look. Nak tahu sebab ape ? Sebab kaler brown brown ni memang tone kulit kite. Takde over naw orang kate. Natural shelalu ๐Ÿ˜… Bile dengan Sobella, takyah pening pening. One set mekap brown look ready to use. Ape dia ? ๐Ÿค” ๐Ÿ’‹Lipmate kaler natural (Brown, Passionate, Earth Brown) ๐Ÿ’‹Esedow kaler natural (caramel, emosedow joy) ๐Ÿ’‹Blusher kaler natural (basic brown, coco brown) Lengkap dengan Sobella. Cube check, uols punye lengkap ke idok ? Kalau idok, nisa boleh tolong ni ๐Ÿค— . . . #sobellaperak #sobellaperaktengah #makeuponpoint #makeuponline #makeupmalaysia #makeupmurah #sayajualcosmetic #mua #muamakeupartist #makeupaddict #makeupnikah #makeupperak #makeuplook #cosmetics #delen #akuyangkaugelaristeri #akuyangpostkauyangpanas #marrymesenorita #kpopdrama #kdrama #andibernadee #jannanick #explore #tiktok #tiktokviral #tiktokmalaysia #fypage #instagram #instadaily #mstaronline

  profile image

Awak buntu fikir nak lunch apa esok? biar Abang bantu. jom order menu pilihan ramai dari @periukbujang, penghantaran dari Publika dan jangan risau kami ada flat rate RM 7.00 bermula dari esok sehingga sabtu ( 13.03.2021 ) best kan? ajom order abang tunggu. #sambalgesek #shahalam #sambalgesekpb #jjcmtv3 #amsr #foodporn #fooddeliveryservice #fooddelivery #makanmakan #jalanjalancarimakan #makan #foodphotography #sedapsangat #prayforlebanon #mstaronline #mstaronlineofficial #foodlabmy #4darachallenge #kampongpeople2 #worldfoodday2020 #happyworldfoodday #eatclean #eatingclean #viral #malaysia #foodlabmy #opor #oporpakali #nasilemak #periukbujang

  profile image

Apa benda diorang pegang tu ?? Ouhhh Tu bantal kecik untuk dap dap kat muka hampa ๐Ÿ˜ macam mana nak dapatkan ? Hampa beli jaa dua combo Wajah dan hampa layak untuk dapat Beauty Blender for FREE ! โค๏ธ๐Ÿฅฐ . #kekasihnewgame #themelvinscircle #kekasihbythemelvins #businessonline #incomepkp #viral #igbudaknakal #explore #explorepage #exploremore #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #tiktokviral #tiktokasia #tiktokviral #tiktokvideo #tiktokers #viralsedunia #tiktokgeneration #mukbang #kisahdunia #mstaronline #paidreview #paidreviewmurah #giftreview #giftreviewmalaysia #foryoupage #fyp

  profile image

Kadang2 kitorg pun konfius jual jajan ke sambal belacan ni ๐Ÿ˜… Tapi Achey ni mmg sedap la kalau makan dengan nasi.. pedas dia cm pedas smbal belacan taw. Tips dia, korang wajib goncang bg cili kering tu naik atas. Baru padu! . Ada promo 3 balang rm80 taw! klik je link pada bio k๐Ÿฅฐ . #dorylicious #nabilahmad #zizanrazak #acheykintangkintung #businessonline #incomepkp #viral #igbudaknakal #explore #explorepage #exploremore #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokviral #tiktokasia #tiktokviral #tiktokvideo #tiktokers #viralsedunia #tiktokgeneration #mukbang #kisahdunia #mstaronline #paidreview #paidreviewmurah #giftreview #giftreviewmalaysia #foryoupage #fyp

  profile image

. Fokus Mula bisnes MobileSpa di kawasan komuniti kita tinggal Guna Teknik KenalPikat Pelanggan yang di ajar detail dalam kelas Sediakan Pakej MobileSpa yang pelanggan suka tempah ulang-ulang _ Anda Kosong ilmu Spa, Baru plan nak mula? Nak rebut rezeki besar MobileSpa dengan betul dan menguntungkan TANPA KELUAR Modal besar? _ Program LatihBimbing Mudah Berniaga MobileSpa (MBM), Usahawan MobileSpa Terlatih Cikgu Zaza Nak maklumat Kursus Online Mobilespa Cikgu Zaza ๐Ÿ‘‡ WASAP 012-3155020 WASAP 012-3155020 WASAP 012-3155020 atau klik link di Profile Bio #cikgumobilespa #kursusmobilespa #MalaysiaHariIni #kursusmobilespaonline #neelofa #InTrendMalaysia #kiniviral #sinarfm #sinarharian #sinarkongsi #tvalhijrah #mingguanwanita #mingguanmalaysia #harianmetro #beritaharian #AstroGempak #Gempak #GempakTV #ctdk #naurashares #pesonaxy #sharERA #mStar #mstaronline #mstarkongsi #buletintv3 #KoolFM #bisnesmobilespa #nonatv3 #bisnesdarirumah

  profile image

Sakit tu ๐Ÿฅบ sabar jela... korang dah berapa kali kena swab test? Min belum pernah buat lagi, takutttt kena jolok ๐Ÿ˜– Artikel di Instastory #mstaronline

