#tiktokmalaysia

Find posts and stories of the hashtag.
  profile image

Behind the scene video akid hahaha Sis baru nak berangan last2 dia buat gitu hahahahaha 😂 @akiddos @fayusof [ Spam 🤣🤣🤣 ] #fyp #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokindonesia

  profile image

Akhirnya, Atok dah tau cara nak menang bila jadi impostor 🥺👍🏻 • 🎥credit: asy_pelukis_animasi_3d • • • Ringankan tangan,tekan butang follow 😜 • Turn on notification📩 • • #tiktok #tiktokmalaysia #meletop #viral #mudahterhibur #himpunanbahanlawak #lawakhambar #lawaktahapdewa #syoktube #lawakkeder #lawakbodoh #lawakhangit #lawakterkini #lawaking #lawakmalaysia #hiburan #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalays #fakta #lawak #didipalau#lawakterkini #lawaking #singgahsekejap #iglelakivsperempuan #tolongkongsi #nakbebel #jiwakacau #nakkongsi #atokviral

  profile image

Antara kami bertiga ni korang pilih yang mana ? cepat komen sekarang 🥺 nama siapa yang banyak di Spam Ialah PEMENANG ✅ Para fans & ARMY hadir lah kalian akan ku seru namamu 😂🤟🏻 SPAM EMOJI 🔥🔥🔥 di Comment ya ~ ~ @official_generaljoe @official_generaljoe (Share story & tag your friends ) #explore #tiktok #instafamous #fyp #viralvideos #repost #tiktokdance #explorepage✨ #tiktokmalaysia #tiktokhot #instafashion #instagood #tiktokindonesia #idol #fans #fypシ #tiktoksea_ #tiktokseleb #explorepage #viralpost #tiktokmalaysia🔥 #tiktokviralindo #tiktokchallenge

  profile image

— comelll🥺💜🤎💞🖤😍🥺😍 Disclaimer ‼️ we do not own this video.All of content and right is own bg owner(s).For removal kindly dm @soffvids._‼️ • 🦋 𝗰𝗿𝗲𝗱𝗶𝘁 : itselyn • 🌿 𝗰𝗰 : tiktok •🧃 𝗶𝗻𝘀𝗽𝗶𝗿𝗲 𝗯𝘆 : @soffeanjwa._ •💢 𝘂𝘀𝗲 #soffvids😍💘 •💌 𝗯𝗰𝗸𝘂𝗽 𝗮𝗰𝗰 @soffeajiwang •🌴 𝗮𝗱𝗺𝗶𝗻 @soffeanjwa._ •🤎 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗻𝗲𝗿 @fatvids @haaniee__ @syrvids._ •🙏🏻𝘀𝗶𝗺𝗽𝗹𝗲 𝗲𝗱𝗶𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗼𝗻𝗹𝘆 #explorepage #explorer #editingworld #jiwangofficial #jiwang #akuyangpostkauyangpanas #jiwangsedih #sedikithambar #exploremore #sofeaaavids #jiwangvideo #fyp #funimateofficial #jiwangpost #jiwangpadu #ayatbroken😭❤️ #overlaysforedits #overlays #overlayjiwang #soffvids😍💘 #tiktok #tiktokviral #tiktokviral #tiktokmalaysia

  profile image

Anak-anak suka makan kek?🍰 Bila beli... asyik tak cukup dan tak puas nak makan. Bila buat asyik tak menjadi, tak moist laa, 😩 Jangan risau mai Kakchik nak bagi tips 👇👇👇tentu anak-anak happy bila kek anda menjadi 💞💞💞 Tips: Jika anda tak pandai nak buat kek, gunalah tepung kek segera Selera Dapoq Kakchik. Mudah Dan Sedap, makan sampai teringat-teringat 😁😂. Benda senang dah ada buat apa nak susah susahkan. 😁 Dapatkan set lengkap Tepung Kek Segera Selera Dapoq Kak Chik ✔ Tepung Kek Coklat Extra Moist RM10 ✔ Tepung Kek Pandan Moist Rm8 . . Nak jadi agent @ dropship pun boleh. Klik je link 👇 www.wassap.my/601125692472/naktepongkek www.wassap.my/601125692472/naktepongkek www.wassap.my/601125692472/naktepongkek . . #SeleraDapoqKakchik #TepongKekCoklatExtramoist #TepongKekPandanmoist #ejendropshipdiperlukan #ejendiperlukanseluruhmalaysia #dramasangat #artismalaysia #Meloditv3 #tvmalaysia #mediahiburan #mediapanas #janganmengata #MeleTOP #letscantik #sensasi #tular #brocuba #selebritimalaysia #tiktokmalaysia #abpbh33 #nimemangviral #padupadu #lawakmalaysia #makcikbawang #vokalmania #masakan #foodporn #foodphotography #kekmudah #kekviral

  profile image

hi u olls . Adakah you all mengalami problems seperti dibawah ? 🌷 mata panda ? 🥀 pori-pori terbuka ? ✨ jerawat ? 🍁 bintik hitam ? 🔥 parut berlubang ? 🌷 kulit kusam ? 🌸 jeragat ? . 🍁 serum whitening 🎯 serum nano vit 🎯 night cream 🌸 day cream 🌺 soap . Untuk info lanjut.. Klik whatapps link di bio . #sobella #pearlcream #uitmshahalam #JohorBahru #lipmattemalaysia #parutjerawat #kemaman #muabellaz #kulitkusam #serummurah #serumjeragat #tiktokmalaysia #serummalaysia #kitajagakita #neelofa #kulitputih #ipoh #emasmurah #kelantan #serumviral #malaysia #serumjerawat #fattzura #sayajualserum #perfumemurah #sabuncollagen #skincaremurahmalaysia #ibuputih #kualalumpur

  profile image

بفرست براي اوني که بیشتر از همه دوستش داري💕🎃 اونایي رو که دوست داري رو یگ کن خوشت اومد یه«♥» بذار دوست دارم علیرضا💖💋 @alirezamirdar1 @aliyrzw__ @alirezamirdar1 @aliyrzw__ #پست_حمایت_شه #tiktok #tiktokchallenge #tiktokfarsi #tiktokmalaysia

