#viralmalaysia

Find posts and stories of the hashtag.
  profile image

Orang kedah kata padu baq ang ๐Ÿ˜„ Credit to ๐ŸŽฅ: @ FOLLOW My Partner IG ๐Ÿ‘‡ @faktasains โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– LIKEโค FOLLOWโ˜๐Ÿป COMMENT๐Ÿ’ฌ SHAREโ†— โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #ohmyklip #viralmalaysia #tiktokmalaysia #musicallymalaysia #tiktokmalaysia๐Ÿ”ฅ#tiktokmalaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #lawakteroks #lawakkeder #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawak_hambar #lawakviral #lawakhangit

  profile image

Jatuh plak adeh ๐Ÿ˜† Credit to ๐ŸŽฅ: @ FOLLOW My Partner IG ๐Ÿ‘‡ @faktasains โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– LIKEโค FOLLOWโ˜๐Ÿป COMMENT๐Ÿ’ฌ SHAREโ†— โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #ohmyklip #viralmalaysia #tiktokmalaysia #musicallymalaysia #tiktokmalaysia๐Ÿ”ฅ#tiktokmalaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #lawakteroks #lawakkeder #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawak_hambar #lawakviral #lawakhangit

  profile image

๐Ÿฆ‹ โ€ข โ€ข caption; โ€ข โ€ข [โ™ก๏ธŽ] แดŠแดœsแด› แด„แดษดแด›แด‡ษดแด› ส™ส€แดœสœ/sษชs๐Ÿคช [โ™ก๏ธŽ] ษชส™/cr; [โ™ก๏ธŽ] sแดœแด˜แด˜แดส€แด› 33.2k๐Ÿฅบ๐Ÿ’˜ [โ™ก๏ธŽ] แด€แด˜แด˜s alightmotion&pixellab [โ™ก๏ธŽ] แด€แดขแดกแด€ sสษข แด‹แดส€แด€ษดษข sแด‡แดแดœแด€ [โ™ก๏ธŽ] า“แดสŸสŸแดแดก โ€ข @ewaeddtz @ewaejiwang #jiwang #jiwangsangat #jiwangvideo #jiwangkarat #jiwangofficial #brokenvideo #brokenheart #sedih #videoviral #lagujiwang #explorepageโœจ #exploremore #funimateedits #tiktokxmalaysia #explorepageready #ayatsedih #quotes #ayatjiwang #ayatjiwang๐Ÿ˜ญโค #brokenteruk #brokensangat #patahhati #ayatjiwangviral #cintamonyet #funimateviral #funimatechallenge #editor #viralvideos #viralmalaysia #ayatbodoken

  profile image

Jadilah dia punya slowmo kipas pn Manual tu ๐Ÿคฃ . ( TAG MEMBER KORANG ๐Ÿ˜‹) . JOM FOLLOW @geng_viral . โ™ฅ๏ธLIKE ๐Ÿ’ฌCOMMENT ๐ŸทTAG ๐Ÿ“คSHARE . . . . .Dm for credit or removal please kindly dm me first๐Ÿ‘Œ . . . . #lawakteroks #lawakhambar #viral #motifviral #lawak #mudahterhibur #ngakak #kiniviral #videolawak #viralmalaysia #dagelan #lucuabis

  profile image

Adakah ni ke yg dinamakan sbg krisis rumahtangga? ๐Ÿค” Tiberrrr ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ korang rasa siapa ek bunga Rafflesia ni? ๐Ÿค” Walaupun bamboss jadi bodyguard dlm rancangan ni bamboss pun sendiri xtahu siapa bunga Rafflesia ๐Ÿ™ˆ . Saksikan Official Music Video Khayalan Dalam Rindu 2020 (feat. special appearance by Amelia Henderson) di YouTube Channel Hype Beat Media sekarang! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘ . LIKE FB Page Sam Suhaidears! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘ (Click link pd bio IG ini) . "FOLLOW" Twitter @SamSuhaidears sekarang! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘ . @samsuhaid #TheMaskedSingerMalaysia #TheMaskedSingerMY #SiapaDisebalikTopeng #KhayalanDalamRindu #SamSuhaid #Singer #Actor #TeamSamSuhaid #WeLoveSamSuhaid #SamSuhaiDears #Ohsem #Merecik #IkutCaraKita #KitaOK #Meletop #PaduBeb #KasiShare #MalaysiaViral #ViralMalaysia #MalaysiaTrending #TrendingMalaysia #MotifViral #KakiViral #KasiViral #KiniViral #ViralKini

  profile image

Apa yang best tetang mascara ni? Korang tak perlu nak pakai bulu mata palsu lagi๐Ÿ˜ฑ sebab mascara ni membantu korang melebatkan bulu mata! ๐Ÿ‘‰ Melebatkan bulu mata ๐Ÿ‘‰ Melentikkan bulu mata ๐Ÿ‘‰ Mengandungi Vitamin E ๐Ÿ‘‰ Bulu mata lebih pangjang ๐Ÿ‘‰ Waterproof ๐Ÿ‘‰ Mesra wuduk ๐Ÿ‘‰ Tidak mudah luntur ๐Ÿ‘‰ Ada 2 permukaan berus belah atas tebal dan berus sebelah bawah agak kecil sikit sebab untuk memudahkan korang sapu mascara di bulu mata belah bawah tu. ๐Ÿ‘‰ Dengan #wawa3dmascara2in1 ni Tiada lagi comot2 dilingkaran bawah mata! Rm49sm Rm53ss Macam mana nak order? Klik di bio ig / wasap 013-4393251 ๐Ÿ˜˜ #wawacosmetics #nisaradziarmy #kerabatwawa #theyongdeel #wawazainal #wawa3dmascara #wawacosmeticssepang #wawacosmeticscodsalaktinggi #wawacosmeticscodkotawarisan #mascarawawazainal #mascara2in1 #wawamascara2in1 #mascara3d #makeuptutorial #viralmalaysia #cosmetics #wawacosmeticsselangor #wawaeyelashextension3dmascara #aerilzafrel #loveeditionmysterious #wawaeecusion #mascarabest #mascaramurahmalaysia #mascaralover #mascara #mascaramelentikkanbulumata #liptreatment #wawaliptreatment #kerabatwawa #theyongdeel

  profile image

Eh eh eh, dia pakai BNE la, alaaa booster essence yang ramai duk sebutยฒ tu takkan tak kenal lagi kot ๐Ÿ˜ Penangan duk calit BNE, kulit pun jadi moist dan cantik. Buat base mekap pon boleh, lagi lah makeup tahan lama. Sambil melawa, sambil skin kita terjaga rapi. #BirdNestEssenceByPNA #BirdNestFacialRadianceByPNA #sarangburung #tipskulitcantik #tipskulitcerah #kulitcantik #skincare #skincaremalaysia #dropshipwanted #agentwanted #malaysiaonlineshop #bazaarpaknil #viralmalaysia #sayajualsayapakai #sayajual #sayajualprodukkecantikan