  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

Sila Ultraman Tiga, sila memberkati saya daripada dibuli oleh orang lain ๐Ÿคฃโœจ YouTube Channel : ้‡Ž็”Ÿๅคง่‚ฅๆ‰ฌDafeiyang #Ultraman #ใ‚ฆใƒซใƒˆใƒฉใƒžใƒณ #UltramanTiga #ใƒ†ใ‚ฃใ‚ฌ #ใ‚ฆใƒซใƒˆใƒฉใƒžใƒณใƒ†ใ‚ฃใ‚ฌ #China #Chinese #ChineseFunny #ChineseCosplay #ChineseCosplayer #๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ณ #MstarOnline #MstarOnlineOfficial #Mstar15Tahun

  profile image

KISAH BENAR SEBAB GEMOKโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธDIHINA ๐Ÿ˜ญDITINGGALKAN๐Ÿ˜ญDICACI๐Ÿ˜ญ SAMPAI HATI KORANG CAKAP MACAM ITUโ€ผ๏ธ KINI AKU BUKAN YANG DULUโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Penampilan Zulin Aziz kini sangat berbeza bukan sekadar slim tapi Zulin lebih cantik dan membuatkan ramai lelaki tak senang duduk! Korang nak tahu tak apa rahsianya? Cepatttttt 2x komen NAK, NAK, NAK! Sekarang! ๐Ÿ‘‡ https://wa.me/message/RR7M5V64A3TJE1 ๐Ÿ“ฒ ws ain 0192333422 #Dmagia #DietMealz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet #ProdukViral #ZulinAziz #wanitainspirasiekonomi #THEWOLFOFDMAGIATEAM #DMAGIASQUADKL #DMAGIAUSE #dmagia2u #beritaharian #harianmetro #mstaronline #sinarharian

  profile image

Orang kate jangan benci benci nanti jatuh chenta ๐Ÿ˜œ But the way, uols tengok le kaler emosadow Sobella ni. Pigmented betul. Pakei sikit je dah cukup. Senang blend dan ejas pulak tu. Aish ni ke yang kate susah susah nak jadi cantek tu ๐Ÿคช Dengan Sobella takde yang susah. Nak blend esedow pon senang. Nak pakei blusher pon senang. Takde yang susah dengan Sobella๐Ÿค— Nak lagi senang ? Diyem le nisa untuk oder chenta hati uols ni ๐Ÿ˜œ . . . #sobellaperak #sobellaperaktengah #makeuponpoint #makeuponline #makeupmalaysia #makeupmurah #sayajualcosmetic #mua #muamakeupartist #makeupaddict #makeupnikah #makeupperak #makeuplook #cosmetics #delen #akuyangkaugelaristeri #akuyangpostkauyangpanas #marrymesenorita #kpopdrama #kdrama #andibernadee #jannanick #explore #tiktok #tiktokviral #tiktokmalaysia #fypage #instagram #instadaily #mstaronline

  profile image

Keren parah ๐Ÿ’ฅ Behind the scene pertarungan Ultraman #Ultraman #ใ‚ฆใƒซใƒˆใƒฉใƒžใƒณ #UltramanTiga #ใƒ†ใ‚ฃใ‚ฌ #ใ‚ฆใƒซใƒˆใƒฉใƒžใƒณใƒ†ใ‚ฃใ‚ฌ#UltramanZero #ใ‚ผใƒญ #ใ‚ฆใƒซใƒˆใƒฉใƒžใƒณใ‚ผใƒญ #UltramanMebius #ใƒกใƒ“ใ‚ฆใ‚น #ใ‚ฆใƒซใƒˆใƒฉใƒžใƒณใƒกใƒ“ใ‚ฆใ‚น #TikTokMalaysia #TikTokMalaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #FYP #FYPใ‚ท #FYPใ‚ทโค๏ธ๐Ÿ’žโค๏ธ #FYPMalaysia #FunimateMalaysia #FunimateMalaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #KitaJagaKita #Melayu #MstarOnline #MeleTOP #AstroGempak #Gempak #ViralMalaysia #DramaSangat

  profile image

Status terkini Pendemik COVID-19 di Malaysia Kes sembuh=2,076 Jumlah kes sembuh=294,034 kes Kes baharu positif=1,529 kes (1,520 tempatan, 9 import) Jumlah positif=314,989 Kes kematian=8 Jumlah kes kematian=1,177 kes Kes dirawat di ICU=160 kes Bantuan Alat Pernafasan=79 kes Pecahan kes baharu COVID-19 mengikut negeri: Selangor (726) Sarawak (252 kes) Johor (120 kes) Negeri Sembilan (89 kes) Pulau Pinang (76 kes) Sabah (71 kes) WP Kuala Lumpur (71 kes) Perak (49 kes) Kelantan (28 kes) Perlis (17 kes) Terengganu (13 kes) Kedah (9 Kes) Melaka (4 kes) Pahang (3 kes) Putrajaya (1 kes) #kitajagakita #stayathome #mstaronline #mstarmsr #vanjenazah #majlisilmu #malaysiagazette #hidayahitumilikallah #spjm #ukvj #vjpt #sm4a #mufidmakrifat #vjsa #kitabaikramaisayang #IndahDihati #stayhome #socialdistancing #skuadpengurusanjenazahmalaysia #StaySafe #islamituindah #kitajagakita #jalanterus #kitabelummenang #jiwailmu #majlisilmu #KiamatDahDekatMustahilMakinJauh