  profile image

BESTNYA TENGOK ORANG LAIN ADA SAVING 🥺 Tapi guys. Sampai bila nak tengok orang je berjaya? Korang nak tak "jual produk orang tanpa modal?" Haaa korang boleh tengok kenapa korang mesti join #bougasteameve ☝️ Yang bestnya, siapa register dropship/ agent sebelum sabtu ni, korang berpeluang join ZOOM TRAINING bersama sifu sifu yang hebat taw! Nak tahu siapa? Jom register sekarang 💥 #bougasbeauty #bougasnewgame #suncaresunskin #bougasbeautyhq #bougasbeautyfeedback #bougascleanser #bougaslovers #bougasbeautyhq #bougasbeautysimpangempat #bougasbeautykedah #bougasbeautybatupahat #bougasbeautybukitbesar #bougasbeautypolimas #bougasbeautyperak #bougascares #codkedah #codalorsetar #codpendang #codbukitbesar #codkotasarangsemut #bougasteameve #7harimencintaiku2 #tiktokmalaysia #giftrewards #merdekasale #merdeka #bougasnewgame #bougaspressconference #bougasteamqueen #bougasteameve #bougasbeautyalorsetar #bougasbeautypendang

  profile image

AMAZING DANCE for @kastrikina16. What your THOUGHTS on this? COMMENT down⬇⬇⬇ below? ◍◍◍ ❖ Dancer💃@kastrikina16💃👏😍 ❖ ❖ Thanks 👍@davlesheva👍 for the POST 👏😊 ❖ ◍◍◍ ❖ Follow @the.millionviews for more AMAZING DANCE CONTENTS✌😚 ❖ ❖ Follow @the.millionviews for more AMAZING DANCE CONTENTS✌😚 ❖ ❖ Follow @the.millionviews for more AMAZING DANCE CONTENTS✌😚 ❖ ◍◍◍ ❖ Use #the.millionviews to get feature 😜 ❖ ❖ Use #the.millionviews to get feature 😜 ❖ ◍◍◍ #tiktokdance #tiktok #tiktokers #tiktokindonesia #tiktokchallenge #tiktokindia #tiktokmemes #viral #tiktokviral #tiktokhot #dance #love #instagram #tiktokgirls #like #tiktokindo #follow #likeforlikes #trending #explorepage #tiktokvideo #explore #followforfollowback #lfl #instagood #likes #the.millionviews #tiktokmalaysia #video

  profile image

Aku lagi sendiri di rumah ni sayang Follow @gril.oj @gril.oj @gril.oj #tiktokdance #tiktok #tiktokchallenge #tiktokers #tiktokmemes #tiktoktiktok #tiktokindonesia #tiktoktiktok #tiktokmalaysia #tiktokhits #lagirl #grilling #viral #lfl #lfl💛 #lfl❤️ #lfl💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #followforfollowback #following #followme #followtrain

  profile image

'𝓼 𝓹𝓸𝓼𝓽 🕊️ 𝚌𝚊𝚙𝚝𝚒𝚘𝚗 : 𝑦𝑜𝑢'𝑟𝑒 𝑚𝑖𝑛𝑒 💘 🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼 ❤️ 𝓲𝓯 : 𝓰𝓪𝓴 𝓪𝓭𝓪𝓪𝓪 ~ 🎧 𝓲𝓫 : @xelfmoody 🦋 𝓪𝓹𝓴 : 𝓪𝓵𝓲𝓰𝓱𝓽 𝓶𝓸𝓽𝓲𝓸𝓷 𝓹𝓻𝓸 🥔 𝓼𝓪𝓿𝓮 : 𝓲𝔃𝓲𝓷 🕊️ 𝓻𝓮𝓹𝓸𝓼𝓽 : 𝓪𝓶𝓪𝓵𝓴𝓪𝓷 𝓽𝓪𝓰 💘 𝓼𝓺𝓾𝓪𝓭 : @bananassquad.__ 🦄 𝓹𝓪𝓽𝓷𝓮𝓻 : @fatfat.coffee - @na.vidsz._ - @insyirahedit._ - @frrahlevh 🌸 𝓸𝔀𝓷𝓮𝓻 : @saiyaasna_ - @aasnxfxdhilxh 🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼 𝕙𝕒𝕤𝕥𝕒𝕘 👁️👄👁️ ! #heyyou#brokenheart#brokenheartquotes#brokenhearted#funimatemalaysia#tiktokindonesia#tiktokchallenge#tiktokquotes#tiktokmalaysia#alightmotion#quotesindonesia#quotesmalaysia#quotesdaily#quotesmalaysia#quoteoftheday#quote#explorepage✨#explore 🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼 𝚜𝚞𝚙𝚙𝚘𝚛𝚝 0.2𝚔 𝚙𝚕𝚎𝚊𝚜𝚎 ☹️ ? 𝚜𝚒𝚔𝚒𝚝 𝚓𝚊 𝚞𝚑 🌚👍 . 𝚔𝚊𝚕𝚘 𝚐𝚊𝚔 𝚖𝚊𝚞 𝚐𝚔𝚙𝚊𝚙𝚊 𝚐𝚊𝚔 𝚊𝚍𝚊 𝚢𝚗𝚐 𝚖𝚊𝚔𝚜𝚊 ~ 𝚔 𝚋𝚢𝚎 🦄💘

  profile image

RICHARD YOU KILLING IT MAN......