  profile image

Hujung minggu ni.. Kalau Korang pening nak masak apa nak hidang satu benda yg special untuk family kan. Saya rasa.. Kambing perap mamasab ni boleh bantu Korang ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Sebab apa boleh bantu Korang? Sebab dah ratus ribu dah wanita yg kambing perap mamasab ni dah bantu.. Tetiba dari tak pandai masak pun.. Tetiba boleh masak mcm chef yg Pro ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . Tak amik masa lama.. Kurang 10 minit grill atas non stick pan..dah masak Amaran dari chef mamasab ye ๐Ÿคฃ ๐Ÿคฃ.. Jgn masak lama lama sampai kering kontang kambing Korang.. Hilang jus dia nanti . Jus dia tu yang buat makan sampai Terpelanting suami tu ๐Ÿคฃ ๐Ÿคฃ ๐Ÿคฃ Buat steak sendiri kat rumah guna kambing perap mamasab ni jimat berkali2 ganda tau... . Selamat menjadi chef yg Pro di dapur sendiri ye ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ Jangan malu jangan segan,meh roger saya sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿฆ‹ Kambing perap 1.2 kg RM 55 ๐Ÿฆ‹ Sos perap serbaguna 700 g RM 30 DELIVERY KL SELANGOR, 1 MALAYSIA okayyyy ๐Ÿ˜˜ Caj mengikut kawasan ye . Whatsapp: www.wasap.my/60123060615/Hi,Fatma.SayaNakOrderKambingPerap (click link in bio ๐Ÿ‘†) Fatma Basha MW002470 0123060615 #agentmamasab #mamasablovers #sosperap #kambingperap #lambfrozen#kambinggrill #kambingperapsedapmurah #makanansedap #mahn #masakmasaksendiri #chef #homemade #homemadecooking #lambmarinade #viral #viralmalaysia #resepi #resipi #menu #kitajagakita #covid19malaysia #malaysia #kualalumpur #fooddelivery #fooddeliveryservice

  profile image

โค๏ธ๐Ÿ—จ๏ธ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ‘‡ Adakah...!!! - Jangan lupa tinggalkan jejak ya . Keluarkan semua kritikan, saran, pujian dan hujatan kalian dikolom komentar.๐Ÿ‘‡ . . Link YouTube kami ada di bio profil kami ya. . . Like โ™ฅ๏ธ/tag๐Ÿ‘ฅ/share โคต๏ธ Support karya saya ๐Ÿ™ 2k๐Ÿ™ ๐Ÿ“ฒ @karya_andespara.wp ๐Ÿ“ฒ @ekaeka7178 Jangan pelit jempol ๐Ÿ‘ . . โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– โž–๐Ÿ‘‡๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‘‡โž–๐Ÿ‘‘๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‘‘โž–๐Ÿ‘‡๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‘‡โž– #crew_acl #followforfollowback #sedulurcvc #penjelajahdunia #rakyatbanturakyat #qoutesmotivasi #kitasamasamabelajarya #mencarijawaban #anakjalanan #kataanakrantau #beritadunia #salamandersofinstagram #ruangkeluarga #videostory #rindukampus #viralkan___bantu_share #imajinasiku #rakyatjelata #indieberbicara #najwashihab #supportindie #duniaharustau #viralmalaysia #orangtuadananak #penikmatkata #indieindonesia #selepgram #gitarklasiklampung #salamsatuhati #ijilampung . โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–

  profile image

Find out 6 Reasons Your Face breakouts during #cmco. . We understand how stressful it can be especially during #cmco, and if your breakout is getting out of control, we are here for you. . Make an appointment with us via WhatsApp at 012-5247128 or call us at 03-79873100 . . . Ko Skin Specialist, Asia's Largest and Leading Skin Laser & Aesthetic Centre โ€‹ โ€‹ โ€‹ โ€‹ โ€‹ โ€‹ โ€‹ #drkooctobersales #drkokuchailama #drkoskinspecialist #koskinspecialist #drkoclinic #drko #rmco #pkpp #kitajagakita #staysafe #letsfighthtistogether #malaysia #viralmalaysia #viralmalaysia20 #acne #dullskin #pigmentation #jeragat #jerawat #sakitkulit #agingskin #aging

  profile image

Favourite cartoon ever ๐Ÿฅบโœจ . . FOLLOW recommend pages๐Ÿ‘‡ ๐Ÿท @jomtekanlike ๐Ÿท @budak.bangang Tag rakan2 anda ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ P/s: Jom beli buku HatiKeHati by Iddin Ramli dgn admin. Boleh ws 0179541346/tekan link kat bio yaโ˜บ๏ธ๐Ÿ“š . #postharini #jomtekanlike #budakbangang #tiktok #tiktokindia #tiktokindonesia #tiktokhot #tiktokindo #tiktokdance #tiktokchallenge #tiktokviral #tiktokvideo #tiktokmalaysia #tiktokcringe #viral #viralvideos #viralpost #viralmalaysia #9gag #trending #lawakhambar #malaysia #babysayang #kitabaikramaisayang #y15zr #125zr #pubg #pubgmobile .

  profile image

#Repost @akrambakrieats โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข KOKO JAR CHOCOLATE DAN DURIAN MUSANG KING ๐Ÿ˜‹Kokojarshake adalah mix of bubble rice dan mini Cococrunch disalut dgn premium chocolate melt. ๐Ÿ˜‹Rasa - sedang sedang manis, tidak muak untuk dimakan selalu. ๐Ÿ˜‹Bubble rice/mini Cococrunch - rasa crunchy FULL VIDEO - YOUTUBE AKRAM BAKRI EATS ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ BERMINAT UTK MENJADI AGENT BOLEH DM NO. CONTACT DI BAWAH : -01123080533 -01123080533 -01123080533 Sebarang pertanyaan boleh follow ig dibawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป @kokojarshake @kokojarshake @kokojarshake โ€ข โ€ข #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow #asmrmalaysia #eatingshowmalaysia #mukbangvideo #mukbangasmr #asmreatingshow #eatingsound #foodporn #asmrcommunity #asmrsound #foodstagram #instafood #kfc #mcd #viralmalaysia #foodiebm #halalfoodie #johorfoodie #mukbangindonesia #klfoodie #penangfoodie #malaysianfood #klfoodie #tiktokmalaysiaofficial #akrambakri #kokojarshakesifugyha

  profile image

๐ŸŒธBISMILLAH๐ŸŒธ Dengan aksesoris hijab ini akan membuat tampilan hijab anda semakin cantik dan manis, membuat tampilan jadi terlihat lebih fashionable, aksesoris hijab banyak sekali macamnya, salah satunya bros dagu cantik ini, banyak banget pilihan modelnya disini, disamping itu bisa request model dan warna juga. Tanya/Order (fast respon): WA : 081917747778 LINE : 1f4z #broshijab #broshijabmurah #broshijaber #broshijabcantik #broshijabhandmade #hijab #hijabtutorial #hijabers #hijaberscommunity #hijablove #viral #viralindonesia #viralbanget #viralmalaysia #viraltiktok #parenting #parentingtips #parentinghumor #parentingquotes #parentingislami

  profile image

๐ŸŒธBISMILLAH๐ŸŒธ Dengan aksesoris hijab ini akan membuat tampilan hijab anda semakin cantik dan manis, membuat tampilan jadi terlihat lebih fashionable, aksesoris hijab banyak sekali macamnya, salah satunya bros dagu cantik ini, banyak banget pilihan modelnya disini, disamping itu bisa request model dan warna juga. Tanya/Order (fast respon): WA : 081917747778 LINE : 1f4z #broshijab #broshijabmurah #broshijaber #broshijabcantik #broshijabhandmade #hijab #hijabtutorial #hijabers #hijaberscommunity #hijablove #viral #viralindonesia #viralbanget #viralmalaysia #viraltiktok #parenting #parentingtips #parentinghumor #parentingquotes #parentingislami