  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

. ๐Ÿ’•SCARLETT ACNE SERUM : RM24.90 . ๐Ÿ’•SCARLETT BRIGHT SERUM : RM24.90 . ๐Ÿ’•SCARLETT BODY SCRUB : RM25.90 . ๐Ÿ’•SCARLETT SHOWER GEL : RM24.90 . ๐Ÿ’•SCARLETT BODY LOTION : RM25.90 . Best seller tau. grab now!! ALL ITEM READY STOCK. . Nak order thru whatsapp or shopee pun boleh. Klik link whatsapp 0133442023 kat bio page tu, nnt kita bagi link shopee okay. ๐Ÿฅฐ . #jemimahchallenge#mua#neelofa#boosterwhitening#jerawatjeragat#berryfull#slimming#whiteningbalm#honeyglow#scarlettserum#lunaskinz#ctdk#lunaskinz#youngandglowfoundation#airasiacabincrew#farrabeauty#tamarmilk#lookfiit#ootd#hijabista#gabeau#nakkurus#berryfull#tiktok#mirafilzah#mstaronline#beautifulnara#bawalhermanas#whiteningbooster#malaysiakini#scarlettwhitening#jannanick

  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

. ๐Ÿ’•SCARLETT ACNE SERUM : RM24.90 . ๐Ÿ’•SCARLETT BRIGHT SERUM : RM24.90 . ๐Ÿ’•SCARLETT BODY SCRUB : RM25.90 . ๐Ÿ’•SCARLETT SHOWER GEL : RM24.90 . ๐Ÿ’•SCARLETT BODY LOTION : RM25.90 . Best seller tau. grab now!! ALL ITEM READY STOCK. . Nak order thru whatsapp or shopee pun boleh. Klik link whatsapp 0133442023 kat bio page tu, nnt kita bagi link shopee okay. ๐Ÿฅฐ . #jemimahchallenge#mua#neelofa#boosterwhitening#jerawatjeragat#berryfull#slimming#whiteningbalm#honeyglow#scarlettserum#lunaskinz#ctdk#lunaskinz#youngandglowfoundation#airasiacabincrew#farrabeauty#tamarmilk#lookfiit#ootd#hijabista#gabeau#nakkurus#berryfull#tiktok#mirafilzah#mstaronline#beautifulnara#bawalhermanas#whiteningbooster#malaysiakini#scarlettwhitening#jannanick

  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

. ๐Ÿ’•SCARLETT ACNE SERUM : RM24.90 . ๐Ÿ’•SCARLETT BRIGHT SERUM : RM24.90 . ๐Ÿ’•SCARLETT BODY SCRUB : RM25.90 . ๐Ÿ’•SCARLETT SHOWER GEL : RM24.90 . ๐Ÿ’•SCARLETT BODY LOTION : RM25.90 . Best seller tau. grab now!! ALL ITEM READY STOCK. . Nak order thru whatsapp or shopee pun boleh. Klik link whatsapp 0133442023 kat bio page tu, nnt kita bagi link shopee okay. ๐Ÿฅฐ . #jemimahchallenge#mua#neelofa#boosterwhitening#jerawatjeragat#berryfull#slimming#whiteningbalm#honeyglow#scarlettserum#lunaskinz#ctdk#lunaskinz#youngandglowfoundation#airasiacabincrew#farrabeauty#tamarmilk#lookfiit#ootd#hijabista#gabeau#nakkurus#berryfull#tiktok#mirafilzah#mstaronline#beautifulnara#bawalhermanas#whiteningbooster#malaysiakini#scarlettwhitening#jannanick

  profile image

Basic Box ๐Ÿ“ฆ untuk yang tersayang! Nak bagi gift jugak walau bukan hari jadi! โœจ๐Ÿ˜ Boleh sangat! Ape salahnya menghargai yg tersayang? โœจโœจ

  profile image

Status terkini Pendemik COVID-19 di Malaysia Kes sembuh=2,076 Jumlah kes sembuh=294,034 kes Kes baharu positif=1,529 kes (1,520 tempatan, 9 import) Jumlah positif=314,989 Kes kematian=8 Jumlah kes kematian=1,177 kes Kes dirawat di ICU=160 kes Bantuan Alat Pernafasan=79 kes Pecahan kes baharu COVID-19 mengikut negeri: Selangor (726) Sarawak (252 kes) Johor (120 kes) Negeri Sembilan (89 kes) Pulau Pinang (76 kes) Sabah (71 kes) WP Kuala Lumpur (71 kes) Perak (49 kes) Kelantan (28 kes) Perlis (17 kes) Terengganu (13 kes) Kedah (9 Kes) Melaka (4 kes) Pahang (3 kes) Putrajaya (1 kes) #kitajagakita #stayathome #mstaronline #mstarmsr

