#pickupline

Find posts and stories of the hashtag.
  profile image

โฆ๏ธŽ sorry ayat berbelit sikid . ๐Ÿ˜Œ title : fight for my way โค๏ธ ------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช amalkn sikap bce caption smpai hbis ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช dah tengok tu , like la skali ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช meh ler meriahkan komen ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช share kt story and tag me utk direpost ๐Ÿ˜ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿฃ] โžช ib ๐–งท me + youtube ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช ayat ๐–งท content sahaja ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช song ๐–งท - ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช background ๐–งท - ๐Ÿ˜› โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒธ] โžช edit on ๐–งท android ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช font ๐–งท marker felt wide ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช app ๐–งท pixellab , alighmotionpro ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช preset ๐–งท tak gune ๐Ÿ˜‰ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿซ] โžช save ๐–งท ya saya halalkan , mostwelc ๐Ÿ˜ƒ โ€ข [๐Ÿซ] โžช save ๐–งท install fastsave jela ๐Ÿ˜ƒ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒฑ] โžช dm ๐–งท benda penting je ๐Ÿ˜ถ โ€ข [๐ŸŒฑ] โžช open edit req ๐–งท akn diberitahu di story ๐Ÿ˜ถ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช tiru ayat ๐–งท wajib tag ib or get block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช negative komen or dm ๐–งท auto block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช repost tutup username ๐–งท auto block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช tak suke video ๐–งท bende bole scroll ๐Ÿ˜ โ€ข ------------------------โ™ก-------------------------------- โ€ข [๐Ÿ’—] โžช use ๐–งท #annevids_ ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช follow @annevids_ ๐–งท for more ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช support - ๐–งท 10k ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช squad ๐–งท @ukulelesquad__ ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช fav ๐–งท @aidvids ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช bestpartner ๐–งท @qinaaeditz_ , @maca.vids_ ๐Ÿ˜˜ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข hashtag ; โ™ฅ #annevids_#videojiwang#videojiwangofficial#videobroken#videosendu#sweetcouple#relationship#tumblr#ayatjiwang#ayatsentap#ayatsendu#ayattwitter#ayatsweet#lagusedih#laguremix#covermalaysia#funimatemalaysia#pickupline#crush#explorepage#trendingvideo#trending#pinterespictures#fypage#explorepageready#ccpedits#tv3malaysia#ccpkeren#7harimencintaiku2

  profile image

โฆ๏ธŽ ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ’” . title : cry me sad a river ------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช amalkn sikap bce caption smpai hbis ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช dah tengok tu , like la skali ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช meh ler meriahkan komen ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช share kt story and tag me utk direpost ๐Ÿ˜ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿฃ] โžช ib ๐–งท @ruangmusic.indo ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช ayat ๐–งท content sahaja ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช song ๐–งท - ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช background ๐–งท - ๐Ÿ˜› โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒธ] โžช edit on ๐–งท android ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช font ๐–งท marker felt wide ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช app ๐–งท pixellab , alighmotionpro ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช preset ๐–งท tak gune ๐Ÿ˜‰ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿซ] โžช save ๐–งท ya saya halalkan , mostwelc ๐Ÿ˜ƒ โ€ข [๐Ÿซ] โžช save ๐–งท install fastsave jela ๐Ÿ˜ƒ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒฑ] โžช dm ๐–งท benda penting je ๐Ÿ˜ถ โ€ข [๐ŸŒฑ] โžช open edit req ๐–งท akn diberitahu di story ๐Ÿ˜ถ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช tiru ayat ๐–งท wajib tag ib or get block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช negative komen or dm ๐–งท auto block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช repost tutup username ๐–งท auto block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช tak suke video ๐–งท bende bole scroll ๐Ÿ˜ โ€ข ------------------------โ™ก-------------------------------- โ€ข [๐Ÿ’—] โžช use ๐–งท #annevids_ ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช follow @annevids_ ๐–งท for more ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช support - ๐–งท 10k ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช squad ๐–งท @ukulelesquad__ ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช fav ๐–งท @aidvids ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช bestpartner ๐–งท @qinaaeditz_ , @maca.vids_ ๐Ÿ˜˜ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข hashtag ; โ™ฅ #annevids_#videojiwang#videojiwangofficial#videobroken#videosendu#sweetcouple#relationship#tumblr#ayatjiwang#ayatsentap#ayatsendu#ayattwitter#ayatsweet#lagusedih#laguremix#covermalaysia#funimatemalaysia#pickupline#crush#explorepage#trendingvideo#trending#pinterespictures#fypage#explorepageready#ccpedits#tv3malaysia#ccpkeren#7harimencintaiku2

  profile image

tag your bf / gf / crush / bestie / friends / ex โ€ข โœ˜ edit by ; myself โœ˜ apps ; inshot , pinterest โœ˜dah repost tu boleh tak tag ๐Ÿ˜คโ—. โ€ข โ€ข @fattah.hady_ ๐Ÿ’— โ€ข โœ˜ share on your story ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป๐Ÿฅบ . โœ˜ like and comment . โœ˜ support 50k โค๏ธ . โ€ข โ€ข โ€ข โ„๐•’๐•ค๐•™๐•ฅ๐•’๐•˜ โŒซ #videomaker #videosedih #videojiwangโค #videojiwang #explorepage #fakefriends #fakechat #ccp #editorial #explore #paidreviewmalaysia #pantuncinta #dj #djremix #videostar #inshot #crush #loveyoubaby #sayangketatsendatpadat #sahabat #sayang #missyou #laguromantis #lagujiwang #lagubroken #ayatjiwang #ayatmanis #pickupline #manismanis #kitabaikramaisayang