  profile image

Punya cita2 menyertai kerjaya yang memerlukan tahap ketinggian minima,ย tapi terpaksa undurย diri sebabย tidak cukup ketinggian? - Suka bersukan tapi diri sentiasa kurang stamina, tulang tak kuat dan terhalang penyertaanย dekย kerana kurang tinggi? - Rasa kurang keyakinan disebabkan faktor ketinggian sehingga digelar ketot, pendek, renek dll? Cubaย TIENSย sekarang! - Nutrisi semulajadi yang Halal, Selamat, Berkesan dan tanpa sebarang kesan sampingan. - Sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 12-35 tahun dengan dos disarankan Jika Berminat Boleh Terus Whatsapp Saya !!!! . . TAMBAH TINGGI 10 CM !!! . #naksentap #viralmalaysia #bazarpaknil #iglelakivsperempuan #tiktokmalaysia #lawak #lawakstudent #paidreviewmurah #lawakkampus #uitmdihatiku #motifviral #medsos #lawakkerder #nakbebel #mudahterhibur #politeknikmalaysia. #himpunanlawakmalays #paidreview #himpunanbahanlawak #matmoto #igersmalaysia #madlipz #maluapabossku #lawakterkini #lawak4x4 #nakpesan #atukpesan #lawakhangit #lawakbossku #lawakhambar #igersmalaysia

  profile image

Ada yang masih belum kenal dgn si BNE ni? BNE ni BirdNest Essence. Sejenis booster essence utk merawat masalah kulit cth masalah jerawat/jeragat/parut jerawat/kulit berminyak/kulit breakout. Kalau luka kecilยฒ atau eczema pun blh cuba sapu sbb dah ada testimoni. Senang cite, bukan masalah jerawat je boleh pakai. Tak melekit dan tak berminyak bila sapu pd kulit, mudah meresap. Sesuai untuk semua jenis kulit, lelaki pompuan boleh pakai no hal #BirdNestEssenceByPNA #BirdNestFacialRadianceByPNA #sarangburung #tipskulitcantik #tipskulitcerah #kulitcantik #skincare #skincaremalaysia #dropshipwanted #agentwanted #malaysiaonlineshop #bazaarpaknil #viralmalaysia #sayajualsayapakai #sayajual #sayajualprodukkecantikan

  profile image

Punya cita2 menyertai kerjaya yang memerlukan tahap ketinggian minima,ย tapi terpaksa undurย diri sebabย tidak cukup ketinggian? - Suka bersukan tapi diri sentiasa kurang stamina, tulang tak kuat dan terhalang penyertaanย dekย kerana kurang tinggi? - Rasa kurang keyakinan disebabkan faktor ketinggian sehingga digelar ketot, pendek, renek dll? Cubaย TIENSย sekarang! - Nutrisi semulajadi yang Halal, Selamat, Berkesan dan tanpa sebarang kesan sampingan. - Sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 12-35 tahun dengan dos disarankan Jika Berminat Boleh Terus Whatsapp Saya !!!! . . TAMBAH TINGGI 10 CM !!! . #naksentap #viralmalaysia #bazarpaknil #iglelakivsperempuan #tiktokmalaysia #lawak #lawakstudent #paidreviewmurah #lawakkampus #uitmdihatiku #motifviral #medsos #lawakkerder #nakbebel #mudahterhibur #politeknikmalaysia. #himpunanlawakmalays #paidreview #himpunanbahanlawak #matmoto #igersmalaysia #madlipz #maluapabossku #lawakterkini #lawak4x4 #nakpesan #atukpesan #lawakhangit #lawakbossku #lawakhambar #igersmalaysia

  profile image

Punya cita2 menyertai kerjaya yang memerlukan tahap ketinggian minima,ย tapi terpaksa undurย diri sebabย tidak cukup ketinggian? - Suka bersukan tapi diri sentiasa kurang stamina, tulang tak kuat dan terhalang penyertaanย dekย kerana kurang tinggi? - Rasa kurang keyakinan disebabkan faktor ketinggian sehingga digelar ketot, pendek, renek dll? Cubaย TIENSย sekarang! - Nutrisi semulajadi yang Halal, Selamat, Berkesan dan tanpa sebarang kesan sampingan. - Sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 12-35 tahun dengan dos disarankan Jika Berminat Boleh Terus Whatsapp Saya !!!! . . TAMBAH TINGGI 10 CM !!! . #naksentap #viralmalaysia #bazarpaknil #iglelakivsperempuan #tiktokmalaysia #lawak #lawakstudent #paidreviewmurah #lawakkampus #uitmdihatiku #motifviral #medsos #lawakkerder #nakbebel #mudahterhibur #politeknikmalaysia. #himpunanlawakmalays #paidreview #himpunanbahanlawak #matmoto #igersmalaysia #madlipz #maluapabossku #lawakterkini #lawak4x4 #nakpesan #atukpesan #lawakhangit #lawakbossku #lawakhambar #igersmalaysia

  profile image

๐ŸŒธBISMILLAH๐ŸŒธ Dengan aksesoris hijab ini akan membuat tampilan hijab anda semakin cantik dan manis, membuat tampilan jadi terlihat lebih fashionable, aksesoris hijab banyak sekali macamnya, salah satunya bros dagu cantik ini, banyak banget pilihan modelnya disini, disamping itu bisa request model dan warna juga. Tanya/Order (fast respon): WA : 081917747778 LINE : 1f4z #broshijab #broshijabmurah #broshijaber #broshijabcantik #broshijabhandmade #hijab #hijabtutorial #hijabers #hijaberscommunity #hijablove #viral #viralindonesia #viralbanget #viralmalaysia #viraltiktok #parenting #parentingtips #parentinghumor #parentingquotes #parentingislami

  profile image

Meriahhh nyee makan steamboat satu family hujung minggu ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜ aduii kecur air liur Erin tengok sedapp nyee๐Ÿ˜‹ Nikmat sungguh kalau bahan penuh satu meja .. Kalau Erin dapat macam ni konfem bertambah 5 mangkuk ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Lagi-lagi bila hirup kuah oden steamboat yg superrr sedapp nii memang tak boleh stop . ada yang nak makan steamboat ramai ramai hujung minggu ni? guna rempah odeen jee senang .. Masukkan air jee dah siap boleh slurppp๐Ÿ˜‹ ... #rempahOdenviralCekyana #rempahodeenviral #masakmasakcekyana #rempahserbaguna #steamboat #odeen #ingatodeeningatcekyana #dinner #lunch #supper #teatime #foodlover #foodphotography #viralmalaysia #viral #masakmudah #resepisedap #masakapahariini #instafood #makananmalaysia #foodhuntermalaysia #foodie #foodstagram #meletop #jalanjalancarimakan #jjcm #fooddelivery #bazarpaknilmurah #trending

  profile image

Orang kedah kata padu baq ang ๐Ÿ˜„ . . . Credit to ๐ŸŽฅ: The respective owner(s) . . Cc: @ohmyklip โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– LIKEโค FOLLOWโ˜๐Ÿป COMMENT๐Ÿ’ฌ SHAREโ†— โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #ohmyklip #viralmalaysia #tiktokmalaysia #musicallymalaysia #tiktokmalaysia๐Ÿ”ฅ#tiktokmalaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #lawakteroks #lawakkeder #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawak_hambar #lawakviral #lawakhangit