  profile image

. DULU KINI dan SELAMANYA๐Ÿ’™ . Wahai wanita, Kau berharga bak mutyara Yang diangkat tinggi darjatnya , Yang dimuliakan martabat olehNya. . Hargai dirimu Jagalah dirimu Kerana kau Permata mutyara yang indah dan tiada nilai gantinya. . Kerana KAU BAGAIKAN MUTYARA๐Ÿ’™ . 08|03|21 ~Kak Oya๐Ÿ . . #7harimencintaiku2 #tv3malaysia #dramatv3 #azizanosman #Spontanazizan #najibassadok #jutawan #bagaikanmutyara #instastory #mstaronline #bruneionlineshop #malaysia #astrogempak #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #lawakteroks #motifviralmalaysia #tv3 #tv9 #majalahnona #bruneidarussalam #royalbrunei #bruneiadvert #malaysianinperth

  profile image

. ๐Œ๐”๐‹๐€๐Š๐€๐ ๐๐€๐†๐ˆ ๐๐„๐‘๐’๐€๐Œ๐€ ๐Š๐‡๐€๐’๐ˆ๐€๐“ ๐Œ๐”๐“๐˜๐€๐‘๐€! Meskipun wanita dan kecantikkan tidak dapat dipisahkan, akan tetapi jika tidak dijaga kesihatan dalamannya sebaik mungkin dikhuatiri akan menyebabkan timbul masalah yang lain yang tidak diingini. Kekal cergas & bertenaga sentiasa aktif dalam melakukan aktiviti seharian anda. Kecantikkan itu milik semua insan yang berusaha mendapatkannya. Kekal Cantik & Bertenaga sepanjang hari ! MUTYARA โ€œSihat Itu Nikmatโ€ #7harimencintaiku2 #tv3malaysia #dramatv3 #azizanosman #Spontanazizan #najibassadok #jutawan #bagaikanmutyara #instastory #mstaronline #bruneionlineshop #malaysia #astrogempak #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #lawakteroks #motifviralmalaysia #tv3 #tv9 #majalahnona #bruneidarussalam #royalbrunei #bruneiadvert #malaysianinperth

  profile image   profile image   profile image

Vellera Sling Bag dah ready stock ya! ๐Ÿ‘€ Dah fikir belum nak order warna apa? Ke dari tadi masih pening-pening lalat? ๐Ÿคฃ . VELLERA SLING BAG RM39

  profile image

. DULU KINI dan SELAMANYA๐Ÿ’™ . Wahai wanita, Kau berharga bak mutyara Yang diangkat tinggi darjatnya , Yang dimuliakan martabat olehNya. . Hargai dirimu Jagalah dirimu Kerana kau Permata mutyara yang indah dan tiada nilai gantinya. . Kerana KAU BAGAIKAN MUTYARA๐Ÿ’™ . 08|03|21 ~Kak Oya๐Ÿ . . #7harimencintaiku2 #tv3malaysia #dramatv3 #azizanosman #Spontanazizan #najibassadok #jutawan #bagaikanmutyara #instastory #mstaronline #bruneionlineshop #malaysia #astrogempak #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #lawakteroks #motifviralmalaysia #tv3 #tv9 #majalahnona #bruneidarussalam #royalbrunei #bruneiadvert #malaysianinperth

  profile image

๐™‡๐™ž๐™ ๐™š, ๐™Ž๐™๐™–๐™ง๐™š ๐˜ผ๐™ฃ๐™™ ๐™๐™–๐™œ โœจ๐Ÿ’ฏ ๐™๐™–๐™œ ๐˜ผ๐™ฃ๐™ฎ๐™ค๐™ฃ๐™š โœŒ๐Ÿป [ share ig story ] _ _ #slomotion #lagujiwangofficial ๐Ÿ’•#cedissbuathal #lagujiwang๐Ÿ˜ญโค #cinta #sahabat #likeforlike #support1kfollowers #suka #ayatsedih #ayatjiwang #ayatsentap #ayatcinta #ayatsweet #ayatpadu #videobroken #slomotion #videojiwang #mstaronline #ms24_vids #repost #followforfollowback #ccp #alightmotionpreset #lagujiwangโค #viralvideo #videostar #instagram

  profile image

. ๐’๐„๐‹๐€๐Œ๐€๐“ ๐‡๐€๐‘๐ˆ ๐–๐€๐๐ˆ๐“๐€! Selaku pengasas @mutyarabeauty, Tya @tyaarifinnw ingin mengucapkan Selamat hari Wanita! Kamu berhak untuk mendapat kebahagiaan hari ini sehingga kamu boleh menikmati harimu sepenuhnya. Karna Wanita adalah inspirasi terbesar di dunia. Jangan kita lupa untuk memuji mereka dan tidak pernah melupakan betapa menakjubkan dan indahnya mereka. Hormati dan hargai mereka untuk setiap hari. Selamat hari Wanita! Salam sayang dari Tya Arifin โค๏ธ MUTYARA โ€œSihat itu Nikmatโ€ #7harimencintaiku2 #tv3malaysia #dramatv3 #azizanosman #Spontanazizan #najibassadok #jutawan #bagaikanmutyara #instastory #mstaronline #bruneionlineshop #malaysia #astrogempak #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #lawakteroks #motifviralmalaysia #tv3 #tv9 #majalahnona #bruneidarussalam #royalbrunei #bruneiadvert #malaysianinperth