  profile image

โฆ๏ธŽ taktau la . ------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช amalkn sikap bce caption smpai hbis ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช dah tengok tu , like la skali ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช meh ler meriahkan komen ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช share kt story and tag me utk direpost ๐Ÿ˜ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿฃ] โžช ib ๐–งท twitter ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช ayat ๐–งท content sahaja ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช song ๐–งท - ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช background ๐–งท - ๐Ÿ˜› โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒธ] โžช edit on ๐–งท android ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช font ๐–งท marker felt wide ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช app ๐–งท pixellab , alighmotionpro ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช preset ๐–งท tak gune ๐Ÿ˜‰ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿซ] โžช save ๐–งท ya saya halalkan , mostwelc ๐Ÿ˜ƒ โ€ข [๐Ÿซ] โžช save ๐–งท install fastsave jela ๐Ÿ˜ƒ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒฑ] โžช dm ๐–งท benda penting je ๐Ÿ˜ถ โ€ข [๐ŸŒฑ] โžช open edit req ๐–งท akn diberitahu di story ๐Ÿ˜ถ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช tiru ayat ๐–งท wajib tag ib or get block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช negative komen or dm ๐–งท auto block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช repost tutup username ๐–งท auto block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช tak suke video ๐–งท bende bole scroll ๐Ÿ˜ โ€ข ------------------------โ™ก-------------------------------- โ€ข [๐Ÿ’—] โžช use ๐–งท #annevids_ ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช follow @annevids_ ๐–งท for more ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช support - ๐–งท 9k ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช squad ๐–งท @ukulelesquad__ ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช fav ๐–งท @aidvids , @bunbun.vids ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช bestpartner ๐–งท @qinaaeditz_ , @maca.vids_ ๐Ÿ˜˜ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข hashtag ; โ™ฅ #annevids_#videojiwang#videojiwangofficial#videobroken#videosendu#sweetcouple#relationship#tumblr#ayatjiwang#ayatsentap#ayatsendu#ayattwitter#ayatsweet#lagusedih#laguremix#covermalaysia#funimatemalaysia#pickupline#crush#explorepage#trendingvideo#trending#pinterespictures#fypage#explorepageready#ccpedits#tv3malaysia#ccpkeren#7harimencintaiku2

  profile image

โฆ๏ธŽ taktahu dh nk wt content ape . ------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช amalkn sikap bce caption smpai hbis ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช dah tengok tu , like la skali ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช meh ler meriahkan komen ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช share kt story and tag me utk direpost ๐Ÿ˜ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿฃ] โžช ib ๐–งท me ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช ayat ๐–งท content sahaja ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช song ๐–งท - ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช background ๐–งท - ๐Ÿ˜› โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒธ] โžช edit on ๐–งท android ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช font ๐–งท marker felt wide ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช app ๐–งท pixellab , alighmotionpro ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช preset ๐–งท tak gune ๐Ÿ˜‰ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿซ] โžช save ๐–งท ya saya halalkan , mostwelc ๐Ÿ˜ƒ โ€ข [๐Ÿซ] โžช save ๐–งท install fastsave jela ๐Ÿ˜ƒ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒฑ] โžช dm ๐–งท benda penting je ๐Ÿ˜ถ โ€ข [๐ŸŒฑ] โžช open edit req ๐–งท akn diberitahu di story ๐Ÿ˜ถ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช tiru ayat ๐–งท wajib tag ib or get block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช negative komen or dm ๐–งท auto block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช repost tutup username ๐–งท auto block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช tak suke video ๐–งท bende bole scroll ๐Ÿ˜ โ€ข ------------------------โ™ก-------------------------------- โ€ข [๐Ÿ’—] โžช use ๐–งท #annevids_ ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช follow @annevids_ ๐–งท for more ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช support - ๐–งท 10k ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช squad ๐–งท @ukulelesquad__ ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช fav ๐–งท @aidvids , @bunbun.vids ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช bestpartner ๐–งท @qinaaeditz_ , @maca.vids_ ๐Ÿ˜˜ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข hashtag ; โ™ฅ #annevids_#videojiwang#videojiwangofficial#videobroken#videosendu#sweetcouple#relationship#tumblr#ayatjiwang#ayatsentap#ayatsendu#ayattwitter#ayatsweet#lagusedih#laguremix#covermalaysia#funimatemalaysia#pickupline#crush#explorepage#trendingvideo#trending#pinterespictures#fypage#explorepageready#ccpedits#tv3malaysia#ccpkeren#7harimencintaiku2

  profile image

โฆ๏ธŽ ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป . ------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช amalkn sikap bce caption smpai hbis ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช dah tengok tu , like la skali ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช meh ler meriahkan komen ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช share kt story and tag me utk direpost ๐Ÿ˜ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿฃ] โžช ib ๐–งท based on vdeo ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช ayat ๐–งท content sahaja ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช song ๐–งท - ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช background ๐–งท - ๐Ÿ˜› โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒธ] โžช edit on ๐–งท android ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช font ๐–งท chicken pie ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช app ๐–งท pixellab , alighmotionpro ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช preset ๐–งท tak gune ๐Ÿ˜‰ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿซ] โžช save ๐–งท ya saya halalkan , mostwelc ๐Ÿ˜ƒ โ€ข [๐Ÿซ] โžช save ๐–งท install fastsave jela ๐Ÿ˜ƒ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒฑ] โžช dm ๐–งท benda penting je ๐Ÿ˜ถ โ€ข [๐ŸŒฑ] โžช open edit req ๐–งท akn diberitahu di story ๐Ÿ˜ถ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช tiru ayat ๐–งท wajib tag ib or get block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช negative komen or dm ๐–งท auto block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช repost tutup username ๐–งท auto block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช tak suke video ๐–งท bende bole scroll ๐Ÿ˜ โ€ข ------------------------โ™ก-------------------------------- โ€ข [๐Ÿ’—] โžช use ๐–งท #annevids_ ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช follow @annevids_ ๐–งท for more ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช support - ๐–งท 9k ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช squad ๐–งท @ukulelesquad__ ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช fav ๐–งท @aidvids , @bunbun.vids ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช bestpartner ๐–งท @qinaaeditz_ , @maca.vids_ ๐Ÿ˜˜ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข hashtag ; โ™ฅ #annevids_#videojiwang#videojiwangofficial#videobroken#videosendu#sweetcouple#relationship#tumblr#ayatjiwang#ayatsentap#ayatsendu#ayattwitter#ayatsweet#lagusedih#laguremix#covermalaysia#funimatemalaysia#pickupline#crush#explorepage#trendingvideo#trending#pinterespictures#fypage#explorepageready#ccpedits#tv3malaysia#ccpkeren#7harimencintaiku2