  profile image   profile image

Assalamualaikum w.b.t.. Maaf mengganggu ye.. Hi, saya HARIZ Just nak beritahu, saya adalah seorang AIA Public TAKAFUL Life Planner di salah satu agensi di Kuala Lumpur.. Sekiranya anda ada berminat ingin mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan ; โœ… Income Replacement & Protection Plan. โœ… Infaq Plan. โœ… Estate Plan. โœ… Financial & Saving Management. โœ… Retirement Plan. โœ… Investment Plan. โœ… Legacy Plan. Sangat dialu2 kan sekiranya tuan/puan boleh pm saya secepat mungkin untuk mengetahui lebih lanjut.. Ini penting demi memastikan kita dapat mengatur kedudukkan kewangan lebih terancang dan berstruktur ke arah memajukan ekonomi ummah..๐Ÿ’ช๐Ÿป Hubungi saya terus ye..๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž Jangan segan-segan..๐Ÿ˜‰ Terima kasihโ˜บ๏ธ โ™ฅ๏ธNOW EVERYONE CAN BE COVEREDโ™ฅ๏ธ Faizul Hariz https://faizulhariz.wasap.my/ *AIA Public Takaful Life Planner* #takaful #takafulagent #aiamalaysia #takafulaia #aiatakaful #sjempire #perundingtakaful #agentaia #aiaagent #medicalcardaia #kerjakosong #wasiat #unittrust #hibah #insuranceaia #aia #aiapublictakaful #jawatankosong #peluangkerjaya #viralmalaysia #publicmutual #dewiremaja #airasia #malaysianairlines #cabincrew #flightattendance #kongsikongsiaia #KongsiKongsiAIA Jangan lupa follow ye! Page : IG : www.instagram.com/faizul.hariz

  profile image

Macam2 skrg ni ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Sape nak try yg ni pulak kalau ada?? ๐Ÿ˜‚ . . . ๐Ÿ“ŒTAG KAWAN KORANG . . . . #ohmyklip #viralmalaysia #tiktokmalaysia #musicallymalaysia #tiktokmalaysia๐Ÿ”ฅ#tiktokmalaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #lawakteroks #lawakkeder #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawak_hambar #lawakviral #lawakhangit

  profile image

THANK YOU KAK SAL ๐Ÿ’ RAYBAN HEXA ROSE GOLD๐Ÿ˜ Thank you Kak Sal for the lovely video feedback โค. Cantikk akak dengan Spek Rayban. Sesuai untuk korang yang muka kecik dan sederhana besar ๐Ÿ˜‡ . Lens ada Uv 400 ( anti silau ). Tak Sakit Mata Pakai ๐Ÿ’ฏ . Complete Set : Paper Beg, Casing, Box, Cleaning Cloth dan Booklet Rayban . Nak Oder boleh Dm atau Wasap Je ( Link Di Bio ) ๐Ÿ˜‰

  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

Hasil sentuhan jari jemari ๐Ÿ’… @finnickfit, maka Primadonna K.E ๐Ÿ‘ธ kesayangan kita tampak lebih muda remajaaaaa ๐Ÿ˜๐Ÿ’–๐Ÿ’•๐Ÿ‘. Anyway, terhibur tak uolss dgn Konsert Minggu Keenam #TheMaskedSingerMalaysia malam semalam? ๐Ÿ˜‰ . Make-up & hair-do by @finnickfit . "FOLLOW" Twitter @GengKakEngku ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . "SUBSCRIBE" & ring the ๐Ÿ”” YouTube Channel RAJA AZURA ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . "LIKE" FB Page GENG KAK ENGKU (Click link warna biru pd bio IG ini) . @raja_azura #TheMaskedSingerMY #SiapaDisebalikTopeng #Primadonna๐Ÿ‘ธ #RajaAzura #KakEngku #KEEntertainment #TeamRajaAzura #WeLoveRajaAzura #GengKakEngku #Meletop #Ohsem #Merecik #KitaOK #KakiShare #PaduBeb #IkutCaraKita #KakiViral #KiniViral #KasiViral #ViralKini #ViralMalaysia #MalaysiaViral #MalaysiaTrending #TrendingMalaysia

  profile image

Happiness is a state of mind.๐Ÿ’ซ . Wish you all an amazing day ahead๐Ÿฆ‹๐ŸŒป . . . โ™ฅ๏ธCoach Rebecca 16yrs experience in weight management and fitness โ™ฅ๏ธ . #coachrebecca #teammissfit #saturday #behappy #mindsetiseverything #dailydose #kl #mindbodysoul #believe #stronggirl #coachviral #singapore #brunei #australia #attractbetter #happiness #rezeki #kitajagakita #instadaily #dailyremainder #choices #viralmalaysia

  profile image   profile image   profile image   profile image

GREETINGS . Have a fabulous weekend. I am grateful for the gift of life and all the blessings l received thus far. . Follow the SOP to avoid the spread of Covid 19 virus from spreading. . Let us all go on our knees and to pray for our beautiful land Malaysia. . Everything happens for a reason You are a magnet and you attract positive energy. . CHANGE YOURย  MINDSET, CHANGE YOURย  LIFE!!๐Ÿ’“โœŠ . Give yourself just 21 days to change and become a better version of yourself๐Ÿ’• . If your looking to: ๐Ÿ”ผLose weight/Shape up.๐Ÿค— ๐Ÿ”ผGain lean muscle.๐Ÿ’ช ๐Ÿ”ผBoost your metabolism.๐Ÿ™Œ ๐Ÿ”ผIncrease your energy levels๐Ÿ’ƒ DM me for detailsโœŠย  Programme Includes. โžกDaily health & fitness tips.๐Ÿ’ช โžกSmart grocery shopping tips.๐ŸŽ โžกWorkout videos.๐Ÿƒ โžกPersonal coaching and guidence.๐Ÿ™ โžกGroup support๐Ÿ™Œ โžกPersonalized meal plan.๐Ÿœ . #selangorian #earlychildhoodeducators#stayathome #growingoldgracefully #petalingjaya #workout #kl #jomkurus #tipssihat #baju #likeforlikep #instalalike #tv3ย  #viralmalaysia #onlineshoppingmalaysiaย  #plussize #herbsandspice #healthyme # africanempowerment #fruitlover #srilankanculture #puchong #subangputrajaya #spinalinjury #buildingyourbody #strokerehab #switzerland #diabetes #motherhood .

  profile image

Set yang berbaloi buat semua wanita๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ 1 Lipstick Semi-Shine 1 Lipstick Semi-Matte 1 Perfume Forever Diamond 1 NEW Lash Love Fanorama Mascara Klik link di bio Hana๐Ÿค— #women #gift #viralmalaysia #viralpost #viral

  profile image

FRAME KANVAS โ˜บ Jom hiasi dinding kediaman rumah anda dgn set kufi yg cantik dan tenang ni โ˜บ Sesuai sangat dijadikan hadiah ataupun saguhati โ˜บ . Tempoh PREORDER : 3-4weeksโ˜บ . CARA ORDER : Klik link ws di bio ๐Ÿ˜Š . #photocanvas #framekanvas #photokanvasmurah #framegambar #framekufi #framekufimurah #homedecor #dekodinding #framezikir #dekobajet #doorgift #doorgiftmurah #framegambarmurah #viralmalaysia #dekorumah #dekobilik #ikeamalaysia

  profile image

Feeback dari muni sendiri dulu skin muni bjwarat pasir & pori trbuka . Skrang alhamdulillah selps consisten skin muni dah oky and up terus jdi agent endhash Love sngat dengan endhash .. thnk ibu skrng muni dah pakai 5 box skin nmpak glowng and love sngt .. โฃ๏ธโฃ๏ธโฃ๏ธโฃ๏ธโฃ๏ธ . . ๐Ÿ“ฒ WhatsApp 019-6942803 Atau klik link di bio . . ๐Ÿ”ฅ Stokis Agent Dropship Wanted . . #endhash #endhashcrystallinepotion #endhashhq #endhashkualalumpur #bebytoratora #endhashkeramat #endhashwangsamaju #agentwanted #dropshipwanted #hadiahbirthday #hadiahanniversary #serum #artismalaysia #neelofa #dramatv3 #fattahamin #masalahjerawat #trending #fazura #instafamous #nilofa #viralmalaysia #endhashselangor #syasyarushdiena #endhashmalaysia #tipskecantikan #gosip #jomcantik #foundation