  profile image

apps shortcurts , kalau takde dw ! (𝕤𝕚𝕝𝕒 𝕒𝕞𝕒𝕝𝕜𝕒𝕟 𝕓𝕒𝕔𝕒 𝕔𝕒𝕡𝕥𝕚𝕠𝕟) . . . ʙᴀᴄᴋɢʀᴏᴜɴᴅ: @sofiaaaaa._ ᴀᴘᴘ:ɪɴsʜᴏᴛ ᴍᴀᴅᴇ ʙʏ : ᴍᴇ ᴘʀᴇsᴇᴛ : ɴᴏ⛔️ sǫᴜᴀᴅ: @squadghostt._ Ib: 🚫 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 𝚂𝚞𝚙𝚙𝚘𝚛𝚝 𝟷𝟶𝟶 𝚏𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠𝚎𝚛𝚜 🥺💘 𝙹𝚞𝚜𝚝 𝚌𝚘𝚗𝚝𝚎𝚗𝚝 ☠️🤘🏻 𝚂𝚊𝚢𝚊 𝚎𝚍𝚒𝚝𝚘𝚛 𝚢𝚐 𝚋𝚊𝚛𝚞 𝚗𝚊𝚔 𝚗𝚊𝚒𝚔 😩❤️ 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚘𝚠𝚗𝚎𝚛 @sofiaaaaa._ 𝚃𝚊𝚐 : 𝚋𝚏 / 𝚐𝚏 / 𝚋𝚎𝚜𝚝𝚒𝚎 / 𝚏𝚊𝚖𝚒𝚕𝚢 💜 𝙰𝚖𝚋𝚒𝚔 𝚊𝚢𝚊𝚝 ? 𝙹𝚊𝚗𝚐𝚊𝚗 𝚕𝚞𝚙𝚊 𝚝𝚊𝚐 💛 𝚁𝚎𝚙𝚘𝚜𝚝 ? 𝚃𝚊𝚐 👄 𝙽𝚊𝚔 𝚜𝚊𝚟𝚎 𝚟𝚒𝚍 ? 𝙵𝚊𝚜𝚝𝚜𝚊𝚟𝚎 ✨ 𝙻𝚒𝚔𝚎 , 𝚌𝚘𝚖𝚖𝚎𝚗𝚝 , 𝚜𝚑𝚊𝚛𝚎 𝚊𝚗𝚍 𝚏𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 🧡 ———————————————————————————— #jiwangvideo #jiwangkarat #jiwangofficial #videostar #editormalaysia🇲🇾 #tiktok #tiktokchallenge #tiktokdance #tiktokindonesia #tiktokers #tiktokmalaysia #tiktokviral #tiktokslowmo #tiktokslowmoqueen #tiktokhot #explorepage✨ #explore #exploremore #explorepageready

  profile image

I just got an Ipad Pro. Even secondhand it's still in good condition. Great seller😘 #foryou #fyp #fyf #drawing #graphicdesign #digitalart #viralmalaysia #tiktokmalaysia #artwork #printing #digitalartist #arts #businesswoman #viral2020 #printing #printingmurah #labelsticker #labelstickermurah #printingmalaysia #printingonline #fatihahayu #stickermurahmalaysia #weddingsticker #eusahawan #mdec #ACIPrinting #labuan #digitalart Www.wasap.my/60105891851 👍🏻👍🏻👍🏻like page https://www.facebook.com/DesignByFatihahAyu/

  profile image

‼️ R E A D Y S T O C K ‼️ 📍 SlingBag Women 📮 Free Postage 🌼 RM35 #ayatbudaktwitter #business #feedback #tiktokmalaysia #viralmalaysia #lawakmalaysia #begmurahmalaysia #begviral #korea #bangtan #blackpink

  profile image

FREE PENGEPIT CURLER😍😍😍 Alhamdulillah thank you sudi grab produk hebat kami. Jangan lupa tau share feedback. Kami hargai sangat feedback daripada anda. Selamat jadi cantik dan tercantik sengaja😍😍😍😍😍😍😍. . #1minutemiracle #1minutemiraclehq #1minutemiraclefoundation #1minutemiraclecombosales #trending #muabellaz #tiktokmalaysia #7harimencintaiku #bbnu #peluangkedua #ctdk #emiramirah #tiktokdance #syukriyahya #JUMP2021 #AzizanOsman #TeamRichWorks #JumpbyRichWorks #MerdekakanBangsaKita🇲🇾

  profile image

🌿 (¯`v´¯)  (¯`:🌺:´¯) 🕌 CUMÂ Akşamınız 🌿.(_.^._).✿ Mübarek Olsun.... 🌺•*`*•.¸.•*`*•.🌺•*`*•.¸.•*`*•.🌺 CUMÂ Akşamınız Hayırlara Vesile Olsun İnşALLAH🤲 🌿🌺🌿 ALLAH'IM Sağlığımıza Rızkımıza Huzurumuza Mutluluğumuza Dualarımıza Bereket ihsan eyle 🌿🌺🌿 Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Hayırlı uğurlu ve bereketli bir AKŞAMLAR OLSUN. D O S T L A R🙏 Sonsuz Selam ve "SƐ√GİŁƐR🌿🌺🌿 . .▬▬▬ஜ۩🙏⬇⬇⬇🙏۩ஜ▬▬▬▬▬♦ 🔘༄ ♦Arkadaşlarınızı Etiketleyerek Sayfamıza 🔘 Destek Olabilirsiniz 🌼 Sayfamızın Gelişmesi ♦için (.) yada (👏) Da Olsa Yorum Yaparmısınız. 🥀🥀🥀🥀👇👇👇👇👇👇👇👇👇❤❤❤❤❤ ❤HOŞ GELDİNİZ❤❤❤__@birina__dila.21⚘ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ✔KAYDEDEREK BEĞENEREK❤❤❤❤❤❤❤ 🍁➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖❤ ✔DESTEK OLURSANIZ❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 🍁➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖❤ ✔SAYFAMIZ DAHA ÇOK KİŞİYE ULAŞACAKTIR 🍁➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖❤ ✔SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM ❤❤❤❤🙏 🍁➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖❤ ✔KEŞFETTEN GELANLER TAKİPTE KALIN ❤ 🍁➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖❤ ✔❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 🍁➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖❤ ✔@birina__dila.21✔❤❤❤❤❤❤❤❤ 🍁➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖❤ 🍁➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖❤ ✔SEN YOKSAN BİR KİŞİ EKSİĞİZ❤❤❤❤❤ 🍁➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖❤ ✔YÖNETCİ 👉@birina__dila.21👈🏼👈🏼👈🏼 ✔YÖNETİCİ👉@birina__dila.21👈🏼👈🏼👈🏼 ✔YÖNETİCİ👉@birina__dila.21👈🏼👈🏼👈🏼 . 🍁➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖❤ . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 . :::TEK ORJİNAL HESABIMDIR TAKİP EDİN LÜTFEN:: 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹👇👇👇👇👇👇👇👇👇 🌹Gidişinle Yıkıldı Hayallerim Sevdiğim Senin🌹🌹🌹.....................................................................🌹🌹 🌹Yokluğunda yarım kaldı hayatım Yeterki sen🌹 🌹gel..🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 .BEĞEN KAYDET YORUMLA👈🏼 DESTEK VER TAKİP ET...⚘⚘⚘❤❤❤❤ 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #müzik #muzik #muziksehri #fenomen #1dakikalikmuzik #1dakikaliksarki #müziksokakta #1dakikaliksesler #enguzelmuzik #müzikheryerde #yeniakim #akım #sarki #sarkilar #kesfetteyiz #musicallyturkiye #musicallytürkiye #tiktokkeren #musicallyturkey #tiktokturkey #tiktoktiktok #tiktokturkiye #tiktoktürkiye #tiktokmalaysia #tiktokstar #tiktokistanbul #tiktok #kesfet #fenomen #tiktokdance #tiktokvideo