  profile image

send this ๐Ÿ˜๐Ÿ’— . สŸษชแด‹แด‡ ,sสœแด€ส€แด‡ แด€ษดแด… แด›แด€ษข๐Ÿ’ฏโœจ แด›แด€ษข แด€ษดสแดษดแด‡๐Ÿค˜๐Ÿป [share ig story] - - @amaliaxrrah._//@vd.maliaa._//@qtsarahh01._ @retissmxlia._ - - #slowmotion #lagujiwangofficial๐Ÿ’• #cedissbuathal #lagujiwangโค๐Ÿ˜ญ #lagujiwangโค #cinta #sahabat #likeforlike #support1kfollowers #suka #ayatsedih #ayatjiwang #ayatsentap #ayatsweet #ayatcinta #ayatpadu #videobroken #slomotion #videojiwang #hxnif_vid #mstaronline #ms24_vids #repost #likeforlike #followforfollowback #ccp #alightmotionpresets #lagujiwangโค #jiwangofficial #viralvideos #videostar #instagram

  profile image

Alaa biasalah, usik-usik manja pasal cinta cintun... tak gitu? # IG STORY SWIPE UP! #mstaronline

  profile image

. PENGAMBILAN DROPSHIP MUTYARA DIBUKA. . Salam / hi semua! Kita buka peluang kepada sesiapa yang nak jadi DROPSHIP untuk MUTYARA DI KAWASAN YANG TAKDA DS LAGI. . Kriteria yang perlu ada untuk jadi DROPSHIP . ๐Ÿ”ฅ Hard-working ๐Ÿ”ฅ ZERO KOS modal untuk start a business. ๐Ÿ”ฅActive in social media (IG/ FB/ twitter). ๐Ÿ”ฅBeretika & ada business ethics yang tinggi. ๐Ÿ”ฅ Must have knowledge about MUTYARA products through learning process, HQ group whatsapp & products briefings held from time to time by the company. ๐Ÿ”ฅKnowledgeable in marketing. ๐Ÿ”ฅJujur berniaga. . Do you think you have criteria and interested to join us? . ๐Ÿ“ฒWhatsapp: 011.6252 7491, Kak Oya . Enthusiast beginner in doing business is welcome. We can guide you doing the business. . โ€œ9/10 rezeki adalah dalam perniagaanโ€ . #7harimencintaiku2 #tv3malaysia #dramatv3 #azizanosman #Spontanazizan #najibassadok #jutawan #bagaikanmutyara #instastory #mstaronline #bruneionlineshop #malaysia #astrogempak #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #lawakteroks #motifviralmalaysia #tv3 #tv9 #majalahnona #bruneidarussalam #royalbrunei #bruneiadvert #malaysianinperth

  profile image

Dolly Make Up Look Ready To Goโค๏ธ Dah boleh rentas daeroh kan, apo lagi, nak pegi dating dengan yang tersayang le. Kena le pakei suwit suwit setelah sekian lame tak dapat dating mekap cantek cantek. Baru onz nak OOTD๐Ÿคญ Walaupun kene pakei mask. Mekap kena onz shelalu. Sobella pon onz untuk uols yang belom hado tu ๐Ÿ˜š . . . #sobellaperak #sobellaperaktengah #makeuponpoint #makeuponline #makeupmalaysia #makeupmurah #sayajualcosmetic #mua #muamakeupartist #makeupaddict #makeupnikah #makeupperak #makeuplook #cosmetics #delen #akuyangkaugelaristeri #akuyangpostkauyangpanas #marrymesenorita #kpopdrama #kdrama #andibernadee #jannanick #explore #tiktok #tiktokviral #tiktokmalaysia #fypage #instagram #instadaily #mstaronline

  profile image

โ€ผAMARANโ€ผ . Peluang hanya kepada 10 ORANG terawal sahaja yang betulยฒ committed nak bantu dirinya, boleh bagi nama kepada Cikzim dengan segera๐Ÿ˜ฐ . . โœ… Live bersama Founder ari JUMAAT (12 March 2021) . . . #kiniviral #viralmalaysia #trending #lawakhambar #lawakhangit #mstaronline #tarbiahhati #tarbiahsentap #instagrammalaysia #tipsbisnisonline

  profile image

DULU LAIN SEKARANG LAIN! Penampilan Zulin Aziz kini sangat berbeza bukan sekadar slim tapi Zulin lebih cantik dan membuatkan ramai lelaki tak senang duduk! Korang nak tahu tak apa rahsianya? Cepatttttt 2x komen NAK, NAK, NAK! Sekarang! ๐Ÿ‘‡ #Dmagia #DietMealz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet #ProdukViral #ZulinAziz #wanitainspirasiekonomi #THEWOLFOFDMAGIATEAM #DMAGIASQUADKL #DMAGIAUSE #dmagia2u #beritaharian #harianmetro #mstaronline #sinarharian