  profile image

โฆ๏ธŽ aduhhhh ๐Ÿ˜ญ ------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช amalkn sikap bce caption smpai hbis ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช dah tengok tu , like la skali ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช meh ler meriahkan komen ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช share kt story and tag me utk direpost ๐Ÿ˜ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿฃ] โžช ib ๐–งท me ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช ayat ๐–งท content sahaja ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช song ๐–งท - ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช background ๐–งท - ๐Ÿ˜› โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒธ] โžช edit on ๐–งท android ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช font ๐–งท marker felt wide ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช app ๐–งท pixellab , alighmotionpro ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช preset ๐–งท tak gune ๐Ÿ˜‰ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿซ] โžช save ๐–งท ya saya halalkan , mostwelc ๐Ÿ˜ƒ โ€ข [๐Ÿซ] โžช save ๐–งท install fastsave jela ๐Ÿ˜ƒ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒฑ] โžช dm ๐–งท benda penting je ๐Ÿ˜ถ โ€ข [๐ŸŒฑ] โžช open edit req ๐–งท akn diberitahu di story ๐Ÿ˜ถ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช tiru ayat ๐–งท wajib tag ib or get block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช negative komen or dm ๐–งท auto block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช repost tutup username ๐–งท auto block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช tak suke video ๐–งท bende bole scroll ๐Ÿ˜ โ€ข ------------------------โ™ก-------------------------------- โ€ข [๐Ÿ’—] โžช use ๐–งท #annevids_ ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช follow @annevids_ ๐–งท for more ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช support - ๐–งท 9k ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช squad ๐–งท @ukulelesquad__ ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช fav ๐–งท @aidvids , @bunbun.vids ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช bestpartner ๐–งท @qinaaeditz_ , @maca.vids_ ๐Ÿ˜˜ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข hashtag ; โ™ฅ #annevids_#videojiwang#videojiwangofficial#videobroken#videosendu#sweetcouple#relationship#tumblr#ayatjiwang#ayatsentap#ayatsendu#ayattwitter#ayatsweet#lagusedih#laguremix#covermalaysia#funimatemalaysia#pickupline#crush#explorepage#trendingvideo#trending#pinterespictures#fypage#explorepageready#ccpedits#tv3malaysia#ccpkeren#7harimencintaiku2

  profile image

โฆ๏ธŽ bethol kah ? ------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช amalkn sikap bce caption smpai hbis ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช dah tengok tu , like la skali ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช meh ler meriahkan komen ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช share kt story and tag me utk direpost ๐Ÿ˜ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿฃ] โžช ib ๐–งท all editor ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช ayat ๐–งท content sahaja ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช song ๐–งท - ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช background ๐–งท - ๐Ÿ˜› โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒธ] โžช edit on ๐–งท android ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช font ๐–งท chicken pie ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช app ๐–งท pixellab , alighmotionpro ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช preset ๐–งท tak gune ๐Ÿ˜‰ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿซ] โžช save ๐–งท ya saya halalkan , mostwelc ๐Ÿ˜ƒ โ€ข [๐Ÿซ] โžช save ๐–งท install fastsave jela ๐Ÿ˜ƒ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒฑ] โžช dm ๐–งท benda penting je ๐Ÿ˜ถ โ€ข [๐ŸŒฑ] โžช open edit req ๐–งท akn diberitahu di story ๐Ÿ˜ถ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช tiru ayat ๐–งท wajib tag ib or get block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช negative komen or dm ๐–งท auto block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช repost tutup username ๐–งท auto block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช tak suke video ๐–งท bende bole scroll ๐Ÿ˜ โ€ข ------------------------โ™ก-------------------------------- โ€ข [๐Ÿ’—] โžช use ๐–งท #annevids_ ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช follow @annevids_ ๐–งท for more ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช support - ๐–งท 9k ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช squad ๐–งท @ukulelesquad__ ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช fav ๐–งท @aidvids , @bunbun.vids ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช bestpartner ๐–งท @qinaaeditz , @maca.vids_ ๐Ÿ˜˜ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข hashtag ; โ™ฅ #annevids_#videojiwang#videojiwangofficial#videobroken#videosendu#sweetcouple#relationship#tumblr#ayatjiwang#ayatsentap#ayatsendu#ayattwitter#ayatsweet#lagusedih#laguremix#covermalaysia#funimatemalaysia#pickupline#crush#explorepage#trendingvideo#trending#pinterespictures#fypage#explorepageready#ccpedits#tv3malaysia#ccpkeren#7harimencintaiku2

  profile image

โฆ๏ธŽ Allahuu kakak sape ni ? ๐Ÿ˜ญ ------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช amalkn sikap bce caption smpai hbis ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช dah tengok tu , like la skali ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช meh ler meriahkan komen ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช share kt story and tag me utk direpost ๐Ÿ˜ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿฃ] โžช ib ๐–งท me ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช ayat ๐–งท content sahaja ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช song ๐–งท - ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช background ๐–งท - ๐Ÿ˜› โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒธ] โžช edit on ๐–งท android ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช font ๐–งท marker felt wide ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช app ๐–งท pixellab , alighmotionpro ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช preset ๐–งท tak gune ๐Ÿ˜‰ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿซ] โžช save ๐–งท ya saya halalkan , mostwelc ๐Ÿ˜ƒ โ€ข [๐Ÿซ] โžช save ๐–งท install fastsave jela ๐Ÿ˜ƒ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒฑ] โžช dm ๐–งท benda penting je ๐Ÿ˜ถ โ€ข [๐ŸŒฑ] โžช open edit req ๐–งท akn diberitahu di story ๐Ÿ˜ถ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช tiru ayat ๐–งท wajib tag ib or get block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช negative komen or dm ๐–งท auto block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช repost tutup username ๐–งท auto block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช tak suke video ๐–งท bende bole scroll ๐Ÿ˜ โ€ข ------------------------โ™ก-------------------------------- โ€ข [๐Ÿ’—] โžช use ๐–งท #annevids_ ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช follow @annevids_ ๐–งท for more ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช support - ๐–งท 9k ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช squad ๐–งท @ukulelesquad__ ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช fav ๐–งท @aidvids , @bunbun.vids ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช bestpartner ๐–งท @qinaaeditz_ , @maca.vids_ ๐Ÿ˜˜ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข hashtag ; โ™ฅ #annevids_#videojiwang#videojiwangofficial#videobroken#videosendu#sweetcouple#relationship#tumblr#ayatjiwang#ayatsentap#ayatsendu#ayattwitter#ayatsweet#lagusedih#laguremix#covermalaysia#funimatemalaysia#pickupline#crush#explorepage#trendingvideo#trending#pinterespictures#fypage#explorepageready#ccpedits#tv3malaysia#ccpkeren#7harimencintaiku2