  profile image

@umaieditz ✏️ follow @umaieditz for more🙏 [ SHARE ON YOUR STORY ] just content sayang🌚 _ ib : @me ! owner : @its.umi_  nak video? : dw fast save! nak pinjam ayat? : tag laa repost vid? : tag laa aku jugak tajuk lagu? : sorry idk apps ? : capcut , cute cut , inshot , pixellab, pinterest , amp tag anyone , gf bf, crush , bff, family ✨: @senah._vidz squad? : @birdwingsquads_ 🦋use ? :#umaieditz °_________♥________ ° #ccptrantitions#ccptext #lagujiwang #videojiwang #umaieditz#ayatjiwang #alightmotion#alightmotionpreset #videostar#funimatemalaysia #explorepage #tiktok #tiktokmalaysia #explore #akuyangpostkauyangpanas #quotes #ccp #slowmotion #editormalaysia #lagutiktok #lagujiwang❤ #cc #remixmalaysia #videojiwang #exploremore #explorepage #polosanvideo #ayattwitter #likeforlikes #likeforlike #followforfollow #🌚

  profile image

Masaalah betull kena pakai mask!!!!!! Makeup lari berteboq.. . Tapi lepas spray dengn #stayGlow,makeup onzzz smpai 16jam 🥰🥰 in loveee . STAY GLOW 24Hours Instant Glowing + Mineral Skin 📌JAPAN FORMULATED . ➡️24hour Glowing Overdose ➡️Spray Nano Technology yang sangat halus untuk merawat kulit dari dalam ➡️extrak Mutiara asli (untuk effect glowing) ➡️extrak Bunga Camelia (merawat dan mengecilkan pori-pori) ➡️Boleh Digunakan before & after makeup ➡️Boleh digunakan sebagai base makeup ,pelembab dan toner.. . 📍TERBUKTI BERKESAN... Dijamin berkesan dalam 1minit . PRICE 🔸️RM29.00 . #1minutemiracle #1minutemiraclehq #1minutemiraclefoundation #1minutemiraclecombosales #trending #muabellaz #tiktokmalaysia #7harimencintaiku #bbnu #peluangkedua #ctdk #emiramirah #tiktokdance #syukriyahya #JUMP2021 #AzizanOsman #TeamRichWorks #JumpbyRichWorks #MerdekakanBangsaKita

  profile image

𝗦𝗮𝗸𝗶𝘁𝗻𝘆𝗮 𝗵𝗮𝘁𝗶 𝗸𝗮𝗹𝗮𝘂 𝗮𝗱𝗮 𝟭 𝗷𝗲𝗿𝗮𝘄𝗮𝘁 𝘁𝗶𝗺𝗯𝘂𝗹 𝗱𝗲𝗸𝗮𝘁 𝗺𝘂𝗸𝗮 𝗶 𝗻𝗶𝗲😣😣 𝗧𝘂 𝗯𝗮𝗿𝘂 𝘀𝗮𝘁𝘂..𝗸𝗮𝗹𝗮𝘂 𝘀𝗮𝘁𝘂 𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝘆 𝗷𝗲𝗿𝗮𝘄𝗮𝘁 𝗱𝗮𝗵 𝗯𝘂𝗮𝘁 𝗸𝗮𝗺𝗽𝘂𝗻𝗴 𝗱𝗲𝗸𝗮𝘁 𝗺𝘂𝗸𝗮..𝘀𝗲𝗿𝗶𝗼𝘂𝘀 𝗶𝗼𝗹𝗹𝘀𝘀 𝗺𝗲𝗺𝗮𝗻𝗴 𝘁𝗮𝗸 𝘀𝗮𝗻𝗴𝗴𝘂𝗽 𝗻𝗮𝗸 𝗸𝗲𝗹𝘂𝗮𝗿 𝗿𝘂𝗺𝗮𝗵 𝗴𝘂𝘆𝘀𝘀😭😭 Apa kate korang try Jaw pulak...bukan nak sembang la kan...Jaw nie bukan untuk putih je...tapi boleh setle kan segala masalah kulit😘😘 That is Guysss....❗❗Free Gift Exclusive Jute Bag for All Jaw Lovers❤️ Go serbu sekarang...takut nanti keciciran dan kempunan nak dapat Free Gift Exclusive Jute Bag nie...😘😘 Syaratnya mudah: 𝗕𝗘𝗟𝗜 𝟭𝗕𝗢𝗫 𝗝𝗔𝗪 𝗙𝗨𝗟𝗟 𝗗𝗔𝗡 𝗗𝗔𝗣𝗔𝗧 𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗚𝗜𝗙𝗧 𝗘𝗫𝗖𝗟𝗨𝗦𝗜𝗩𝗘 𝗝𝗨𝗧𝗘 𝗕𝗔𝗚❤️ And nak bagitau uollsss free gift nie tak banyak tau...siape cepat dia dapat...siapa lambat tidak kesempatan la jawabnye...🤪🤪 Grab Jaw Now!! JAW FULL 2.0 RM200 FREE POSTAGE FREE COD AREA JB FREE GIFT EXCLUSIVE JUTE BAG VOUCHER RM10 JOIN LUCKY DRAW GOLD 999 WhatsApp 0️⃣1️⃣7️⃣7️⃣5️⃣8️⃣9️⃣6️⃣9️⃣0️⃣ #jaw #jawwhiteeggcrystalskin #jawwhite #jawwhiteegg #jawwhiteeggcrystalskinjb #jawwhiteeggjb #jawuk #jawnigeria #jawus #jawsingapore #boosterwhitening #pilputih #viral #tiktokmalaysia #jawkl ##pilputih #jawselangor #jawkedah #jawperak #jawterengganu #jawwhitejb #jawwhitemelaka #jawwhiteselangor #jawwhitekl #jawwhitenigeria #jawwhiteuk #jawwhitesg #wecsmurah #jawwhiteeggcrystalskinoriginal