  profile image

Jom like and share. Hi guys morning, This is how you guys to eat chocochips from us. It's super easy and feels the kelazatan extra crunchy from the choc chips tu huhuhu Agent yang korang boleh contact untuk dapatkan cheesekut korang. Lagi dekat lagi berbaloi tauuu dengan area rumah korang. Terliur ke Tak gais?????????? ๐Ÿง’(AREA ALAM IMPIAN, KAMPUNG JAWA, SENTOSA ANDALAS DAN SEKITARNYA BOLEH HUBUNGI 011-6053 7276 - @khai.hzq) . ๐Ÿง’(AREA PORT KLANG BUKIT TINGGI TELUK GADONG DAN SEKITARNYA BOLEH HUBUNGI 019-698 3310 - @aidilicious._) . ๐Ÿง’(AREA DENGKIL, UITM DENGKIL DAN SEKITARNYA BOLEH HUBUNGI 013-393 1683 - @khai_khaizuran) . ๐Ÿง’(AREA SEPANG, KOTA WARISAN, NILAI, PUTRAJAYA DAN CYBERJAYA DAN SEKITARNYA BOLEH HUBUNGI 010-367 7659 @_oma_koyak) . ๐Ÿ™‹(AREA MERU, SETIA ALAM DAN SEKITARNYA BOLEH HUBUNGI 019-933 6352 @shahkiera) . ๐Ÿ™‹(AREA MERU, KAPAR, BUKIT RAJA, BUKIT KAPAR DAN SEKITARNYA BOLEH HUBUNGI 011-2813 8101 @syafi.qah_ . ๐Ÿ™‹(AREA RIMBAYU, SAUJANA, KOTA KEMUNING DAN SEKITARNYA BOLEH HUBUNGI 011-3335 5121 @desserts.cottages) . โ€ผ๏ธ OPEN PRE ORDER SETIAP HARI โ€ผ๏ธ . JAR . ๐Ÿง€ CHEESEKUT ORIGINAL ๐Ÿง€ CHEESEKUT OREO ๐Ÿง€ CHEESEKUT TIRAMISU ๐Ÿง€ CHEESEKUT CHOCOCHIPS . BOX . ๐Ÿง€ LOTUS BISCOFF ๐Ÿง€ CHOCOLATE OREO ๐Ÿง€ MANGO MELT ๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต Harga memang sangat puas hati ! . ๐Ÿ”ฅ ISI YANG PADAT ๐Ÿ”ฅ ISI YANG MAMPAT ๐Ÿ”ฅ YANG YANG BERLEMAK BERKRIM ๐Ÿ”ฅ SEDAP YANG MELAMPAU . KORANG NAK BUAT DUIT DENGAN CHEESEKUT BY LAPARLAH?? WHATSAPP NOMBOR YANG TERTERA OKAY โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ . (HQ NUMBERS) +60 12-365 0431/+60 14-620 6542 . #cheesekutviral #cheesekutsubang #cheesekutklang #cheesekutshahalam #cheesekutfree #asmr #asmrcomunity #klfoodie #penangfoodie #food #viralmalaysia #mukbangindonesia #klfoodie #cheesekutlotus #biscoff #biscoffcheesecake #cheesekutsubang #cheesekutshahalam #shahlamdelivery #cheesekutselangor #cheesekutklangmurah #cheesekutviralsedap #cheesekutmanggo #cheesekutoreomilo Jom follow Instagram/Facebook @cheesekutbylaparlah

  profile image

happy breakfast ๐Ÿ˜Š, hampa geng yang mana kami dulu geng sarapan berat๐Ÿ˜† . #getfitnowonline #kurusdansihat #teamiman

  profile image

Anda rasa anda tidak pandai makeup?!!! . . Kini SET AYUMI dapat membantu anda . . Manfaat SET AYUMI ================================== โœ… Makeup lebih cepat dan mudah โœ… Lebih glowing โœ… Tambah keyakinan diri โœ… Set simple tapi lengkap โœ… Cantik sambil merawat . . Jom lerr cepat2 whatsapp Azy sementara ada PROMOSI ni! Nk tahu detail whatsapp direct okey (Klik link di bio) . ๐Ÿš—COD ๐Ÿ“Kota Bharu ๐Ÿ“Pengkalan Chepa ๐Ÿ“Wakaf Bharu ๐Ÿ“Wakaf Che Yeh ๐Ÿ“Lundang ๐Ÿ“Kubang Kerian ๐Ÿ“PCB (dan sekitarnya) . ๐Ÿ“ฆPOSTAGE EVERYDAY . #squadsyiera #squadlovebeauty #obsesscosmeticsselayang #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticsbatucaves #obsesscosmetickl #obsesscosmetickotabharu #obsesscosmeticpengkalanchepa #obsesscosmeticsgombak #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #muakl #muaselangor #makeupmurah #makeupcantik #mua #makeuptutorial #makeupartismalaysia #travelkit #makeupkit #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmetickelantan #cantikdenganobsesscosmetics #obsesslipmatte #squadmiralegacy #ddcushionobsess #obsesswave #imfounderobsesscosmetics #viralmalaysia

  profile image

Shake shake esp pagi niiiii ๐Ÿ˜‹ ๐Ÿฅ›โœจ 10 MANFAAT ESP SHAKLEE โœจ๐Ÿฅ› ๐Ÿ€ Memberi tenaga berterusan ๐Ÿ€ Membantu penurunan berat badan berlebihan ๐Ÿ€ Memberikan rasa kenyang lebih lama ๐Ÿ€ Menguatkan otot rahim & mengelakkan keguguran ๐Ÿ€ Membantu mengatasi gastrik ๐Ÿ€ Meningkatkan penghasilan susu utk ibu menyusu ๐Ÿ€ Menyokong pertumbuhan bayi dalam rahim ๐Ÿ€ Menghaluskan dan mencerahkan kulit ๐Ÿ€ Mencantikkan rambut dan kuku ๐Ÿ€ Membantu mempercepat penyembuhan luka Berminat boleh klik link di bio saya ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ ๐Ÿ“ฒ01111183878 Atiqah Trusted SID #shaklee #shakleemalaysia #shakleemalaysiamurah #shakleemurah #vitamincshaklee #espshaklee #vitamineshaklee #vivixshaklee #agentshaklee #shakleeeffect #setcantikshaklee #setcantikbajetshaklee #bcomplexshaklee #shakleeselangor #shakleekajang #sayajualshaklee #pengedarsahshaklee #bcomplexshaklee #youthshaklee #promosishaklee #setkurusshaklee #lecithinshaklee #collagenshaklee #sayajual #malaysia #viralmalaysia #nakcantik #nakkurus #nakgemok #nakgemoktaknakkurus

  profile image

MEGA SALES masih onz nah chuols. Yang belum dapatkan jangan sampai melepas tau ๐Ÿ˜˜ Promo harga jimat poket uolss ni. Berbaloi baloi kalau shopping time sekarang . . ๐Ÿ“ฒ WhatsApp 019-6942803 Atau klik link https://linktr.ee/birdnest.fida . . ๐Ÿ”ฅ Stokis Agent Dropship Wanted . . #TeamMamyPower #birdnestkualalumpur #birdnestessencesentul #birdnestkeramat #bebytoratora #birdnestessencesetiawangsa #birdnestessenceampang #agentwanted #dropshipwanted #hadiahbirthday #hadiahanniversary #sarangburung #artismalaysia #neelofa #dramatv3 #fattahamin #sarangburungmalaysia #masalahjerawat #trending #fazura #instafamous #nilofa #viralmalaysia #birdnestessencewangsamaju #syasyarushdiena #birdnestessenceselangor #tipskecantikan #bneoriginal #bneoriginalhq