  profile image

๐–ข๐–บ๐—‰๐—๐—‚๐—ˆ๐—‡ (๐—‘ ๐—๐–บ๐—Ž ๐—‚๐—‚๐Ÿคฃ๐Ÿ”ช) . โ€ข๐—‡๐–พ๐— ๐—‰๐—ˆ๐—Œ๐—๐Ÿ’˜โ€ข . โ€ข~๐—Œ๐—Ž๐—‰๐—‰๐—ˆ๐—‹๐— ๐Ÿค.๐Ÿง๐—„~โ€ข . ๐–ณ๐–บ๐—€ : ๐—‚๐–ป๐–ฟ๐Ÿ’š๐–ป๐—ˆ๐—’๐–ฟ๐—‹๐—‚๐–พ๐—‡๐–ฝ๐Ÿ’˜๐—€๐—‚๐—‹๐—…๐–ฟ๐—‹๐—‚๐–พ๐—‡๐–ฝโค๏ธ๐–ผ๐—‹๐—Ž๐—Œ๐—๐Ÿ’– . . ๐–จ๐–ป : @jiwangketuh ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜Œ ๐– ๐—‰๐—‰๐—Œ :๐—๐—‚๐–ฝ๐–พ๐—ˆ ๐—Œ๐—๐–บ๐—‹โœจ ๐–ค๐–ฝ๐—‚๐— ๐–ป๐—’ : @ellys._vid โ˜บ๏ธ๐Ÿ™Œ๐Ÿป . . ๐–ญ๐–บ๐—„ ๐—๐—‚๐–ฝ๐–พ๐—ˆ?๐–ฝ๐—ˆ๐—๐—‡๐—…๐—ˆ๐–บ๐–ฝ ๐–ฟ๐–บ๐—Œ๐—๐—Œ๐–บ๐—๐–พโ˜บ๏ธ ๐–ฃ๐–บ๐— ๐—‹๐–พ๐—‰๐—ˆ๐—Œ๐— ๐—๐—‚๐–ฝ ๐–บ๐—„๐—Ž ๐—๐—Ž ๐—๐–บ๐—€ ๐—…๐–บ๐Ÿ’ . . . #videomaker #videosedih #videojiwangโค๏ธ #videojiwang #videojiwang๐Ÿ’ฆ #fakefriends #fakechat #ccp #dj #djremix #inshot #crush #loveyoubaby #mine #sahabat #sayang #missyou #laguromantis #lagujiwang #lagubroken #ayatjiwang #ayatmanis #pickupline #videostar . . Follow ii @ellys.gilerr._ @ellys._vid @ellys.gilerr._ @ellys._vid . . . {editby} @ellys._vid ๐Ÿฅ€๐Ÿ™ƒ {partner} @amirharith.vid ๐Ÿ™‡๐Ÿปโ€โ™€๏ธโค๏ธ

  profile image

SHARE IN YOUR STORY . Tag member korang๐Ÿ‘‡๐Ÿป Like, comment ,follow & share . #nakbebel #quote #malaysia #pickupline #likeforlike #likeforfollow #followforfollow #9gag #tshirtkoyak #igbudaktwitter

  profile image

#Repost @_.qissvid ---- ใ€๏ทฝใ€‘ ๐Ÿค๐Ÿงš . ------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช amalkn sikap bce caption smpai hbis ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช dah tengok tu , like la skali ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช meh ler meriahkan komen ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช share kt story and tag me utk direpost ๐Ÿ˜ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿ’š] โžช ib โœˆ๏ธŽ semua ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿ’š] โžช ayat โœˆ๏ธŽ semua ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿ’š] โžช song โœˆ๏ธŽ nth ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿ’š] โžช background โœˆ๏ธŽ Pinterest ๐Ÿ˜› โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒธ] โžช edit on โœˆ๏ธŽ android ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช font โœˆ๏ธŽ lupa ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช app โœˆ๏ธŽ pixellab , capcut ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช preset โœˆ๏ธŽ tak gune ๐Ÿ˜‰ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿฆข] โžช save โœˆ๏ธŽ ya saya halalkan , mostwelc ๐Ÿ˜ƒ โ€ข [๐Ÿฆข] โžช save โœˆ๏ธŽ install fastsave jela ๐Ÿ˜ƒ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒฑ] โžช dm โœˆ๏ธŽ benda penting je ๐Ÿ˜ถ โ€ข [๐ŸŒฑ] โžช open edit req โœˆ๏ธŽ akn diberitahu di story ๐Ÿ˜ถ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿ’ฆ] โžช tiru ayat โœˆ๏ธŽ wajib tag ib or get block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ’ฆ] โžช negative komen or dm โœˆ๏ธŽ auto block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ’ฆ] โžช repost tutup username โœˆ๏ธŽ auto block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ’ฆ] โžช tak suke video โœˆ๏ธŽ bende bole scroll ๐Ÿ˜ โ€ข ------------------------โ™ก-------------------------------- โ€ข [๐Ÿค] โžช use โœˆ๏ธŽ #_.qissvid ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿค] โžช follow @_.qissvid โœˆ๏ธŽ for more ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿค] โžช support - โœˆ๏ธŽ 300๐Ÿ˜˜ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข hashtag ; โ™ฅ #videojiwang#videojiwangofficial#videobroken#videosendu#sweetcouple#relationship#tumblr#ayatjiwang#ayatsentap#ayatsendu#ayattwitter#ayatsweet#lagusedih#laguremix#covermalaysia#funimatemalaysia#pickupline#crush#explorepage#trendingvideo#trending#pinterespictures#fypage#explorepageready#ccpedits#broken

  profile image

Calling out for all finger lickinโ€™ good fans! Are you as cheesy as me? Show us what you got and stand a chance to get the #KFCOneBox for free by sharing to us your best #pickupline. Donโ€™t forget to tag @kfcmalaysia with #JiwangWan and #KFCOneBox. I just got mine, now is your turn! ๐Ÿ”