  profile image

Alhamdulillah thank you sudi grab produk hebat kami. Jangan lupa tau share feedback. Kami hargai sangat feedback daripada anda. Selamat jadi cantik dan tercantik sengaja😍😍😍😍😍😍😍. . #1minutemiracle #1minutemiraclehq #1minutemiraclefoundation #1minutemiraclecombosales #trending #muabellaz #tiktokmalaysia #7harimencintaiku #bbnu #peluangkedua #ctdk #emiramirah #tiktokdance #syukriyahya #JUMP2021 #AzizanOsman #TeamRichWorks #JumpbyRichWorks #MerdekakanBangsaKita🇲🇾

  profile image

Alhamdulillah thank you sudi grab produk hebat kami. Jangan lupa tau share feedback. Kami hargai sangat feedback daripada anda. Selamat jadi cantik dan tercantik sengaja😍😍😍😍😍😍😍. . #1minutemiracle #1minutemiraclehq #1minutemiraclefoundation #1minutemiraclecombosales #trending #muabellaz #tiktokmalaysia #7harimencintaiku #bbnu #peluangkedua #ctdk #emiramirah #tiktokdance #syukriyahya #JUMP2021 #AzizanOsman #TeamRichWorks #JumpbyRichWorks #MerdekakanBangsaKita🇲🇾

  profile image

YOOOOOO IM WEAK..... HE HIT THE DAB WITH IT. 😅🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂

  profile image

Tap2x n share ☺️ ╔═════ஜ۩۞۩ஜ═════╗ 𝐬𝐨𝐧𝐠 : PEDIH 𝐚𝐫𝐭𝐢𝐬𝐭 /𝐛𝐚𝐧𝐝 :@virgoun_ 𝐜𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐛𝐲 : @reallmateo 𝐬𝐮𝐩𝐩𝐨𝐫𝐭 ;@lalat_turboooooo ●══════════════● 𝐬𝐚𝐯𝐞 ➥ 𝐜𝐨𝐦𝐦𝐞𝐧𝐭 ▼ 𝐫𝐞𝐩𝐨𝐬𝐭 ➢ 𝐭𝐚𝐠 𝐚𝐝𝐦𝐢𝐧 𝐞𝐝𝐢𝐭 : @lalat_turboooooo ⏩𝒅𝒎 𝒇𝒐𝒓 𝒑𝒂𝒓𝒕𝒏𝒆𝒓 𝒆𝒅𝒊𝒕𝒐𝒓 ( ͡° ͜ʖ ͡°) 🎧𝒉𝒆𝒂𝒅𝒇𝒉𝒐𝒏𝒆 𝒓𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒏𝒅𝒆𝒅 (•ิ‿•ิ) Volume: ▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ █ 100 % ●══════════════● 𝐡𝐚𝐬𝐡𝐭𝐚𝐠 `❥ #laguviral #lagujiwang #lagusedih #laguviral2020 #cover #coversong #coverlagu #tiktok #tiktokmalaysia #laguhits #laguenglish #lagubaper #lagu2020 #lagu #tiktokindonesia #music #musik #editor #edits #lalatturbo #editvideo #blend #funimate #cutecut #lagupadu #jiwang#virgoun #pedih #lyricedits

  profile image

Satu satunyaa mascara yg ada free Pengepit Otobot..sekali kepit jer terus lentik.. Mascara pulak mengandungi micro fiber High technology yg sangat halus.. Mmpu memanjangkan bulu mata tahap maksimum.. 💖 Waterproof (xkan luntur sendiri jika kena air) 💖 Easy to remove (basahkan dengn air biaq 1minute..boleh cabut2 sahaja mascara tanggal) 💖 Dijamin xhitamkan bawah mata 💖 Dijamin memanjangkan bulu mata tahap extreme Harga Rm30 jer free Pengepit.. Dengat cita ada promo combo set yerr skrng 🤗🤗 #1minutemiracle #1minutemiraclehq #1minutemiraclefoundation #1minutemiraclecombosales #trending #muabellaz #tiktokmalaysia #7harimencintaiku #bbnu #peluangkedua #ctdk #emiramirah #tiktokdance #syukriyahya #JUMP2021 #AzizanOsman #TeamRichWorks #JumpbyRichWorks #MerdekakanBangsaKita🇲🇾

  profile image

Kesiannn... 😭😭😭

  profile image

Keren nih yuk buruan bikinn😍 . . _Cr:jenniferwuliani8 (tiktok) _Tandai Temanmu✨ Jangan lupa follow yaa @humannguy . . . #tiktok #tiktokdance #tiktokchallenge #tiktokers #tutorial #tiktokindo #tiktokindo #a #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #tiktokgeneration #muser

  profile image

POSTAGE FOR TODAY ! Alhamdulillah thank you sudi grab produk hebat kami. Jangan lupa tau share feedback. Kami hargai sangat feedback daripada anda. Selamat jadi cantik dan tercantik sengaja😍😍😍😍😍😍😍. . #1minutemiracle #1minutemiraclehq #1minutemiraclefoundation #1minutemiraclecombosales #trending #muabellaz #tiktokmalaysia #7harimencintaiku #bbnu #peluangkedua #ctdk #emiramirah #tiktokdance #syukriyahya #JUMP2021 #AzizanOsman #TeamRichWorks #JumpbyRichWorks #MerdekakanBangsaKita🇲🇾

  profile image

POSTAGE FOR TODAY ! Alhamdulillah thank you sudi grab produk hebat kami. Jangan lupa tau share feedback. Kami hargai sangat feedback daripada anda. Selamat jadi cantik dan tercantik sengaja😍😍😍😍😍😍😍. . #1minutemiracle #1minutemiraclehq #1minutemiraclefoundation #1minutemiraclecombosales #trending #muabellaz #tiktokmalaysia #7harimencintaiku #bbnu #peluangkedua #ctdk #emiramirah #tiktokdance #syukriyahya #JUMP2021 #AzizanOsman #TeamRichWorks #JumpbyRichWorks #MerdekakanBangsaKita🇲🇾

  profile image

Краш?🤩 Не забудь подписаться😼 Понравилось лайк❤️ • • • 👀𝐓𝐈𝐑𝐊𝐄𝐋𝐢𝐩𝐤𝐞𝐭👀 #fyp#foryoupage#foryou#tiktokmalaysia#heyangel#america#americangirl#aceyourstyle#kazakhstan#aktau#tiktok#coronatime#tiktokkz#kelkelinim#hairstyle