  profile image

Tiga hari lepas terbaca news suami bunuh bini. Kemudian terbaca pulak berita ibu cekik dan pijak anak yang masih kecil baru mengenal dunia. Kehidupan sekarang memang kejam. Yang kita tengok luaran sihat tapi di dalam hadapi tekanan mental pun ramai. Tapi yang membezakan kita adalah iman. Allahu.. ๐Ÿ˜ข Masing-masing struggle cari duit. Struggle jaga anak-anak. Struggle hadapi kecaman keluarga. Struggle hadapi pasangan yang tak membantu umpama menjaga biawak hidup pun ada. Zaman sekarang cinta tak mampu menjamin. Duit tu dah jadi satu keperluan. Tanpa duit macam2 jenayah bakal berlaku! Perkahwinan tu tak seindah persandingan di atas pelamin. Ingat tu wahai anak muda! Yang mana terkesan cari penyelesaian jangan ditambah lagi dengan masalah yang ade. Peluang sekarang banyak dah disediakan. Dari rumah pun boleh bermula. Perlukan modal kecil juga dah ade yang tersedia. Nak tahu lebih lanjut pasal ni. Emi sedia membantu. Tekan terus link di bio tu ๐Ÿ‘† #surirumahbergaji #hujungjari #tanpamodal #kitajagakita #wawazainal #SCHAmenjadidenganMEERACLE #lelongmurah #mstaronline #bisnestukacangje #drama #muabella #kerjamudah #bisnesonline #gosipartis #promo99 #bisnescikgu #nakkurus #nakcantik #naklawa #gojessmojess #uitm #lelaki #bisnesdarirumah #meeraclesgbuloh #kosmo #lelakimaskulin #student #meeracleselangor

  profile image

. Kita kadang tak sedar RezekiBesar MobileSpa dah ada depan mata, cuma kena BELAJAR ILMUNYA, STRATEGINIAGA, TEKNIK MARKETING, TEKNIK PIKAT PELANGGAN yang BETUL dan menguntungkan _ Anda Kosong ilmu Spa, Baru plan nak mula? Nak rebut rezeki besar MobileSpa dengan betul dan menguntungkan TANPA KELUAR Modal besar? _ Program LatihBimbing Mudah Berniaga MobileSpa (MBM), Usahawan MobileSpa Terlatih Cikgu Zaza Nak maklumat Kursus Online Mobilespa Cikgu Zaza ๐Ÿ‘‡ WASAP 012-3155020 WASAP 012-3155020 WASAP 012-3155020 atau klik link di Profile Bio #cikgumobilespa #kursusmobilespa #MalaysiaHariIni #kursusmobilespaonline #neelofa #InTrendMalaysia #kiniviral #sinarfm #sinarharian #sinarkongsi #tvalhijrah #mingguanwanita #mingguanmalaysia #harianmetro #beritaharian #AstroGempak #Gempak #GempakTV #ctdk #naurashares #pesonaxy #sharERA #mStar #mstaronline #mstarkongsi #buletintv3 #KoolFM #bisnesmobilespa #nonatv3 #bisnesdarirumah

  profile image

Feeling feeling suwit pulak hari ni โค๏ธ Disebabkan mood nak suwit suwit harini, so kite kena cari esedow yang kaler suwit suwit lah. Tak lain, tak bukan Emoshadow Pallete Love โค๏ธ Takkan nyesal lah kalau uols bili emosedow Laff ni sebab โœ”๏ธfirst opkos la kaler dia pigmented dan tahan lameโœ”๏ธSelesa pakai even tengah hari, panas dan berpeluhโœ”๏ธTak berdebu dan senang blendโœ”๏ธYang paling best, pakaging dia. Omomomo comey sangat ๐Ÿ˜š Best kan best kan. Kalau uols nak tahu macam mane best nye pakei emosedow Laff ni, perlulah diyem nisa cepat okie ๐Ÿ˜‰ . . . #sobellaperak #sobellaperaktengah #makeuponpoint #makeuponline #makeupmalaysia #makeupmurah #sayajualcosmetic #mua #muamakeupartist #makeupaddict #makeupnikah #makeupperak #makeuplook #cosmetics #delen #akuyangkaugelaristeri #akuyangpostkauyangpanas #marrymesenorita #kpopdrama #kdrama #andibernadee #jannanick #explore #tiktok #tiktokviral #tiktokmalaysia #fypage #instagram #instadaily #mstaronline

  profile image

Official IMAX poster Rurouni Kenshin : The Final (2021) April 23, 2021 #JapaneseMovie #ๆ˜ ็”ป #RurouniKenshin #ใ‚‹ใ‚ใ†ใซๅ‰ฃๅฟƒ #RurouniKenshinTheFinal #ใ‚‹ใ‚ใ†ใซๅ‰ฃๅฟƒๆœ€็ต‚็ซ  #JapaneseActor #ไฟณๅ„ช #TakeruSatoh #ไฝ่—คๅฅ #Filem #FilemMalaysia #Pelakon #PelakonMalaysia #MeleTOP #RotiKaya #MstarOnline #MstarOnlineOfficial

  profile image

Kita sama-sama doakan yang terbaik untuk semua dan untuk Sharifah Sakinah juga. #mstaronline