  profile image

๐Ÿ”ˆ๐ŸŽถ๐ŸŽต๐ŸŽง๐ŸŽ™๏ธ๐Ÿ”Š #ayatputuscinta #ayatpower #ayatcinta โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž—โž—โœ…โž—โœ…โž—โœ…โž—โœ…โž—โœ…โž—โœ…โž—โœ…โž—โœ…โž— #pickupline #ayatjiwang๐Ÿ˜ญโค #ayatbroken๐Ÿ’” #liriklagu #lajakkecundang #freefiregame#pubgmobile #explorepage #ex5 #ayatsentap#gelek#lawakhambar #lawakbodoh #tiktokmalaysia #djremix #quotes #laguremix #pacakjarangjatuh#djsoda #ayatpickupline #jarangโŒngam #lagusedih #ayatpadu #freefireindonesia #lajakโŒjahat #mobilelegends #quotestagram

  profile image

Orang baik selalu meninggalkan like Mari โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Lagu :keterlaluan Tag owner:๐ŸŽ€ Follow my friend @dj_blasterjaxxnation ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ @haznation._ ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ @deejay_.nation @izzatt_official๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ @haikal_.official ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ @eymang.nation๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ @malnation.___๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ @djremixsantuy__๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ @pendekk.vids๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ @haznation._๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ @fxriz_official._๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ @hxziq_video @fauzi_official_ ๐Ÿ”ˆ๐ŸŽถ๐ŸŽต๐ŸŽง๐ŸŽ™๏ธ๐Ÿ”Š #ayatputuscinta #ayatpower #ayatcinta โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž—โž—โœ…โž—โœ…โž—โœ…โž—โœ…โž—โœ…โž—โœ…โž—โœ…โž—โœ…โž— #pickupline #ayatjiwang๐Ÿ˜ญโค #ayatbroken๐Ÿ’” #liriklagu #lajakkecundang #freefiregame#pubgmobile #explorepage #ex5 #ayatsentap#gelek#lawakhambar #lawakbodoh #tiktokmalaysia #djremix #quotes #laguremix #pacakjarangjatuh#djsoda #ayatpickupline #jarangโŒngam #lagusedih #ayatpadu #freefireindonesia #lajakโŒjahat #mobilelegends #quotestagram

  profile image

from @l300pickupmaniaindonesia #Repost @pickupnation_ โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข Bandung KOTA Kembang Bandung autofest 2020 @bandungautofest . . Owner : @paulus_rencang_gesang_ ๐Ÿ“ธ @nengapril___ ๐Ÿข @jakartaworks_ ๐Ÿ’ฅ @customizedindonesia . โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– . . INGIN FOTO KALIAN DI REPOST? UPLOAD FOTO KAMU LALU TAG ๐Ÿ‘‡ @pickup_popular @pickup_popular . . Follow ya ๐Ÿ‘‰@pickup_popular . Follow ya๐Ÿ‘‰@pickup_popular . Follow ya๐Ÿ‘‰@pickup_popular . โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– . . #l300indonesia #l300pickupmania #pickup_popular #pi_pickup_indonesia #pickupmbois #pickupceper #pickuplover #pickupcakep #pickupl300 #pickupmodifikasi #pickupmodifikasi #pickuplovers #pickup_the_people #pickuplove #pickupkekinian #pickup_magazine #pickupganteng #pickuphits #pickupline #pickupindonesia - #regrann

  profile image

Me : Eh awak! Saya ni pembaris tau.. . ๐Ÿง’ : eh.. ye ke? . Me : yelah.. sb hanya saya tahu jalan lurus ke hati awak ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ‘ฆ : ๐Ÿคฆโ€โ™‚๏ธ๐Ÿคฆโ€โ™‚๏ธ๐Ÿคฆโ€โ™‚๏ธ๐Ÿคฆโ€โ™‚๏ธ๐Ÿคฆโ€โ™‚๏ธ . #janganseriussangat #gurauje #pickupline #chiachiachia

  profile image

๐Ÿ’˜ุจุณู… ุงู„ู„ู‡ ุงู„ุฑ ุญู…ู† ุงู„ุฑ ุญูŠู…๐Ÿ’˜ โŒซ caption ; tut tut burung puyuh nak lalu ๐Ÿฆโœจ! . โฆ๏ธŽ just content โ˜บ๏ธ . tag : boyfriend ๐ŸŒป , girlfriend ๐ŸŒป , crush ๐ŸŒป , bff ๐ŸŒป, ex ๐ŸŒป. โฆ๏ธŽ personal acc ; @_frhadha ๐Ÿฅฐ. โฆ๏ธŽ Support 600 ๐Ÿฅบ. Follow , like , comment and share ๐Ÿ’˜. โฆ๏ธŽ Apps ; alight motion pro , inshot ๐Ÿ“Œ. Ib ; telegram ๐Ÿคฉ . background ; pinterest ๐Ÿณ . โฆ๏ธŽ Partner ; @putri.vids1 , @lizzedits._ ๐Ÿ‘ป๐Ÿ’—. Squad ; @ukulelesquad__ ๐Ÿค . โฆ๏ธŽ Follow @farah_vidss for more vid ๐Ÿค“. Repost ? Tag laa bdow ๐Ÿ™‚ Guna ayat tag !! hashtag ; #videobroken#videosendu#videojiwangofficial#videosentap#lagusedih#laguremix#sweetcouple#relationship#tumblr#ayatsweet#ayatsentap#ayatbroken#ayatsendu#ayattwitter#ayattelegram#ayatjiwang๐Ÿ˜ญโค #sendu#videojiwang#explorepageready#explorepage#pickupline#jiwangbroken#alightmotion

  profile image

tag your bf / gf / crush / bestie / friends / ex โ€ข โœ˜ edit by ; myself โœ˜ apps ; inshot , pinterest โœ˜dah repost tu boleh tak tag ๐Ÿ˜คโ—. โ€ข โ€ข โ€ข โœ˜ share on your story ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป๐Ÿฅบ . โœ˜ like and comment . โœ˜ support 50k โค๏ธ . โ€ข โ€ข โ€ข โ„๐•’๐•ค๐•™๐•ฅ๐•’๐•˜ โŒซ #videomaker #videosedih #videojiwangโค #videojiwang #explorepage #fakefriends #fakechat #ccp #editorial #explore #paidreviewmalaysia #pantuncinta #dj #djremix #videostar #inshot #crush #loveyoubaby #sayangketatsendatpadat #sahabat #sayang #missyou #laguromantis #lagujiwang #lagubroken #ayatjiwang #ayatmanis #pickupline #manismanis #kitabaikramaisayang

