lawak_hambar

lawak hambar @lawak_hambar

IG review : 0193498611 2nd ig: @lawak_asamkeping gais ๐Ÿ˜˜ yang lain bukan ye WHATSAPP admin yer kalau admin x kredit gambar or video korg ๐Ÿ˜™

https://hi.jomwasap.my/reviewlh
18K Posts 1M Followers 233 Following
[[archiveItem.node.title]]

Do you need football analysis? The correct address is here. #oddtarget

Today
  profile image

Ni semua agenda Yahudi ni ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… lpas ni mintak akak nurse tu cucuk sambil flip hahaha. cc Twitter brader: Nafis gais ๐Ÿ˜˜

today
62
867
  profile image

bapak2 mesti ada yang gini๐Ÿ˜ญ aku sampai skang tatau pe makna nak kene wat gitu๐Ÿค” ๐Ÿ“ฝ๏ธalepsw

today
143
5K
  profile image

ni shikin nih harom๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ค ๐Ÿ“ฝ๏ธloanbui1991

today
128
5K
  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

ramai plak skang makan kerengga ni! @kerenggahq mcm goreng pisang panas! sebulan sampai 20k boxs! sampai selalu ada isu xcukup stock ek..tahniah org melayu kita hebat2.. ๐Ÿ’•2 tahun 5 bulan berada di pasaran ๐Ÿ’• terbukti berkesan dengan testimoni lebih dr 20k consumer ๐Ÿ’• terjamin selamat,bebas dr bahan terlarang. ๐Ÿ’•kandungan bahan premium quality ๐Ÿ’•kurus dengan selamat dan sihat ๐Ÿ’• 3 hari terjamin susut lemak2 uollsss ๐Ÿ’•exclusive tidak berada di merata2 kedai jamu, hanya di online dan consultant sah shj. โœ… 0186610104 / 0182128554 #kerengga #kurus #slim #putihgebu #kuruscepat #kurusbadan #chocolatecake #cantik #cantikalami #kerenggalentik #makanan #jalanjalan #makeup #bodygoals #fatburner #freakyfit #kulitputih #kulitcantik #gym #chocofit #holiday #fit #cococurv #girl #fatgirl #beauty #beautybloggers #halal

today
1
670
  profile image

Cuba share sikit apa perangai cikgu2 korang ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . korang yang mana mata makin rabun dan silau tu aku suggest korang dapatkan Ains dari @opticare.my sekarang!

today
62
12K
  profile image

Dulu ingatkan tipu ig @optavic, tapi sekarang dah ramai artis yang share pasal ni. . . Siap bagi tips mata sihat PERCUMA lagi tau. . . Follow terus @optavic untuk tips2 percuma.

today
0
975
  profile image

jadah mende buat mask dari kunyit๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚betul2 yolo beliau ๐Ÿ“ฝ๏ธ @nastasyashinee

today
104
5K
  profile image

Legend2 ja tau ni cerita apa. Budak2 Tiktok mana tauu huhuhu ๐Ÿ“ฝ @chazynash NAK KURUS, CANTIK & SIHAT? Makan lah FILLEA TABLET!! IG: @filleahq.my FB: @Filleahq.my Whatsapp: +6019-2016659

today
75
6K
  profile image

tau dak kenapa superman kena terbang sebelah tangan ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Meh sni berubah dgn COLLAGEN AJAIB @frozen_malaysia ni utk dpat kulit flawless habis๐Ÿ˜Œ . Cepat pergi beli dkt ig @frozen_malaysia sekarang!! PROMOSI STILL AVAILABLE TAU!!โค๏ธโค๏ธ

today
41
5K
  profile image

Ooo connect rupenya, admin sebut connect je ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… huhu power cikgu English ni ajar, hmmm xde ke DJ yg nk buat video tergelak-gelak lg? awak kan terrer english

today
535
32K
  profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image   profile image

letih nak kapel ngan pembaris nih . Swipe๐Ÿ‘‰๐Ÿป . Sesiapa yang ada masalah2 seperti ini, boleh follow @qallistasignature @qallistasignature ...Jom Cerah Gebu Sekata Satu Badan.. Jgn kata admin tak payung..๐Ÿฅฐ . #whitening #igshop #glowing #cerah #putih #bazaarpaknil #businessonline #malaysiaigshop #shop #sayajualonline

today
24
5K
  profile image

Pehal ko ni ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… hahaha

today
366
10K

[[cardItem.caption.text | bodyshort ]]

[[ cardItem.taken_at | humanizendate]] days ago
[[ cardItem.comment_count | humanizenumber ]]
[[ cardItem.like_count | humanizenumber]]
Load More