  profile image

. ๐ŸŒธWANITA HEBAT๐ŸŒธ . . ๐Ÿ‘ธWanita hebat bukan kerana dia cantik. . ๐Ÿ‘ธWanita hebat bukan karana dia kaya. . ๐Ÿ‘ธWanita hebat bukan keran dia pintar. . ๐Ÿ‘ธDan bukan pula kerana disampingnya ada lelaki kacak dan kaya. . Tapi wanita hebat adalah : . ๐Ÿ‘ธWanita yang mampu terus berdiri menyelesaikan masalahnya. . ๐Ÿ‘ธMampu berdoa dan percaya kepada Allah sumber kekuatan. . ๐Ÿ‘ธWanita hebat melukis kekuatan melalui proses kehidupan. . ๐Ÿ‘ธBersabar saat tertekan. . ๐Ÿ‘ธTersenyum saat hati menangis. . ๐Ÿ‘ธDiam saat terhina. . ๐Ÿ‘ธMempesona karena memaafkan. . ๐Ÿ‘ธMampu membalut luka hati dengan sabar. . ๐Ÿ‘ธMampu memadam amarah dengan istighfar. . ๐Ÿ‘ธMampu menghapus dendam dengan maaf. . . ๐ŸŒธSelamat Hari Wanita BFFrians๐ŸŒธ . . #7harimencintaiku2 #tv3malaysia #dramatv3 #azizanosman #Spontanazizan #najibassadok #jutawan #bagaikanmutyara #instastory #mstaronline #bruneionlineshop #malaysia #astrogempak #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #lawakteroks #motifviralmalaysia #tv3 #tv9 #majalahnona #bruneidarussalam #royalbrunei #bruneiadvert #malaysianinperth

  profile image

. Empower uplift each other๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Who run the WORLD? G.I.R.L.S. ๐Ÿ‘‘ . centainly MUTYARA WOMEN! . Women who is consume consistently Mutyara will conquer the WORLD! . Trust me! Let's try me! Before you speak too much!๐Ÿ˜ . Because Jamu Mutyara know what women want!๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— . #7harimencintaiku2 #tv3malaysia #dramatv3 #azizanosman #Spontanazizan #najibassadok #jutawan #bagaikanmutyara #instastory #mstaronline #bruneionlineshop #malaysia #astrogempak #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #lawakteroks #motifviralmalaysia #tv3 #tv9 #majalahnona #bruneidarussalam #royalbrunei #bruneiadvert #malaysianinperth

  profile image

Kisah apa agaknya @haizahanafi ? Ada yang mendakwa lagu ni menyokong perampas rumah tangga. Alamak, dengar dulu interview ni. #mstaronline

  profile image

โ€œ Kain yang selesa , boleh customade telekung dan boleh mengikut ukuran muka kita sendiri โ€œ . Ramai pelanggan setia nanees berpuas hati dengan material dari telekung nanees . Alhamdulillah โค๏ธ Terima kasih buat pelanggan setia nanees ๐Ÿ’ž Buy now ! First payment First serve ! ๐Ÿ’ โœ… FREE BEG KUNCUP โœ… FREE SEJADAH BESAR โœ… FREE GIFT BOX #telekung #telekungtravel #telekungmalaysia #telekungcotton #telekunghantaran #hantarantunang #hantarantunang #fyp #telekungcantik #takdiryangtertulis #telekungnanees #telekungmampumilik #telekunghadiah #telekungsolat #neelofa #motifviral #tvalhijrah #mstaronline #profmuhaya #muabarbie #tv3malaysia #jomviral #international #helizahelmi #challenge #puriz #mediahiburan#prrrumchallenge #neelofa #preweeding #tiktok #mstaronline #fypใ‚ท

  profile image

๐™‡๐™ž๐™ ๐™š, ๐™Ž๐™๐™–๐™ง๐™š ๐˜ผ๐™ฃ๐™™ ๐™๐™–๐™œ โœจ๐Ÿ’ฏ ๐™๐™–๐™œ ๐˜ผ๐™ฃ๐™ฎ๐™ค๐™ฃ๐™š โœŒ๐Ÿป [ share ig story ] _ _ #slomotion #lagujiwangofficial ๐Ÿ’•#cedissbuathal #lagujiwang๐Ÿ˜ญโค #cinta #sahabat #likeforlike #support1kfollowers #suka #ayatsedih #ayatjiwang #ayatsentap #ayatcinta #ayatsweet #ayatpadu #videobroken #slomotion #videojiwang #mstaronline #ms24_vids #repost #followforfollowback #ccp #alightmotionpreset #lagujiwangโค #viralvideo #videostar #instagram

  profile image

. RAYA TAK LAMA LAGI , kulit muka dah lamaaaaa tak di rawat, di beri nutrisi KulitKusam, Blackhead tebal OpenPores makin membesar Bertahun simpan semua ni, tak kan selesai dalam 1jam 30min saja kan๐Ÿ˜ Rawatan pertama, rawatan ke2 sangat penting untuk bersihkan kotoran dalam liang pores tu, beri nutrisi terbaikkkkk untuk kulit, jadikan kulit lebih sihat dan Glowing ๐Ÿ˜ _ WhatsApp 012-3155020 1. Untuk khidmat consulting kami untuk kulit anda secara PERCUMA 2. Untuk Pilih Pakej Spa & buat tempahan #bandarputeriklang #pakejperkahwinanklang #spapengantinklang #facialklangshahalam #spaklang #facialklang #pakejspabertunang #johansetia #rawatanspapengantin #jalankebunklang #pendamarindah #tamansentosaklang #pandamaran #pandamaranjaya #mingguanwanita #mingguanmalaysia #harianmetro #beritaharian #pelabuhanklang #Gempak #GempakTV #MeleTOP #naurashares #meloditv3 #sharERA #mStar #mstaronline #mstarkongsi #buletintv3 #KoolFM