  profile image   profile image

#salam1malaysia #bantahan #dap Negara kita #malaysia dah elok elok bawah DS @najib_razak , korang benci, korang percaya #fitnahpolitik yang menjurus kepada #fitnahdajjal diketua oleh #tunmahatir dan didorongi oleh kuncu kuncu #pakatanharapan terutama sekali #dap . DAP memang sudah lama ingin berkuasa, seolah malaysia ni TANAH CINA.. suka hatu sahaja mereka. Maka mereka bergabung sesama mereka dengan sangkaan melayu ni dah lah malas kerja, malas fikir pulak tu. Maka mereka ambil kesempatan. Mereka tahu melayu suka sibuk, suka kipochi..maka geng haluan sana atur strategi supaya #rakyat tahu. Bila tahu perkara akan #viralmalaysia dan berjayalah mereka menumbangkan #pru14๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ke tangan pembangkang. Ketika itu #pru14 , #rakyatmalaysia terajang sepak sepak #barisannasional. tunggil tunggil #umnomalaysia semata mata percaya kata kata #manusiabertopeng . #syukuralhamdulillah Allah swt perbetulkan semula. Ditunjuk Secara nyata kini segala galannya kepada rakyat. 22 bulan hancur negara, sengsara rakat. Beralih pula ke tangan Abah... Allah swt datangkan lagi dugaan demi dugaan. Sahabat, yang Allah swt perlihatkan kepada kita adalah musibahnya kepada negara yang tersilap satu ketika dahulu. Tak mengapalah perkara sudah berlaku.. masa untuk berubah. Kembalikan #umnomalaysia , #bangkitbersama tunjuk kan kepada mereka HANYA UMNO YANG MAMPU MELAKUKANNYA. 75 tahun bukan tempoh yang sekejap. Pengalaman membentuk Malaysia secara berkumpulan (bukan semata TunM buat semua ya) telah melahirkan #malaysiakini . Mungkin ada tersilap percaturan sana sini.... masih belom terlambat.. bersamalah kita mengubah segalanya ke arah yang lebih baik. #malaysiaboleh #malaysiaboleh #malaysiaboleh HF

  profile image

Sempat lagi tu @luqmanakiem_ promote lagu upin dan ipin. ๐Ÿ˜† Kalau korang nak tengok video penuh boleh tengok di Youtube Channel : Auxilus Atau copy je link video dibawah dan paste di youtube. ๐Ÿค— Game : Minecraft Java Link Video : https://youtu.be/cPUgSrXy6Mg Auxilus Discord Server : https://discord.gg/pXFQvGR #minecraftyoutuber #minecrafthouse #minecraft #minecraftjava #upindanipin #lagu #bungamatahari #icsyvmy #nyanyi #karaoke #youtubemalaysia #youtubers #youtube #youtubermalaysia #youtubechannel #youtuber #youtubevideos #malaysia #malaysiagaming #viral #viralmalaysia #videooftheday #video #videogames #videolucu #insta #instagood #instagamer #instadaily #instagram

  profile image

Tag Nabila korang . [๐ŸŽฅ Ijan_chano07] . Kongsikan video ini kepada rakanยฒ atau keluarga anda supaya dorang terhibur sekali ๐Ÿคฃ . Jangan lupa follow ig kami sekali tanda anda support @jomviral.tv . #lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #penghiburbawahan #lawakkampus #motifviral #uitm #smk #viralvideos #malaysia #viralmalaysia #lawaktahapdewa #muserzone #paidreview #musicallymalaysia #tiktokindonesia #tiktokmalaysia

  profile image

FRAME KANVAS โ˜บ Jom hiasi dinding kediaman rumah anda dgn set kufi yg cantik dan tenang ni โ˜บ Sesuai sangat dijadikan hadiah ataupun saguhati โ˜บ . Tempoh PREORDER : 3-4weeksโ˜บ . CARA ORDER : Klik link ws di bio ๐Ÿ˜Š . #photocanvas #framekanvas #photokanvasmurah #framegambar #framekufi #framekufimurah #homedecor #dekodinding #framezikir #dekobajet #doorgift #doorgiftmurah #framegambarmurah #viralmalaysia #dekorumah #dekobilik #ikeamalaysia

  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

Anda ada masalah bag anda kecil & tak boleh letak barang banyak ? Jangan risau ๐Ÿ˜Ž ! Kepada Bro yang yang ade masalah ni , kita settlekan dengan WAISTBAG air jordan ni , Ape yang best bag ni ? โœ”๏ธ Saiz dalam bag yang luas dan besar. โœ”๏ธ Boleh bawak barang yang banyak ! โœ”๏ธ Bag yang tahan lasak. โœ”๏ธ Material kain waterproof ! Harga Air jordan RM 65 Je ๐Ÿ›’ ( + FREE POSTAGE ) . . . . . . . . . . . #slingbagmurah #slingbaglelakimurah #slingbaglelaki #chestbagmurah #kedaibag #bagmurah #bagmurahmurah #salamjumaat #bagkalisair #crossbodybagmurah #moodrepublik #bagcantik #bagmalaysia #slingbagmalaysia #sayajualslingbag #sayajualbag #salesbag #waterproofbackpack #slingbagviral #waistbagmurah #waistbagmurahmalaysia #waistbagmalaysia #adidasmalaysia #promosibag #viralmalaysia #kedaiviral #waterproofbag #slimbagmurah #bagmalaysiamurah

  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

๐‡๐€๐‘๐†๐€ ๐Œ๐”๐‘๐€๐‡ ๐ƒ๐„๐๐†๐€๐ ๐…๐‘๐„๐„ ๐๐Ž๐’ ๐“๐€๐Š๐Š๐€๐ ๐Š๐Ž๐‘๐€๐๐† ๐“๐Š๐๐Š ๐†๐‘๐€๐? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐‘๐Œ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ๐…๐‘๐„๐„ ๐๐Ž๐’โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ ๐Ÿ’ฏ๐…๐Ž๐‘ ๐Œ๐Ž๐‘๐„ ๐ƒ๐„๐“๐€๐ˆ๐‹๐’ ๐’๐ˆ๐™๐„ ๐‚๐‡๐€๐‘๐“ ๐๐‹๐„๐€๐’๐„ ๐ƒ๐Ž ๐‚๐‡๐„๐‚๐Š ๐Ž๐”๐‘ ๐‡๐ˆ๐†๐‡๐‹๐ˆ๐†๐‡๐“ ๐Ž๐‘ ๐ƒ๐ˆ๐‘๐„๐‚๐“๐‹๐˜ ๐Œ๐„๐’๐’๐€๐†๐„ ๐”๐’โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ โœ…๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐™๐™๐™€๐™€ ๐™‹๐™Š๐™Ž๐™๐˜ผ๐™‚๐™€ โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ ๐˜ผ๐™‰๐™”๐™๐™ƒ๐™„๐™‰๐™‚ ๐™…๐™๐™Ž๐™ ๐˜ฟ๐™ˆ ๐™Š๐™ ๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™๐™Ž ๐™‡๐™„๐™‰๐™† ๐˜ผ๐™ ๐™Š๐™๐™ ๐˜ฝ๐™„๐™Š ๐™๐™Œ โ™ฅ๏ธ๐Ÿฅฐโค๏ธ๐Ÿฅฐโค๏ธ WS: 0174662358 #positivevibes #positivequotes #quotes #ootdfashion #ootdhijab #ootdstyle #morningmotivation #morning #morningvibes #malaysia #malaysianfood #mukbang #malaysian #tiktokmalaysia #tiktokdance #tiktokindonesia #instafamous #instagram #instadaily #instagood #aesthetic #aesthetically #wallpaper #aestheticwallpapers #viral #viralvideos #viralmalaysia #viralpost #perempuantanpadosa