  profile image

โŒฆ tag your bf / gf / crush / bestie / friends / ex โŒซ . โ—โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ—โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ—โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€ โœ˜ edit by โ”… myself โœ˜ apps โ”… inshot โ—โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ—โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ—โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€ โœ˜ dah repost tu boleh tak tag ๐Ÿ˜คโ—. โœ˜ nak save ? ha save jerlah ๐Ÿ‘๏ธ๐Ÿ‘„๐Ÿ‘๏ธ . โœ˜ nak vid ? download sendiri ๐Ÿฅฑ . โœ˜ song โ”… :> โ—โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ—โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ—โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€ โœ˜ share on your story ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป๐Ÿฅบ . โœ˜ like and comment . โœ˜ support 500 โค๏ธ . โ—โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ—โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ—โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€โ”€ โ„๐•’๐•ค๐•™๐•ฅ๐•’๐•˜ โŒซ #videomakerย #videosedihย #videojiwangโคย #videojiwangย #explorepageย #fakefriendsย #fakechatย #ccpย #editorialย #exploreย #paidreviewmalaysiaย #pantuncintaย #djย #djremixย #videostarย #inshotย #crushย #loveyoubabyย #sayangketatsendatpadatย #sahabatย #sayangย #missyouย #laguromantisย #lagujiwangย #lagubrokenย #ayatjiwangย #ayatmanisย #pickuplineย #manismanisย #kitabaikramaisayang

  profile image

SHARE IN YOUR STORY . Tag member korang๐Ÿ‘‡๐Ÿป Like, comment ,follow & share . #nakbebel #quote #malaysia #pickupline #likeforlike #likeforfollow #followforfollow #9gag #tshirtkoyak #igbudaktwitter

  profile image

Disewakan mobil pick up untuk berbagai macam agenda pindah rumah, kost, kantor, kirim barang ,untuk PENGIRIMAN RUTIN juga bisa, KONTRAK BULANAN DAN TAHUNAN juga bisa Daerah kabupaten Tangerang & sekitarnya Luar kota dan luar daerah Harga bersahabat silahkan hub WA 081316404990 . . . #sewamobilpickup #kirimbarang #kirimpaket#kirimmotor #pindahkos #jakarta #jasapindahanjakarta#sewapickup #sewapickupjakarta #jasapindahan#pickupline #instagram #parungpanjang #instalike#mobilpickup #granmax #granmaxpickup #daihatsu#jasakirim #cargo #goboxindonesia #deliveree#pindahrumah #bogor #jktinformasi #jabodetabek #jasapindahanjakarta #jasaangkutbarangtangerang #jasaangkutbarang #jasaangkutmurah

  profile image

Disewakan mobil pick up untuk berbagai macam agenda pindah rumah, kost, kantor, kirim barang dll. Daerah Jakarta Barat & sekitarnya(BISA KELUAR KOTA) Harga bersahabat silahkan hub : https://wa.me/c/6282299138961 -------------------------------------------------------- Untuk pengecekan tarif sendiri silahkan : Downlot Aplikasi Gbox logistik-jasa angkutan di playstore atau klik link berikut https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mygboxlogistik.gboxlogistik . . . #sewamobilpickup #kirimbarang #kirimpaket #kirimmotor #pindahkos #jakarta #jasapindahanjakarta #sewapickup #sewapickupjakarta #jasapindahan #pickupline #instagram #parungpanjang #instalike #mobilpickup #granmax #granmaxpickup #daihatsu #jasakirim #cargo #goboxindonesia #deliveree #pindahrumah #bogor #jktinfo

  profile image

SHARE IN YOUR STORY . Tag member korang๐Ÿ‘‡๐Ÿป Like, comment ,follow & share . #nakbebel #quote #malaysia #pickupline #likeforlike #likeforfollow #followforfollow #9gag #tshirtkoyak #igbudaktwitter

  profile image

SHARE IN YOUR STORY . Tag member korang๐Ÿ‘‡๐Ÿป Like, comment ,follow & share . #nakbebel #quote #malaysia #pickupline #likeforlike #likeforfollow #followforfollow #9gag #tshirtkoyak #igbudaktwitter

  profile image

SHARE IN YOUR STORY . Tag member korang๐Ÿ‘‡๐Ÿป Like, comment ,follow & share . #nakbebel #quote #malaysia #pickupline #likeforlike #likeforfollow #followforfollow #9gag #tshirtkoyak #igbudaktwitter

  profile image

๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜˜ Awwwww...shooooo shuwiiittt!! ๐Ÿ˜ . Thanks puji Cantek โค๏ธ . Anyway, Sugardoll Anniversary Sales still onz guys! Cantek accept 50% deposit to secure your order โ˜บ๏ธ . #wanitacantik #sugardollsquad #tiktok #tiktokmalaysia #pickupline #duetchallenge #scriptchat #scriptchallenge #actingchallenge

  profile image

That natural lipgloss though ๐Ÿ’๐Ÿผโ€โ™€๏ธ #lipgloss #pickupline #burger #grease #truestory

  profile image

So often people think in order to have some MASSIVE SUCCESS you have to take massive action. I know this but it was reminded the other day and wanted to pass it along... โ€ข Small Changes can add up to big impact and big changes. Small acts can have a big impact both positive and negative. โ€ข This applies to life and when trying to live a healthy life style! So often when we try and change everything at once we fall flat on our face. Pick one thing to start trying today! Do it for a week, then 2 then as month. Keep building in your small changes you just might surprise yourself! โ€ข #carolbaskinstyle #leopardforlife #lifeinleopard #smallchanges #atomichabits #habits #amazonprimemom #primedays #cincinnatirunners #momsontherun #pickupline

  profile image

#fallishere๐Ÿ๐Ÿ‚๐Ÿƒ #nccs #pickupline

  profile image

FG DAY 3 // My line and I are going to be wearing what we did last year to FG practice #fg35ucmerced #pickupline