  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

Apa yang ada dalam Jaw nie sis..⁉️⁉️ Sampai buatkan skin iollss nie outih melepakss..gebu gebas...amboi..😍😍 Nie rahsia dia kenape kesan Jaw nie superbb duperbb terlebih power.😱😱 Jom grab Jaw sekarang sebab kite nak bagi FREE GIFT EXCLUSIVE JUTE BAG dengan Hanya 1 pembelian Jaw Full🔥🔥 That is Guysss....❗❗Free Gift Exclusive Jute Bag for All Jaw Lovers❤️ Go serbu sekarang...takut nanti keciciran dan kempunan nak dapat Free Gift Exclusive Jute Bag nie...😘😘 Syaratnya mudah: 𝗕𝗘𝗟𝗜 𝟭𝗕𝗢𝗫 𝗝𝗔𝗪 𝗙𝗨𝗟𝗟 𝗗𝗔𝗡 𝗗𝗔𝗣𝗔𝗧 𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗚𝗜𝗙𝗧 𝗘𝗫𝗖𝗟𝗨𝗦𝗜𝗩𝗘 𝗝𝗨𝗧𝗘 𝗕𝗔𝗚❤️ And nak bagitau uollsss free gift nie tak banyak tau...siape cepat dia dapat...siapa lambat tidak kesempatan la jawabnye...🤪🤪 Grab Jaw Now!! JAW FULL 2.0 RM200 FREE POSTAGE FREE COD AREA JB FREE GIFT EXCLUSIVE JUTE BAG VOUCHER RM10 JOIN LUCKY DRAW GOLD 999 WhatsApp 0️⃣1️⃣7️⃣7️⃣5️⃣8️⃣9️⃣6️⃣9️⃣0️⃣ #jaw #jawwhiteeggcrystalskin #jawwhite #jawwhiteegg #jawwhiteeggcrystalskinjb #jawwhiteeggjb #jawuk #jawnigeria #jawus #jawsingapore #boosterwhitening #pilputih #viral #tiktokmalaysia #jawkl ##pilputih #jawselangor #jawkedah #jawperak #jawterengganu #jawwhitejb #jawwhitemelaka #jawwhiteselangor #jawwhitekl #jawwhitenigeria #jawwhiteuk #jawwhitesg #wecsmurah #jawwhiteeggcrystalskinshahalam

  profile image

‼️ R E A D Y S T O C K ‼️ 📍 Woman Sling 📮 Free Postage 🌼 RM32 Semenanjung 🌼 RM36 Sabah & Sarawak 📏 Size:27x17x3cm #ayatbudaktwitter #business #feedback #tiktokmalaysia #viralmalaysia #lawakmalaysia #begmurahmalaysia #begviral #korea #bangtan #blackpink

  profile image

POSTAGE FOR TODAY ! Alhamdulillah thank you sudi grab produk hebat kami. Jangan lupa tau share feedback. Kami hargai sangat feedback daripada anda. Selamat jadi cantik dan tercantik sengaja😍😍😍😍😍😍😍. . #1minutemiracle #1minutemiraclehq #1minutemiraclefoundation #1minutemiraclecombosales #trending #muabellaz #tiktokmalaysia #7harimencintaiku #bbnu #peluangkedua #ctdk #emiramirah #tiktokdance #syukriyahya #JUMP2021 #AzizanOsman #TeamRichWorks #JumpbyRichWorks #MerdekakanBangsaKita🇲🇾

  profile image

wynhoum les Kabyles ♓ 🔱 @tiktok__beauty 🔱 𝑨𝒃𝒐𝒏𝒏𝒆𝒛 𝒆𝒕 𝒑𝒂𝒓𝒕𝒂𝒈𝒆𝒛 𝒂 𝒗𝒐𝒔 𝒔𝒕𝒐𝒓𝒊𝒆𝒔 = 𝑷𝑼𝑩🌎 #tiktok #tiktokindonesia #tiktokindia #tiktokmemes #tiktokindo #tiktokers #tiktokhot #tiktokgirls #tiktokmalaysia #tiktokvideo #tiktokchallenge #tiktokviral #tiktokdance #tiktokboys #tiktokseleb #tiktokid #tiktokkorea #tiktokhits #tiktokidola #tiktoktiktok #tiktokrussia #tiktokchina #tiktokseksi #tiktokofficial #tiktokapp #tiktokkeren #tiktoker #tiktokstar #tiktoktamil #tiktokbrasil

  profile image

#Bibir saya selalu #kering pecah pecah 😫 puas da cuba macam macam tapi masih tak baik - Nanti🤚🏻 wawa cosmetics ada penyelesaian untuk masalah awak. Apa yang lip treatment ni boleh bantu❓ - - ✅ Effect bibir Munggil / Supple lips effect ! ✅ Mengekekalkan cell2 baik dibibir ✅ Pinkish effect pada bibir ✅ ANTI KEDUT pada bibir ✅ SFP 15 , kekalkan texture bibir walaupun terkena cahaya matahari ! ✅ Senang utk di apply ✅ Sesuai utk bibir terpekap didalam Mask muka . Bertukarlah kepada Wawa Lip treatment hari ini . Bukan sekadar merawat malah mencantikkan ! Tak percaya ? Cuba lah Wawa Cosmetics Lip Treatment ! ❤️ #amirasquad #teamzazabeauty #theyongdeel #kerabatwawa #timno1wawacosmetics #stokiswawacosmesticjohor #loveedition #wawaglamraya #muslimbukhari #wawaperfume #projekpokettebal #wawacosmeticshq #wawacosmeticsjb #wawacosmeticsmasai #wawacosmeticspasirgudang #imnotadollchallenge #wawacosmeticsskudai #cosmeticsmurah #tipspenjagaankulit #nakjanaincome #agentwanted #barbiechallenge #kekasih #tiktokmalaysia #maduajaibturki #agenttanpamodal #wawacosmeticssingapore 

