mstaronlineofficial

mStar @mstaronlineofficial

Mengenai IG review, boleh call 03-79668200 atau Fara 017-3520602 Email: [email protected] Telegram: https://t.me/mstaronlineofficial

https://www.mstar.com.my/
41K Posts 845K Followers 894 Following
[[archiveItem.node.title]]

Do you need football analysis? The correct address is here. #oddtarget

Today
  profile image

"Saya tak mahu lupa bahasa Melayu. Nanti balik Jepun, saya cari awek Melayu" - Shotaro Nakatsu dari Osaka, Jepun. Nanti Nakatsu dah bertemu jodoh, jangan lupa jemput min makan nasi minyak ya... sushi pun boleh. Min suka makan sushi. Kisah di sebalik video dalam artikel penuh, swipe up di highlight dan ig story. #mstar #mstarE1

today
0
0
  profile image

Begitulah lumrah kehidupan. Setiap pertemuan pasti ada perpisahan. Artikel penuh swipe up di highlight dan ig story. #mstar

today
8
1K
  profile image

Siapa tak sedih kalau kita dah baik dengan seseorang, lepas tu akan berpisah sebab kawan tu dah selesai tugas di Malaysia dan nak balik kampung halamannya di Jepun 😒 Kisah di sebalik video dalam artikel penuh, swipe up di highlight dan ig story. #mstar #mstarE1

today
25
4K
  profile image

Why not kita layan Selamat Hari X Jadi, korang dah menonton ke belum kat Astro First? Barisan pelakon semua hebat-hebat #mstaronline

today
5
376
  profile image

Mana nak cari ek? Swipe up artikel penuh. #mstar

today
16
1K
  profile image

Min pula dikenali sebagai Ariana Grande Malaysia. Ok bye. Swipe up artikel penuh. #mstar

today
41
1K
  profile image

Untungnya muka awet muda macam Daiyan Trisha ni kan? Min pun sama, orang selalu ingat macam budak form 4, mungkin sebab comel kot ☺️ Artikel di Instastory #mstaronline

today
83
7K
  profile image

Itulah tugas suami untuk bimbing isteri kan? Hmm min pun masih menunggu bakal imam min ni 😞 Artikel di Instastory #mstaronline

today
36
3K
  profile image

Rupa-rupanya ada sebab Rain selalu makan luar tanpa ajak isteri... πŸ‘πŸΌ Artikel di Instastory #mstaronline

today
53
4K
  profile image

Parah. Teruk sangat dia punya kedekut. Swipe up artikel penuh. #mstar

today
70
4K
  profile image

Dah kenapa? Pelik betul orang sekarang ni. Swipe up artikel penuh. #mstar

today
47
2K
  profile image

Adoi. Seluas-luas tanah, situ jugak kau nak pacak khemah. Swipe up artikel penuh. #mstar

today
22
2K

[[cardItem.caption.text | bodyshort ]]

[[ cardItem.taken_at | humanizendate]] days ago
[[ cardItem.comment_count | humanizenumber ]]
[[ cardItem.like_count | humanizenumber]]
Load More