  profile image

Saja bergambar dengan pagar, sebelum saya pagar hati awak ๐Ÿ˜ . . . #farrellrifqi #farrellicious #pickupline #pickuplinepagar

  profile image

FG DAY 3 // This that FG34 fit yknow, no biggie ๐Ÿฅฑ #fg35ucmerced #pickupline

  profile image

๐–ข๐–บ๐—‰๐—๐—‚๐—ˆ๐—‡ (๐—‘ ๐—๐–บ๐—Ž ๐—‚๐—‚๐Ÿคฃ๐Ÿ”ช) . โ€ข๐—‡๐–พ๐— ๐—‰๐—ˆ๐—Œ๐—๐Ÿ’˜โ€ข . โ€ข~๐—Œ๐—Ž๐—‰๐—‰๐—ˆ๐—‹๐— ๐Ÿค.๐Ÿง๐—„~โ€ข . ๐–ณ๐–บ๐—€ : ๐—‚๐–ป๐–ฟ๐Ÿ’š๐–ป๐—ˆ๐—’๐–ฟ๐—‹๐—‚๐–พ๐—‡๐–ฝ๐Ÿ’˜๐—€๐—‚๐—‹๐—…๐–ฟ๐—‹๐—‚๐–พ๐—‡๐–ฝโค๏ธ๐–ผ๐—‹๐—Ž๐—Œ๐—๐Ÿ’– . . ๐–จ๐–ป : @untukkaula._ ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜Œ ๐– ๐—‰๐—‰๐—Œ :๐—๐—‚๐–ฝ๐–พ๐—ˆ ๐—Œ๐—๐–บ๐—‹โœจ ๐–ค๐–ฝ๐—‚๐— ๐–ป๐—’ : @ellys._vid โ˜บ๏ธ๐Ÿ™Œ๐Ÿป . . ๐–ญ๐–บ๐—„ ๐—๐—‚๐–ฝ๐–พ๐—ˆ?๐–ฝ๐—ˆ๐—๐—‡๐—…๐—ˆ๐–บ๐–ฝ ๐–ฟ๐–บ๐—Œ๐—๐—Œ๐–บ๐—๐–พโ˜บ๏ธ ๐–ฃ๐–บ๐— ๐—‹๐–พ๐—‰๐—ˆ๐—Œ๐— ๐—๐—‚๐–ฝ ๐–บ๐—„๐—Ž ๐—๐—Ž ๐—๐–บ๐—€ ๐—…๐–บ๐Ÿ’ . . . #videomaker #videosedih #videojiwangโค๏ธ #videojiwang #videojiwang๐Ÿ’ฆ #fakefriends #fakechat #ccp #dj #djremix #inshot #crush #loveyoubaby #mine #sahabat #sayang #missyou #laguromantis #lagujiwang #lagubroken #ayatjiwang #ayatmanis #pickupline #videostar . . Follow ii @ellys.gilerr._ @ellys._vid @ellys.gilerr._ @ellys._vid . . . {editby} @ellys._vid ๐Ÿฅ€๐Ÿ™ƒ {partner} @amirharith.vid ๐Ÿ™‡๐Ÿปโ€โ™€๏ธโค๏ธ

  profile image

Tag someone ๐Ÿ’•๐Ÿ’• Try it and impress the girls๐Ÿ˜‰ Thanks me later ๐Ÿ™ˆ สŸษชแด‹แด‡ แด€ษดแด… แด›แด‡สŸสŸ แดœs for more pickups lines --------------------------- ๐Ÿ“ฒ @romiokilines --------------------------- If you Guys want to thank us, just give us a Like, and Follow this page. This really motivates us. ๐Ÿ˜Š --------------------------- ๐Ÿ“ฒ @romiokilines --------------------------- Post Created on @picsart ๐Ÿ“ธ ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ ๐Ÿ“ฒFollow @romiokilines๐Ÿ“ฑ ๐Ÿ“ฒFollow @romiokilines๐Ÿ“ฑ ๐Ÿ“ฒFollow @romiokilines๐Ÿ“ฑ ๐Ÿ“ฒFollow @romiokilines๐Ÿ“ฑ ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ ยฐ ยฐ ยฐ ยฐ ยฐ ยฐ ยฐ ยฐ ยฐ ยฐ #pickupline #imdia #terejaisayaarkahan #terayaarhoonmain #terimeriyaari #yaarana #dosti #amitabhbachchan #dharmendra #shahrukhkhan #aamirkhan #salmankhan #pakkiyaari #bestfriendsforever #bestiesforlife #bestiegoals #besties๐Ÿ‘ญ #besties๐Ÿ’• #love #love #bestfriendgoals #bestfriendsforever#followersfreelike #followforfollowback #jabalpur #girls_boys_feelings_

  profile image

Klu beli produk xs drinks yg original,korang mesti akan nampak ada 1 sticker kt kotak depan tu. . Gores stiker tu dan ikut arahan. Korang berpeluang utk menang RM1000 tau! Amalkan xs drinks boleh kurus dan cantik untung2 menang cash. Gila tak bertuah. ๐Ÿ˜ Nak info lanjut xs drinks klik link wasap di bio #contents #gegarvaganza2020 #siapatakmahu #aafiyahanakibu #ctdk #perempuantanpadosa #motifviral #cctv #pickupline #temanchallenge #tiktokchallenge #harqisempire #trustedagent #malaysia #pkpd #covid19 #staysafe #stayathome #4darachallenge #lacameria