  profile image

Thank you for your participation and support ๐Ÿคฉ This contest has officially ended. And we shall be announcing Lucky Winners very soon! Watch this space for announcement ๐Ÿ˜‰ . . ๐ŸŽŸ๏ธ FREE VOUCHER WORTH RM30 FOR NEW REGISTRATION AGENTS AND DS-- only in October! . #FarhahChocoSquad ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿณ๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿณ . Drop us a dm or click link on bio for more details ๐Ÿ“ฒ . https://linktr.ee/FarhahChocolicious https://linktr.ee/FarhahChocolicious https://linktr.ee/FarhahChocolicious . . #chocoliciouscyberjaya #chocoliciousputrajaya #chocoliciousdengkil #chocomurah #chocojarsedap #chocojarviral #khaibahar #artismalaysia #makanansedap #coklatleleh #coklatketagih #chocojarketagih #coklatpremium #chocolicious #acanerchocolicious #food #coklat #khaibahar #chocojar #chocojarviral #roshilachocolate #chocolate #chocojarsedap #coklatmahal #artismalaysia #viral #padu #viralmalaysia

  profile image

[ GOOD MORNINGG!! ๐Ÿ˜† ] - Kenapa harapkan orang lain kalau kita boleh buat diri kita gembira? Jom buat perkara yang kita suka pagini ๐Ÿ’ช๐Ÿป - Semoga Allah permudahkan segalanya InshaAllah aminn ๐Ÿคฒ๐Ÿป - #teamangahperform #teamangah #feedbackangah #popcornsedap #engspopcorn #popcornangah #popcornparitraja #popcornbarupahat #engspopcornofficial #engspopcornlover #kakiwayang #kakimakan #pencintamakanan #craving #makananviral #positivevibes #morningbooster #goodmind #pagi #goodmorning #viralmalaysia #kenacuba #palingsedap #palingsedapdidunia

  profile image

KING TOP - AIR MINERAL 3 SUHU โœ… PANAS โœ… SEJUK โœ… SUAM Buat susu anak sepantas 15 saat saja! Suami nak buat kopi panas malamยฒ dah senang Anak dah mudah bawa air mineral ke sekolah Mudah bila tetamu datang rumah.. Sekejap je nak buat air Apa anda akan dapat? ------------------------------------ โค PERCUMA Hantar, Pasang & Tubing โค PERCUMA Servis 4 bulan sekali 5 tahun โค PERCUMA Tukar Filter 5 tahun โค PERCUMA Steam Sterilization โค PERCUMA Pasang Semula Pindah NAK DAPATKAN PENAPIS AIR NIE... Tekan link di bio profile instagram @sahabatalquran.gallery @sahabatcuckoo.gallery Pembelian secara online tekan link ebrandstore https://store.cuckoo.com.my/estore/DijaFatihah/ https://gallerySAQC.wasap.my #sahabatalqurangallery #malaysia #cuckoo #cuckookedah #penapisaircuckoo #coway #kkm #mineralwater #airmineral #ustazahasmaharun #ustazebitlew #neelofa #profmuhaya #ustazabdullahkhairi #dramasangat #wakafpenapisair #infaqpenapisair #nexttoneelofa #supreme #tiktok #sedekah #tilljannah #mahabbahrasul #anxietymalaysia #mukbangmalaysia #tekekungsitikhadijah #jomrepost #viralmalaysia #agentwanted #kitajagakita

  profile image

Assalamualaikum, Selamat Pagi Semua ! SEDAP & LEMBUT ROTI NAIK @daddys.oven_ !๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‹ ๐ŸŒž ๐ŸŒž โ€˜Roti Specialโ€™ Roti Naik Rainbow ni Rasa dia LAIN MACAM sikit ! CICAH KUAH JE RASA DIA MEMANG TERBAIK ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹Memang SEDAP Kalau MAKAN Macam tu je๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜Š YUMMSS ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ ๐Ÿž ๐Ÿž Siapa BERMINAT boleh order sekarang okay๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ˜‹ ๐Ÿ˜‹ #Daddyscake #keksedap #cake #cakedecorating #cakemalaysia #CakeMurah #combocake #kekviral #chefnaem #Sedapnya #ViralMalaysia #Viral #Kakimakan #deliverylembahklang #lembahklang #promosi #stokis #ejen #pkp #rotinaik #bread #rotisedap #melawati #morning #pkpb #staysafe #daddysoven

  profile image

Nak Beli Kasut Murah๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ’ต Harga ada dekat Gambar . ๐Ÿ“ฎ Harga Termasuk Pos utk Semenanjung . ๐Ÿ“ฎ Sabah Sarawak +RM10 . โŒ COD Admin tak buat . . DETAIL KASUT : . 1โƒฃ . Made in Vietnam . 2โƒฃ . Gred AAA ( Standard Quality ) . 3โƒฃ . Size : EURO ( Standard ) . . #kasutmurah #sneakersmurah #kasutmalaysia #sneakersmalaysia #igshopkasut #igshopmurah #bazaarpaknik #videoviral #videolawak #viralmalaysia #lawak #barangmurah #barangbaik #terbaik #mantap #pubgmobilemalaysia #mobilelagendmalaysia #teambosskurr #codmobilemalaysia #jombeli #promo #like4like #likeforlike #jualkasut #belikasut

  profile image

Nak Beli Kasut Murah๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ’ต Harga ada dekat Gambar . ๐Ÿ“ฎ Harga Termasuk Pos utk Semenanjung . ๐Ÿ“ฎ Sabah Sarawak +RM10 . โŒ COD Admin tak buat . . DETAIL KASUT : . 1โƒฃ . Made in Vietnam . 2โƒฃ . Gred AAA ( Standard Quality ) . 3โƒฃ . Size : EURO ( Standard ) . . #kasutmurah #sneakersmurah #kasutmalaysia #sneakersmalaysia #igshopkasut #igshopmurah #bazaarpaknik #videoviral #videolawak #viralmalaysia #lawak #barangmurah #barangbaik #terbaik #mantap #pubgmobilemalaysia #mobilelagendmalaysia #teambosskurr #codmobilemalaysia #jombeli #promo #like4like #likeforlike #jualkasut #belikasut

  profile image

Nak Beli Kasut Murah๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ’ต Harga ada dekat Gambar . ๐Ÿ“ฎ Harga Termasuk Pos utk Semenanjung . ๐Ÿ“ฎ Sabah Sarawak +RM10 . โŒ COD Admin tak buat . . DETAIL KASUT : . 1โƒฃ . Made in Vietnam . 2โƒฃ . Gred AAA ( Standard Quality ) . 3โƒฃ . Size : EURO ( Standard ) . . #kasutmurah #sneakersmurah #kasutmalaysia #sneakersmalaysia #igshopkasut #igshopmurah #bazaarpaknik #videoviral #videolawak #viralmalaysia #lawak #barangmurah #barangbaik #terbaik #mantap #pubgmobilemalaysia #mobilelagendmalaysia #teambosskurr #codmobilemalaysia #jombeli #promo #like4like #likeforlike #jualkasut #belikasut

  profile image

โžธ bissmilah , assalamualaikum ๐Ÿฅฐ โžธ just content โšก ๏ธ โ†’ ib - explore page โšก โ†’ app - amp โšก โ†’ font - donno โšก โ†’ song - donno โšก โ†’ overlay - me โšก โ†’ cr - me โšก โœฟ personal ig < @syfqx > โœฟ partner edit < > โ‡จ tag your besf , bf , gf , ex ๐Ÿ•Š โ‡จ follow me for more ๐Ÿ•Š โ‡จ support me ๐Ÿ•Š โ‡จ nak vid ? down fastsave ๐Ÿ•Š โ‡จ req ayat ? Just dm ๐Ÿ•Š #videobaru #videojiwang #videojiwang๐Ÿ’” #editormaysia #editorvideo #videobergelombang #foryou #support #alightmotionedits #inshot #pinterest #viralmalaysia #dj #djremix #videobaru #newpost #videobestfriend #jiwang #explorepage