  profile image

Selamat malam💃💃💃💋💋💋 Follow @gril.oj @gril.oj @gril.oj #tiktokdance #tiktok #tiktokchallenge #tiktokers #tiktokmemes #tiktoktiktok #tiktokindonesia #tiktoktiktok #tiktokmalaysia #tiktokhits #lagirl #grilling #viral #lfl #lfl💛 #lfl❤️ #lfl💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #followforfollowback #following #followme #followtrain

  profile image

✔️ Tag Member Korang di Komen! . FOLLOW @tiktokofficialmalaysia untuk video Tiktok yang lain-lain 🔥 . DM admin bila lupa letak credit/remove . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ LIKE❤ FOLLOW☝🏻 COMMENT💬 SHARE↗ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #musically__malaysia #musicallymalaysia #komikmalaysia #musically #musicallyinstafamous #tiktok__malaysia #tiktokmalaysia #tiktokxmusically #tiktokxmalaysia #tiktok_instafamous #reviewmurah #lawakantarabangsa #lawaklasangat #lawakhaktuihhh #ketawajahat #lawakking #lawakboring #lawaktwitter #tiktokofficialmalaysia

  profile image

🎂🎈 • • • #tiktokdance #tiktok #tiktokmalaysia #fyp

  profile image

Newpost🙂💗 ---------------------------------------- •caption➪😊💔 ---------------------------------------- • support 300😚 ---------------------------------------- •just content😊 ---------------------------------------- •tag partner/bf/gf/bff/cousin ---------------------------------------- •edit by :@broken._vidz_ ---------------------------------------- •background:tak tau🙊 ---------------------------------------- •lagu:tak tau😂 ---------------------------------------- •nk ayat minta izin lah dulu😗 ---------------------------------------- •nk save vid? fastsave ade😌 ---------------------------------------- •terasa ke tuw🥺 padan muka🥴 ---------------------------------------- •apps: amp, cute cut, phonto ---------------------------------------- •Like je, follow lah sekali ---------------------------------------- •repost🙈,tag ler ---------------------------------------- •tak suka? jangan stalk ---------------------------------------- •thank you support ---------------------------------------- #brokenvids #videojiwang #lagujiwang #ayatjiwang #alightmotion #videostar #explore #explorepage #tiktok #tiktokmalaysia #quotes #ccp #slowmo #slowmotion #editormalaysia #lagutiktok #laguremix #remixmalaysia #quotesermalaysia #explore #exploremore #explorepage

  profile image

#tiktok #tiktiokviral🖤🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂😁😁 #tiktokmalaysia #tiktoksabahan

  profile image

Alamak❗❗sekarang nie nak consume Jaw pun orang dok usharr je...🤭🤭 Abaikan la yang dok usharrr je tu..cuma nak bagitau dengan JAW je segala masalah kulit boleh selesai tau😱😱 Apa yang dok usharr lagi tu??..GrabJaw cepat sebab kita nak bagi free gift Exclusive Jute Bag dekat hangpa semua tau...🔥🔥 That is Guysss....❗❗Free Gift Exclusive Jute Bag for All Jaw Lovers❤️ Go serbu sekarang...takut nanti keciciran dan kempunan nak dapat Free Gift Exclusive Jute Bag nie...😘😘 Syaratnya mudah: 𝗕𝗘𝗟𝗜 𝟭𝗕𝗢𝗫 𝗝𝗔𝗪 𝗙𝗨𝗟𝗟 𝗗𝗔𝗡 𝗗𝗔𝗣𝗔𝗧 𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗚𝗜𝗙𝗧 𝗘𝗫𝗖𝗟𝗨𝗦𝗜𝗩𝗘 𝗝𝗨𝗧𝗘 𝗕𝗔𝗚❤️ And nak bagitau uollsss free gift nie tak banyak tau...siape cepat dia dapat...siapa lambat tidak kesempatan la jawabnye...🤪🤪 Grab Jaw Now!! JAW FULL 2.0 RM200 FREE POSTAGE FREE COD AREA JB FREE GIFT EXCLUSIVE JUTE BAG VOUCHER RM10 JOIN LUCKY DRAW GOLD 999 WhatsApp 0️⃣1️⃣7️⃣7️⃣5️⃣8️⃣9️⃣6️⃣9️⃣0️⃣ #jaw #jawwhiteeggcrystalskin #jawwhite #jawwhiteegg #jawwhiteeggcrystalskinjb #jawwhiteeggjb #jawuk #jawnigeria #jawus #jawsingapore #boosterwhitening #pilputih #viral #tiktokmalaysia #jawkl ##pilputih #jawselangor #jawkedah #jawperak #jawterengganu #jawwhitejb #jawwhitemelaka #jawwhiteselangor #jawwhitekl #jawwhitenigeria #jawwhiteuk #jawwhitesg #wecsmurah #jawwhiteeggcrystalskinmurah

  profile image

Khusus untuk yg jomblo yaa😂😂😂 Follow @gril.oj @gril.oj @gril.oj #tiktokdance #tiktok #tiktokchallenge #tiktokers #tiktokmemes #tiktoktiktok #tiktokindonesia #tiktoktiktok #tiktokmalaysia #tiktokhits #lagirl #grilling #viral #lfl #lfl💛 #lfl❤️ #lfl💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #followforfollowback #following #followme #followtrain