  profile image

. LatihanPraktikal sampai faham tahu buat secara LIVEONLINE dari rumah guna Handphone tak perlu laptop pun Kena beli, tripod untuk Handphone je, sebab awak tak boleh pegang phone masa buat latihanโค๏ธ Nak Jemput Rezeki Besar RAYA tahun ni, dengan Bisnes Mobilespa, kena belajar ilmu nya SEKARANG! _ Anda Kosong ilmu Spa, Baru plan nak mula? Nak rebut rezeki besar MobileSpa dengan betul dan menguntungkan TANPA KELUAR Modal besar? _ Program LatihBimbing Mudah Berniaga MobileSpa (MBM), Usahawan MobileSpa Terlatih Cikgu Zaza Nak maklumat Kursus Online Mobilespa Cikgu Zaza ๐Ÿ‘‡ WASAP 012-3155020 WASAP 012-3155020 WASAP 012-3155020 atau klik link di Profile Bio #cikgumobilespa #kursusmobilespa #MalaysiaHariIni #kursusmobilespaonline #neelofa #InTrendMalaysia #kiniviral #sinarfm #sinarharian #sinarkongsi #tvalhijrah #mingguanwanita #mingguanmalaysia #harianmetro #beritaharian #AstroGempak #Gempak #GempakTV #ctdk #naurashares #pesonaxy #sharERA #mStar #mstaronline #mstarkongsi #buletintv3 #KoolFM #bisnesmobilespa #nonatv3 #bisnesdarirumah

  profile image

Assalamualaikum & salam Isnin ๐Ÿ˜Š customer ni kerja sebagai admin selama 2 tahun .Mohon loan 2k & lulus dapat penuh 2k . Proses hanya 1 jam di office dgn dokumen yg lengkap ya ๐Ÿ˜† . Bagi yg berminat utk semakan kelayakan boleh clik ws link ws di bio @personal_loan_kl_selangor . . #hoodiesmurah #cutehoodie #hoodiemalaysia #hoodieskoreamalaysia #hoodiesmalaysia #hoodiesmurahmalaysia #cutehoodies #sweatermurah #sweatshirt #sweatshirtmalaysia #sweatshirtmurahmalaysia #tiktok #bajusejukmalaysia #bearhoodie #cokifansmalaysia #kpoplover #hoodiekpopmalaysia #jannanick #bajumalaysia #sayapakaisayajual #bunnyhoodie #tiktok #tiktokviral #tiktokmalaysia #lawakhambar #era #erafm #hotfm #mstaronline #pubgmobile #pubgmalaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

  profile image

. Jangan cepat judge orang๐Ÿƒ Mana tau dia lebih baik daripada kita? Jadi. bersangka baiklah! Dan selalulah bermuhasabah. Sentiasa merasakan diri belum cukup baik. Dan berusaha untuk menjadi seorang yang lebih baik. Ingat! "Allah is the judges. Not us!" 05|03|21 ~Kak Oya๐Ÿ #7harimencintaiku2 #tv3malaysia #dramatv3 #azizanosman #Spontanazizan #najibassadok #jutawan #bagaikanmutyara #instastory #mstaronline #bruneionlineshop #malaysia #astrogempak #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #lawakteroks #motifviralmalaysia #tv3 #tv9 #majalahnona #bruneidarussalam #royalbrunei #bruneiadvert #malaysianinperth

  profile image

. Jamu Mutyara adalah jamu modern, yang mempunyai rasa yang manis dan enak. Ianya diperbuat menggunakan bahan-bahan semula jadi & juga makanan dan Sunnah seperti, Kurma, Madu, Delima, Manjakani, Cayanne, Kunyit dan lain-lain. Biar testimony berbicara TAK PERLU CAKAP BANYAK2... RASA DAN NIKMATI KEAJAIBANNYA.. Whatsapp kak oya untuk maklumat lanjut.. Mutyara memahami jiwa Wanita. Kerana Dirimu Begitu Berhargaโค Dari Wanita untuk Wanita๐Ÿค— http://www.wasap.my/601162527491 . . #7harimencintaiku2 #tv3malaysia #dramatv3 #azizanosman #Spontanazizan #najibassadok #jutawan #bagaikanmutyara #instastory #mstaronline #bruneionlineshop #malaysia #astrogempak #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia

  profile image

. Jamu Mutyara adalah jamu modern, yang mempunyai rasa yang manis dan enak. Ianya diperbuat menggunakan bahan-bahan semula jadi & juga makanan dan Sunnah seperti, Kurma, Madu, Delima, Manjakani, Cayanne, Kunyit dan lain-lain. Biar testimony berbicara TAK PERLU CAKAP BANYAK2... RASA DAN NIKMATI KEAJAIBANNYA.. Whatsapp kak oya untuk maklumat lanjut.. Mutyara memahami jiwa Wanita. Kerana Dirimu Begitu Berhargaโค Dari Wanita untuk Wanita๐Ÿค— http://www.wasap.my/601162527491 . . #7harimencintaiku2 #tv3malaysia #dramatv3 #azizanosman #Spontanazizan #najibassadok #jutawan #bagaikanmutyara #instastory #mstaronline #bruneionlineshop #malaysia #astrogempak #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia

[[cardItem.caption.text | bodyshort ]]

[[ cardItem.taken_at | humanizendate]] days ago
[[ cardItem.comment_count | humanizenumber ]]
[[ cardItem.like_count | humanizenumber]]
Load More