  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

๐—•๐—”๐—ก๐—ฌ๐—”๐—ž ๐—ฃ๐—œ๐—Ÿ๐—œ๐—›๐—”๐—ก ๐—ž๐—”๐—ฆ๐—จ๐—ง @๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—บ๐˜†๐˜† ๐—ก๐—œ ๐— ๐—”๐—–๐—”๐—  ๐—•๐—จ๐—ง๐—œ๐—ž ๐——๐—›๐Ÿ˜… โœจโœจ ๐—ฌ๐—˜ ๐——๐—˜๐—”๐—ฅ ๐—ž๐—”๐— ๐—œ ๐—”๐——๐—˜ ๐—•๐—”๐—ก๐—ฌ๐—”๐—ž ๐—ฃ๐—œ๐—Ÿ๐—œ๐—›๐—”๐—ก ๐—ฌ๐—ก๐—š ๐—–๐—ข๐— ๐—˜๐—Ÿ ๐—–๐—”๐—ก๐—ง๐—œ๐—ž ๐—จ๐—ก๐—ง๐—จ๐—ž ๐—”๐—ช๐—”๐—ž ๐—ฆ๐—˜๐— ๐—จ๐—”โœจ๐ŸŒˆ ๐— ๐—”๐—œ ๐—ช๐—”๐—ฆ๐—”๐—ฃ ๐—ฆ๐—œ๐—ฆ ๐—–๐—˜๐—ฃ๐—”๐—ง ๐—จ๐—ก๐—ง๐—จ๐—ž ๐—š๐—ฅ๐—”๐—• ๐—”๐—ช๐—”๐—ž ๐—ฃ๐—จ๐—ก๐—ฌ๐—” ๐—ช๐—ฆ: ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿณ๐Ÿฐ๐Ÿฒ๐Ÿฒ๐Ÿฎ๐Ÿฏ๐Ÿฑ๐Ÿด ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐‘๐Œ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ๐…๐‘๐„๐„ ๐๐Ž๐’โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ ๐Ÿ’ฏ๐…๐Ž๐‘ ๐Œ๐Ž๐‘๐„ ๐ƒ๐„๐“๐€๐ˆ๐‹๐’ ๐’๐ˆ๐™๐„ ๐‚๐‡๐€๐‘๐“ ๐๐‹๐„๐€๐’๐„ ๐ƒ๐Ž ๐‚๐‡๐„๐‚๐Š ๐Ž๐”๐‘ ๐‡๐ˆ๐†๐‡๐‹๐ˆ๐†๐‡๐“ ๐Ž๐‘ ๐ƒ๐ˆ๐‘๐„๐‚๐“๐‹๐˜ ๐Œ๐„๐’๐’๐€๐†๐„ ๐”๐’โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ โœ…๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐™๐™๐™€๐™€ ๐™‹๐™Š๐™Ž๐™๐˜ผ๐™‚๐™€ โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ ๐˜ผ๐™‰๐™”๐™๐™ƒ๐™„๐™‰๐™‚ ๐™…๐™๐™Ž๐™ ๐˜ฟ๐™ˆ ๐™Š๐™ ๐™’๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™Ž๐˜ผ๐™‹๐™‹ ๐™๐™Ž ๐™‡๐™„๐™‰๐™† ๐˜ผ๐™ ๐™Š๐™๐™ ๐˜ฝ๐™„๐™Š ๐™๐™Œ โ™ฅ๏ธ๐Ÿฅฐโค๏ธ๐Ÿฅฐโค๏ธ WS: 0174662358 #positivevibes #positivequotes #quotes #ootdfashion #ootdhijab #ootdstyle #morningmotivation #morning #morningvibes #malaysia #malaysianfood #mukbang #malaysian #tiktokmalaysia #tiktokdance #tiktokindonesia #instafamous #instagram #instadaily #instagood #aesthetic #aesthetically #wallpaper #aestheticwallpapers #viral #viralvideos #viralmalaysia #viralpost #perempuantanpadosa

  profile image

Mengapa anda perlu sarapan pagi?? Sewaktu bangun pagi, kadar gula dalam darah yang rendah mempengaruhi tahap tenaga anda. Setelah bersarapan penuh, badan anda keluar dari mod hibernasi. Kadar insulin dan gula dalam darah anda juga akan terkawal apabila anda makan awal. . Bersarapan pagi adalah perkara pertama yang perlu anda lakukan supaya metabolisme anda terjaga. Metabolisme adalah kemampuan badan untuk mengubah makanan kepada tenaga, dan ia berlaku sepanjang hari. Semakin kerap anda mengamalkan pemakanan sihat di waktu pagi, semakin mudah badan anda mengikut rutin yang bagus . Tiada lagi makan mengikut nafsu kerana jika anda tidak mengambil sarapan, tempoh anda berlapar โ€“ antara makan malam dengan makan tengah hari โ€“ adalah lebih lama. Untuk mengatasi rasa lapar ini, anda mungkin akan mengambil snek berlebihan, atau memesan lebih banyak makanan ketika makan tengah hari, sekaligus menambah kalori yang tidak diperlukan. . CLICK LINK ON bio @audela_syahirah . #audela #audelaadore #makingyouyoungerandhealthiereveryday #audelawonderwomen #produkhalal #milkbooster #jamuberpantang #kisahdunia #moden #majalahpama #schawalara #laraalana #aafiyahanakibu #aafiyahkhalid #arifjiwaasyraf #mutyara #jamu #codbaturakit #jamusedap #jamuberpantang #nadzainal#wawazainal#neelofa#maeltotey#viralmalaysia #audelaterengganu #demica #codkualaterenganu

  profile image

๐”ฐ๐”ž๐”ถ๐”ž ๐”ฑ๐”ž๐”จ ๐”ฑ๐”ž๐”ฅ๐”ฒ ๐”ž๐”ญ๐”ข ๐”ž๐”ญ๐”ข ๐”ฐ๐”ž๐”ถ๐”ž ๐”ฅ๐”ž๐”ซ๐”ถ๐”ž ๐”ฉ๐”ž๐”ฅ ๐”ฆ๐”ฎ๐”ž๐”ซ๐Ÿฅบ๐Ÿณโค๏ธ ~ ~ ~ (sharestory๐Ÿฅบโ€ผ๏ธ) @funimateofficixl @funimatemalaysia__ @funimate_malaysiaaa @funimatexl._ @funimateviral @funimate.rep #explore #explorepage #exploremore #exploring #fypage #foryoupage #tiktokmemes #funimateedits #funimatesounds #view #views #funimatechallenge #funimateviral #funimate malaysia #likeforlikes #viralmalaysia #explore #explorepageโœจ #exploremore

[[cardItem.caption.text | bodyshort ]]

[[ cardItem.taken_at | humanizendate]] days ago
[[ cardItem.comment_count | humanizenumber ]]
[[ cardItem.like_count | humanizenumber]]
Load More