  profile image

Lawa kan sis lens yg customer kami pakai ni. Terpegun ke tengok, jom ler order🥰 . Berminat terus tekan link di bio @ terus Whatsapp kami +60165052912 sekarang‼️ Ataupun Utk dapatkan Free Shipping dgn pembelian RM15 & dan keatas terus ke Shopee kami 📲nurliyanamoktar . Ready Stock‼️ #️⃣LensLetiop Cik's Lynn Dolly Lens . . Boleh dapatkan di Slot Vendor berikut: . 💁@lunalunavendors , Alor Star, Kedah. . 💁@nabellabutik , Alor Star, Kedah. 💁‍♀️@latrendingboutique Jitra,Kedah 💁@fair_usboutique, Sg. Petani, Kedah. 💁Kiosk Kosmetik Jamil Alysa, Mydin Mall Parit Buntar, Perak. 💁@selectcolor_boutique , Taiping, Perak. 💁@thegerobokvendors Johor. 💁@aysaravendor Kuantan, Pahang. 💁Kiosk Conteng Tangan @hasmira.ismail, Tesco Kulim, Kedah. 💁@alfauzanhijab , Bandar Perda, Penang. . #softlensmalaysia #emmamaembong #emiramirah #tiktokmalaysia #contactlensraya #neelofa #syukriyahya #lenskahwin #terlajaklaris #fazura #nelydiasenrose #lensmurahmalaysia #contactlenskorea #contactlensmurah #disneylensmurah #contactlenskedah #lensmurah #contactlenspenang #teresalens #contactlenskulim #shopeemalaysia #dreamcolor #disneylens #moliconhydrocor #rozelens #mirafilzah #disneylensmurah #idollensmalaysia

  profile image

Newpost🙂💗 ---------------------------------------- •caption➪🥰💔 ---------------------------------------- • support 300😚 ---------------------------------------- •just content😊 ---------------------------------------- •tag partner/bf/gf/bff/cousin ---------------------------------------- •edit by :@broken._vidz_ ---------------------------------------- •background:tak tau🙊 ---------------------------------------- •lagu:tak tau😂 ---------------------------------------- •nk ayat minta izin lah dulu😗 ---------------------------------------- •nk save vid? fastsave ade😌 ---------------------------------------- •terasa ke tuw🥺 padan muka🥴 ---------------------------------------- •apps: amp, cute cut, phonto ---------------------------------------- •Like je, follow lah sekali ---------------------------------------- •repost🙈,tag ler ---------------------------------------- •tak suka? jangan stalk ---------------------------------------- •thank you support ---------------------------------------- #brokenvids #videojiwang #lagujiwang #ayatjiwang #alightmotion #videostar #explore #explorepage #tiktok #tiktokmalaysia #quotes #ccp #slowmo #slowmotion #editormalaysia #lagutiktok #laguremix #remixmalaysia #quotesermalaysia #explore #exploremore #explorepage

  profile image

Org proo ini abing2. 😂 Yg bisa coment ya biar aku repost Sorry kamera saya gelap abg2 maklum org miskin #lfl #slomotion #musergeneration #nuserydecor #tiktokmemes #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #tiktokindia #tiktokayutingting #tiktokjokowi #viral #stevienicks #views #followerindo

  profile image

Midnight Tiktok Kicks in 😂 #kellykangkung #tiktok #tiktokmalaysia

  profile image

🤪🤪🤪 Не забудь подписаться😼 Понравилось лайк❤️ • • • 👀𝐓𝐈𝐑𝐊𝐄𝐋𝐢𝐩𝐤𝐞𝐭👀 #fyp#foryoupage#foryou#tiktokmalaysia#heyangel#america#americangirl#aceyourstyle#kazakhstan#aktau#tiktok#coronatime#tiktokkz#kelkelinim#hairstyle

  profile image

Lawa kan sis lens yg customer kami pakai ni. Terpegun ke tengok, jom ler order🥰 . Berminat terus tekan link di bio @ terus Whatsapp kami +60165052912 sekarang‼️ Ataupun Utk dapatkan Free Shipping dgn pembelian RM15 & dan keatas terus ke Shopee kami 📲nurliyanamoktar . Ready Stock‼️ #️⃣LensLetiop Cik's Lynn Dolly Lens . . Boleh dapatkan di Slot Vendor berikut: . 💁@lunalunavendors , Alor Star, Kedah. . 💁@nabellabutik , Alor Star, Kedah. 💁‍♀️@latrendingboutique Jitra,Kedah 💁@fair_usboutique, Sg. Petani, Kedah. 💁Kiosk Kosmetik Jamil Alysa, Mydin Mall Parit Buntar, Perak. 💁@selectcolor_boutique , Taiping, Perak. 💁@thegerobokvendors Johor. 💁@aysaravendor Kuantan, Pahang. 💁Kiosk Conteng Tangan @hasmira.ismail, Tesco Kulim, Kedah. 💁@alfauzanhijab , Bandar Perda, Penang. . #softlensmalaysia #emmamaembong #emiramirah #tiktokmalaysia #contactlensraya #neelofa #syukriyahya #lenskahwin #terlajaklaris #fazura #nelydiasenrose #lensmurahmalaysia #contactlenskorea #contactlensmurah #disneylensmurah #contactlenskedah #lensmurah #contactlenspenang #teresalens #contactlenskulim #shopeemalaysia #dreamcolor #disneylens #moliconhydrocor #rozelens #mirafilzah #disneylensmurah #idollensmalaysia

  profile image

🤤深夜放毒追踪 @fromdouyin _ _ _ _ _ #抖音 #抖音有毒 #抖音视频 #抖音上瘾 #抖音精选 #tiktok #美食 #抖音短視頻 #恋爱 #帅哥美女 #情侣 #哈士奇 #铲屎官 #奴才 #主子 #foodie #沙雕 #腹肌 #tiktok #tiktokdance #tiktokmalaysia #video #funny #食谱 #recipe #食譜 #love #relatabletextpost #relatable #夾娃娃

  profile image   profile image

𝓘 𝔀𝓸𝓷𝓭𝓮𝓻 𝓱𝓸𝔀~ 𝓘 𝔀𝓸𝓷𝓭𝓮𝓻 𝔀𝓱𝔂~ 🍋🍋🍋🍋🍋 🤔🤔🤔🤔🤔 😆𝓢𝔀𝓲𝓹𝓮 𝓽𝓸 𝓼𝓮𝓮 𝓶𝔂 𝓬𝓾𝓽𝓮 𝓶𝓾𝓶💓 #lemontree🍋 #smiles #tiktokmalaysia

[[cardItem.caption.text | bodyshort ]]

[[ cardItem.taken_at | humanizendate]] days ago
[[ cardItem.comment_count | humanizenumber ]]
[[ cardItem.like_count | humanizenumber]]
Load More