  profile image

โฆ๏ธŽ AYAT MERAPU + TAK TAHU NAK GUNE LAGU APE ๐Ÿคฃ title : cambrian period ( netflix ) ------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช amalkn sikap bce caption smpai hbis ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช dah tengok tu , like la skali ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช meh ler meriahkan komen ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช share kt story and tag me utk direpost ๐Ÿ˜ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿฃ] โžช ib ๐–งท me + youtube ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช ayat ๐–งท content sahaja ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช song ๐–งท mungkin ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿฃ] โžช background ๐–งท - ๐Ÿ˜› โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒธ] โžช edit on ๐–งท android ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช font ๐–งท marker felt wide ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช app ๐–งท pixellab , alighmotionpro ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช preset ๐–งท tak gune ๐Ÿ˜‰ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿซ] โžช save ๐–งท ya saya halalkan , mostwelc ๐Ÿ˜ƒ โ€ข [๐Ÿซ] โžช save ๐–งท install fastsave jela ๐Ÿ˜ƒ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒฑ] โžช dm ๐–งท benda penting je ๐Ÿ˜ถ โ€ข [๐ŸŒฑ] โžช open edit req ๐–งท akn diberitahu di story ๐Ÿ˜ถ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช tiru ayat ๐–งท wajib tag ib or get block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช negative komen or dm ๐–งท auto block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช repost tutup username ๐–งท auto block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ”ฅ] โžช tak suke video ๐–งท bende bole scroll ๐Ÿ˜ โ€ข ------------------------โ™ก-------------------------------- โ€ข [๐Ÿ’—] โžช use ๐–งท #annevids_ ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช follow @annevids_ ๐–งท for more ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช support - ๐–งท 12k ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช squad ๐–งท @ukulelesquad__ ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช fav ๐–งท @aidvids ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿ’—] โžช bestpartner ๐–งท @qinaaeditz_ , @maca.vids_ ๐Ÿ˜˜ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข hashtag ; โ™ฅ #annevids_#videojiwang#videojiwangofficial#videobroken#videosendu#sweetcouple#relationship#tumblr#ayatjiwang#ayatsentap#ayatsendu#ayattwitter#ayatsweet#lagusedih#laguremix#covermalaysia#funimatemalaysia#pickupline#crush#explorepage#trendingvideo#trending#pinterespictures#fypage#explorepageready#ccpedits#tv3malaysia#ccpkeren#7harimencintaiku2

  profile image   profile image   profile image

Em nhuฬ› laฬ€ con kieฬ‚ฬn Trong thuฬ‰ ฤ‘oฬ‚ voฬฃฬ‚i vaฬ€ng 1000 naฬ†m vaฬ†n hieฬ‚ฬn 1000 naฬ†m yeฬ‚u chaฬ€ng #snapchat๐Ÿ‘ป #snapchatfliter #bear #kawaii #pickupline

  profile image

Suara ku tu mcm nak bagi pelempang๐Ÿคฃ๐Ÿค๐Ÿ’™โ™ฅ๏ธ #Repost @_.qissvid ---- ใ€๏ทฝใ€‘ ๐Ÿค๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . ------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช amalkn sikap bce caption smpai hbis ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช dah tengok tu , like la skali ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช meh ler meriahkan komen ๐Ÿ˜ โ€ข [๐ŸŒˆ] โžช share kt story and tag me utk direpost ๐Ÿ˜ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿ’š] โžช ib โœˆ๏ธŽ semua ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿ’š] โžช ayat โœˆ๏ธŽ semua ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿ’š] โžช song โœˆ๏ธŽ nth ๐Ÿ˜› โ€ข [๐Ÿ’š] โžช background โœˆ๏ธŽ Pinterest ๐Ÿ˜› โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒธ] โžช edit on โœˆ๏ธŽ android ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช font โœˆ๏ธŽ lupa ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช app โœˆ๏ธŽ pixellab , capcut ๐Ÿ˜‰ โ€ข [๐ŸŒธ] โžช preset โœˆ๏ธŽ tak gune ๐Ÿ˜‰ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿฆข] โžช save โœˆ๏ธŽ ya saya halalkan , mostwelc ๐Ÿ˜ƒ โ€ข [๐Ÿฆข] โžช save โœˆ๏ธŽ install fastsave jela ๐Ÿ˜ƒ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐ŸŒฑ] โžช dm โœˆ๏ธŽ benda penting je ๐Ÿ˜ถ โ€ข [๐ŸŒฑ] โžช open edit req โœˆ๏ธŽ akn diberitahu di story ๐Ÿ˜ถ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข [๐Ÿ’ฆ] โžช tiru ayat โœˆ๏ธŽ wajib tag ib or get block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ’ฆ] โžช negative komen or dm โœˆ๏ธŽ auto block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ’ฆ] โžช repost tutup username โœˆ๏ธŽ auto block ๐Ÿ˜ โ€ข [๐Ÿ’ฆ] โžช tak suke video โœˆ๏ธŽ bende bole scroll ๐Ÿ˜ โ€ข ------------------------โ™ก-------------------------------- โ€ข [๐Ÿค] โžช use โœˆ๏ธŽ #_.qissvid ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿค] โžช follow @_.qissvid โœˆ๏ธŽ for more ๐Ÿ˜˜ โ€ข [๐Ÿค] โžช support - โœˆ๏ธŽ 200 ๐Ÿ˜˜ โ€ข -------------------------โ™ก------------------------------- โ€ข hashtag ; โ™ฅ #videojiwang#videojiwangofficial#videobroken#videosendu#sweetcouple#relationship#tumblr#ayatjiwang#ayatsentap#ayatsendu#ayattwitter#ayatsweet#lagusedih#laguremix#covermalaysia#funimatemalaysia#pickupline#crush#explorepage#trendingvideo#trending#pinterespictures#fypage#explorepageready#ccpedits#broken

  profile image

tag your bf / gf / crush / bestie / friends / ex โ€ข โœ˜ edit by ; myself โœ˜ apps ; inshot , pinterest โœ˜dah repost tu boleh tak tag ๐Ÿ˜คโ—. โ€ข โ€ข โ€ข โœ˜ share on your story ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป๐Ÿฅบ . โœ˜ like and comment . โœ˜ support 50k โค๏ธ . โ€ข โ€ข โ€ข โ„๐•’๐•ค๐•™๐•ฅ๐•’๐•˜ โŒซ #videomaker #videosedih #videojiwangโค #videojiwang #explorepage #fakefriends #fakechat #ccp #editorial #explore #paidreviewmalaysia #pantuncinta #dj #djremix #videostar #inshot #crush #loveyoubaby #sayangketatsendatpadat #sahabat #sayang #missyou #laguromantis #lagujiwang #lagubroken #ayatjiwang #ayatmanis #pickupline #manismanis #kitabaikramaisayang

  profile image

"Mendungnya harini.. mcmtu la hari-hari i kalau tak nampak muka u" ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€ #pickupline

[[cardItem.caption.text | bodyshort ]]

[[ cardItem.taken_at | humanizendate]] days ago
[[ cardItem.comment_count | humanizenumber ]]
[[ cardItem.like_count | humanizenumber]]
Load More