himpunanbahanlawak

Himpunan Bahan Lawak @himpunanbahanlawak

Menghimpunkan lawak yang terbaik dari ladang -Bukan sekadar lawak🙈 "Takkan hilang lawak di dunia selagi manusia mampu berketawa"-HBL Telegram👇

http://bit.ly/HimpunanBahanLawak
8K Posts 1M Followers 9 Following
[[archiveItem.node.title]]

Do you need football analysis? The correct address is here. #oddtarget

Today
  profile image

Jangan biarkan masalah karang gigi teruk macam ni gais min serious nak tolong bagi ada masalah Gigi kuning ✅ Karang gigi tebal ✅ Nafas mulut berbau akibat merokok ✅ 20 orang sahaja min akan pilih untuk cuba pen pemutih gigi ajaib ni . nak min bantu korang boleh komen “NAK” atau nak tengok feedback lagi boleh tengok dekat ig @jlushesthetics_ @jlushesthetics_ @jlushesthetics_

today
6
284
  profile image

Kan da table keluar🤭 . Birthday girlfren korang dh dekat tapi tgh pening nk cari hadiah❓❓ . Jgn risau, Apa kata korang buat surprise TEDDYBEAR BESAR sempena birthday dia tahun ni. Mesti dia menangis terharu sgt2. . Korang follow je IG shop bawah ni, artis pon beli teddybear kat sini tau 👇🏻 @onlineteddybear_store @onlineteddybear_store @onlineteddybear_store

today
115
7K
  profile image

Konspirasi illuminati (part 6) lesgoo! . Korang yang dah bersenam tapi x kurus2 tu, admin nk bg percuma penawar kurus ni . IG shop @zainfits nak bagi HADIAH MISTERI & SET KURUS KLOOSE pada korang! . Mudah saja, just SPAM ❤️ banyak2 dan follow @zainfits sekarang . Komen terakhir dipilih sebagai pemenang ! Goodluck Guys👏

today
28
2K
  profile image

Alhamdulillah rezeki jangan di tolak musuh jangan dicari. 🙏🏼 (PROMOSI SEMPENA PKP) *Beli Jam Daniel Wellington Original Dapat Free Matching Cuff/Gelang Daniel Wellington* (20 orang terawal) Susahkan nak cari jam yang style dan minimalistkan tapi dekat @unitystoremy korang boleh beli jam daniel wellington original dengan harga 50% murah berbanding harga butik!!!.kita jual harga supplier!! 😅 Apa yang best kali ni! @unitystoremy tengah buat promosi sempena PKPni setiap pembelian jam korang akan dapat PERCUMA Cuff/gelang Dw dan Love Charm (stock terhad) Follow/dm : @unitystoremy @unitystoremy @unitystoremy

today
21
1K
  profile image

DARI XL KE S - Konfiden habis lah lepas ni 😍😜 • • Alhamdulillah, kita sediakan sekali Support, dari mula sampai capai target 😆 • • Cepat2 Follow @fitnas.my kalau nak kurus seawal 5KG 5 HARI 😱😱

yesterday
9
1K
  profile image

Laaa ingatkan siapa viral tadi, memang tak terkejut la kalau @coach.fitaz , kasi ilmu kurus free macamtu je. Dahla proven pulak tu ramai dah ikut tips dari @coach.fitaz je berbelas-belas kg turun dah 😱 . Kalau susah sangat nak caya tu tengok sendiri je la senang dekat @coach.fitaz🤗🤗

yesterday
3
820
  profile image

. Usya second account min gais @minhirumi

yesterday
531
30K
  profile image

Dah kucing tu kucing je la😼 📹: dontstopmeowing . Birthday girlfren korang dh dekat tapi tgh pening nk cari hadiah❓❓ . Jgn risau, Apa kata korang buat surprise TEDDYBEAR BESAR sempena birthday dia tahun ni. Mesti dia menangis terharu sgt2. . Korang follow je IG shop bawah ni, artis pon beli teddybear kat sini tau 👇🏻 @onlineteddybear_store @onlineteddybear_store @onlineteddybear_store

yesterday
812
36K
  profile image

Panas2 ni elok la kita experience salji🤭🤭 📹: keycnjpn . Birthday girlfren korang dh dekat tapi tgh pening nk cari hadiah❓❓ . Jgn risau, Apa kata korang buat surprise TEDDYBEAR BESAR sempena birthday dia tahun ni. Mesti dia menangis terharu sgt2. . Korang follow je IG shop bawah ni, artis pon beli teddybear kat sini tau 👇🏻 @onlineteddybear_store @onlineteddybear_store @onlineteddybear_store

2 day ago
837
37K
  profile image

Dasar fanny darat😂😂 📹: anzahan.39 . Usya second account min gais @minhirumi

3 day ago
1K
45K
  profile image

The real of kencing member😅😂 📹: adi.norazman . Birthday girlfren korang dh dekat tapi tgh pening nk cari hadiah❓❓ . Jgn risau, Apa kata korang buat surprise TEDDYBEAR BESAR sempena birthday dia tahun ni. Mesti dia menangis terharu sgt2. . Korang follow je IG shop bawah ni, artis pon beli teddybear kat sini tau 👇🏻 @onlineteddybear_store @onlineteddybear_store @onlineteddybear_store

3 day ago
189
25K
  profile image

Ini baru betul work from home😋 📹: nrzaza0506 . Usya second account min gais @minhirumi

4 day ago
145
17K

[[cardItem.caption.text | bodyshort ]]

[[ cardItem.taken_at | humanizendate]] days ago
[[ cardItem.comment_count | humanizenumber ]]
[[ cardItem.like_count | humanizenumber]]
Load More